2011 Aralık Anneleri

ya beni de ağlattın
gerçekten dünyanın en zor işi annelik ve her anne özel benim kv 9 çocuk büyütmüş ama ama işte

günaydın canım. nasıl yani sadece 3 kere mi bakıyorlar? canım sen yurtdışında mısın?ama üç de çok az. burda üç haftada bi bakıyolar, ilk iki hafta kolay geçiyo da artık 3. haftada beni sıkıntılar basıyor. kızımı özlüyorum. aslında ultrason ses dalgası yayarak bakıyo, zararlı değil diyolar ama belki de zararlı. yokda 40 haftada niye 3 kere baksınlar dimi ama?

canım çok geçmişler olsun. çok üzüldüm ya. oğluşun kaç yaşındaydı, anladığım kadarıyla daha ufak. vah canım ya

günaydın kızlar
normalde yarın kontrolum vardı ama ben dayanamadım cumartesi gunu gittim
100 gr şeker yuklemesini yaptırmadıgım için baya fırça yedim doktordan, hemen yaptır dedi
bebek 1.990 gr olmuş dedi, 2 hafta önden gidiyosun erkenmi doğurmak istiyosun dedi, çok korktumm :18::18::18:
bende dün gittim içtim o iğrenç şeyi, kusmamak için nasıl dayandım bilseniz, 4 tüp kan aldılar.
sonucunu bugun annem almaya gidicek, belkide gitmiştir daha armadı beni,
inşallah bu sefer şekerim yuksek çıkmaz dua edin nolur

cnm ya insan bu duyguyu yaşayınca kimin evladı olduğu hiç fark etmeden gözyaşı da dökebiliyomuş , o iğnelerin acısını hissettim çok fena okurken , çok çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda atlatıcak meleğin

ayyy maşallah cnm ya 2 kilo olmuş ya bıdık ama bişiy sölim banada fazla geldi kilosu ya oyyyyy

Destina'cim cok gecmis olsun canim. Kendine cok dikkat et. Bugun iyi misin biraz daha? Yaa boyle okuyunca cok uzuluyorum, senin cocuklar da var, ne kadar oluyordur hepsini bir arada idare etmek. Allah yardimcin olsun canim.

Mardin'cim; canim sana da cok uzuldum. Biliyoruz ki bu erkeklerin sagi solu belli olmuyor. Bazen melekler, bazen de insan inanamyor yaa nasil bu kadar dusuncesiz olabilirler diye. Hamilelik erkeklere de stres yaratiyor. Hamilelik stresi de, gec canim. :)

Emvacilbihar; arkadasin ve ablana o kadar sevindim ki anlatamam. Evladi isteyip ulasamamak cok, cok zor birsey. Saglikla kucaklarina alsinlar insallah.

Starimu hosgeldin canim. Bebegine cok cok gecmis olsun. Zaten gozyaslarim gozumun ucunda duruyor, aglattin beni. Annelik baska birsey...

ayyy maşallah cnm ya 2 kilo olmuş ya bıdık ama bişiy sölim banada fazla geldi kilosu ya oyyyyy

evet cnm kilosu fazlaymış, şekerden dolayı, ben bu şeker testini pek önemsemedim ama doktorun söyledikleri çok korkuttu beni,
50 gr yuklemede yuksek çıkmıştı, bu seferde yuksek çıkarsa hemen diyete başlıcaz dedi, eger bebek bu hızla kilo almaya devam ederse plasentadan çok erken ayrılır dedi
şimdi annemden gelecek haberi bekliyorum:18::18::18:

GUNAYDIN HERKESE ,starımu cok gecmıs olsun mınıge canım

ya ben eskı kılotlarımı gıymeyı tee ne zmaan bıraktım bı bılsen

ben hamıle kıloduna gecmeden once o genıs babaanne kılodundan gıyıyordum karnımı tam örtmuyordu

bu o kadar rahat kı varlıgı yoklugu bır rahatsız etmıyor hıc ..

sen bır tane al ,denersın hem sonra ben gıbı kosa kosa her gune bır tane alırsın

ruyamda ben de 20 kasımda doguruyordum

ya ben bu hafta delı gıbı terlıyorum gece yatarken oyle boyle degıl resmen yatagım atletım su ıcınde kalıyor sac dıplerım fılan

gece atletle yatıyorum sırf o yuzden.

canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bebişiniz olur:)

kılosu gercekten cokmuş
dıkkat et canım ınsalalh seker cıkmaz dıkkat ederek devam edersın.
fazla kılolu olan cocuklarda sorunlar cıkabılıyormuş bılıyorsun kı
ınsallah annen guzel haberler verır..

cnm bendede var o ağrı en ilk oğlumda ne bi sancı ne bi ağrı hatırlamıyorum bundada ah vah la geçiyo ayakkabımı çıkarmak için ayağımı bile ittiremiyorum çatı kemiklerim o kadar ağırıyor inş hayırlısı ile kucağımıza alırız

cnm çok geçmiş olsun üzüldüm durumuna eşinde anlayışla karşılar eminim benim eşim kendi doğum günü dahil hiç hatırlamaz böyle günleri ben alıştım kızmıyorum artık bu sene o da bende evlilik yıldönümümüzü unuttuk seneye bebişle kutlarsınız inş

bende istiyorum nst ye girmek korkuyorum çünkü bi yandanda hemen doğsun iistiyorum acaba çocuklar sata göre mi yoksa ultrasona göre mi doğuyo bide kaçıncı haft doğarsa küvez falan gerekmez

maşallah cnm bende bugün çıkardım oğluştan kalanları yıkayayım ütüleyeyim diye ama yıkasam mı yıkamasam mı karar veremedim yıkayıp hurçlayıp koltuğun altına kaldırmıştım mis gibi duruyolar bide havalarda eh işte akşam üstü duman falan oluyo evde de 3-4 güne zor kurur kaloriferler yanmıyo henüz off ne yapsam yıkamasam içim rahat etmeyecek siz ne diyorsunuz

gunaydiiinnnn...

hehehhee... biz deee biz deee...

günaydın kızlar 3 gundur falan giremedım per.günü arkadaslar gelmıstı ve dün gittiler;onlar gittikten sonra eşimle ewi temizledik baya yorulduk ama tam 3 saat temizlik yapmışızBende onlar varken haftasonu gittim kızımın park yatagını(sonunda karar verebıldım ve mobılya almadım)pusetini,bakım çantasını,telsizini ve bunun dışında ufak tefek seyler aldım.aldıklarımı her gordukçe kızıma kavusmak için gün sayıyorum.Bugün burda deli gibi yağmur yağıyor beklıcem bakalım kızımn kıyafetlerını yıkayıp ütülemem gerek.

bekle ıstersen bıraz daha gunes acar belkı..

burada da delı gıbı yagmur yagıyor sımdı ıyı kı cumartesı gunu yıkamasım bende ..

günaydınn kızlar bizdee hastaneden geliyoruzzz. yakışıklı oğluşumu gördükk. yaramazzz gene küçükk 4-5 gün kadarr. büyütemedim gitti yahuu.
raporumuda yazdırdım yarın gidip alıcam. ben ordayken bi bayan geldi rapor almk için ama 39+2 falan mış bilmiyomuş ssk dan para alınacağını. hemşirede dedi bişi yapamayız artık diyee. sizde sakın ihmal etmeyin tam 32+0 da alın raporunuzu

günaydınnn herkese...
geçmişi okumadım henüz umarım hepiniz ve minik kuzucuklarınız iyilerdir....
ben çokk iyim sonunda kızımın odasını aldık haftasonu....
uyku setlerinide aldık....
bu ay göçtük yine ama kızıma feda olsun...
odasının resmini bulamadım linklini ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz????
2 kasımda teslim edilecek dediler ama ben inanmadım... kesin bayramdan sonra gelecek...
Meltem Modler | Bebek Odalar - Prens Girl

starimu çok geçmiş olsun oğluşuna valla sabah sabah ağlattın beni bilmiyorum şimdiden böyleysek nasıl dayanacaz yavrumuza hastalanırsa annelik çok zor bir duyguymuş bunu anlıyorum..
bu arada çalışabilir raporumu aldım geçen cuma artık son 3 haftam kaldı sonra bende artık sabah ları uyuyacam
oğluşumuda göremedim ultrason bozuldu şansıma tüküreyim dedim döndüm gerisi geriye ama sanırım çok büyüdü artık karnım da büyük dalgalanmalar oluşturuyor

cnm sana bişi sormak istiyorum.. rapor almaya gittiğinde muayene ediyorlarmı yoksa adet gününmü sölüyorsun? şimdi benim dr. uma rapor için beni başka biryere yönlendirdi ( doğum yapacağım hastanin ssk anlaşması yok .. ne olur olmaz diye).. bide 1 hafta sez. erken alacağı için regl tarihini 1 hafta erken söle dediki.. 3 hafta izin yapasın diğer türlü 2 hafta kala işten ayrılmış oluyorum çünkü.. şimdi sen nasıl aldın?

cnm çok şeker odası.. inş sağlıkla iyi günlerde yatar:)

prenses odası gibiymiş canım güzel ve saglıklı gunlerde kullanın ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…