ay korkuyorum walla gıderım bırde catı muaynesıo yapıcaz der hayır da desem olmaz o zaman rahat rahat bu kontorulumede gıdeym
aynen cnm bende uuzn yıllardır agda yaptırıyorum ama forumda bı bayan dedıkı agda dogumun erken olmasına etkılıormus jılet en ıyı cozum dıe bahsetmıstı bende tırstım ayım geldı ama yaptırmadım cok rahatsızım ama erkendede bebıs gelırse dıe de düşünceliyim kaç hfatlıksn benım 34+2
sagol canim hadi bakalim insallah guzel haberlerle doldururum o listeyi
kızlar bende kaçayım artık kaç gecedir giremiyordum foruma bugun yediğim serum iyi geldi sanırım çenem düştü bu kadar yterli sanırım hepinizi öpüyoruz iyi geceler allah rahatlık versin
takipteyim cnm seni
ayyy ben onlarıda gördüm
kızlarrr yarın 1 kasım bu ay cok heyecanlı geçecege benziyor 15 gün sonra falan başlar patır patır dogumlarrr
FİNALE COK AZ KALDIIII
o nerdeeee :26: buarada fistiginin cicileri cok guzeel cnmm bna link gondersenee
Kızlar bişiy sorucam şu catı muaynesı ne zaman yaplıor kac haftalıkken bılen warmı dr gıtcem ama korkuyorum agdada yaptıramıorm erken dogum rıskı oluyormus gıtsem bı dert gıtmesem ıkı sasırdım yanı
cnm ya ben 28.haftada gittiğimde başı aşagıdaydı 30. haftamda başı sag tarafımda yandı şimdi 33te gittim bugun başı tamamen yukarıda tam göğsümün altındaydıbenimki yolu şaşırdı sanırım yada aşagıları sevmedi yukarılara taşındı zilli
cnm 38.haftadan önce yapmazlar bugun sumağa da doktor 38 .haftada demiş
bende var telide geç oldu diye rahatsız etmek istemedim derya akşamları erken yatıyorya ondan yarın iyiyse işe gelir zaten haber verir ama ses cıkmassa sabah ararım inş
evet cnm ben seni bir gün geriden takip ediyombakalım hangimiz önce doguracazz seninde normal benimde normal dogum olacagı için süpriz olacak
derya bu saatte uykudadır akşam başından uyudugunu yazardı hepyarın sabah ilk işim haber almassam arayacam kızlar
çoook geçmiş olsun canımm
Allah acil şifalar versin
açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler
hepimizin kulağına küpe olsun
canım çok geçmiş olsun, artık yavaş yavaş hepimiz dökülüyoruz ya neler oluyor bize, canım çok yanıyodur eminim ama bebişin için biraz daha sabret canım, hayırlısıyla inş vaktinde gelir oğluşun.
canım çok geçmiş olsun. insallah biraz daha sabredebilirsin:44::44:
olbeycim çok geçmiş olsun..hepimizin bi sebepten ötürü erken doğurma ihtimalimiz oluyo..moralini bozma..kendine dikkat et..
OLBEY tatlım msjlarına bir bak ..
çok geçmiş olsun...
canım çok geçmiş olsun
senin bu yaşadıklarını ben 4 sene önce yaşadım tam 2 sene çektim
ama sen hamilesin bide allah yardım etsin cnm yaa çok üzüldüm valla
seni çok çok iyi anlıyorum hele o makattaki sancılar yokmu çıldırtıyo insanı
benim hem hemoroidim vardı hemde içerde yırtığım vardı
en sonunda dayanamadım ameliyat oldum yırtılan yerdeki gergin kası aldılar, hemoridleride temizledirler
ameliyattan sonra yaşadığımı anladım, sanki yeniden doğddum
bebek için az daha sabret cnm, doğumdan sonra mutlaka ameliyat ol ve kurtul o sorundan
hiçbir ilaç hiçbir yöntem iyi gelmiyo o merete ben neler neler denedim ahhhh ahhhhhhhhhhh
Olbey ve tum rahatsizlanan arkadaslar gecmis olsun.
Çok geçmiş olsun cnm bnm....dularım seninle inş..
cok geçmiş olsun canım
olbey canım geçmiş olsun.
olbey cok gecmıs olsun canım ya ınsallah sorun cıkmadan tamamlarız hepımız..
cnm geçmiş olsn çok güzel anlatmışsın tşk
dualarımız tabii ki sizinle...inşallah sorunsuzca atlatırsın bu dönemi...
olbey geçmiş olsun
cnm cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..bilgi paylaşımın içinde cok sagol..
Canım benim yaaa çok geçmiş olsunnn bende aynı şeyleri yaşadım hemen hemen seninle seni çok iyi anlıyorum aynı senin gibi hiç kabız olmadım şükür hepte düzenli çıkıyorum geçen hafta benimde azdı hemoroidler hatta memeler cogaldıfitille ve kremle 2güne geçti memeler duruyor ama agrı fln yok bende korktum şimdi bir danışayım bakalım druma sende dikkat et canım kendine bol bol dinlen Allahın izniyle geçer de bebişine zamanında kavuşursun dualarım senınle ve bebegınle uzulme lutfen
Bu arada OLBEY canim benim cok gecmis olsun Allah sifalar versin canim.Dikkat et kendine olurmu
arkamda senin olman güven verici :)))bu arada tşk ederim cnm. geceliklerim ve pijama takımım pek net çıkmamış ama neysee:)
ii geceler bu arada. Allah rahatlık versin inşallah...
tşkler cnm. beğenmene sevindim :)
cnm valla benim doktorum 37. haftada bakıcaz dedi. ayrıca ben de hayatım boyunca gitmediğim ağdacıya hamileliğimde gittim. yarın gidicem ben deee :18::18::18:
acaba benim doktorum da 37. hafta derken 37+ lardan mı bahsetti acaba??? :26::26::26:
keşke bi msj atsaydın cnm yaaaaa... valla merak ettim ben deee....:18::18::18:
cnm ya ben 28.haftada gittiğimde başı aşagıdaydı 30. haftamda başı sag tarafımda yandı şimdi 33te gittim bugun başı tamamen yukarıda tam göğsümün altındaydıbenimki yolu şaşırdı sanırım yada aşagıları sevmedi yukarılara taşındı zilli
cnm 38.haftadan önce yapmazlar bugun sumağa da doktor 38 .haftada demiş
kızlar ben bugün sürekli ağlıyorum bana söyleyin benmi abartıyorum lütfn ya çarşamba günü eşimin bir akrabası uzaktan gelecek bende kalacak sonra bugün kayınım aradı bayramda sana gelmeyi düşünüyoruz 2 gün kalıcaz dedi bunlarda uzaktan geliyolar ya benim 1 ay sonra doğumum var şuan misafir kaldıracak havada değilim sabah 8 de kalkıp kahvaltı yapan insanlar he sorunun varmı diceksin gayet iyi anlaşıyorum ama misafir istemiyorum sonra bayramdan sonra kardeşiyle eşim gelecek he buna lafım yok onlarda yurt dışından evime ilk defa gelecekler ama ben öyle baştan sağma yapan bir insan değilim kendimi çok yoran ve herşeyi itina ile yapan biriyim ama çok aşırı stres yapıyorum ne yapıcam nasıl ağırlıcam diye en son geldiklerinde bacaklarıma kramp girmişti hizmet etmekden neolur teselli verin psikolojik olarak iyi değilim buna ağlıyorum sabahtan beri normalmiyim ben yoksa abartıyormuyum
kızlar ben bugün sürekli ağlıyorum bana söyleyin benmi abartıyorum lütfn ya çarşamba günü eşimin bir akrabası uzaktan gelecek bende kalacak sonra bugün kayınım aradı bayramda sana gelmeyi düşünüyoruz 2 gün kalıcaz dedi bunlarda uzaktan geliyolar ya benim 1 ay sonra doğumum var şuan misafir kaldıracak havada değilim sabah 8 de kalkıp kahvaltı yapan insanlar he sorunun varmı diceksin gayet iyi anlaşıyorum ama misafir istemiyorum sonra bayramdan sonra kardeşiyle eşim gelecek he buna lafım yok onlarda yurt dışından evime ilk defa gelecekler ama ben öyle baştan sağma yapan bir insan değilim kendimi çok yoran ve herşeyi itina ile yapan biriyim ama çok aşırı stres yapıyorum ne yapıcam nasıl ağırlıcam diye en son geldiklerinde bacaklarıma kramp girmişti hizmet etmekden neolur teselli verin psikolojik olarak iyi değilim buna ağlıyorum sabahtan beri normalmiyim ben yoksa abartıyormuyum
cnm üzülme moralinide bozma seni çok iyi anlıyorum bende senın gibi misafir gelse kendimi parçalarım hizmet etmek için herşey dört dörtlük olsun isterim ewi baştan aşağa temizlerim..ama şimdi sen hamilesin kendini yormaman gerek onlarda anlayıışlı olsunlar yabancı da değiller sonuçta idare ediversinler kendini sıkma senın geçende dayınlar gelmişti yanlış hatırlamıyorsam lütfen kendini yorma sıkıntı yapma herşey hallolur..
yemek yaparsın 3 çeşit pastaneden hazır bişeylerde alırsın ikramlık yavaş yavaş kendini yormadan yaparsın ikramını sonuçta ewde eşinede ikram yapmıyormusun akşamları 1 tabak yerine 3 tabak hazırlayıverirsin ne olacak sıkma sen kendini ama yavaş yavaş kendini yorma ikramlıklarıda hazır al temizlikte yapma bi sil süpür toz al wc yıka eşinde yardım etsin işte bukadar inceleme senı anlıyorum için rahat etmeyecek benım gibisin sende çok detaycısın ama bebişini düşün yazık oda yorulur yaaaallah yardımcın olsun herşey güzel olacak unutma
son aylardayız lütfen kendinize dikkat edin ..bak benım hamileliğim süper geçiyordu sanki hamile değildim koşuyordum merdivenleri 3-5 çıkıp ewimi silip süpürürp cam bile siliyodum ama ne oldu biliyormusun bir hafta önce bazayı kaldırırken birden belime bıçak saplandı ve tam bir haftadır hiç geçmedi yürüyemiyorum bile şimdi..ahh güzelim ah vah para etmiyor işte sonra keşkeler bizi kurtarmıyor bana bişey olmaz dedim çok sağlıklı bi hamilelik dedim ama bak başıma ne geldi..kendini yorma sonuçta gelenler senın hamile olduğunu cok yakında doğum yapacağını biliolar ve buna rağmen geliyorlar bi şekilde geçer bu ziyaretler sen pozitif ol hayatım üzme kendini ağlama
canım seni çok iyi anlıyorum..benim de bayramda yatılı misafirlerim olacak ama kendimi hiiççç yormaya niyetim yok..8 aylık hamile bi insanın evine gelen bişey beklemesin valla..
psikolojin bozulmuş..yarın daha farklı düşüneceksin..ben de baştan panik yapmıştım ama şimdi inadına toz bile almayı düşünmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?