2011 Aralık Anneleri

kizlar hamilelikde ne caniniz cekiyorsa yiyin
bebek dogdugunda aci eksi tursu kuru bakliyatllar ceviz kestane ......vb seyler yasak olacak bebege gaz yaptigi icinnnnn

doğru söylüyosun canım yaa
gidip biraz depolayayım ben hehee
nasılsa bebiş doğunca tamamen yasak olacak

hmmm anladım aman çok fazla yorma kendini
işyerinde açmadı linki eve gidince bakayım ben de
benim de harekete ihtiyacım var
önceden akşamları yürüyüş yapıyordum şimdi havalar soğudu onu da yapamıyorum
evde egzersiz en iyisi artık sanırım

bende akşamları yürüyüş yapıyordum bir zamanlar havalar iyiyken şimdi malum havalar soğudu bende evde egzersiz yapmayı doğru buldum sanada tavsiye ederim :)

kızlar annemle konuştum şimdi sonuçları almış
kağıtlar o anda elinde olmadıgı için rakamsal bişi yazamıcam ama doktorun demesine göre DÜŞMÜŞ ŞEKERİMMMM
değerler normal demiş, ne yediyse aynen devam etsin demiş, diyet yok, insulin yok çok şükür :26::26::26:

bende akşamları yürüyüş yapıyordum bir zamanlar havalar iyiyken şimdi malum havalar soğudu bende evde egzersiz yapmayı doğru buldum sanada tavsiye ederim :)

saol cnm
biraz da yediklerimize dikkat edersek en azından bundan sonra kiloyu sabitleyebilsek süper olacak
yoksa alıp başını gidiyor kilolarrr

çoook sevindim canımmm
gözün aydınnnnnnnnnnn

bende 1 takım aldım.
hastane çantasına hastane çıkışı,bir tulum,bir tanede altlı üstlü takım koyacağım.

valla ben okulda hareket ediyorum nasılsa diye başka hiiççç bi hareket yapmıyorum nasıl doğuracaksam artık uffff

gözün aydııınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…