Ay cnm sen de bendenmişsin:) 32+0 iken gittiğimizde (aslında sata göre 31+0 ama en başından beri 1hft önde olduğu için 32sayıyorum) yaklaşık 2,5 kg idi...Eşim de ben de 3.5kg doğmuşuz. Bizimki bizi geçecek gibi:)maşallah
Ama sorun şu ki doktorum 4kiloyu aşarsa sezeryana alırım diyo. Bense hiç istemiyorum. Sezeryan normal doğumdan daha çok korkutuyo beni nedense...Senin doktorun böle bişi söledi mi??
kızlar merhabalar...bugün dolaşırken şunu gördüm ve de aldım,kaşık almak niyetindeydim ama kaşıklarda bi türlü 0+ bulamadım.ama bu cok iyi oldu. minikbaby | Nuby Medikal la Biberonu ilaç vs gerektiğinde hemen bunla verilebiliyormuş
ha bi de aramızda konuşuyoruz ya hasta bezi koyalım diye hastane çantasına.ben de bugün sordum hasta bezini ama normal orkid alın gece için olanından fazla olmuyor dediler.kimisi de mutlaka alınmalı diyor.ya hastanede de vericeklermiş sanırım,almasak mı ki?bi o konuda tam fikrim yok.bi de burun aspiratörünü almadım :) bana kalsa humana still tee'leri de dizeceğim eve ama çooook var o zamana.
marks&spencerdan da emzirme sütyeni 2li alsam mı(100 ytl!!!) yoksa yine aynı markanın normal balensiz şık sütyenlerinden mi alsam ona karar veremiyorum.sonuçta evde olucam o kadar masraf etmeli mi.şu anda elimde bi emzirme sütyeni bi de atleti var.son aylarda göğüsler büyür diyolar ama son aya kadar kim beklicek allasen :))) bu arada emzirme minderleri kazıkkkkk!en uydurugu 50 lira!olduuuuuu
ayyyy ikinci bebiş de geldi.bu ay çookk hareketli olacak gibi. İnşallah en kısa zamanda bebişin kilo alır hayırlı olsun allah sağlık versin bebişine de sana daslm kızlarrr hatırlarsanız geçen hafta çarşamba kontrolüm vardı.dra gittikk ben bebeğin hareketlerinde yavaşlama hissediyodum zaten bide biliyosunuz bebeğim 5 gün falan gerideydi drsöledim akıntım olduğunudaa sonraa ultrasonda dr baktı suyun azalmaya başlmaış dedi.bebeğin gelişimne baktık 2 haftada sadece 100 gr almış 2 hafta geride gözüküyo.sonra bebeği besleyen damarlara baktılar sonra dr bidaha baktı sonra bidaha bakınca ben başladım ağlamaya anladım ters bişi olduğunu.sonra nts ye bağladılar bebeğin kalp atışlarında azalma var yarım saat bağlı kaldım sonra dediki dr seni alıyoruz ben dedim nereye sezeryana beni apar topar aldılar ameliyat odasına saat 2 de demişlerdi ameliyat için onu bile beklemediler.12 de sezeryana aldılar 1,5 kilo doğdu kuzucummm çarşambadan beri küvezde.adı da ömer sencer oldu.dua edin minik yafrucumm kilo alsınn
canım bence annenlere gitme aklın kalacak nasıl olsa kafanı dinleyemeyeceksin. Eşinle konuşmayı dene ama sakin sakin konuşÖle aklım çok karışık mutsuzum
İnşallah zamanında gelir bebişin.Biz de hergün hareketlerini takip edip gün sayıyoruz( boynuna kordon dolandığı için) her geçen gün için derin bir ohhhh çekiyorumherkese merhaba kızlar.ikinci bbeğimiz de gelmiş. hayırlı uğurlu olsun. sağlıklı bi bebek olsun inşallah.
hatırlayanınız varsa bir ay kadar önce erken doğu thlikesi atlatmış, istirahatteydim.bayadır yazmıyodum.
nidilat diye bi ilaç kullanıyorum sürekli. bakalım bu perşemb kontrolümüz var ve ilaç aralığını artıracaklar. çok şükür en kritik döenmler geride kaldı. perşembe 34e gircez inşallah. bundan sonra az da olsa daha rahat olacağız. her gün gün saymak o kadar zor ki...
essu ve luveyla bana moral oldu açıkçası. maşallah bbeklerinin durumunun iyi olması beni sevindiriyor. artık bundan sonra bizim sıpacık gelmeye kalkarsa da drların yapcağı bişi yokmuş. hakkımızda hayırlısı olsun.
kızlar merhabalar...bugün dolaşırken şunu gördüm ve de aldım,kaşık almak niyetindeydim ama kaşıklarda bi türlü 0+ bulamadım.ama bu cok iyi oldu. minikbaby | Nuby Medikal la Biberonu ilaç vs gerektiğinde hemen bunla verilebiliyormuş
ha bi de aramızda konuşuyoruz ya hasta bezi koyalım diye hastane çantasına.ben de bugün sordum hasta bezini ama normal orkid alın gece için olanından fazla olmuyor dediler.kimisi de mutlaka alınmalı diyor.ya hastanede de vericeklermiş sanırım,almasak mı ki?bi o konuda tam fikrim yok.bi de burun aspiratörünü almadım :) bana kalsa humana still tee'leri de dizeceğim eve ama çooook var o zamana.
marks&spencerdan da emzirme sütyeni 2li alsam mı(100 ytl!!!) yoksa yine aynı markanın normal balensiz şık sütyenlerinden mi alsam ona karar veremiyorum.sonuçta evde olucam o kadar masraf etmeli mi.şu anda elimde bi emzirme sütyeni bi de atleti var.son aylarda göğüsler büyür diyolar ama son aya kadar kim beklicek allasen :))) bu arada emzirme minderleri kazıkkkkk!en uydurugu 50 lira!olduuuuuu
slm kızlarrr hatırlarsanız geçen hafta çarşamba kontrolüm vardı.dra gittikk ben bebeğin hareketlerinde yavaşlama hissediyodum zaten bide biliyosunuz bebeğim 5 gün falan gerideydi drsöledim akıntım olduğunudaa sonraa ultrasonda dr baktı suyun azalmaya başlmaış dedi.bebeğin gelişimne baktık 2 haftada sadece 100 gr almış 2 hafta geride gözüküyo.sonra bebeği besleyen damarlara baktılar sonra dr bidaha baktı sonra bidaha bakınca ben başladım ağlamaya anladım ters bişi olduğunu.sonra nts ye bağladılar bebeğin kalp atışlarında azalma var yarım saat bağlı kaldım sonra dediki dr seni alıyoruz ben dedim nereye sezeryana beni apar topar aldılar ameliyat odasına saat 2 de demişlerdi ameliyat için onu bile beklemediler.12 de sezeryana aldılar 1,5 kilo doğdu kuzucummm çarşambadan beri küvezde.adı da ömer sencer oldu.dua edin minik yafrucumm kilo alsınn
Öle aklım çok karışık mutsuzum
maaşallah bebişine ...Biz doktordan geldikkkk
Tosun oğlum 2960 gr olmuş
Doktor tombul bebek birazda genlerle ilgili söyleyin bakalım kaç kilo doğmuşsunuz dedi eşimle bana.Ben 4 eşim 4.5kg:) büyük oğlumda 4 kg doğdu,bunuda 4 kilo bekleyin kilosu önde gidiyor dedi.
Şekerimde ve suyumda sorun olmadığı içinde bebeğin kilolu olmasından korkma dedi.
Nst'ye bayramdan sonra bağlanacakmışım ve bayramdan sonra artık her hafta görüşeceğiz dedi.
Ordan da hastane odamı süsleyecek yere gittik,ayy çok güzeldi herşey pembe mavi,tüller,süsler fln ayrı bi heyecan oldu bana.
Bizden haberler şimdilik bu kadar...
çok güzeller canım..hadi bakalım gözün aydın:)))
ben de doktora gittim bugün. iki gündür gece gündüz burnum kanıyordu. gebeliğimin ileri haftalarında olduğum için doktorum kulak,burun,boğaza yönlendirdi hemen beni... çok şükür bir problem çıkmadı. burun damarım çatlamış. ama en azından içim rahatladı. hamilelikte nerden gelirse gelsin kan beni korkutuyor valla :))
ha bi de kapı süsü, lohusa tacı ve bebek şekerimizi de aldım :)) ekleyeyim fotosunu bakalım beğenecek misiniz???
sende canım allaha emanet ol.. dikkat et kendine... ara ara yine girersin haberdar et bizi...kızlar essu hiç üzülme canım o kendini kurtarıcak merak etme Allahın izniyele seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin canım..
deryacım sevindim adına heycanlandırdın dün beni herşeyin yolunda olması çok güzel
bu arada arkadaşlar yarından sonra aranıza katılamayacağım memlekete ailemin yanına gidiyorum rapor alıcam yarın iş sonunda bitti bugün son günüm.bu arada hepinize çok tşk ediyorum bu en önemli en güzel günlerimizi beraber geçirrdik hepiniz benim için çok önemlisiniz bilmediğim bir çok şeyi sizlerden öğrendim biyerde uzakta olan ailem oldunuz Allah cümlemizi sağ sağlim evlatlarımaza kavuşmayı nasip etsin hepiniz tek tek hakkınızı helal edin evime döndüdüğümde nasip olursa gene görüşeceğiz inşallah.. hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalındualarım sizinle sizde dualarınızı eksik etmeyin Allah a emanet olun..
gözün aydın canım.. bebişin kilo alacak sen canını sıkma... allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...slm kızlarrr hatırlarsanız geçen hafta çarşamba kontrolüm vardı.dra gittikk ben bebeğin hareketlerinde yavaşlama hissediyodum zaten bide biliyosunuz bebeğim 5 gün falan gerideydi drsöledim akıntım olduğunudaa sonraa ultrasonda dr baktı suyun azalmaya başlmaış dedi.bebeğin gelişimne baktık 2 haftada sadece 100 gr almış 2 hafta geride gözüküyo.sonra bebeği besleyen damarlara baktılar sonra dr bidaha baktı sonra bidaha bakınca ben başladım ağlamaya anladım ters bişi olduğunu.sonra nts ye bağladılar bebeğin kalp atışlarında azalma var yarım saat bağlı kaldım sonra dediki dr seni alıyoruz ben dedim nereye sezeryana beni apar topar aldılar ameliyat odasına saat 2 de demişlerdi ameliyat için onu bile beklemediler.12 de sezeryana aldılar 1,5 kilo doğdu kuzucummm çarşambadan beri küvezde.adı da ömer sencer oldu.dua edin minik yafrucumm kilo alsınn
kızlar yaaa ağlaya ağlaya şiştim şunu bi okusanıza
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...olum-bi-kader-14092011dorugumu-kaybettim.html
hadi bakalım gözün aydın:)))
ben de doktora gittim bugün. iki gündür gece gündüz burnum kanıyordu. gebeliğimin ileri haftalarında olduğum için doktorum kulak,burun,boğaza yönlendirdi hemen beni... çok şükür bir problem çıkmadı. burun damarım çatlamış. ama en azından içim rahatladı. hamilelikte nerden gelirse gelsin kan beni korkutuyor valla :))
ha bi de kapı süsü, lohusa tacı ve bebek şekerimizi de aldım :)) ekleyeyim fotosunu bakalım beğenecek misiniz???
Biz doktordan geldikkkk
Tosun oğlum 2960 gr olmuş
Doktor tombul bebek birazda genlerle ilgili söyleyin bakalım kaç kilo doğmuşsunuz dedi eşimle bana.Ben 4 eşim 4.5kg:) büyük oğlumda 4 kg doğdu,bunuda 4 kilo bekleyin kilosu önde gidiyor dedi.
Şekerimde ve suyumda sorun olmadığı içinde bebeğin kilolu olmasından korkma dedi.
Nst'ye bayramdan sonra bağlanacakmışım ve bayramdan sonra artık her hafta görüşeceğiz dedi.
Ordan da hastane odamı süsleyecek yere gittik,ayy çok güzeldi herşey pembe mavi,tüller,süsler fln ayrı bi heyecan oldu bana.
Bizden haberler şimdilik bu kadar...
hatta normal doğum yapacaktı öyle söylenmişti bize ama doğumdan sonra sezeryan olduğu söylendi ben öle hatırlıyom bence de tablo çok güzel olmuş inş bizde o tabloda yerimizi alıcaz
ama bak nusya normal olucakti ama sonra sezeryan oldu diyo.Bende mantikli dusunuyorum.Hani suyu azalmisti kanamasi vardi bence o sartlarda normal dogum yaptirmazlardi.birde bebek kucuktu.Genede emin degilim
slm kızlar,
eşim vakitli gelebildi de biraz alışveriş yapabildim sonunda...emzirme sütyeni,biberon,emzik,lansinoh göğüs ucu kremi ve pedini aldım..
dr.brown 'ın biberonunun çok methini duymuştum ondan aldım..gazı önleyen aparatı var içinde..
bi tulum,bi pijama takımı aldım ama maalesef astronot tulum bulamadım...hemen yoruluyorum yaa...eskiden saatlerce gezsem yorulmayan ben 1 saatte pilim bitiyo..
aralık ortası soğuk olur ben kapadokyadayım malum buralar soğuk..astronot tulum olmadan dışarı çıkaramam..bi battaniye kurtarmaz yani el kadar bebeği..
bulamazsam annem alsın İstanbuldan napalım..:26:
aman bu yazdıklarım da umarım yeni bi polemik başlatmaz topikte geçen hafta olduğu gibi..
ama bebişlere bişey alınınca insan ister istemez heveslenip anlatmak istiyo i,şte ..napalım..değil mi..
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...olum-bi-kader-14092011dorugumu-kaybettim.html
canım ya böyle şeyleri okuma valla ben bi daha okumam
Ne olacağını Allah bilir ama insan çok etkileniyor heleki son aya geldik allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
canım ya böyle şeyleri okuma valla ben bi daha okumam
Ne olacağını Allah bilir ama insan çok etkileniyor heleki son aya geldik allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
ya bebek karnında ölmüş, 4 gün boyunca karnında anlamamış öldüğünü, off yaa çok acıı allah sabır versin, vaktinde ve sağ salim doğum nasip etsin.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?