2011 Aralık Anneleri

slm kızlar telefondan takip ettim bir süre geçmişi o yüzden alıntı yapmadım
olbey çok geçmiş olsun canım
deryanında umarım birşeyi yoktur...
sumakcım maşallah kızcene kilosunada ...
bizde bu gün doktora gittik vücümdaki kızalıkları hamilelikten olmadığını söledi bunların anlamadı malesef ihmal etmeyip cildiyeye görünmemi söledi..
şimdiye kadar hep akıntım vardı sölememiştim ama geçenlerde akıntının önemli olduğunu vs söyleidniz bende doktora akıntım olduğunu söledim bir iki kezde sancılandığımı söledim.. nstye bağlandım herşey güzel dedi...çaarşamba günüde dermataloga gidicem bakalım şu şeyler neyin nesi...
yarında tekrar glukoz idrar ve kan tahlili vs. istedi tekrardan şu glukozdan benim kadar nefret eden olmamıştır sanırım ama bu üçüncü 50lik yükleme olucak kafasına estikçe şeker kan idrar istiyor kan idrar neysede şekerden nefret ediyorum......
kızımın kilosu yaklaşık 2500müş iri bir bebek olucak dedi... doğum pozisyonunda hala... ultrasyonda herşeyini gayet güzel ve uzunca bir süre gördük doyduk izlemeye ama bir rahat poz vermedi sıpa foto çekilsin :)

canım çok sağol aynen ben yine bildiğimden şaşmıcam herhalde
sanada misafir geliyomuş hani yatılı kalmasalar hiç kafama bile takmıcam ama yatılı gelmelerinden bıktım

Bugün doktor kontrolümüz var.35.haftadan gün almaya başladık,nst ye bağlar herhalde doktor bugün.Bakalım durum nasıl gelince paylaşırım sizinle.Telefonla takip edicem zaten forumu,deryadan haber alırız inş.

güzel haberlerle gelirsin inş.h canım

herşey yolundaymış sancı dediğim ağrılar koca kafalı kızımızın ağırlığıymış,cildim çok sıkı olduğundan gerginmiş ve o acı yapıyomuş,doğum kanalına girmiş,herşey yolundaymış,erken doğum olma ihtimali yokmuş,vücut yavaş yavaş kendini doğuma hazırlıyormuş,bu ağrıların hepsi normalmiş,kilomuz 2700 gr mışiri bi bebek maşallah dedi,yatar yatmaz aa kafasına bak dedi,ultrasona bakmadan yüzü geniş ikinize de benzemiyo dedi,çok hareketli olduğundan ve o bölgeye yerleştiğinden ağrı yapıyomuş,ama rahimde açıma vs. hiçbişey yokmuş,suyu çok çok iyi,halen yeterli hiç azalmamış dedi,plesentada 1 gr bile yaşlanma yok,çok rahat normal doğum yaparsın dedi,günde 1 saat yürü mutlaka dedi,merdivenin zararı olmaz dedi,herşey mükemmel dedi,çok şükür ya ve 25 günde kızım 1 kiloya yakın alırken ben hiç almamışım,yüzüklerimi takıyorum bu da çok iyi bişey,dün hast. eve kadar yürüdük tam 1 saat,hakkaten çatı ağrılarım kasık ağrılarım azaldı yürüyünce,gece bizi uyutmadı zillikarnıma öyle yumruklar attıki 15 dk boyunca karnımın etleri sızlıyodu artık,kasıklarım kalçalalarım ağrıyodu,artık pes ettik uyuduk biz o halen tepiniyoduyatağa girdiğimde dayak ye ye miğdem boşalmıştı iyice,sabahı zor ettim,ben yemek yiyom,o da beni yiyo:))nasıl oluyorda bu kadar güçlü vuruyo bi anlam veremedik tekvandoya yazdırmamız gerekecek bu kızı mutlaka

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr
10 gündür yoktum buralarda,izne ayrıldım,şehir dışına akrabalarıma gittim filan giremedim nete.hep aklımdaydınız ama neler oldu biri bana kısaca özet geçebilirmi,luveylanın doğumu oldumu nasıllar?cüzümü bugün bitiriyorum inşallah.evde vınnla girdiğim için uzun uzun geçmişi okuyamıyorum,vınn modemden daha zararlı dimi,bo konuda bilgisi olan varmı?

deryacım hadi geçmiş olsun canım dünden beri aklımız sendeydi dedim herhalde antepe dogru yola cıktı ama şükür öle bişey olmamış;umarım vakitlice gelir bebişlerimiz

hoşgeldin canım günler yaklaştıkça dökülmeye başlıyoruz ağrılar sızılarluveylanın oğlu doğdu buarada

çok geçmiş olsun canım ya,sen iyi ol yeter,36 haftada fena bi hafta değil,hiçbişeycik olmaz o saatten sonra Allahn izniyle,kendine çok iyi bak,Allah acil şifalar versin

kızlar prima premıum care yenı doğan ile normal prima yeni doğan arasındaki fark ne?siz hangisinden aldınız?

maşallah kızınabakalım hangi cadı önce gelcek,ikisi de kıpır kıpır sıkıldılar orda

ben geldimmmmmdr geldik az önce ama suratsız bi dr denk geldim oğlum 2050 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi ama sanki küçük mü ne :26::26::26::26:

bence iyi canım,3.5-4 olmazda 3 olur nolcak,ben şimdiden nasıl çıkaracam bu koca kafalı kızı diye düşünmeye başladım günlük 1 saat yürü dedi dr. kafa çapı 9 cm e yakın şimdiden,o minnacık yerin o kadar açılması lazım,eğer hantal hantal oturursam bu dombiliyi zor çıkarrım

sumakcım çatıyı 38. haftada yapması çok iyimiş :)))
bebeğinin kilosuda çok güzel sağlıkla gelsin inşallah

bana da çatı kont. için 15 kasımda gel dedi,o tarihte antepte olcam,orda giderim artık 37+1 oluyom o zaman ben de,normal doğum yapabilirmişim çok sevindim ya bu gazla 1 saat yürüdüm artık hergün yürüyecemmm

Canım kaç kiloyla başladın, ben de toplam 4 kilo aldım ama ben 72 ile başladım. bir de ben şu an 31 haftalığım...bakalım en sonunda kaç kilo almış olacağım?

69 la başladım canım,tsh yükseldiği için çok hızlı kilo almışım 11 ayda 10 kilo,o düzeldi hamile kaldım sonra da hep acıktım acıktım acıktıkça da yedim,ama bebiş aldı kiloları anası değil,73 üm şimdi

rahatsızlanan tüm arkadaşlara geçmiş olsun,son günlerimiz bayağı zor geçiyor,inşallah hepimiz de sağ salim bebişlerimizi dünyaya getiririz...

ne güzel destinacığım sen bol bol yürü şimdiden,merdiven in çık,42. haftayı bekleme bu sefer

canım rahat ol ya hamilesin sen,geçen gün misafir gelecekti yemeğe çağırdık onlara gitmiştik çünkü antebe gitmeden çağıralım dedik,olmaz hamilesin dediler,yemeğe değilse de çaya geliriz dediler,dedim börek yapalım çayla birlikte iyi olur,kociş yaptırmadı hamilesin sen boşyere belini yorma,kendine birsürü iş çıkarma,hazır bişeyler alırız olur biter dedi,yaptırmadı,mazeritimiz var çünkü gerçekten halimiz yok herşeyi 4-4lük yapmaya,idare etcekler mecburen

günaydın kızlarrr
işim gücüm varmış gibi sabahın kör vaktinde uyandım ya
bebişim cok hareketli bugün içim kıpır kıpır yaa doğsalar da sevsek artık dimiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…