ya benim tüm psikolojim altüst oldu okuduğumdan beri...
başımın ağrısından ölüyorum..
ben bu kadar yaygın ve normal olduğunu bilmezdim erken doğumun. dün bi komşu geldi beni görmeye. yanında bıcır bıcır akıllı 3 yaşında kızı...görseniz yap-boz yapıyor hem de şu ilkokulda yapılanlardan. renkleriyle yerleştiriyor. hayran kaldım.
kadında gebelik tansiyonu varmış. 34. haftada suyu bitti diye apar topar sezaryene almışlar. 1700 gr doğmuş bebek. ama küvözde bile kalmamış. kadın 1 sene ücretsiz izne ayrılmış. birebir ilgilenmiş. 22 aylıkken renkleri biliyordu diyor
alt komşuyu yazmıştım zaten. 32 haftalık 1800 gr doğmuştu onun oğlu da. o da cin gibi şimdi. okula başladı.
ben de 32. haftaya girdim, tetikteyim. 40 a falan gelecğimizi hiç sanmıyorum. gerçi karnım çok yukarda hala ama...zamanında doğan pek yok...
albenden de okadar( dağıldım resmen ya.. düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor
çok haklısın algıda seçicilik işte bence hiiçç düşünmeyelim böyle şeylerikızlar neyin üstüne cok odaklaşırsanız hep gözünüze o tarz olaylar çarpar..mesela hamıle kalmadan önce hamileler dikkatinizi çekmezken hamile kalınca ne kadar cok hamile varmış dersiniz ..bebek dogduktan sonrada dışarda gezerken hep bebekli aileler dikkatinizi çekecek emin olunve cok fazla odaklanmamaya çalışın bu erken dogum olaylarına bişeyi cok düşünürsen başına gelir..
tam da bizim haftalarımız da olmuş ya artık ben 36ya kadar rahat vermem kendime..:18::18:
8.67 cm yazıyo,belki de bu haftadan sonra kafa fazla büyümüyodur bana fazla geldi,dr. normal yapman için hiçbi engel yok dedi,olması gereken zamanda olması gereken yerde,suyu,plesantası,kilosu herşeyi iyi dedi,günlük 1 saat yürü dedi
hayırdır kramp mı giriyor o yüzden mi açamıyorsun
foruma girdiğime gireceğime pişman oldum yaa keşke okumasaydım yaa,,allah sabır versin annesine ailesine...hani derler ya rabbim düşmanıma bile göstermesin diye aynen öyle bi durum
ne oldugunu bilmiyorm canm yaa ama kramp degill snki darbe almisimda curumus gibiii
bebişlerimiz doğana kadar iyice çürütecek bizi herhalde
fazla yorulduysan belki ondan olmuştur geçer inşallah canım ya
yaa kizlaar uyurkeni gectim normalde suanda bile backlarimi acamiyorumcook aciyo ya
Eki Görüntüle 282631
kızlar bu benim ogluşumun küçüklük resmi arkası hep kız derlerdi:)) acaba bu kızımda böyle birşey mi olur diye düşnüyorum
ultrason resimlerinde ogluma benziyordu cok ayy cok merak ediyom miniğimi nasıl bir kızcık olacak diye
Eki Görüntüle 282631
kızlar bu benim ogluşumun küçüklük resmi arkası hep kız derlerdi:)) acaba bu kızımda böyle birşey mi olur diye düşnüyorum
ultrason resimlerinde ogluma benziyordu cok ayy cok merak ediyom miniğimi nasıl bir kızcık olacak diye
Eki Görüntüle 282631
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?