2011 Aralık Anneleri

hepinizi çok meraklandırmışım kusura bakmayın kızlar,Allah hepinizden razı olsun,hepimize sağlık versin,bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin,akşam sumak aradı konuştuk,herkes çok merak etti seni dedi,gireyim de haber vereyim dedi,ben de 5 dk kadar girebildim tel. dan sumak yamıştır,ben de sabah ayrıntılı anlatırım dedim,hakkınızı helal edin,iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum,merak etmeyin ilk doğuran ben olmayacam,önce siz doğurun

günaydın kızlarrr
işim gücüm varmış gibi sabahın kör vaktinde uyandım ya
bebişim cok hareketli bugün içim kıpır kıpır yaa doğsalar da sevsek artık dimiiiiiii

evet yaa gelsinler de ısıralım onların minik ayaklarını,şimdiden anacıklarını dövüyolar

gunaydın ..bugun de kotu baglantım ya..

dün derya ıle konustum ben ama bırturlu gırıpte haber veremedım sayfayı acsam bıle yazamadım kusura bakamyın kızlar ya

ama derya gelmıs o yazmıstır zaten masallah turp gıbılermıs koca kafalı bır kızı olucak

bugun cok ısım var..sımdı cıkıcam evden nstye baglanacagız tekrardan ınsallah ıyıdır kızım ..kalp atısları yukselınce nasıl korktum..

sonra saglık ocagına gıdıcegım genel kontrol oradan arkadaslarıma kuafore ..

oradan da aksam ,forumdan tanıstığım bır arkadasımla bulusucagız eslerle bırlıkte

cok heyecanlıyım aylardır yazıstıgım kısı ılle yanyana olacagız :)

neyse ben cıkayım ıslerımı halledeyım aksama dınleneyım..

opuyorm sızı.

kızlar prima premıum care yenı doğan ile normal prima yeni doğan arasındaki fark ne?siz hangisinden aldınız?

ya ben yeni doğan alcaktım,kremsi yapısı varmış,sıvıyı daha çok emiyomuş,ilk zamanlar sulu yapıyolarmış,ama kararsız kaldım şimdi bizim kız 4 kiloyu bulcak gibi,3-6 kiloluk 2 paket alayım,son kontrolde kilosuna bakıp ona göre karar vercem,molfiks almayı düşünüyodum göbek oyuntulu,göbek bağının altında kalıyo,2-4 kilo diyo,ama ya anasına çekerse kızım bacaklarım tombik tombik benim,bacaklarını keserse o bez diye tereddüt ettim,gidişata bakcam onun için

inş. herşey yolundadır canım,tabiki çocuk tepinirken kalp atışı yüksek çıkacak nefes mi dayanır bu cadıların temposuna,bu tpoikten değil di mi arkadaşların,ben uzağım hepinize ya antepte olcam,yolunuz düşerse oralara gelin de baklava yiyelim,bebişler doğmuş olur şeker problemi kalkmış olur

çok geçmiş olsun canım, merak ettik seni, kendine çok dikkat et
bebişine maşallaahhhh

canım ben de misafir konusunda takıntılıyımdır ama hamilelik sürecinde eşim çok destek oldu, gelenlerle bizzat ilgilenir, nerdeyse hiç oturmaz beni de yerimden kaldırmaz, sen de eşinden destek iste bence canım, içini de ferah tut sonuçta herkes seni tanıyordur, hamilelik nedeniyle eskisi gibi misafir ağırlayamayacağını bilirler

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ? deryacım çok geçmiş olsun. arkadaşlar herkes kendine çok dikkat etsin yaaaa. maşallah derya kızına bu arada. ben bile merak ettim kime benzicek bu kız diye şimdi yaw.

hemoroid sıkıntısı yaşayan arkadaşım ve arkadaşlarım size de geçmiş olsun. geçmişi henüz okuyamadım ama doğru bildiğimizi sanıp da yanlış bildiğimiz ne çok şey varmış.

kızlar dün relaxmode den aldığım sabahlık gecelik takımı ile elbisem geldi. şu an 67 kıloyum ve s beden aldığım kıyafetler şu an bana tam oldu. xs almalıymışım gerçi öyle bi seçenek de yok. kıyafetlerin kumaşı çok güzel. yumuşacık. bu arada sabahlıkla birlikte aynı renk bir taç da göndermişler. anladılar mı hamile olduğumu ne:) ama oğlum anne ben takayım dedi ve eline aldı 1 saniye içinde tacı ters çevirip kırdı yani bana yar olmadı işte napalım çok da cici bişeydi.

geçmiş olsun cnm, herşeyin yolunda olmasına sevindim

sağlık olsun canım ya bi tane daha alırsın saklarsın o da kırılmasın

derya doğurmadın di mi??? uyanır uyanmaz aklıma geldin yahu:))))))

en başta demiştim ya ilk ben doğurmayacam diyeherşey yolunda çok şükür serviks bölgesine,leğen kemiğine inmiş orayı aşındırıp duruyo tepindikçe çok can yakıyo ama bu koca kafalının hemen gelme ihtimali yok çok şükür yavaş yavaş ilerliyo kemiklerdeki açılma,herşey mükemmelmiş,normal doğurabilirmişim

bizde 36.haftaya girdik bugün deryam senin kız 2700 gram maşallah bu dünkü ölçüm mü?

ben dün giremedim pek foruma,nooldu deryam geçmiş olsun çok?iyimisin şimdi?

bizde 36.haftaya girdik bugün deryam senin kız 2700 gram maşallah bu dünkü ölçüm mü?

evet canımfazlası yoksa daha kafa çapı 8.7 cm yazıyo,ya doğumda orası 10 cm açılmıyo mu en fazla,bu kızın 1 aya kadar kafası daha da büyüyecek,ondan o kadar ağrı yapıyomuş kasıklara,kuyruk sokumuna makata,kafasını doğum kanalına sokmuş,dün 1 saat yürüdüm hast. çıkışında inan ağrılarım azaldı demekki yürüyüş hakkaten çok faydalı

günaydın kızlar.. hepiniz iyisinizdir inşAllah... birşey sorcam can kızlar, bundan 1 hafta önce felandı benden akıntı su tarzı birsey geldi. wc ye girmiştim sonra geldim oturdum tv karsısına 2 dakka sonra bir akıntı geldi iç çamaşırımı nasıl ıslattı anlatamam size.. korktum o an. netten bakındım ettim ama bazı yazılarda suyun böyle yavaş yavaş gelebileceğinide yazmışlardı.. bebeğimn harekerleri maşAllah ii yok bir sorun. sizde de böyle çok fazla akıntı geldiği zamanlar oluyormu ?

ben dün giremedim pek foruma,nooldu deryam geçmiş olsun çok?iyimisin şimdi?

benim sancı sandıklarım sancı değilmiş bebeğin ağırlığıymış,bebiş te doğum kanalına kafasını sokmuş,ordaki kemikleri aşındırıyomuş,yavaş yavaş vücut hazırlanıyomuş doğuma,çok rahat normal doğum yapabilirmişim,cildim çok gerginmiş krem sür dedi,sürüyom dedim,karnımda bi gram yağ kalmamış hepsi bebek,eskiden tombiktim şimdi bu kız yumruk,tekme ata ata yağ bırakmadı anasında

oluyo canım 1 haftadır arttı özellikle beyaz sümüksü bi akıntı bazen hafif sulu,artık sonlara yaklaştık,öksürsek hapşırsak azcık kaçırıyoz onun da etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…