2011 Aralık Anneleri

Canım bende 33+5im ama acıkcası hıc korkmadım bu konuda gıttıgım yerdekı kadında son dakıkaya kadar gelıyorlar korkma dedı druna bır sor ıstersen canım o daha ıyı bılır bende hıc sormadım nıyeyse bu konuda ıcım rahat fazlamı rahat ne

sagol canim hadi bakalim insallah guzel haberlerle doldururum o listeyi

inşallh canım amiinnn

kızlar bende kaçayım artık kaç gecedir giremiyordum foruma bugun yediğim serum iyi geldi sanırım çenem düştü bu kadar yterli sanırım hepinizi öpüyoruz iyi geceler allah rahatlık versin

takipteyim cnm seni

ayyy ben onlarıda gördüm

kızlarrr yarın 1 kasım bu ay cok heyecanlı geçecege benziyor 15 gün sonra falan başlar patır patır dogumlarrr

FİNALE COK AZ KALDIIII

arkamda senin olman güven verici :))) bu arada tşk ederim cnm. geceliklerim ve pijama takımım pek net çıkmamış ama neysee:)

ii geceler bu arada. Allah rahatlık versin inşallah...

o nerdeeee :26: buarada fistiginin cicileri cok guzeel cnmm bna link gondersenee

tşkler cnm. beğenmene sevindim :)

cnm valla benim doktorum 37. haftada bakıcaz dedi. ayrıca ben de hayatım boyunca gitmediğim ağdacıya hamileliğimde gittim. yarın gidicem ben deee :18::18::18:

acaba benim doktorum da 37. hafta derken 37+ lardan mı bahsetti acaba??? :26::26::26:

bende var telide geç oldu diye rahatsız etmek istemedim derya akşamları erken yatıyorya ondan yarın iyiyse işe gelir zaten haber verir ama ses cıkmassa sabah ararım inş

keşke bi msj atsaydın cnm yaaaaa... valla merak ettim ben deee....:18::18::18:

tamam canim umarim guzel haberlerle gelirsin sabah buraya..daha tutmiyim seni hadi iyi geceler canim ..

çoook geçmiş olsun canımm
Allah acil şifalar versin
açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler
hepimizin kulağına küpe olsun

canım çok geçmiş olsun. insallah biraz daha sabredebilirsin:44::44:

olbeycim çok geçmiş olsun..hepimizin bi sebepten ötürü erken doğurma ihtimalimiz oluyo..moralini bozma..kendine dikkat et..

OLBEY tatlım msjlarına bir bak ..

çok geçmiş olsun...

Olbey ve tum rahatsizlanan arkadaslar gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun cnm bnm....dularım seninle inş..

cok geçmiş olsun canım

olbey canım geçmiş olsun.

olbey cok gecmıs olsun canım ya ınsallah sorun cıkmadan tamamlarız hepımız..

cnm geçmiş olsn çok güzel anlatmışsın tşk

dualarımız tabii ki sizinle...inşallah sorunsuzca atlatırsın bu dönemi...

olbey geçmiş olsun

cnm cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..bilgi paylaşımın içinde cok sagol..

Bu arada OLBEY canim benim cok gecmis olsun Allah sifalar versin canim.Dikkat et kendine olurmu

hepinize ayri ayri tesekkur ederim. dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar... allah kimseyi darda birakmasin

buldum cnmm saol yinede gonderdigin icin link i :) ins guzel gunlerde giydir ve giyin :)

destinacım sağol hayatım nasıl korktum normal doğum yapamıcam diye :)))))))))))
çarşamba doktor randevum var bakalım ne alemde benim yaramaz

iyi geceler kızlar bizde kaçıyoruz artık...
olbeycim cnm çoooook geçmiş olsun yeni gördüm cnm dualarımız seninle olsun kendine iyi bak ...

kızlar ben bugün sürekli ağlıyorum bana söyleyin benmi abartıyorum lütfn ya çarşamba günü eşimin bir akrabası uzaktan gelecek bende kalacak sonra bugün kayınım aradı bayramda sana gelmeyi düşünüyoruz 2 gün kalıcaz dedi bunlarda uzaktan geliyolar ya benim 1 ay sonra doğumum var şuan misafir kaldıracak havada değilim sabah 8 de kalkıp kahvaltı yapan insanlar he sorunun varmı diceksin gayet iyi anlaşıyorum ama misafir istemiyorum sonra bayramdan sonra kardeşiyle eşim gelecek he buna lafım yok onlarda yurt dışından evime ilk defa gelecekler ama ben öyle baştan sağma yapan bir insan değilim kendimi çok yoran ve herşeyi itina ile yapan biriyim ama çok aşırı stres yapıyorum ne yapıcam nasıl ağırlıcam diye en son geldiklerinde bacaklarıma kramp girmişti hizmet etmekden neolur teselli verin psikolojik olarak iyi değilim buna ağlıyorum sabahtan beri normalmiyim ben yoksa abartıyormuyum

cnm üzülme moralinide bozma seni çok iyi anlıyorum bende senın gibi misafir gelse kendimi parçalarım hizmet etmek için herşey dört dörtlük olsun isterim ewi baştan aşağa temizlerim..ama şimdi sen hamilesin kendini yormaman gerek onlarda anlayıışlı olsunlar yabancı da değiller sonuçta idare ediversinler kendini sıkma senın geçende dayınlar gelmişti yanlış hatırlamıyorsam lütfen kendini yorma sıkıntı yapma herşey hallolur..

cnm üzülme moralinide bozma seni çok iyi anlıyorum bende senın gibi misafir gelse kendimi parçalarım hizmet etmek için herşey dört dörtlük olsun isterim ewi baştan aşağa temizlerim..ama şimdi sen hamilesin kendini yormaman gerek onlarda anlayıışlı olsunlar yabancı da değiller sonuçta idare ediversinler kendini sıkma senın geçende dayınlar gelmişti yanlış hatırlamıyorsam lütfen kendini yorma sıkıntı yapma herşey hallolur..

canımm uzulme!senı o kadar ıyı anlıyorumkı ama malesef ınsanlarımız anlayıssız dusuncesızler neyapalım!bunun ıcın eger ıllakı geleceklerse sen normal zamanında evınde nasılsan yıne oyle ol!yanı kendıne gore ayarla herseyını gelen kendı yapsın ısını gucunu sen yorma kendını yanı anladınmı!

hayatım bende aynen anlattığın gibiyim çok ince düşünceliyim tatlısından meyvesine v.s inciğine kadar yapmassam kendime rahat edemem işte bu yüzden strese girdim evet iyi hatırlıyosun eşimin dayısı ailece gelmişti ve 3 gün kalmışlardı şimdide onun oğlu geliyo çarşamba günü ((
sonra bayramda kayınpderler he çok anlayışlı insanlar ama bu ayrı sorun bende yapmassam kendimi yiyip bitiriyorum deminde ağladım eşim sarılıyo bana söylerim gelmesinler diyo böylede olmaz dedim
desteğin çok çok sağol canım beni anladığın için

son aylardayız lütfen kendinize dikkat edin ..bak benım hamileliğim süper geçiyordu sanki hamile değildim koşuyordum merdivenleri 3-5 çıkıp ewimi silip süpürürp cam bile siliyodum ama ne oldu biliyormusun bir hafta önce bazayı kaldırırken birden belime bıçak saplandı ve tam bir haftadır hiç geçmedi yürüyemiyorum bile şimdi..ahh güzelim ah vah para etmiyor işte sonra keşkeler bizi kurtarmıyor bana bişey olmaz dedim çok sağlıklı bi hamilelik dedim ama bak başıma ne geldi..kendini yorma sonuçta gelenler senın hamile olduğunu cok yakında doğum yapacağını biliolar ve buna rağmen geliyorlar bi şekilde geçer bu ziyaretler sen pozitif ol hayatım üzme kendini ağlama

yemek yaparsın 3 çeşit pastaneden hazır bişeylerde alırsın ikramlık yavaş yavaş kendini yormadan yaparsın ikramını sonuçta ewde eşinede ikram yapmıyormusun akşamları 1 tabak yerine 3 tabak hazırlayıverirsin ne olacak sıkma sen kendini ama yavaş yavaş kendini yorma ikramlıklarıda hazır al temizlikte yapma bi sil süpür toz al wc yıka eşinde yardım etsin işte bukadar inceleme senı anlıyorum için rahat etmeyecek benım gibisin sende çok detaycısın ama bebişini düşün yazık oda yorulur yaaa allah yardımcın olsun herşey güzel olacak unutma

tabiki yemek yapıcam ama kaç çeşit yapıyorum ben onlar gelince öyle gözümede az gelen şeyleride yapmıyorum yarında büyük temizlik günüm normalde temizlikçi çağırıyodum eşim ben yapıcam dedi yarın eşimle temizlik yapıcaz işte temizlikçiyide onlar gelmeden birgün önce çağırırım sonra çarşaf yorgan yıka ütüle v.s v.s işte sen ne güzel düşünüyosun canım sağolasın ama hamilelikten sanırım bu hallerim stres yapmam ağlamam bugün hiç iyi değilim hiç

canım sende bazayı niye kaldırıyosun o halinle bide :26: lütfen sende bundan sonra dikkat et hamilelikde benim kimse yanımda yoktu tek başımayım kimseden de bişey beklemiyoruz ama yinede dikkatli olmalıyız çok geçmiş olsun canım iyikide atlattın ve iyikide bişey olmadı

canım seni çok iyi anlıyorum..benim de bayramda yatılı misafirlerim olacak ama kendimi hiiççç yormaya niyetim yok..8 aylık hamile bi insanın evine gelen bişey beklemesin valla..

psikolojin bozulmuş..yarın daha farklı düşüneceksin..ben de baştan panik yapmıştım ama şimdi inadına toz bile almayı düşünmüyorum..

evet pelincim valla psikolojim bozuldu sen süpersin valla senin gibi vurdumduymaz olmaz :)))

cnm sana ne kadar onemseme desekte sen yinede herseyi eksiksiz yapcaksin ama cok yorma kendini bende sinir oldum dun aksam .. esimin ark evlendi ve ne zmndir gidelim dediik simdi biz gitmedeen onlr geleckmiss :) naplim hayirlisi artik cok sukur ki cnm eslerimiz desteek uzme kendini aglamda bak bebisindee uzulurr:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…