2011 Aralık Anneleri

evet bence de semihler yakışıklı ve efendi oluyor. ama dediğiniz gibi insan ister istemez etkileniyor çevresinden. bir de gördüğüm kadarıyla bazı isimlerin değişmez etkileri oluyor insan üzerinde. o yüzden bazılarının, "gördüğüm semihler hep mal" söylemi canımı sıktı.
aslında en başta selim ismi çok hoşuma gidiyordu ama babannemin babasının katili selim diye biriymiş.o dedi yok ille selim olmaz diye. büyüktür ayıp olmasın diye tamam dedik.ama böyle de kimseyi memnun edemiyosun ki canım. her kafadan bi ses çıkıyo bunaldım artık. birininm beğendiğini biri beğenmiyo. hayır sadece zevk meselesi olsa umrumda olmaz ama işte yok semihler mal olur yok erenler yaramaz olur.böyle duyunca etkileniyorum.

Ben ahmet kerem koyacam,sende mehmet kerem koy.Keremin anlamıda çok güzel

ooo şekerim maşallah bebişine
herşeyin yolunda olmasına sevindim hayırlısıyla gelsin inşallah buarada cicişinede bayıldım güle güle kullanın hayatım

En duyarlı olanı bile bzm hissettiklerimizi hissedemez kızlar...bnm eşim de çok düşkündür çocuklara, 4 gözle bekliyo, çok hevesli ama bnm hissettiklerimi hissedemediğinin farkında ve yakınıo bzn, senin içinde sen daha yakınsın ne kadar şanslısın falan diyo...kıskanıyo mu acep

Canım cok guldum yaa alemsın valla onlar ımkanı yok bızım gıbı hıssedemezler zaten bızım ıcımızden bır parcalar annelık duygusuyla hareket edıyoruz her konuda onlardan dogum olmadan fazla bırsey beklememek lazım hatta dogum olduktan sonrada fazla bırsey beklememelı Anlayacagın ıs yıne basa dusecek

canim masaallah oglusuna, bugun bende ultrasona gittim 2.700 gr dediler ama sekerim var benim. cok az bisey yukarda dedi kilosu.. benim de moralim bozuldu..

aynısını bende duydum canım biliyomusun sanırım kucağına aldığında bu durumlar değişir öyle ümit ediyorum ama eli sürekli karnımda oynuyomu oğlum diye

Hmmm anladım cnm, selim aslında güzel bi isim ben şahsen koymayı düşünmüştüm ama sizde kötü bi anısı varsa olmaz tabi...ben de düşnmüştm selim ismini, son anda karar değiştirip fatih furkan olsn dedik, bana furkan koyma yaramaz olur dediler ama dinlemiyooommm

Mehmet salih
Mehmet serhat
Mehmet selman

Semih e benzer olarak aklıma bunlar geldi cnm.

bence semih çok güzel
çehregülün önerdiği salih ismi daha da güzel
iyi geceler kızlar ben kaçtım

canim iyi olmaniza cok sevindim aman dikkatedin kendinize
allahim yardimcilari olsun
bende ayniyim cnim 1er gun arayla hastaheneye gidip geliyorum
benim sipa donmemis sezeryan olucam offffffffff
neyse hayirlisi olsun herseyin

Canım hayırlısı neyse o olsun hakında uzulme bellı olmaz belkı son dk golu atar doner sende normal dogum yaparsın

ooo şekerim maşallah bebişine
herşeyin yolunda olmasına sevindim hayırlısıyla gelsin inşallah buarada cicişinede bayıldım güle güle kullanın hayatım

Cok tesekkur ederım canım bebısın cıcısı ıcınde saol teyzesii daha iyisi senin minnakının olsun ınsallah

Bende kesınlıkle katılıyorum canım en duyarlı baba bıle mumkun degıl bızım hıslerımızı anlayamaz kıskanıyorlar zaten merak etme benım kocıs dıokı eve gelır gelmez alırım koynuma yatırırım benım erken gelıo esım bende dedımkı benımde ısıme gelır afedersın gogsu olsa emzırecek o derece heveslı zaten dıo ah bırde o olsa tam super olacak

canim masaallah oglusuna, bugun bende ultrasona gittim 2.700 gr dediler ama sekerim var benim. cok az bisey yukarda dedi kilosu.. benim de moralim bozuldu..

Canım bence hıc moral bozma benım bebegede ırı bebek dedı dr valla ben seker yuklemesı flnda yaptırmadım ıcım rahat hakkımızda hayırlısı neyse o olsun eskıden seker yuklemesımı varmıs dusunme bunları sımdı herseyı ıncıgıne cıncıgıne kdr kurcalıyorlar sen rahat ol gereksız yere kendınıde bebısı de uzme lutfen

canim daha imkani yokmus neyse hayirlisi boyleymissss
iri bebegin bakimi kolay oluyor ama sonrasi cok sorunlu oluyor onlarin 90% istahsizlik problemleri yasniyor zayiflar daha cabuk topluor kendilerini

Nerdesin cnm, yurt dışı mı?

ewet canim isvicedeyim

canim daha imkani yokmus neyse hayirlisi boyleymissss
iri bebegin bakimi kolay oluyor ama sonrasi cok sorunlu oluyor onlarin 90% istahsizlik problemleri yasniyor zayiflar daha cabuk topluor kendilerini

Canım hayırlısı olsun dıyorum yaa valla dogsunlarda Allah buyuktur ırı olmus olmamıs onemlı degıl benım gorumcemın bebısı 3600 dogdu sımdı resmen annesının memesıne yapısık yasıyor doymak bılmıyor sonrada kusuyor yazık tek saglıklı olsunlarda bebıslerımız kıloları fln en son dusunulecek seylerden bırı bence

teşekkür ederim canım çift yönlü olmasını istiyordum bende özellikle bu modelde öle sanırım sayenizde karar verdim.. destinacım sende sağol canım :)

canım ben sana daha öncede söledim oram ağrıyor buram ağrıyor diye gözlerine sok yoruldum de uzan başka türlü sen sölemessen onlar anlamazlar anlasalarda işlerine gelmez büyük bir ihtimalle... kendini boşa strese sokma eşin geldimi geldiyse ona söyle şikayetlerini çıtlat azcık....

benim de oğlumun ismi enes ve afacan 3 yaşına kadar neler çektik ,artık hiperatifmi acaba dedik yok sırf enerji ,hareket ,meraktan kaynaklanıyo yani şimdi duruldu ,kreşe gidiyor efendi uslu olduk ve çokda zekidir kendileri şimdi 4 yaşında ve okulun çorbası daha güzel anneninki güzel değil bile diyiyor bıdık

maşallah canım kilosu gayet güzel hafasına göre ,önden gidiyor falan dedimi canım doktorun ?
geçenki kontrolünde ne zaman gittin kaç kiloydu ,meraktan soruyorum ,ben de gidicem de haftaya ,48 cm çok güzel maşallah ,benimki en son 42 idi acaba olmuşmudur şimdi 45 falan :44:

Son düzenleme:
aynı sorun bizde de var. hala isimde net bir karar vermiş değiliz. ilk isim belli. eşimin isteği üzerine babasının adını koyacağız. ikinci isimide bana bıraktı kocişim. ilk isim mehmet, bende cantuğ,göktuğ ve eymen arasında gidip geliyorum. sizce hangisi daha güzel ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…