2011 Aralık Anneleri

afiyet olsun cnm yarasın bebişe:)) ben deilde teyzesi takıp süslemişti birde arkadaşlarını kandırmıştı buda abimin kızı diye benim oglumu tanıdıklarına ragmen ınanmışlardı:)))

gercektn cook sker masallah cnm ALLAH BAGISLASIN INS :) KESINLIKLE IYI YAPMISSIN PAYLASMAKLA GUZEL SEYLERR KONUSALIIM BENDE BUGUN SEY DUSUNDUM DOGUMUN NE ZMN DIYENLERE ONUMZDEKI AYY DEMEK COK GUZEEL

amin cnm hepimizinkini inş..evet ya artık öyle diyebılıyoruz bu cok güzellll

maşallah canım bnm yaa..çok tatlı bi güzelliği var hakkaten

sagol teyzesi

çok güzeller canım..

çok tşk ederim cnm...

ayyyy. burada böyle şeylere takılacak kadar kompleksli biri olduğuna inanmıyorum cnm ben. bi tane çıkmış, ona da sağolsun arkadaşlar ağzının payını vermişler :) hayırlı olsun inşallah aldıkların...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!

inşallah en güzel haberlerle gelirsin cnm....

yaa kizlaar uyurkeni gectim normalde suanda bile backlarimi acamiyorum cook aciyo ya

kuzum geçmiş olsun. benim de sızlıyor resmen bacaklarım

kızın güzel olacak o zaman desene cnm :)

ben 1 saattir ölüyorum başağrısından..karanlık odada yattım olmadı...geçmiyo bi türlü..bi parol falan içsem olur mu yaaa..dayanamıyorum hiç bu kadar uzun sürmemişti..

Son düzenleme:

kızın benzeye bılır abısıne cnmm zatn senın profılındekı sarı bebısı gorunce aklıma nedense oyle bı bebısın olacagı gelmıstı :)) bızımkı abısı gıbı olursa esmer bısee olur

canıım hosgeldııın ıns gececeek baak kasımdayızz az kaldı cook azz ınsallah

halimem bebek şekerlerini hem gördük hem beğendk diğerlerini ekleyemedn sanırım onlarıda merak ettik yya

ben 1 saattir ölüyorum başağrısından..karanlık odada yattım olmadı...geçmiyo bi türlü..bi parol falan içsem olur mu yaaa..dayanamıyorum hiç bu kadar uzun sürmemişti..

cnm cok ilerlemeden içsen ıyı olacak sonra daha kötü olabılırsın..ben öyle durumlarda minoset içiyorum yoksa migrenim bir tutarsa hiç birşey etki etmiyor erken dönemde almak lazım agrı kesiciyi..geçmiş olsun cnm cok üzme kendini..

porıfıldekı resimde oglumun resmi:) kızım kumral oglum sarışın bende bu kızımın belkı esmer olabılecegını düşünüyorum:))hepsinden olsun bırer taneee:))

ahh halimem bak kızın dogsun ya dünyanın en güzel bebeği gelecek sana annelere evlatları hep öyle gözükür:)

efecim nası bi ağrı sennki yaA?bende de var iki haftadır,söylemesi ayıp şeyimn kenarlarındaki kemiklerden başlıyo dizlerime kadar..drum normaldir dedi ama bnm canm byaa acıyo

efecim senin oglusunda cok tatlı ya maşallah resmini gördükçe o yanaklarından ısırasım geliyor tontiş tontiş:))

canıım hosgeldııın ıns gececeek baak kasımdayızz az kaldı cook azz ınsallah

bak ben nasıl hesaplıyorum cnm. 47 gün kaldı yaaa, kızlar 10 gün erken doğar diyorlar. kaldı 37, bugünü sayma 36, doğduğu günü de sayma 35:) nasıl hesap amaaaa

halimem bebek şekerlerini hem gördük hem beğendk diğerlerini ekleyemedn sanırım onlarıda merak ettik yya

:) cnm yaa... şekerlerin fotosunu netten buldum. diğerlerinin de fotosunu çekmemiştim daha. ama üşenmeyip ekleyecem söz

ahh halimem bak kızın dogsun ya dünyanın en güzel bebeği gelecek sana annelere evlatları hep öyle gözükür:)

tahmin edebiliyorum cnm:) hele o bi doğsun bak onu nasıl sevecek annesi:)))

cnm.... nolur yapmaa böyle. ben de okudum şimdi... bu acının eminim ki tarifi yoktur. ( ağlamamak için o kadar sıktım ki kendimi, karnım ağrıdı (((

efecim nası bi ağrı sennki yaa?bende de var iki haftadır,söylemesi ayıp şeyimn kenarlarındaki kemiklerden başlıyo dizlerime kadar..drum normaldir dedi ama bnm canm byaa acıyo

cnm aynısı bendee de vaar o anlattıgının Zaten baska hamılelerden bende de var kelımesını duyunca onlar ıcınde uzuluyorm cunku tarıf edılemez bı agrı ama tek olmadıgıma sevınıyorm cunku baska hamılelerde de olunca daha normal gelıo ben 1 aydr cekıyormm bunu ıns gececk benm komsum bendede oluoduu yenı yenı gectı dedıı oglu 5 aylık :18:

supersın cnm Hesaplamn harıka

en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza alır ve tüm ağrılarımızı unuturuz inşallah...
bu arada halimem
sana zahmet benim günümü de bi hesaplayıversen??

efecim senin oglusunda cok tatlı ya maşallah resmini gördükçe o yanaklarından ısırasım geliyor tontiş tontiş:))

saol cnmm :) bende dıyorm kı oglum kadr tatlı olurmu acaba Saglıklı olsunlrda bıdee ılk hamılelıgımı ogrendıgımde acep efe kadr severmıym dıodum dogum yaklastıkcaa ılk hmıslık kadrr arttı heyecan annelık nasıl bıse yaaa bı yndan sevınırken bı yandan oglmu dusunuyorum sımdıdee hastanede ben nasıl kalcm dıyorm 2 gece oglum olmadn norml dogumda 2 gun yatırıyo burdakıler

bak üşenmedim ekledim

kapı süsüne de ismini yazdırıcam inşallah kızımın :))))))

Eklentiler

• $2.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $1.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 39

cnm hepsi farklı oluyor ama hiçbirinin arasında ayrım yapmıyorsun annelik işte bu:) yalnız en son numaralar annenin gzünde hep bebek kalıyor ben oglumu hala bebeğim diye seviyorum yalnız dogum yapınca sanırım bırden buyumuş gelicek bana:)) 7 yaşına geldi ama hala küçücük geliyor gözüme ancak kardeşi olunca abi oldugunu anlıyacam sanırım..sana da öyle olucak bebek gelince oglun bırden buyumuş gelıcek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…