merhaba kızlar cok mutluyum ya. dun bebegımı gordum ama bıze yuzunu fazla gostermedı. utanıyo oglusum.
bugun ıtıbarı ıle 35+1 gunluk olduk. bebegımın kılosu herzamankı gıbı bıraz onden gıdıyormus. 3 kg olmus. doktoruma normal dogumdan cok korktugumu ve sezeryan olmak ıstedıgımı soyledım. doktorumda olur dedı ama hayırlısı bakalım. artık hersey hazır sabırsızlıkla bebegımı beklıyorum.
hayırlısı olsun hepimiz için
şimdiye 10 u bulmuştur seninki ama yavaş bi şekilde artıyo bu ölçü merak etme,bana fazla geldi ama yanında 35+0 yazıyodu,yani tam olması gereken kadarmış,ben onu minicik hayal ediyodum ya ondan şaşırdım,git bi dr. a şimdi ne kadar olmuş tosuncuğun
aminnn canımm
bu arada benim oğluşumda ultrasonda ağlıyodu, dudak yapmış
nasıl sevimliydi anlatamam, senin kız geldi aklıma:)))
bu arada biz dün doktora gittik, 2.380 gr olmuş bebişimmm maşallahhhh
32+6 dayız ama bebişim 35+3 çıktı
bir de kafa çapı şimdiden 9 cm olmuş
benim normal doğum hayal olacak gibi görünüyor
10 cm üzerine çıkınca direkt sezeryana alıyorlarmış, çünkü açılma en fazla 10 cm oluyormuş
hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhh
merhaba kızlar cok mutluyum ya. dun bebegımı gordum ama bıze yuzunu fazla gostermedı. utanıyo oglusum.
bugun ıtıbarı ıle 35+1 gunluk olduk. bebegımın kılosu herzamankı gıbı bıraz onden gıdıyormus. 3 kg olmus. doktoruma normal dogumdan cok korktugumu ve sezeryan olmak ıstedıgımı soyledım. doktorumda olur dedı ama hayırlısı bakalım. artık hersey hazır sabırsızlıkla bebegımı beklıyorum.
Günaydın kızlar..!!!
Benim oğlumunda kafa çapı büyüktü,gerçekten normal doğum olmadı sezaryenle aldılar ama sakın öle acaba çok mu koca kafalı bişey olacak die panik yapmayın.Ben onu kendime çok dert etmiştim.Genel anesteziyle olmuştum sezaryenı,ayılana kadar 2 saat sadece kafası çok mu büyük diye sayıklamışım.Kendime geldiğimde küçüçük bişeydi kafası
maşallah kızlar bebişlerinize;gün geçtikçe büyüyorlar Rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasıp etsin inş.h
buarada bişey soracagım biz araba alcaktık ama bayram vakti olunca bulamadık kımse satmak istemıyor bayram gecsın öyle dıyor.Bende bayrama gıtmek ıstıyorum yolculuk otobusle 4 saat suruyor doktora sorduk gıdebılırsınız bı sıkıntı gorunmuyor dedı ama aklım cok karısık zaten eşim hç istemıyor gıtmeyı korkuyor bişey olur dıye.Bende gıtmezsem ılk kez eşimde bende buyuklerden ayrı bı bayram gecırecegıiz sizce ne yapmalıyım kızlar:2:benimle aynı hafta olupta yolculuk yapacak olan var mı otobusle 33 e gırıyoruz.
maşallah kızlar bebişlerinize;gün geçtikçe büyüyorlar Rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasıp etsin inş.h
buarada bişey soracagım biz araba alcaktık ama bayram vakti olunca bulamadık kımse satmak istemıyor bayram gecsın öyle dıyor.Bende bayrama gıtmek ıstıyorum yolculuk otobusle 4 saat suruyor doktora sorduk gıdebılırsınız bı sıkıntı gorunmuyor dedı ama aklım cok karısık zaten eşim hç istemıyor gıtmeyı korkuyor bişey olur dıye.Bende gıtmezsem ılk kez eşimde bende buyuklerden ayrı bı bayram gecırecegıiz sizce ne yapmalıyım kızlar:2:benimle aynı hafta olupta yolculuk yapacak olan var mı otobusle 33 e gırıyoruz.
canım ben bu cuma gidiyom,bi tanış arabayla bırakcak bizi,ama eşim o arabayla yolda kalbiliriz belki diyo,bizim de otobüsle gitme ihtimalimiz var,4 saat sürüyo,dr. a dedim gidebilirmiyim,bi sakıncası var mı,nolcak en fazla doğurursun deditabi 35 haftayı doldurduğum için ve bi tehlike görmediği için öyle espiri yaptı,16 gün sonra gelin kont. için dedi,hiçbi risk yok dedi,ben de rahatladım
canım bende 32.haftadayım ve 4 saatlik yola arabayla gidicem ama bence otobüs daha rahat, benim eşim mola da vermez basar gider, her yanım tutulur. otobüsün koltuğu daha konforlu en azından.
sağol canımmm
ben yerinde olsam riske etmezdim cnm ya, şunun şurasında ne kaldı
biz de her bayram mutlaka giderdik bir yerlere ama bu bayram eşim de korkuyor ben de
evde oturucaz
biliyorum canım seni de zaten bi araba alamadık ikimizdebenim doktorumda bişey olmaz dedi hatta otobus daha ıyı hız yapmazsınız dedi konforlu falan dedi;en son unv.yıllarında bınmıstım otobuse eşimle hata yapıp arabayı sattık ne kızıyoruz kendımıze inş.h bişey olmaz bebişlerimize bayram tatili birleştirilseydi ablamlar gelecekti gecerkende bizi alcaklardı ne güzel ama yapılmayacak sanırsam...
birleşmese de ben geri dönmeyeceğim,kimse kusura kalmasın,37 haftalık geri mi geleyim,geri mi gideyim,yolda doğurrum kesin o zaman
ay aman Allah korusun hayırlı vakıtlerde gelsın kuzularımız
ay maşallah oğlunaBiz doktordan geldikkkk
Tosun oğlum 2960 gr olmuş
Doktor tombul bebek birazda genlerle ilgili söyleyin bakalım kaç kilo doğmuşsunuz dedi eşimle bana.Ben 4 eşim 4.5kg:) büyük oğlumda 4 kg doğdu,bunuda 4 kilo bekleyin kilosu önde gidiyor dedi.
Şekerimde ve suyumda sorun olmadığı içinde bebeğin kilolu olmasından korkma dedi.
Nst'ye bayramdan sonra bağlanacakmışım ve bayramdan sonra artık her hafta görüşeceğiz dedi.
Ordan da hastane odamı süsleyecek yere gittik,ayy çok güzeldi herşey pembe mavi,tüller,süsler fln ayrı bi heyecan oldu bana.
Bizden haberler şimdilik bu kadar...
canım ya kıyamam. insallah zamanında gelir bebişlerimizİnşallah zamanında gelir bebişin.Biz de hergün hareketlerini takip edip gün sayıyoruz( boynuna kordon dolandığı için) her geçen gün için derin bir ohhhh çekiyorum
oğlun ne kadar güzelmiş. maşallah.Eki Görüntüle 282631
kızlar bu benim ogluşumun küçüklük resmi arkası hep kız derlerdi:)) acaba bu kızımda böyle birşey mi olur diye düşnüyorum
ultrason resimlerinde ogluma benziyordu cok ayy cok merak ediyom miniğimi nasıl bir kızcık olacak diye
maşallah canım.bu arada biz dün doktora gittik, 2.380 gr olmuş bebişimmm maşallahhhh
10 cm üzerine çıkınca direkt sezeryana alıyorlarmış, çünkü açılma en fazla 10 cm oluyormuş
doktorda öyle dedi otobüs daha rahat olur dedi ama valla aklım acaip karısık bugun karar verip yarın bileti almak zorundayız öyle demişlerdi otogardakiler.
bilemedim ne yapacağımı canım;bizde cok korkuyoruz eşim zaten benden beter azcık bı agrım olsun ne oldu der;hadı dıyo yolda bişi oldu napcaz otobusumu durdurcaz
kızlar nasıl bi duygu 34lerde 35lerde olmak anlatsanıza birazcıcık. ben 31+3üm, daha bel ağrısı ıvır zıvır ağrısı kasılma vs olmuyor, ne zaman başlıyor bu ağrılar,kasılmalar. benimmidem de yanma var 2-3 gündür bebek aşağı inince geçermiş yanma. mesela bebek hareketleri yeri daraldığı için azalır diyor nette, azalma varmı 1 ay öncesine göre? kilo alış çok artar diyor, haftada1 kilo falan diyor? oyle oluyormu gerçekten?
tam lohusa tacı bunlar canım :) güle güle takmayı nasip etsin rabbim :)
kapı süsünüzde kızının odasına ayrı havalar katsın inaşşalh... :) güle güle kullanmak nasip olsun herşeyciklerinizi....
halimecim taçların, şekerlerin, pijamaların, ve bebişinin cicileri süpermiş, iyi günlerde kullanın canımm
bu arada biz dün doktora gittik, 2.380 gr olmuş bebişimmm maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?