2011 Aralık Anneleri

Balmond , neredesinfiruze,destina78
sağolun kızlar

mardincim maşallah bebişine

maşallah bebişine canım. bence de ne kadar içerde durursa o kdar sağlıklı olur annesi.
doğum izninin doğru olmasına sevindim canım. ama sen bebişinin iyiliği için mutlaka yat. en azından kasım sonunu bulsun

maşallah annesi oğluşuna bizimki henüz dönmediğine göre yüzünü görebileceğiz demekki kızımın
benzer bir versiyonunu da ben yaşadım canım. şimdi eşim karnıma yapışık geziyo. sürekli tekmelerini hissetmek istiyo. meğer baştan hissetmiyormuş.
evet kıskanıyolar bence
canim masaallah oglusuna, bugun bende ultrasona gittim 2.700 gr dediler ama sekerim var benim. cok az bisey yukarda dedi kilosu.. benim de moralim bozuldu..
maşallah

ben eymeni beğendim tabi son karar sizin.

kızlar hepinizin ve miniklerinizin bayramını kutluyorum, insallah her gelen gün bir öncekinden daha mutlu huzurlu ve sağlıklı gelir.

bebeğinee :))) sonunda öğrendin cnm ya. insan rahatlıyor ama di mi???

valla cnm benim, isimler gerçekten karaktere yansıyor sanırım. ama arkadaşlara katılıyorum ben de. semih diye bi arkadaşım var, yakışıklı denilebilir ve çoookkk efendiii :)

eymen eymen eymennn :))))))))

benim kızımın adı da zeynep olucak inşallahhhhh

fatımacım yaaaaaaaaaaaaaaaa... göğüs büyüklüğüyle sütün alakası var mı??? ((((( benim göğüslerim zaten minicikti, hala minicikkk :18::18::18:

herkese günaydın kızlarrr........

MEHMET EYMENİ ÇOK BEĞENDİM. ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIM EYMEN KOYDU . O KOYMASAYDI BEN DE EYMEN İSTYİYORDUM GÜZEL İSİM. büyük harfle yazmışım şimdi fark ettim kusura bakmayın.

arkadaşlar bugün arefe ve çok iyi değerlendirilmesi gereken birgün. 1000 ihlas okunabilir. bol bol salavat getirilebilir. dualar kabul olur inşallah. herkes birbirine ve bebişlere dua etsin inşallah. bir de sizden rica ediyorum bayram arefesi diyip temizliğe girişmeyin. hiç gerek yok. bakın kuzucukların ve sizin sağlığınız temiz evden daha önemli. ev her zaman temizlenir.
biz dün doktora gittik oğluşumun yüzü yan dönüktü ve doktor bundan sonraki haftalarda daha az göreceksin dedi yeri daralıyor dedi. kılosu 1780 gr idi. boyunu bilmiyorum sormayı unutmuşum. aynı abisine benziyor. 32 haftalık çalışabilir raporumuzu da bayrama girmeden aldık çok şükür. 32yi doldurunca vermek istedi doktor ama ben bir an önce zamanın geçmesi için ne kadar erken alsam o kadar iyi dedim. zorlandığımı söyledim sağolsun verdi. 31+3 görünüyor onun bilgisayarında da zaten. ben zaten 32nin içindeyim dedim. ikna oldu. bayramda 32 de bitecek geriye 33ten 37ye çalışmak kalıyor. 38de de alacaklar. evde 1 hafta dinlenebileceğim.

gunaydın kızlarrrrrrr nasılsınızz..geçmişi okumadan yazdım hemen..dışarısı soğuk ama guneşlı ınsanın evde durası gelmıyo.:)) yarın bayrammm bıır yandan sevınıyorum bıryandanda uzuluyorum okadar hayvan kesılcek dıye ama allahın taktırı,onlar olmasaydı daha kotuymuiş..neyse hayırlsı..bu aralar ağrılarım dahada bı arttı benım nerdeyse hiç oturamıyorum habıre uzancam yatıcam 2 dk oturuyum dıyorum sırt ağrım başlıyo hemen ,son ay yandık :)

ah sorma.. dün gece resmen kabustu...

sırt üstü yatamıyorum, nefesim kesiliyor, hem de bebeğe zararlı. sağa yatamıyorum. oğlumun sırtı eziliyor sanki, hemen vurmaya başlıyor. hep sola yatmam lazım, kokum uyuşuyor, kalbim sıkışıyor...

annemlerin ev kaloriferli... Allahım ne kadar yakıyorlar öyle... tavan yapan progesteron hormonum yüzünden terliyorum, ateş basıyor, günde 5 kere duş alsam da pis kokuyorum, sıcaktan nefes alamıyorum. cam açsam üşütüyorum...

dün 1,5 saat dışarda gezdim diye tüm gece ayaklarım, kasıklarım zonkladı durdu.

her gece mütemadiyen gelen depresyon nöbetlerim yüzünden uyuyacağım var sa da ağlayıp uyuyamıyorum.

yine de...

oğlum benimle, mutluyum...

sırt ustu nıye zararlı canım??????

hadı yaa ben bazen sırt ustu yatıyorum ama napim sola yata yata dediğin gibi kolu ağrıyo uyuşuyorum artık sırt ustu yatınca bıraz rahatlıyorum ama ondada nefes alamıyorum zaten burun tıkanıklıgı öldürecek benı..alahım hayırlsıyla bı kurtarsaydı bızlerı rahat rahat nefes almayı özledım

canım bızımde ısım hala bellı deıl ama lıstede semıh melıh selım bırde emir var bakalım babası hangısını koycak

mehmetın yanına pek uymuyo ama ben göktuğ cok sevıtorum hep hayalımdı kızım olursa gökçe oglum olursa göktuğ yada gökay dıye ama daha bebıs yokken esımle anlamıstık kız olursa ben erkek olursa kocıs dıye malum oglan olunca o ne ısterse o olcak

Güzel anneler ve yavrucukları...
Bayramınızı bugünden kutlayım dedim.. malum yarın herkes biryerlerde olacaktır...
kendinizi fazla yormayın sakın.. gittiğiniz yerlerde de et yemeği fazla abartmayın...
geçen gün haberlerde bir doktor dedi ki ilk günü mümkünse et yemeyin, en az 1 gün dolapta beklemiş olması gerekiyormuş
artık nekadar uyarız buna bilmem..

oy ben gideyim son hazırlıklarımı yapayım.. kimseden fayda yok... hoş zaten gelenimiz gidenimiz de olmayacak pek.. sadece 3 görümce, kayınım ve kaynanam...
görümceler de büyük diye geleceklerini sanmıyorum.. bizim gitmemizi beklerler.. canıma minnet.. azcık ta onlar hizmet etsin bana diiimiiii
neka kötü gelinim..
yalnız yarın biraz perişan olucam gibi.. kaynanam kurban kesiyor illa dibinde olmamızı istiyor.. o an elimizi bişeye sürmesek te.. onlara gidince et kesme işi olcak muhtemelen..
öğğk.. Allah büyük.. yırtarız inşallaaaah... zaten midem bulanıyor.. kokuya nasıl dayanıcam hiç bilmem..
neysem çok konuştum.. öperim sizleri ve bebeciklerinizi..
Allaha emanetsiniz.. ağrısız sancısız bir bayram olur inşallah.. doğurmayın sakın haaa kasımın başındayız daha..

sana da selam tanem

herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun
ya daha erken ama en azında 2 hafta sonra doğursam diyorum
sonra kendi kendime kızıyorum

ya Allah günah yazmasın ama ben cok sıkıldım

zayıflamak istiyorum artık. bu ağrılar bitsin (

slm güzel annişler...
misafirlerim gelecek ben daha kahvaltı modundayım..hiç halim yok hiçbişeye..

herkesin bayramını şimdiden kutlarım..

herkese selam...nasılsınız???bende geçmişi okumadan direk yazdım...sıkıcı bir bayram beni bekliyorhiç bir şey yapasım evim temizlencek ama elim işe gitmiyor...bayramdan sonra yavaş yavaş yaparım zaten bayramda bana kimse gelmiyo kayınvalide alt katta herkese ona gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…