2011 Aralık Anneleri

Benim zaten 2.bebek olduğu için ve ilki sezaryen olduğu buda öle olucak.Ama bunu konuşmuştuk doktorumla zaten özellikle özel hastaneler 4 kg ve üzeri bebekleri normal doğurtmuyolar.Risk alamayız diyip sezaryen yapıyolar.
İnşallah hakkınızda hangi doğum şekli hayırlısıysa rabbim onu nasip etsin,normal doğum tabiki en güzeli ama sen kendini sezaryen konusunda da korkutma,bak ben ıkıncı kere olucam ve halimden çok memnunum:)korkulcak bi tarafı yok heleki şimdi epiduralle hiç acı çekmiyormuşsun.Kesinin en acı veren kısmında bacakların uyuşuk olduğu için acı hissetmıyorsun,ertesi gün zaten hafiflemiş oluyor.

lizzie ben eve çıktığımda bile iki gün hasta bezi kullandım. çok rahattı. külot giymedim. ped beni normal adet zamanlarımda bile tahriş eder. çok sık değiştirmem gerekir.bez tahriş yapmadı, taşma sıkıntısı olmuyor.ben bu doğumumda da alıcam 8-10 tl birşey, çok maliyetli değil yani.

emzirme sütyenim iki taneydi benim kom mamma almıştım. açılan kısmının geniş olmasına dikkat ederek alın. bir de şu anda göğüs ölçün kaçsa emzirme sütyenini o bedende alın. zaten onların bedeni süt dolduğu zaman alacağı boyuta uygun oluyor. yani göğsüm daha da büyücek diye düşünme. sütyenin kalıbı ona göre büyük. kom mammayı ben kızımda 16 ay kullandım hala taş gibi, bu defa yeni almayıp onları kullanıcam. emzirme atleti hastanede çok işe yarıyor, hastanede sütyen kullanmadım ben direk emzirme atleti giydim geceliğimin içine. chicconun göğüs pedini tavsiye ederim. içinde naylon yok jel var, havasız bırakmadığı için göğüs ucu yaralarını engelliyor.

emzirme minderi e-bebekte indirimli. 29.90 a aldım ben. kızımda almamıştım ama pişman oldum, ben gerekli olduğunu düşünüyorum. kızım yenidoğduğunda ince normal bir yastık kullanmak zorunda kalmıştım. o yüzden daha rahat olacağını düşünerek bu defa aldım. zaten ilerde bebeğin oturması ve yüzüstü yatması sırasında da kullanılıyor. e-bebeğe bi bak istersen...

ayyyy ikinci bebiş de geldi.bu ay çookk hareketli olacak gibi. İnşallah en kısa zamanda bebişin kilo alır hayırlı olsun allah sağlık versin bebişine de sana da

Öle aklım çok karışık mutsuzum
canım bence annenlere gitme aklın kalacak nasıl olsa kafanı dinleyemeyeceksin. Eşinle konuşmayı dene ama sakin sakin konuş
İnşallah zamanında gelir bebişin.Biz de hergün hareketlerini takip edip gün sayıyoruz( boynuna kordon dolandığı için) her geçen gün için derin bir ohhhh çekiyorum

ben nbb nin emzirme sütyenin aldım evde giymek için çok rahat ve fiyatı uygun 15-20 arası bişeydi.Bence o kadar masraf etme.

2. bebeğimizde geldi, allah uzun ömürler versin inşallah, dert etme en kısa zamanda toparlar ömercik, sıra bizemi geliyo ne :18::18::18:

kukuriku dogm gunun kutlu olsun ailenle nice senelere ins uzulme kafana tkma dicem aama cok elden gelmicek bunu yapmk skin ol bence annene gitmee cok daha fazla soruyla karsilasirsin sonucta bence evinde kal ama tavrini belli et

buarada kizlaaaaaar hep dogum ne zmn dediklerindeee aralikta diodum ya simdi onumuzdeki ay demek ayri bi heyecaan verdi :)

ben geçmişi okuyana kadar akşam oldu...
neler olmuş öyle
olbey canım çok geçmiş olsun... inş en kısa zamanda düzelir ve fazla yatmak zorunda kalmazsın...
derya canım sanada çok geçmiş olsun...
maaşallah bebişine ...
çok güzeller canım..
sende canım allaha emanet ol.. dikkat et kendine... ara ara yine girersin haberdar et bizi...
gözün aydın canım.. bebişin kilo alacak sen canını sıkma... allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

canım doğum günün kutlu olsunn... sağlıkla bebişinle nice senelerin olsun...
bebişini düşün gerisi herşey boşşş

bende cok ggecmisi okuyamiyorum kizlaar anlik bakiorm tum rahatsizligi olanlar gecmis olsn derya ve olbey sizeddee gecmis olsn

slm kızlar,
eşim vakitli gelebildi de biraz alışveriş yapabildim sonunda...emzirme sütyeni,biberon,emzik,lansinoh göğüs ucu kremi ve pedini aldım..
dr.brown 'ın biberonunun çok methini duymuştum ondan aldım..gazı önleyen aparatı var içinde..

bi tulum,bi pijama takımı aldım ama maalesef astronot tulum bulamadım...hemen yoruluyorum yaa...eskiden saatlerce gezsem yorulmayan ben 1 saatte pilim bitiyo..

aralık ortası soğuk olur ben kapadokyadayım malum buralar soğuk..astronot tulum olmadan dışarı çıkaramam..bi battaniye kurtarmaz yani el kadar bebeği..

bulamazsam annem alsın İstanbuldan napalım..:26:

aman bu yazdıklarım da umarım yeni bi polemik başlatmaz topikte geçen hafta olduğu gibi..
ama bebişlere bişey alınınca insan ister istemez heveslenip anlatmak istiyo i,şte ..napalım..değil mi..

cok güzel cnm ama kapı süsünü ve tacını göremedim:26:

maşallah cnm tosuncuguna kılosu cok cok iyiymiş

hatta normal doğum yapacaktı öyle söylenmişti bize ama doğumdan sonra sezeryan olduğu söylendi ben öle hatırlıyom bence de tablo çok güzel olmuş inş bizde o tabloda yerimizi alıcaz

ama bak nusya normal olucakti ama sonra sezeryan oldu diyo.Bende mantikli dusunuyorum.Hani suyu azalmisti kanamasi vardi bence o sartlarda normal dogum yaptirmazlardi.birde bebek kucuktu.Genede emin degilim

kızlar ben telde konuştum normal dogurdu hatta sabah sancı verilecekti bıgun önceden kendi sancıları başlamıştı ve gece dogum olmuş sabahı bile beklememişti..onun bulundugu hastane de zaten kolay kolay sezeryan yapmazlar leylada buyuzden özel hastaneye gitmedim normal olsun diye demişti

ne güzel cnm ıyı gunlerde kullan inş aldıklarını cok sevindim sen bakma o gecen geceki olaya biz cok mutlu oluyoruz alınanlara paylaşılanlara

canım ya böyle şeyleri okuma valla ben bi daha okumam
Ne olacağını Allah bilir ama insan çok etkileniyor heleki son aya geldik allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

haklısın cnm ya bu son aylarda böyle şeyler okumak ıyı deil bizim için zaten hepimiz endişeliyiz( takdiri ilahi kızlar ölümde yaşamda bu konuda elimizden gelen bişey yok rabbim kaldıramıyacagımız şeylerle imtehan etmesin bizleri..haziran annelerinde de biri böyle dogduktan sonra kaybetmişti bebeğini..demekki o bebeklerin ömrü okadarmış gerisi herşey bahane aslında..ecel geldimi ne bır dakka ileri ne bır dakka geri oynar..rabbim saglıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza inş..

canım ya böyle şeyleri okuma valla ben bi daha okumam
Ne olacağını Allah bilir ama insan çok etkileniyor heleki son aya geldik allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

ya bebek karnında ölmüş, 4 gün boyunca karnında anlamamış öldüğünü, off yaa çok acıı allah sabır versin, vaktinde ve sağ salim doğum nasip etsin.:26:

ya bebek karnında ölmüş, 4 gün boyunca karnında anlamamış öldüğünü, off yaa çok acıı allah sabır versin, vaktinde ve sağ salim doğum nasip etsin.:26:

yorumları okuyunca farkettim evet ya 4 gün boyunca nasıl anlamamış acaba hareket etmeyince
ya da hareket ettiğini mi zannediyordu ya şimdi ben korkmaya başladım zaten sürekli hareketlerini takip ediyorum bebişimin
artık daha da dikkatli takip ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…