2011 Aralık Anneleri

hayırlısı olsun canım bizim kız da 35+0 da 2700 dü,ben normal doğum istiyom,kafası da doğum kanalına girmiş,normal yapabilirsin dedi dr. bi engel yok,ama günlük 1 saat yürü dedi,yürüyünce gördümki catı ağrılarım azalıyo,cihazlardan da değişebiliyo bu ölçümler acaba antebe gittiğimde kaç çıkacak çok merak ediyom,ben de inş. 38. haftam dolduktan sonra sancımın gelip doğumun olmasını istiyom,40.haftayı doldurup ta tombikleşmesini istemiyom,hayırlısı artık,hesaba kitaba uymaz bu işler

bugün 34.haftamıza girdik hayırlı olsun bakalım
destina ve luna
teşekkür ederim kızlar.. beğenmenize sevindim :)))

Günaydın kızlar..!!!
Benim oğlumunda kafa çapı büyüktü,gerçekten normal doğum olmadı sezaryenle aldılar ama sakın öle acaba çok mu koca kafalı bişey olacak die panik yapmayın.Ben onu kendime çok dert etmiştim.Genel anesteziyle olmuştum sezaryenı,ayılana kadar 2 saat sadece kafası çok mu büyük diye sayıklamışım.Kendime geldiğimde küçüçük bişeydi kafası

maşallah kızlar bebişlerinize;gün geçtikçe büyüyorlar Rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasıp etsin inş.h
buarada bişey soracagım biz araba alcaktık ama bayram vakti olunca bulamadık kımse satmak istemıyor bayram gecsın öyle dıyor.Bende bayrama gıtmek ıstıyorum yolculuk otobusle 4 saat suruyor doktora sorduk gıdebılırsınız bı sıkıntı gorunmuyor dedı ama aklım cok karısık zaten eşim hç istemıyor gıtmeyı korkuyor bişey olur dıye.Bende gıtmezsem ılk kez eşimde bende buyuklerden ayrı bı bayram gecırecegıiz sizce ne yapmalıyım kızlar:2:benimle aynı hafta olupta yolculuk yapacak olan var mı otobusle 33 e gırıyoruz.

ya zaten öyle minicik şeyler yeğenim 37 haftalık doğdu 3100 gr,ben elime alamadım ne kadar küçük bişey dedim

canım ben bu cuma gidiyom,bi tanış arabayla bırakcak bizi,ama eşim o arabayla yolda kalbiliriz belki diyo,bizim de otobüsle gitme ihtimalimiz var,4 saat sürüyo,dr. a dedim gidebilirmiyim,bi sakıncası var mı,nolcak en fazla doğurursun deditabi 35 haftayı doldurduğum için ve bi tehlike görmediği için öyle espiri yaptı,16 gün sonra gelin kont. için dedi,hiçbi risk yok dedi,ben de rahatladım

canım bende 32.haftadayım ve 4 saatlik yola arabayla gidicem ama bence otobüs daha rahat, benim eşim mola da vermez basar gider, her yanım tutulur. otobüsün koltuğu daha konforlu en azından.

bu ultrason ölçüleri çok ta sağlıklı değil,kilonun yanınsa+-400 gr diyo,yanılma payı yüksek,bi önceki kont.de kafa çapı uyluk kemiği 1 hafta önde,karın çapı 1 hafta geride gözüküyodu ve bir hafta önceki karın ölçüsünden daha az ölçülmüştü,330 gr almasına rağmen nasıl oluyo da karnı küçülüyodu di mi,aradan 17 gün geçti,şimdi kafa çapı,uyluk kemiği haftasıyla aynı,karın çapı 2 gün önde duruyo,nasıl oluyo ki böyleönce demekki ince belli bu kız diyodum,şimdi göbekli galiba diyom,onun için hiçkafaya takmayalım,son ayımızda bol bol yürüyelim,hurmamızı yiyelim,merdiven çıkalım,dua edelim,inş. kolay geçer doğumlarımız

Son düzenleme:

biliyorum canım seni de zaten bi araba alamadık ikimizdebenim doktorumda bişey olmaz dedi hatta otobus daha ıyı hız yapmazsınız dedi konforlu falan dedi;en son unv.yıllarında bınmıstım otobuse eşimle hata yapıp arabayı sattık ne kızıyoruz kendımıze inş.h bişey olmaz bebişlerimize bayram tatili birleştirilseydi ablamlar gelecekti gecerkende bizi alcaklardı ne güzel ama yapılmayacak sanırsam...

sağol canımmm

ben yerinde olsam riske etmezdim cnm ya, şunun şurasında ne kaldı
biz de her bayram mutlaka giderdik bir yerlere ama bu bayram eşim de korkuyor ben de
evde oturucaz

canım bende 32.haftadayım ve 4 saatlik yola arabayla gidicem ama bence otobüs daha rahat, benim eşim mola da vermez basar gider, her yanım tutulur. otobüsün koltuğu daha konforlu en azından.

doktorda öyle dedi otobüs daha rahat olur dedi ama valla aklım acaip karısık bugun karar verip yarın bileti almak zorundayız öyle demişlerdi otogardakiler.

sağol canımmm

ben yerinde olsam riske etmezdim cnm ya, şunun şurasında ne kaldı
biz de her bayram mutlaka giderdik bir yerlere ama bu bayram eşim de korkuyor ben de
evde oturucaz

bilemedim ne yapacağımı canım;bizde cok korkuyoruz eşim zaten benden beter azcık bı agrım olsun ne oldu der;hadı dıyo yolda bişi oldu napcaz otobusumu durdurcaz

birleşmese de ben geri dönmeyeceğim,kimse kusura kalmasın,37 haftalık geri mi geleyim,geri mi gideyim,yolda doğurrum kesin o zaman

kızlar nasıl bi duygu 34lerde 35lerde olmak anlatsanıza birazcıcık. ben 31+3üm, daha bel ağrısı ıvır zıvır ağrısı kasılma vs olmuyor, ne zaman başlıyor bu ağrılar,kasılmalar. benimmidem de yanma var 2-3 gündür bebek aşağı inince geçermiş yanma. mesela bebek hareketleri yeri daraldığı için azalır diyor nette, azalma varmı 1 ay öncesine göre? kilo alış çok artar diyor, haftada1 kilo falan diyor? oyle oluyormu gerçekten?

ay maşallah oğluna
İnşallah zamanında gelir bebişin.Biz de hergün hareketlerini takip edip gün sayıyoruz( boynuna kordon dolandığı için) her geçen gün için derin bir ohhhh çekiyorum
canım ya kıyamam. insallah zamanında gelir bebişlerimiz
oğlun ne kadar güzelmiş. maşallah. kızın da muhakkak çok güzel olur fatmacım.
maşallah canım. şimdiden canını sıkma, belki daha büyümez kafası. hem sezeryan da o kadar korkulcak bişey değil galiba. arkadaşalrın yazdığı kadarıyla. ben de hep normale alıştırmıştım kendimi, şimdi yavaş yavaş sezeryana da alıştırmaya çalışıyom, çünkü benim kız hala dönmedi:18::18:

canım biz de ilk defa bu bayram evdeyiz. ama eşim de ben de yolda bişey olur diye korkuyoruz, zaten doğumdan sonra aileler gelecek. gitmeseniz nolcakki. zaten görmüş olacaksınız. bi de sen benden öndesin. bilmiyorum biz cesaret edemedik. karar sizin. yolda allah korusun bişey olsa ototbüsü durdurup hiç bilmediğin bi yerde doktora gitceksin allah korusun bi de doğursan napcan bilmediğin yerlerde. sen bilirsin. biz böle düşündüğümüz için evde oturcaz paşa paşa

canım hareketleri azalmadı bizim cadının,suyumuzda hiç azalma yokmuş çok şükür,sonlara yaklaşınca genelde su azalır,hareketler de azalırmış,kilo olayına gelince 20 gün önceki kilomdan 100 gr bile artış olmamış,1 kiloya yakın bebiş almış ama,bağırsaklara baskı yapıp günde 2 kere tuv. çıktığım için yediklerimi o kullandığı için,hatta boks yaparak yağlarımı da yaktığı için kilom artmadı galiba,bel ağrısı devam,ara ara sancılar,karında kasıkta,rahimde iğne batması gibi bişeyler,çatı kemikleri ağrısı makat bölg. de ağrı,bunlar bebeğin leğen kemiğine iyice yerleştiğini gösteriyomuş,artık provalar başladı 1 aya kalmaz gelir bizim cadı

halimecim taçların, şekerlerin, pijamaların, ve bebişinin cicileri süpermiş, iyi günlerde kullanın canımm

çok çok tşk ederim kızlarrr :)))

maşallah bebeğineeee

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini cnm :))

valla cnm ben 30. haftamda 1o saatlik yol geldim. çok şükür bişey olmadı. ama kişiden kişiye değişir mi bilemiyorum. seni de yanlış yönlendirmek istemem yani...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…