2011 Aralık Anneleri

ben her zaman sabahları 1-2 dilim ekmek yerdim öğlen yemek az çorba yerim makarna pilav yıllar olmuştur yemem he çocuk olunca bulgur pilavı olduğu günler ekmek yemedim bulgur pilavı yedim akşamları zaten yemek yapmıyom işte annem kayınvalidem bişeyler yolladıysa:))) onlarda bikaç kaşık aralarda süt ayran falan içiyom onda sorun yok he bi de bikaç çeşit meyve yiyom buna ne demeli

bilmiyom bacım bilmiyom aklım almıyo artık offff offfff

Yok canim, yedigin ictiginle alakasi yok bu meretin. Vucudun urettigi fazladan ostrojene pankreasin verdigi tepkiymis. Her bunyede farkli isliyo mekanizma tabii, o yuzden kimimizde cikiyor, kimimizde cikmiyor. Bir de Nicko'nun dedigi gibi ben de toplam 2 kg aldim. (almistim, simdi 2,5 kg verdim,)

ya hiç alışkanlıklarımızla alakası yok ki
ben de hiç tatlı istemem normalde çayımı şekersiz içerim
20 gün tatlı vermeseler önüme yemem

he dediğin gibi pilav makarna poğaça falan bunlara bayılırım

ama şimdi yasak ya canım gofret de istiyo kaşık kaşık nutella da istiyo

eşime liste yapıyorum doğurunca havuçlu cevizli kek yicem
nişantaşında bi pastane var vitrinindekilerden bana yaptırcak bi kutu
kısır yicem bol nar ekşili falan

yok yasak olunca aş ermeye başladım ben peh

ay kızlar cnaınız iseyecek gibi olursa ben sileyim bilemedim

yok yok kalmaz bebişlerimiz sağsağlim doğsunlar da

yani ben şu anda bebeğimde bişi çıkmasın misler gibi doğurayım bende kalırsa kalsın napim noktasındayım

tabi tabi benim ailemde şeker hastası yok
yaş olarak riskli gruba yakınım ama sonuçta risk grubunun altındayım (önümüzdkei ay 32bitiyor)
e işte çok kilo almamıştım çok aşeriğ de tatlıya abanmamıştım falan filan

tamamen pankreasın tepkisi

pankreasıma tüküreyim tövbeeeee

selam kizlar
nasilsiniz
straiumu canim bebisine cokamacok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum yuce rabbim birdaha yasatmasin
oglsunun tek dr yokmu canim.

diyet yapan annelerde hic uzulmesin BEBEKLER IHTIYACI OLAN HERSEYI ANNEDEN ALIYORLAR BUYUYORLAR iri bebek saglikli bebek demek degil tam tersi ...
yani ideal bebis2.5-3.5kg arasi buda oluyor zaten annelerin deposundan alinarakkkk

şimdi uzman tvden öğrendiğim kadarıyla
kana karışan şekerin vücuda dağılması için pankreas insülin hormonu üretiyomuş,
bu hormon bazen yeterli üretilmediğinde şeker kanda kalıyomuş, dolayısıyla bebeğe de gidiyomuş bu meret
bu sefer de bebeğin pankreası kontrolsuz olarak insülin üretimi yapmaya çalışıyomuş o şekeri dağıtmak için
e fazla hormon fazla kilo demek bebek için, o yuzden bebek hızla kilo alıyor
verdikleri diyetle vücuda giren şeker miktarını azaltıyolar, oda olmadı insülin vurup şekeri zorla dağılımını sağlıyolar.
çok araştırmacı gördüm kendimi

ayyy şöyyyle bol ekşili kısıra hayır demezdim, en çok acılı ve ekşi şeyleri özledim bennn

kizlar hamilelikde ne caniniz cekiyorsa yiyin
bebek dogdugunda aci eksi tursu kuru bakliyatllar ceviz kestane ......vb seyler yasak olacak bebege gaz yaptigi icinnnnn

Hahahah bende çok araştırmacı görüyorum kendimi bu aralar ama sen benide geçmişsin :) ah-ki-ko

ayyy şöyyyle bol ekşili kısıra hayır demezdim, en çok acılı ve ekşi şeyleri özledim bennn

mesela bi öğünde hiç ekmek makarna pilav falan yemeyin 3-4 kaşık kısır yiyin benim dietisyen öle dedi sen ayarla dedi ben bulgurlu şeyler yiyom ama onun yerine bişeyleri yemiyom örnek vermiyim canı çeken olur misal benimde cnm kısır çekti derseniz böle olur işte yollayın çıbık banada :82::82::82::82:

nickoooooo beğendinmi yaptığını :84::84::84:

hahaha bu kadar olur bende de bi tane uzun kalın gecelik var hiç kullanılmamış pamuklu onuda koydum yenisini alana kadar çantada almadım bebişinkileri puset takımındaki çantaya koydum kendiminkileride spor çantaya ne gerek var bi daha almaya

yanlız şu kısırdan bendee 10 kişilik alayım hemen :82::82::82:hemde hemen

canım linki açamadım ama günde 2 kez 40 ar dk çok değil miiii
ben hamile değilken bile yapamazdım o kadar egzersiz:))

Nicko yapcak o zaman hepimize marifetlidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…