2011 Aralık Anneleri

ben bu kadar yaygın ve normal olduğunu bilmezdim erken doğumun. dün bi komşu geldi beni görmeye. yanında bıcır bıcır akıllı 3 yaşında kızı...görseniz yap-boz yapıyor hem de şu ilkokulda yapılanlardan. renkleriyle yerleştiriyor. hayran kaldım.

kadında gebelik tansiyonu varmış. 34. haftada suyu bitti diye apar topar sezaryene almışlar. 1700 gr doğmuş bebek. ama küvözde bile kalmamış. kadın 1 sene ücretsiz izne ayrılmış. birebir ilgilenmiş. 22 aylıkken renkleri biliyordu diyor
alt komşuyu yazmıştım zaten. 32 haftalık 1800 gr doğmuştu onun oğlu da. o da cin gibi şimdi. okula başladı.

ben de 32. haftaya girdim, tetikteyim. 40 a falan gelecğimizi hiç sanmıyorum. gerçi karnım çok yukarda hala ama...zamanında doğan pek yok...

kızlar neyin üstüne cok odaklaşırsanız hep gözünüze o tarz olaylar çarpar..mesela hamıle kalmadan önce hamileler dikkatinizi çekmezken hamile kalınca ne kadar cok hamile varmış dersiniz ..bebek dogduktan sonrada dışarda gezerken hep bebekli aileler dikkatinizi çekecek emin olun ve cok fazla odaklanmamaya çalışın bu erken dogum olaylarına bişeyi cok düşünürsen başına gelir..

çok haklısın algıda seçicilik işte bence hiiçç düşünmeyelim böyle şeyleri
böyle düşünceler kafamızdan gitsin nasıl doğuracaz onu düşünelim
tam da bizim haftalarımız da olmuş ya artık ben 36ya kadar rahat vermem kendime..:18::18:

canımya düşünme böyle şeyleri eğer olacağı varsa biz ne yapsak boş ama şimdiden kendimizi harap etmeye gerek yok
başka şeyleri düşün ve öyle yazılara hiç bakma bile

cnm ya ben yine panik yaptım hiç dikkat etmemiştim dr koca kafalı demişti ama 15 gün önceki kontrolde kafası 9.37 diyo ya offf bakalım yarın dr bişey söyler artık ne olur dua edin gelince yazarım olanları inş

FORUMA GİRDİĞİME GİRECEĞİME PİŞMAN OLDUM YAA Keşke okumasaydım yaa,,Allah sabır versin annesine ailesine...Hani derler ya rabbim düşmanıma bile göstermesin diye aynen öyle bi durum

foruma girdiğime gireceğime pişman oldum yaa keşke okumasaydım yaa,,allah sabır versin annesine ailesine...hani derler ya rabbim düşmanıma bile göstermesin diye aynen öyle bi durum

allah sabır versın cnm ben okuyamadn kapadım cunku boyle seyler cok etkılıo ınsanı hele kı hamılelerı allah kımseyı sevdıklerıyle sınamasın ıns

kızlar bu benim ogluşumun küçüklük resmi arkası hep kız derlerdi:)) acaba bu kızımda böyle birşey mi olur diye düşnüyorum
ultrason resimlerinde ogluma benziyordu cok ayy cok merak ediyom miniğimi nasıl bir kızcık olacak diye

yaa kizlaar uyurkeni gectim normalde suanda bile backlarimi acamiyorum cook aciyo ya

efecim geçmiş olsun cnm gecer inş baskı vardır belkı bacak sinirlerine ondan oluyordur

kızlar topiğin konusunu değiştirelim diye paylaştım o resmi yoksa hepimiz bu gece cok gergin ve endişeli olacagız güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsunn

kıızzzzz ne şeker oğluşun varmış bir de toka mı taktın ayyy çok tatlı görünüyor
bu arada ben bu akşam yemek yapmadım kociş de geldi kahvaltı yapmayı düşünüyoruz gidip biraz yardım edeyim baariii
belki sonra yine uğrarım iyi akşamlar herkese

gercektn cook sker masallah cnm ALLAH BAGISLASIN INS :) KESINLIKLE IYI YAPMISSIN PAYLASMAKLA GUZEL SEYLERR KONUSALIIM BENDE BUGUN SEY DUSUNDUM DOGUMUN NE ZMN DIYENLERE ONUMZDEKI AYY DEMEK COK GUZEEL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…