teşekkürler canım
hem iyi hem değilminiğimle ilgili gelişmeler çok iyi , ona sebep iyiyim .. 32den 37ye uzattım raporumu ama yine de idare edecek çalıştığım kurum , o yüzden de iyiyim Allaha şükür
ama oğlum hasta ..... geçen hafta çarşambadan beri , 10 günden fazladır larenjit .. 5 gün sabah-akşam antibiyotik iğne oldu( tam1 hafta geçip de perş-cuma bitti derken cuma yine sesi kalınlaştı ve 38 ateşle dr.a götürdük , fitil-ateş düşürücüler derken ctesi sabah çok iyiydi .. o haline güvenip KVye bırakıp karşıya dr.uma geçtik .. ordan çıktıktan sonra Eminönü'nden almam gereken 3-5 eksik vardı onları hallettim , sonra Masko'ya karyolasını bakmaya gittiğimizde KP aradı ki oğluşun ateşi çıkmış , doğru dürüst bi şey yedirememişler , güya ilaçlarını içirmişler falan filan ... karyola bakmayı bırakıp hemen oraya gittik ki çok yakın arası 15 dak. felan .. eve bi geldik çocuk atlet body ile arabasında aygın baygı yatıyor bir de marifetmiş gibi kuzenleriyle oraya koş buraya koş canı çıkmış yorulmuş vs.. ya hasta olduğunu biliyorlar ne diye hasta çocuğun dışarıda koşa koşa yorulmasına iyice bitkin düşüp hastalığının pekişmesine izin veriyorlar , bunlar nasıl çocuk büyütmüş , bizimkine gelene kadar ellerinden 4 tane daha torun geçmiş anlamıyorum kuzumu alıp direkt çok da içimize sinmese de herzaman ve bir önceki gün de gittiğimiz hastaneye gittik .. hemen buhar tedavisi verildi .. hastane ortamından oldukça korkan meleğim yüzüne takılan maske ve çıkan buharlardan daha da tedirgin oldu ve orada kaldığımız 3 saatin neredeyse her dakikasında ağladı .. " anni kucaana all " dedikçe alamayışım , aldığımda " anni kalk " diyerek buhar terapisinden kaçmak istemesi ve benim gözyaşlarımı tuta tuta elimdeki mağaza kartlarının üzerindeki şekillerden onun bildiği kelimeleri kullanarak hikayeler uydurup dikkatini dağıtmaya çalışmam ikimizi de perişan etti .. en çok kızdığımsa ilk gittiğimiz dr.un yanlış tedavi uygulaması .. hastalığının sebebi virütikmiş , yani boşu boşuna 5 gün sabah-akşam antibiyotik aldı oğlum , içimiz parçalana parçalana dizlerinden ben tuta tuta yaptırdım o gerizekalı iğneleri .. ağlarken gözleri yarı açık öyle bir bakması vardı ki sanki " anne buna bana yapmalarına nasıl izin veriyorsun " der gibi .. 3 gündür ağlayamıyordum , şimdi bunları yazarken ve hazır o da uyuyorken ağlayabildim biraz ...
çok zormuş anne olmak , taş gibi bir kalbe , zırh gibi sinirlere , her durum için milyon dolarlık animasyon film yapımcılarına inat bir yaratıcılığa ihtiyacı varmış anne olacak kişinin ..
Starimucuuum simdi okudum yazini. Geri sayfalara bakiyordum, kusura bakma canim.
En son doktora gittigimda Rahmimdeki kisalik hala 2,5 cm´de duruyordu ama doktor acilmanin kapaldigini söyledi Allah´a cok sükür. Yinede calismaya müsade yok bol bol yatmam gerekiyor. Yoksa tehlikeli olabilir dedi. Sancilarimin hafiflesmesi icinde günde 5mg magnezyum icmem gerekiyor. Bebisimi kac haftadir görmedim. Bizim burda yasal olarak Bebege 3 defa bakiliyor Ultrasonda. Oglusumu haftaya pazartesi Insallah tekrardan görecegim. Su an kac kilo, boyu kac onu dahi bilmiyorum. Sadece kalp atislari dinlendi, ondada hic bir sorun cikmadi Allaha sükür. Bakalim haftaya Insallah iyi haberler alirim.
Insallah sizlerde iyisiniz, hersey yolundadir.. Öpüyorum ikinizide.
Bu arada tüm annislere ve bebislerine günaydindal. Hepinize güzel bir gün gecirmenizi dilyiorum.
Bizim burda yagmurlu bir gün olacak yine.
Öpüyorum hepinizi.
teşekkürler canım
hem iyi hem değilminiğimle ilgili gelişmeler çok iyi , ona sebep iyiyim .. 32den 37ye uzattım raporumu ama yine de idare edecek çalıştığım kurum , o yüzden de iyiyim Allaha şükür
ama oğlum hasta ..... geçen hafta çarşambadan beri , 10 günden fazladır larenjit .. 5 gün sabah-akşam antibiyotik iğne oldu( tam1 hafta geçip de perş-cuma bitti derken cuma yine sesi kalınlaştı ve 38 ateşle dr.a götürdük , fitil-ateş düşürücüler derken ctesi sabah çok iyiydi .. o haline güvenip KVye bırakıp karşıya dr.uma geçtik .. ordan çıktıktan sonra Eminönü'nden almam gereken 3-5 eksik vardı onları hallettim , sonra Masko'ya karyolasını bakmaya gittiğimizde KP aradı ki oğluşun ateşi çıkmış , doğru dürüst bi şey yedirememişler , güya ilaçlarını içirmişler falan filan ... karyola bakmayı bırakıp hemen oraya gittik ki çok yakın arası 15 dak. felan .. eve bi geldik çocuk atlet body ile arabasında aygın baygı yatıyor bir de marifetmiş gibi kuzenleriyle oraya koş buraya koş canı çıkmış yorulmuş vs.. ya hasta olduğunu biliyorlar ne diye hasta çocuğun dışarıda koşa koşa yorulmasına iyice bitkin düşüp hastalığının pekişmesine izin veriyorlar , bunlar nasıl çocuk büyütmüş , bizimkine gelene kadar ellerinden 4 tane daha torun geçmiş anlamıyorum kuzumu alıp direkt çok da içimize sinmese de herzaman ve bir önceki gün de gittiğimiz hastaneye gittik .. hemen buhar tedavisi verildi .. hastane ortamından oldukça korkan meleğim yüzüne takılan maske ve çıkan buharlardan daha da tedirgin oldu ve orada kaldığımız 3 saatin neredeyse her dakikasında ağladı .. " anni kucaana all " dedikçe alamayışım , aldığımda " anni kalk " diyerek buhar terapisinden kaçmak istemesi ve benim gözyaşlarımı tuta tuta elimdeki mağaza kartlarının üzerindeki şekillerden onun bildiği kelimeleri kullanarak hikayeler uydurup dikkatini dağıtmaya çalışmam ikimizi de perişan etti .. en çok kızdığımsa ilk gittiğimiz dr.un yanlış tedavi uygulaması .. hastalığının sebebi virütikmiş , yani boşu boşuna 5 gün sabah-akşam antibiyotik aldı oğlum , içimiz parçalana parçalana dizlerinden ben tuta tuta yaptırdım o gerizekalı iğneleri .. ağlarken gözleri yarı açık öyle bir bakması vardı ki sanki " anne buna bana yapmalarına nasıl izin veriyorsun " der gibi .. 3 gündür ağlayamıyordum , şimdi bunları yazarken ve hazır o da uyuyorken ağlayabildim biraz ...
çok zormuş anne olmak , taş gibi bir kalbe , zırh gibi sinirlere , her durum için milyon dolarlık animasyon film yapımcılarına inat bir yaratıcılığa ihtiyacı varmış anne olacak kişinin ..
teşekkürler canım
günaydın kızlar
normalde yarın kontrolum vardı ama ben dayanamadım cumartesi gunu gittim
100 gr şeker yuklemesini yaptırmadıgım için baya fırça yedim doktordan, hemen yaptır dedi
bebek 1.990 gr olmuş dedi, 2 hafta önden gidiyosun erkenmi doğurmak istiyosun dedi, çok korktumm :18::18::18:
bende dün gittim içtim o iğrenç şeyi, kusmamak için nasıl dayandım bilseniz, 4 tüp kan aldılar.
sonucunu bugun annem almaya gidicek, belkide gitmiştir daha armadı beni,
inşallah bu sefer şekerim yuksek çıkmaz dua edin nolur
ayyy maşallah cnm ya2 kilo olmuş ya bıdık ama bişiy sölim banada fazla geldi kilosu ya oyyyyy
sumakcım bende o hamile kilotlarını merak ediyorum bende rahat edemeyeceğimi düşünüyorum ya o karnına kadar olanları ben hala eski kilotlarımı giyiyorum deli gibi sıkıyoda aslında ama hep erteleme sonucu alamadım şimdi hamile kilodumu tavsiye edersiniz yoksa normal geniş babanne kilotlarımı düşüncesi bile tuhaf ama
inşallah senin verdiğin karar zamanı gelir bebeğin :) aceleci bebişler o kadar çok ki bizim topikte maşallah , ben bile emin değilim dr.um 20 kasım 38+2de > yani 39. haftada yaparız sezaryeni demesine rağmen .. inşallah o tarihlere kadar dayanır sıpacıklar
bende aralık annesi olacaktım ama kısmet olmadı
simdi okudum yazılanları acaba bebişi kaybetmeseydim neler hissedicektim diye
Allahım hepinizi nazarlardan saklasın bebişlerinizi sagsalim kucagınıza almayı nasip etsin
yeniden çalışmalara başladık bebiş icin dua edin benim içinde bari haziran annesi oliyim
günaydın kızlar
normalde yarın kontrolum vardı ama ben dayanamadım cumartesi gunu gittim
100 gr şeker yuklemesini yaptırmadıgım için baya fırça yedim doktordan, hemen yaptır dedi
bebek 1.990 gr olmuş dedi, 2 hafta önden gidiyosun erkenmi doğurmak istiyosun dedi, çok korktumm :18::18::18:
bende dün gittim içtim o iğrenç şeyi, kusmamak için nasıl dayandım bilseniz, 4 tüp kan aldılar.
sonucunu bugun annem almaya gidicek, belkide gitmiştir daha armadı beni,
inşallah bu sefer şekerim yuksek çıkmaz dua edin nolur
teşekkürler canım
cnm bendede var o ağrı en ilk oğlumda ne bi sancı ne bi ağrı hatırlamıyorum bundada ah vah la geçiyo ayakkabımı çıkarmak için ayağımı bile ittiremiyorum çatı kemiklerim o kadar ağırıyor inş hayırlısı ile kucağımıza alırızkızlar ya benim önlü arkalı tüm çatı kemiklerim ağrıyo ya,her ayağa kalktığımda,aneyyy noluyo bana,neyseki 2 gündür geceleri rahat yatıyom bel ağrım geçti bayağı,bunlar benim cart diye doğurcağımımı gösteriyo,dr. herşey yolunda vücut kendini doğuma hazırlıyo diyo ne hazırlıkmış bu bitmedi gitti
cnm çok geçmiş olsun üzüldüm durumuna eşinde anlayışla karşılar eminim benim eşim kendi doğum günü dahil hiç hatırlamaz böyle günleri ben alıştım kızmıyorum artık bu sene o da bende evlilik yıldönümümüzü unuttuk seneye bebişle kutlarsınız inşkızlar cok berbat bir gece geçirdim sabaha kadar sıtma tuttu kat kat yorganlar sıcak su torbası falan zangır zangır titremekten sabah olmadı bir yandan karnımda kasıldı o titremelerle ölüyorum sandım..hamileyken hastalık cok kötü birşeymiş ya
birde bugun canım cok sıkıldı ben eşimin dogum gününü unutmuşum hiç farkında deilim 26eylül onun doğum günüydü ve ben bugun hatırladım bır baktım ekimin 9undayız yuh yani bana bu kadar da unutulur mu..cok üzüldüm ya tanıştıgımız günden beri bir kere ihmal etmemiştim ve hersene süprızler yaparak kutlardım bu sene nıye böyle oldu yaa
kendisi biliyormuş ama bana hiç belli etmemiş sadece o gun işten telefon edip akşama kek yaparmısın bana demişti bende yapmıştım ama bılmıyordum kı dogum gunu oldugunu
ah bu hamilelik unutmayacagım şeyleri bile unutturdu bana
bende istiyorum nst ye girmek korkuyorum çünkü bi yandanda hemen doğsun iistiyorum acaba çocuklar sata göre mi yoksa ultrasona göre mi doğuyo bide kaçıncı haft doğarsa küvez falan gerekmezDün hastahaneye gitim karnımda sertleşmeler felan vardı nst ye girdim ve hafif 34 e vuran 5 dakikada bir kasılmalar çıkdı neyse serum ve 2 tane hap verdiler bende sistit ve vajinit var ilk kızımı doktorun gümbürtüsüne erken doğurtuldum 30 hafta 3 günlük şimdi iyi rabbime şükür ikinci nst de kasılmalar durmuşdu ne olur dua edin bana bunuda erken doğurmuyım şimdi tek merak etiğim sizdede böyle oldumu kasılmanız erken haftalarda başlayıpda midyatında ddoğum yapan oldumu
gunaydııııııııın..
bugun burası da kapalı ıyı kı dun herseyı bıtırmısım..
sadece dolap ve sıfonyer siilinip örtüsü serılıp ,esyalarım yerlesıcek ..onu da yarın yapacagım sımdı hepsı katlı ütülü yatagımın üstünde duruyor
buyuk bır yuk kalktı ustumden ,cantamı da haftaya hazırlayacagım zaten hazır herseyım de sadece cantaya koyuluacak..
yaklastık artık az kaldı kızımla kavusmama..
dun arkadasıma gıttım 37.haftada dogmus kızı..düşündükce heyecan bastı ben 33.deyım..sadece 4 hafta hadı 5 olsun, sonra yanımda olucak 37.de dogsa
şaka gıbı
hayırlısıyla 32. haftamıza girmiş bulunuyoruz...
sona doğru yaklaşıyoruz daha çok ...
hayırlısıyla hepimiz hayırlısıyla şu sıpaları sağsalim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah...
maşallah cnm bende bugün çıkardım oğluştan kalanları yıkayayım ütüleyeyim diye ama yıkasam mı yıkamasam mı karar veremedim yıkayıp hurçlayıp koltuğun altına kaldırmıştım mis gibi duruyolar bide havalarda eh işte akşam üstü duman falan oluyo evde de 3-4 güne zor kurur kaloriferler yanmıyo henüz off ne yapsam yıkamasam içim rahat etmeyecek siz ne diyorsunuz
günaydınn kızlar bizdee hastaneden geliyoruzzz. yakışıklı oğluşumu gördükk. yaramazzz gene küçükk 4-5 gün kadarr. büyütemedim gitti yahuu.
raporumuda yazdırdım yarın gidip alıcam. ben ordayken bi bayan geldi rapor almk için ama 39+2 falan mış bilmiyomuş ssk dan para alınacağını. hemşirede dedi bişi yapamayız artık diyee. sizde sakın ihmal etmeyin tam 32+0 da alın raporunuzu
günaydınnn herkese...
geçmişi okumadım henüz umarım hepiniz ve minik kuzucuklarınız iyilerdir....
ben çokk iyimsonunda kızımın odasını aldık haftasonu....
uyku setlerinide aldık....
bu ay göçtük yine ama kızıma feda olsun...
odasının resmini bulamadım linklini ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz????
2 kasımda teslim edilecek dediler ama ben inanmadım... kesin bayramdan sonra gelecek...
Meltem Modler | Bebek Odalar - Prens Girl
günaydınnn herkese...
geçmişi okumadım henüz umarım hepiniz ve minik kuzucuklarınız iyilerdir....
ben çokk iyimsonunda kızımın odasını aldık haftasonu....
uyku setlerinide aldık....
bu ay göçtük yine ama kızıma feda olsun...
odasının resmini bulamadım linklini ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz????
2 kasımda teslim edilecek dediler ama ben inanmadım... kesin bayramdan sonra gelecek...
Meltem Modler | Bebek Odalar - Prens Girl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?