günaydın kızlarrr
işim gücüm varmış gibi sabahın kör vaktinde uyandım ya
bebişim cok hareketli bugün içim kıpır kıpır yaa doğsalar da sevsek artık dimiiiiiii
kızlar prima premıum care yenı doğan ile normal prima yeni doğan arasındaki fark ne?siz hangisinden aldınız?
gunaydın ..bugun de kotu baglantım ya..
dün derya ıle konustum ben ama bırturlu gırıpte haber veremedım sayfayı acsam bıle yazamadım kusura bakamyın kızlar ya
ama derya gelmıs o yazmıstır zaten masallah turp gıbılermıs koca kafalı bır kızı olucak
bugun cok ısım var..sımdı cıkıcam evden nstye baglanacagız tekrardan ınsallah ıyıdır kızım ..kalp atısları yukselınce nasıl korktum..
sonra saglık ocagına gıdıcegım genel kontrol oradan arkadaslarıma kuafore ..
oradan da aksam ,forumdan tanıstığım bır arkadasımla bulusucagız eslerle bırlıkte
cok heyecanlıyım aylardır yazıstıgım kısı ılle yanyana olacagız :)
neyse ben cıkayım ıslerımı halledeyım aksama dınleneyım..
opuyorm sızı.
herşey yolundaymış sancı dediğim ağrılar koca kafalı kızımızın ağırlığıymış,cildim çok sıkı olduğundan gerginmiş ve o acı yapıyomuş,doğum kanalına girmiş,herşey yolundaymış,erken doğum olma ihtimali yokmuş,vücut yavaş yavaş kendini doğuma hazırlıyormuş,bu ağrıların hepsi normalmiş,kilomuz 2700 gr mışiri bi bebek maşallah dedi,yatar yatmaz aa kafasına bak dedi,ultrasona bakmadan yüzü geniş ikinize de benzemiyo dedi,çok hareketli olduğundan ve o bölgeye yerleştiğinden ağrı yapıyomuş,ama rahimde açıma vs. hiçbişey yokmuş,suyu çok çok iyi,halen yeterli hiç azalmamış dedi,plesentada 1 gr bile yaşlanma yok,çok rahat normal doğum yaparsın dedi,günde 1 saat yürü mutlaka dedi,merdivenin zararı olmaz dedi,herşey mükemmel dedi,çok şükür ya ve 25 günde kızım 1 kiloya yakın alırken ben hiç almamışım,yüzüklerimi takıyorum bu da çok iyi bişey,dün hast. eve kadar yürüdük tam 1 saat,hakkaten çatı ağrılarım kasık ağrılarım azaldı yürüyünce,gece bizi uyutmadı zilli karnıma öyle yumruklar attıki 15 dk boyunca karnımın etleri sızlıyodu artık,kasıklarım kalçalalarım ağrıyodu,artık pes ettik uyuduk biz o halen tepiniyodu yatağa girdiğimde dayak ye ye miğdem boşalmıştı iyice,sabahı zor ettim,ben yemek yiyom,o da beni yiyo:))nasıl oluyorda bu kadar güçlü vuruyo bi anlam veremedik tekvandoya yazdırmamız gerekecek bu kızı mutlaka
kızlar ben bugün sürekli ağlıyorum bana söyleyin benmi abartıyorum lütfn ya çarşamba günü eşimin bir akrabası uzaktan gelecek bende kalacak sonra bugün kayınım aradı bayramda sana gelmeyi düşünüyoruz 2 gün kalıcaz dedi bunlarda uzaktan geliyolar ya benim 1 ay sonra doğumum var şuan misafir kaldıracak havada değilim sabah 8 de kalkıp kahvaltı yapan insanlar he sorunun varmı diceksin gayet iyi anlaşıyorum ama misafir istemiyorum sonra bayramdan sonra kardeşiyle eşim gelecek he buna lafım yok onlarda yurt dışından evime ilk defa gelecekler ama ben öyle baştan sağma yapan bir insan değilim kendimi çok yoran ve herşeyi itina ile yapan biriyim ama çok aşırı stres yapıyorum ne yapıcam nasıl ağırlıcam diye en son geldiklerinde bacaklarıma kramp girmişti hizmet etmekden neolur teselli verin psikolojik olarak iyi değilim buna ağlıyorum sabahtan beri normalmiyim ben yoksa abartıyormuyum
Ayy güldüm bu zeki alasya benzetmene,Allahta seni güldürsün canım
aminnnnn canım cümlemizi:))))
hepinizi çok meraklandırmışım kusura bakmayın kızlar,Allah hepinizden razı olsun,hepimize sağlık versin,bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin,akşam sumak aradı konuştuk,herkes çok merak etti seni dedi,gireyim de haber vereyim dedi,ben de 5 dk kadar girebildim tel. dan sumak yamıştır,ben de sabah ayrıntılı anlatırım dedim,hakkınızı helal edin,iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum,merak etmeyin ilk doğuran ben olmayacam,önce siz doğurun
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ? deryacım çok geçmiş olsun. arkadaşlar herkes kendine çok dikkat etsin yaaaa. maşallah derya kızına bu arada. ben bile merak ettim kime benzicek bu kız diye şimdi yaw.
dr. bana daha çok benziyo,yüzü genişçe dedi,elim değe değe bana benzemiş dedi,kociş sinir oldu ama bişey demedi,bana benziyo işte deli adam kime benzeyecek diyo
kızlar dün relaxmode den aldığım sabahlık gecelik takımı ile elbisem geldi. şu an 67 kıloyum ve s beden aldığım kıyafetler şu an bana tam oldu. xs almalıymışım gerçi öyle bi seçenek de yok. kıyafetlerin kumaşı çok güzel. yumuşacık. bu arada sabahlıkla birlikte aynı renk bir taç da göndermişler. anladılar mı hamile olduğumu ne:) ama oğlum anne ben takayım dedi ve eline aldı 1 saniye içinde tacı ters çevirip kırdıyani bana yar olmadı işte napalım çok da cici bişeydi.
derya doğurmadın di mi??? uyanır uyanmaz aklıma geldin yahu:))))))
canım gecmıs olsun ıı olmana cok swvındım
en başta demiştim ya ilk ben doğurmayacam diyeherşey yolunda çok şükür serviks bölgesine,leğen kemiğine inmiş orayı aşındırıp duruyo tepindikçe çok can yakıyo ama bu koca kafalının hemen gelme ihtimali yok çok şükür yavaş yavaş ilerliyo kemiklerdeki açılma,herşey mükemmelmiş,normal doğurabilirmişim
bizde 36.haftaya girdik bugün deryam senin kız 2700 gram maşallah bu dünkü ölçüm mü?
bizde 36.haftaya girdik bugün deryam senin kız 2700 gram maşallah bu dünkü ölçüm mü?
ben dün giremedim pek foruma,nooldu deryam geçmiş olsun çok?iyimisin şimdi?
günaydın kızlar.. hepiniz iyisinizdir inşAllah... birşey sorcam can kızlar, bundan 1 hafta önce felandı benden akıntı su tarzı birsey geldi. wc ye girmiştim sonra geldim oturdum tv karsısına 2 dakka sonra bir akıntı geldi iç çamaşırımı nasıl ıslattı anlatamam size.. korktum o an. netten bakındım ettim ama bazı yazılarda suyun böyle yavaş yavaş gelebileceğinide yazmışlardı.. bebeğimn harekerleri maşAllah ii yok bir sorun. sizde de böyle çok fazla akıntı geldiği zamanlar oluyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?