bana iyi düşün diyene baksen nie iyi düşünmüyosun canım?? insanın elinde değil işte maalesef..dua edelim birbirimize..Rabbim hayırlısını versin herşeyin inşallah...
canım ben ev almadan oda yapmayacam,bi de hatay da şiddetli deprem olcak diyolar iyice tırstım,bi park yatak,bi de şifonyer alırım şimdilik,4-5 yıl sonra oda yaparım diyom,hayırlısı olsun,maddi anlamda iyice düzelmeden masraf yapmayalım diyom,inş. o günleri görrüz de hepsi yavaş yavaş olur nasılsa yeterki sağlık olsun,ayyy 2 günüm kaldı cuma gidiyom antebe,iyice tırstım ya,fay hattı şehrin ortasından geçiyo Allah korusun yaa
ya niye öyle açık adres verirler ki böyle bi durum için. çok düşüncesizce... boşveresene, İstanbul'da da 99 depreminden sonra, bikaç ay veya yıl içinde deprem olcak diye kaç kere haber yaptılar. istanbul istanbul derken, taaa van'da oldu. çoğu kişi bilmiyordu bile oranın fay hattında olduğunu. sen içini ferah tut. allah korusun, başımıza nerede ne zaman ne geleceğini biliyor muyuz???? allahım hiç birimizi kötülüklerle sınamasın!!!
'
kız senin bebiş birden döndü de oraları zorladı da ondan hafif bi akıntı gelmiş te olabilir,çünkü ağrılar bu yönde olmuş,bi de bebişin tombik mi,kafasıyla ittiriyo demekki alt tarafı,bizimki de öyle yapıyo çok canım acıyo,bizimki serviks bölgesindeymiş,yani rahim ağzı oluyomuş burasıama çok şükür rahimde açılma,yumuşama vs. yokmuş zamanımız varmış daha,yavaş yavaş hazırlanıyomuşuz doğuma,rahim ağzında bi yumuşama hissettin mi,bi de ağrılar düzensiz sanırım,artarsa ara mutlaka dr.unu,git görün,en son ne zaman muayene oldun
en son cuma gunu muayene oldum cnm, bebek baş aşağı dönmüş dedi, evet tombiş bi bebek olcak dedi, belkide dediğin gibi baskı yapıyodur aşağıya
doktoru aradım ulaşamadım birazdan tekrar denicem
inş. inş. canım,ama resmi açıklamalar var bu yönde,senin bebişin sağıklı,güpür güpür oynuyo,durduk yerde bişeycik olmaz Alahn izniyle,onun için senin rahat olman lazım,çünkü bebişin düşündüklerinden etkilenebiir,tamam ben de iyi düşüncem,cana gelen mala gelsin,antebe gidiyom,kış çıkana kadar ordayım,sağlam bi plato orası,yine de Rabbim herkesi korusun,aminnnn
bu arada geçen bi arkadaş sormuştu
sezeryan olursa benim doktor 39.haftada alıyormuş
hani karnın sertleşir ya bi tarafa toplanır gibi olur öle oluyo işte, içim çekiliyo sanki, kan hafifti leke gibi bidaha gelmedide kasıklarım çok ağrıyo yaa adım atamıyorum,
biraz daha beklicem bakalım sıklaşırsa gidicem doktora
arkadaşım kocası kesin bırakacakmış bizi otomobille,cuma akşamı saat 6 da yola çıkıyozyarın akşam hatim dualarımızı yapıyoruz hep beraber ve son noktayı koyuyoz inş.ben netten çıktısını aldım sizde ordan bulabilrsiniz
Canım mutlaka ara drunu bızıde haberdar et merakta bırakma biz hala devam ediyoruz kocişle ilişkiye azalttık ama yinede şimdi okuyunca korkmaya başladım artık kesme zamanı geldi sanırım
ben de ayın 1 inden sonra yok dedim,ayın 1 inde bak bugün son amaaa diyoee ben artık 36. haftama girdim son 1 ay kaldı en fazla,bebişin kafası da rahim ağzına inmiş,bu saatten sonra zararlı olur kanısındayım,plesentası da kafasının üstünde,onun için kapattık dükkanı
Canım hatım duasını bırlıkte mı yapıcaz nasıl yapıcaz benım teyzem okuyacaktı dun aradım yrn oburgun kesın okurum dedı yrn sabah bır arayıp sorayım yıne
günaydın arkadaşlar,
dün ben de acillik oldum..
başımın ağrısı bi parolle geçti ama sağ tarafımda bi sancı başladı..geçmek bilmiyo..kendimi kastığımdan mıdır nedir bebğin hareketleri de azaldı..hastaneyi aradım ebe ablaya sordum gel bi bakalım dedi..gece 11 de gittik..nstye girdim ama Allaha şükür sancı kasılma çıkmadı..bebek de hareketliymiş maşallah..
sanırım dün akşam okuduğum şeylerden etkilendim..kötüledikçe kötüledim..şimdi iyiyim Allaha çok şükür ama gerçekten kötü bi geceydi..:18:
böyle şeyler okumak yok tamam mı bidaha
doğru söylüyosun canım..aslında o topiğe bilerek girmiyorum etkilenmemek için..ama burda paylaşılınca bakmış bulundum..
ben bu perş akşamı aynı saatlerde okuyalım istedim ama farketmez canım o saatte müsait olmayanlar olabiir,bi de cumadan sonra ben nete pek giremem,ee artık patır patır doğurmaya başladık,yarın okuyalım bitsin,herkes okudu galiba cüzünü
günaydın arkadaşlar,
dün ben de acillik oldum..
başımın ağrısı bi parolle geçti ama sağ tarafımda bi sancı başladı..geçmek bilmiyo..kendimi kastığımdan mıdır nedir bebğin hareketleri de azaldı..hastaneyi aradım ebe ablaya sordum gel bi bakalım dedi..gece 11 de gittik..nstye girdim ama Allaha şükür sancı kasılma çıkmadı..bebek de hareketliymiş maşallah..
sanırım dün akşam okuduğum şeylerden etkilendim..kötüledikçe kötüledim..şimdi iyiyim Allaha çok şükür ama gerçekten kötü bi geceydi..:18:
Selam kızlarrrr, artık son zamanlarımız kendimizi hiiçççççbişey için üzmeyelim ne olurDün kontrolumuz vardı, kızım 3.002 gr olmuş, 2 hafta önden gidiyor Bu gidişle normal doğumu bekleyemeyecek bizim kız, 25-26 kasım gibi almayı düşünüyor doktorumuz Açıkçası ben de normal doğumdan korktuğum için işime geldi birazcıkkk, evet evet alalım falan dedim ama bakalım hayırlısı.. Zaman azaldıkca sabırsızlanıyorum kızıma kavusmak ıcın... Rabbım hepimize hayırlısıyla bebeklerımızı kucaklamamızı nasıp eder ınsallah...
Selam kızlarrrr, artık son zamanlarımız kendimizi hiiçççççbişey için üzmeyelim ne olurDün kontrolumuz vardı, kızım 3.002 gr olmuş, 2 hafta önden gidiyor Bu gidişle normal doğumu bekleyemeyecek bizim kız, 25-26 kasım gibi almayı düşünüyor doktorumuz Açıkçası ben de normal doğumdan korktuğum için işime geldi birazcıkkk, evet evet alalım falan dedim ama bakalım hayırlısı.. Zaman azaldıkca sabırsızlanıyorum kızıma kavusmak ıcın... Rabbım hepimize hayırlısıyla bebeklerımızı kucaklamamızı nasıp eder ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?