maşallah canım.şimdiden canını sıkma, belki daha büyümez kafası. hem sezeryan da o kadar korkulcak bişey değil galiba. arkadaşalrın yazdığı kadarıyla. ben de hep normale alıştırmıştım kendimi, şimdi yavaş yavaş sezeryana da alıştırmaya çalışıyom, çünkü benim kız hala dönmedi:18::18:
bu haftalarda dönüyo zaten genelde bizimki erken döndü,şimdide gitti doğum kanalına yerleşti,belli olmaz bu işler,seninki bakarsın hemenm döner hemen yerleşir,bizimki yerleşmesine rağmen erken doğum riski yok,rahimde açılma,incelme vs. bunlarda önemli,karın aşağı indi diye hemen doğacak diye bişey de yok,kimininki son haftalarda birden sancıyla dönüyormuş,kemikler birden açılıyormuş,biz bir aydır doğuma hazırlanıyoz,bir ay daha hazırlancaz anlaşılan yavaş yavaş oluyo ben de bu süreç,belki iyidir belki kötü orasını son zamanlarda anlayacaz Allah hepimizi bi avazda kurtarsn inş.
günaydın kızlar
yaaaaaa dün gece uzun aradan sonra eşimleydim
sabah çamaşırımda hafif kanlı akıntı vardı pek önemsemedim ama
sabahtan beri karnım sık sık kasılıyo taş gibi oluyo yürürkende kasıklarım fena ağrıyo yaaaa
tedirgin olmaya başladım bu ne şimdi bölee :18::18::18:
offf bidaha yatmıcam kocamın yanına
hepinizi çok meraklandırmışım kusura bakmayın kızlar,Allah hepinizden razı olsun,hepimize sağlık versin,bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin,akşam sumak aradı konuştuk,herkes çok merak etti seni dedi,gireyim de haber vereyim dedi,ben de 5 dk kadar girebildim tel. dan sumak yamıştır,ben de sabah ayrıntılı anlatırım dedim,hakkınızı helal edin,iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum,merak etmeyin ilk doğuran ben olmayacam,önce siz doğurun
kanlı akıntı mı:44::44::44:hayırdır inş. ya,sancılar nasıl tarif etsene,artarsa hemen dr. a git,bebiş mi geliyo yoksa,ben de tüm ağrı sancılar olduğu için,artık direkt o lekeye odaklanıyorum,yada suya,ayy heyecan yaptım şimdi,eğer nişansa 1-2 gün içinde gelebilir bebiş
slm kızlarrr hatırlarsanız geçen hafta çarşamba kontrolüm vardı.dra gittikk ben bebeğin hareketlerinde yavaşlama hissediyodum zaten bide biliyosunuz bebeğim 5 gün falan gerideydi drsöledim akıntım olduğunudaa sonraa ultrasonda dr baktı suyun azalmaya başlmaış dedi.bebeğin gelişimne baktık 2 haftada sadece 100 gr almış 2 hafta geride gözüküyo.sonra bebeği besleyen damarlara baktılar sonra dr bidaha baktı sonra bidaha bakınca ben başladım ağlamaya anladım ters bişi olduğunu.sonra nts ye bağladılar bebeğin kalp atışlarında azalma var yarım saat bağlı kaldım sonra dediki dr seni alıyoruz ben dedim nereye sezeryana beni apar topar aldılar ameliyat odasına saat 2 de demişlerdi ameliyat için onu bile beklemediler.12 de sezeryana aldılar 1,5 kilo doğdu kuzucummm çarşambadan beri küvezde.adı da ömer sencer oldu.dua edin minik yafrucumm kilo alsınn
hani karnın sertleşir ya bi tarafa toplanır gibi olur öle oluyo işte, içim çekiliyo sanki, kan hafifti leke gibi bidaha gelmedide kasıklarım çok ağrıyo yaa adım atamıyorum,
biraz daha beklicem bakalım sıklaşırsa gidicem doktora
gunaydın kızlar
ayyyy dun gece ruyamda oglusumu dogurmusum kucagımda uyuyordu azıcık sacları vardı emzırıyorum sagdan sut gelmıyo sola gecıyo anam ordan bır sut gelıo masallah yane benm oglanda bır yakalıo memeyo anammm nası canım yanıo:)))
sabah kalktım esıme dedım gogus kreme al bugun cabuk
kızlar sonunda cicilerimizin fotoğralarını ekledim. bakalım beğenecek misiniz???
çok çok güzeller ya,iyi günlerde kullanın,odası prenses odası gibi,renkler süper
herkese günaydııın...nasılsınz?? bu gece hiiç uyuyamadım bensanırım okuduklarımdan etkilendim,noluur bidaha paylaşmayın burda,,tüm gece psikopatça oğluşun hareketlerini hissetmeye çalıştım,,içim sürekli ya bende anlamassam deyip durdu şimdi yataktan kalktım ama gözlerim börtlemiş,canım sıkkın,,nasıl okula gitcem bilmem,gerçi kafamda dağılır okulda inşallah yaa..öpüyrm hepinizi...
benim karınm hep ser gergin,dr. da dedi ne kadar gergin diye,yürürken falan özellikle alt tarafımda kafasını hissediyom,o canımı acıtıyo,sancı yapıyo,ben sancı diyom,dr. hayır ağrı bu diyo,bişey anlamadım,bel ağrın var mı peki
teşekkür ederim canım. sizinkiler daha güzel olur inşallah!!!!
canım ben ev almadan oda yapmayacam,bi de hatay da şiddetli deprem olcak diyolar iyice tırstım,bi park yatak,bi de şifonyer alırım şimdilik,4-5 yıl sonra oda yaparım diyom,hayırlısı olsun,maddi anlamda iyice düzelmeden masraf yapmayalım diyom,inş. o günleri görrüz de hepsi yavaş yavaş olur nasılsa yeterki sağlık olsun,ayyy 2 günüm kaldı cuma gidiyom antebe,iyice tırstım ya,fay hattı şehrin ortasından geçiyo Allah korusun yaa
yok cnm belim sırtım bacaklarım iyi durumda ama karnımın sertleşmesi ve kasıklarımdaki ağrı hala devam ediyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?