kıızzzzz ne şeker oğluşun varmış bir de toka mı taktın ayyy çok tatlı görünüyor
bu arada ben bu akşam yemek yapmadım kociş de geldi kahvaltı yapmayı düşünüyoruz gidip biraz yardım edeyim baariii
belki sonra yine uğrarım iyi akşamlar herkese
gercektn cook sker masallah cnm ALLAH BAGISLASIN INS :) KESINLIKLE IYI YAPMISSIN PAYLASMAKLA GUZEL SEYLERR KONUSALIIM BENDE BUGUN SEY DUSUNDUM DOGUMUN NE ZMN DIYENLERE ONUMZDEKI AYY DEMEK COK GUZEEL
maşallah canım bnm yaa..çok tatlı bi güzelliği var hakkaten
çok güzeller canım..
slm kızlar,
eşim vakitli gelebildi de biraz alışveriş yapabildim sonunda...emzirme sütyeni,biberon,emzik,lansinoh göğüs ucu kremi ve pedini aldım..
dr.brown 'ın biberonunun çok methini duymuştum ondan aldım..gazı önleyen aparatı var içinde..
bi tulum,bi pijama takımı aldım ama maalesef astronot tulum bulamadım...hemen yoruluyorum yaa...eskiden saatlerce gezsem yorulmayan ben 1 saatte pilim bitiyo..
aralık ortası soğuk olur ben kapadokyadayım malum buralar soğuk..astronot tulum olmadan dışarı çıkaramam..bi battaniye kurtarmaz yani el kadar bebeği..
bulamazsam annem alsın İstanbuldan napalım..:26:
aman bu yazdıklarım da umarım yeni bi polemik başlatmaz topikte geçen hafta olduğu gibi..
ama bebişlere bişey alınınca insan ister istemez heveslenip anlatmak istiyo i,şte ..napalım..değil mi..
haklısın cnm ya bu son aylarda böyle şeyler okumak ıyı deil bizim için zaten hepimiz endişeliyiz( takdiri ilahi kızlar ölümde yaşamda bu konuda elimizden gelen bişey yok rabbim kaldıramıyacagımız şeylerle imtehan etmesin bizleri..haziran annelerinde de biri böyle dogduktan sonra kaybetmişti bebeğini..demekki o bebeklerin ömrü okadarmış gerisi herşey bahane aslında..ecel geldimi ne bır dakka ileri ne bır dakka geri oynar..rabbim saglıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza inş..
cnm ya ben yine panik yaptım hiç dikkat etmemiştim dr koca kafalı demişti ama 15 gün önceki kontrolde kafası 9.37 diyo ya offf bakalım yarın dr bişey söyler artık ne olur dua edin gelince yazarım olanları inş
yaa kizlaar uyurkeni gectim normalde suanda bile backlarimi acamiyorumcook aciyo ya
Eki Görüntüle 282631
kızlar bu benim ogluşumun küçüklük resmi arkası hep kız derlerdi:)) acaba bu kızımda böyle birşey mi olur diye düşnüyorum
ultrason resimlerinde ogluma benziyordu cok ayy cok merak ediyom miniğimi nasıl bir kızcık olacak diye
afiyet olsun cnm yarasın bebişe:)) ben deilde teyzesi takıp süslemişti birde arkadaşlarını kandırmıştı buda abimin kızı diye benim oglumu tanıdıklarına ragmen ınanmışlardı:)))
amin cnm hepimizinkini inş..evet ya artık öyle diyebılıyoruz bu cok güzellll
Sagol teyzesi
[ı]çok tşk ederim cnm...[/ı]
[ı]ayyyy. Burada böyle şeylere takılacak kadar kompleksli biri olduğuna inanmıyorum cnm ben. Bi tane çıkmış, ona da sağolsun arkadaşlar ağzının payını vermişler :) hayırlı olsun inşallah aldıkların...[/ı]
[ı]amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!![/ı]
[ı]inşallah en güzel haberlerle gelirsin cnm....[/ı]
[ı]kuzum geçmiş olsun. Benim de sızlıyor resmen bacaklarım[/ı]
[ı]kızın güzel olacak o zaman desene cnm :)[/ı]
ben 1 saattir ölüyorum başağrısından..karanlık odada yattım olmadı...geçmiyo bi türlü..bi parol falan içsem olur mu yaaa..dayanamıyorum hiç bu kadar uzun sürmemişti..
kızın benzeye bılır abısıne cnmm zatn senın profılındekı sarı bebısı gorunce aklıma nedense oyle bı bebısın olacagı gelmıstı :)) bızımkı abısı gıbı olursa esmer bısee olur
çok tşk ederim cnm...
ayyyy. burada böyle şeylere takılacak kadar kompleksli biri olduğuna inanmıyorum cnm ben. bi tane çıkmış, ona da sağolsun arkadaşlar ağzının payını vermişler :) hayırlı olsun inşallah aldıkların...
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!
inşallah en güzel haberlerle gelirsin cnm....
kuzum geçmiş olsun. benim de sızlıyor resmen bacaklarım
kızın güzel olacak o zaman desene cnm :)
canıım hosgeldııın ıns gececeek baak kasımdayızz az kaldı cook azzınsallah
halimem bebek şekerlerini hem gördük hem beğendkdiğerlerini ekleyemedn sanırım onlarıda merak ettik yya
ahh halimem bak kızın dogsun ya dünyanın en güzel bebeği gelecek sana annelere evlatları hep öyle gözükür:)
ben 1 saattir ölüyorum başağrısından..karanlık odada yattım olmadı...geçmiyo bi türlü..bi parol falan içsem olur mu yaaa..dayanamıyorum hiç bu kadar uzun sürmemişti..
efecim nası bi ağrı sennki yaa?bende de var iki haftadır,söylemesi ayıp şeyimn kenarlarındaki kemiklerden başlıyo dizlerime kadar..drum normaldir dedi ama bnm canm byaa acıyo
[ı]bak ben nasıl hesaplıyorum cnm. 47 gün kaldı yaaa, kızlar 10 gün erken doğar diyorlar. Kaldı 37, bugünü sayma 36, doğduğu günü de sayma 35:) nasıl hesap amaaaa[/ı]
[ı]:) cnm yaa... şekerlerin fotosunu netten buldum. Diğerlerinin de fotosunu çekmemiştim daha. Ama üşenmeyip ekleyecem söz :d[/ı]
[ı]tahmin edebiliyorum cnm:) hele o bi doğsun bak onu nasıl sevecek annesi:)))[/ı]
cnm aynısı bendee de vaar o anlattıgınınZaten baska hamılelerden bende de var kelımesını duyunca onlar ıcınde uzuluyorm cunku tarıf edılemez bı agrı ama tek olmadıgıma sevınıyorm cunku baska hamılelerde de olunca daha normal gelıo ben 1 aydr cekıyormm bunu ıns gececk benm komsum bendede oluoduu yenı yenı gectı dedıı oglu 5 aylık :18:
efecim senin oglusunda cok tatlı ya maşallah resmini gördükçe o yanaklarından ısırasım geliyor tontiş tontiş:))
saol cnmm :) bende dıyorm kı oglum kadr tatlı olurmu acabaSaglıklı olsunlrda bıdee ılk hamılelıgımı ogrendıgımde acep efe kadr severmıym dıodum dogum yaklastıkcaa ılk hmıslık kadrr arttı heyecan annelık nasıl bıse yaaa bı yndan sevınırken bı yandan oglmu dusunuyorum sımdıdee hastanede ben nasıl kalcm dıyorm 2 gece oglum olmadn norml dogumda 2 gun yatırıyo burdakıler
en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza alır ve tüm ağrılarımızı unuturuz inşallah...
bu arada halimem
sana zahmet benim günümü de bi hesaplayıversen??
bak üşenmedim ekledim
kapı süsüne de ismini yazdırıcam inşallah kızımın :))))))
oooo sen yakında doğurursun yaa... kalmış şurda 27 gün :))))))))))))))))
bak üşenmedim ekledim :d
kapı süsüne de ismini yazdırıcam inşallah kızımın :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?