- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
herkese iyi akşamlar
kızlar ya canım sıkılıyo biz mehmet semih düşünüyorduk. semihi duyan herkes bu ne kadar kötü bir isim koymayın diyor. tanıdıkları semihler hep mal oluyormuş güya. off ne koycam ben yaa mehmet kesin de.
Kızlar bugun doktora gıttık nıhayet kılomuzu ogrendık pasamızın2520 grmmıs oglusum suyu kılosu gayet guzel bacakları kafası ırı gorunuyor ırı olacak gıbı dedı pamuk sekerım bas asagıda oldugu ıcın yuzunu goremedık poposunu bırde ayacıklarını ızledık bol bol hersey yolunda gayet guzel dedı bır problem yok yanı boyuda hesaplayınca yaklasık 48cm cıkıyor anormal hıcbır durum yok cok sukur hepde boyle devam eder ınsallah koca ayaklı oglum zamanında gelsın ınsallah
Mehmet selim nasıl olur cnm, selimler efendi ve zeki olur...
ewet bu durumun olabileceğini duymuştum ama yinede insan bekliyor eşinden..ben hevesle odasını hazırlıyrm,kıyafetlerini öpüp kokluyrm,tekme atınca vs tebessüm ederk oğlumla konuşyrm..eşim bönbön bakıyo :)) ne kadar odunsun diyrm bazen ne yapayım senin hissettiklerini anlayamıyrm elimden sadece doğacağı günü beklemek geliyor diyo..odun işte odun,odunbazen gelip göbeğimin yanına konuşuyo mesela o zamanda bana yapmacık geliyo çok,,sanki sırf beni mutlu etmek için zorluyomş gbi..hatta ilk tekmeleri hissetmeye başladım elini karnıma tutyrm hee ewet falan gbi tepkiler veriyo bnm odun,,yaklaşık iki ay sonra fakandı sanırım bikez daha böyle elini karnıma koydu tekme anında,,gözleri pörtledi anaa hisseettim walla dedi..meğer benmki iki aydır bişicik hissetmiyomuş
ewet bu durumun olabileceğini duymuştum ama yinede insan bekliyor eşinden..ben hevesle odasını hazırlıyrm,kıyafetlerini öpüp kokluyrm,tekme atınca vs tebessüm ederk oğlumla konuşyrm..eşim bönbön bakıyo :)) ne kadar odunsun diyrm bazen ne yapayım senin hissettiklerini anlayamıyrm elimden sadece doğacağı günü beklemek geliyor diyo..odun işte odun,odunbazen gelip göbeğimin yanına konuşuyo mesela o zamanda bana yapmacık geliyo çok,,sanki sırf beni mutlu etmek için zorluyomş gbi..hatta ilk tekmeleri hissetmeye başladım elini karnıma tutyrm hee ewet falan gbi tepkiler veriyo bnm odun,,yaklaşık iki ay sonra fakandı sanırım bikez daha böyle elini karnıma koydu tekme anında,,gözleri pörtledi anaa hisseettim walla dedi..meğer benmki iki aydır bişicik hissetmiyomuş
Kızlar bugun doktora gıttık nıhayet kılomuzu ogrendık pasamızın2520 grmmıs oglusum suyu kılosu gayet guzel bacakları kafası ırı gorunuyor ırı olacak gıbı dedı pamuk sekerım bas asagıda oldugu ıcın yuzunu goremedık poposunu bırde ayacıklarını ızledık bol bol hersey yolunda gayet guzel dedı bır problem yok yanı boyuda hesaplayınca yaklasık 48cm cıkıyor anormal hıcbır durum yok cok sukur hepde boyle devam eder ınsallah koca ayaklı oglum zamanında gelsın ınsallah
En duyarlı olanı bile bzm hissettiklerimizi hissedemez kızlar...bnm eşim de çok düşkündür çocuklara, 4 gözle bekliyo, çok hevesli ama bnm hissettiklerimi hissedemediğinin farkında ve yakınıo bzn, senin içinde sen daha yakınsın ne kadar şanslısın falan diyo...kıskanıyo mu acep
canim masaallah oglusuna, bugun bende ultrasona gittim 2.700 gr dediler ama sekerim var benim. cok az bisey yukarda dedi kilosu.. benim de moralim bozuldu..
evet bence de semihler yakışıklı ve efendi oluyor. ama dediğiniz gibi insan ister istemez etkileniyor çevresinden. bir de gördüğüm kadarıyla bazı isimlerin değişmez etkileri oluyor insan üzerinde. o yüzden bazılarının, "gördüğüm semihler hep mal" söylemi canımı sıktı.
aslında en başta selim ismi çok hoşuma gidiyordu ama babannemin babasının katili selim diye biriymiş.o dedi yok ille selim olmaz diye. büyüktür ayıp olmasın diye tamam dedik.ama böyle de kimseyi memnun edemiyosun ki canım. her kafadan bi ses çıkıyo bunaldım artık. birininm beğendiğini biri beğenmiyo. hayır sadece zevk meselesi olsa umrumda olmaz ama işte yok semihler mal olur yok erenler yaramaz olur.böyle duyunca etkileniyorum.
canim iyi olmaniza cok sevindim aman dikkatedin kendinize
allahim yardimcilari olsun
bende ayniyim cnim 1er gun arayla hastaheneye gidip geliyorum
benim sipa donmemis sezeryan olucam offffffffff
neyse hayirlisi olsun herseyin
ooo şekerim maşallah bebişine
herşeyin yolunda olmasına sevindim hayırlısıyla gelsin inşallah buarada cicişinede bayıldım güle güle kullanın hayatım
En duyarlı olanı bile bzm hissettiklerimizi hissedemez kızlar...bnm eşim de çok düşkündür çocuklara, 4 gözle bekliyo, çok hevesli ama bnm hissettiklerimi hissedemediğinin farkında ve yakınıo bzn, senin içinde sen daha yakınsın ne kadar şanslısın falan diyo...kıskanıyo mu acep
canim masaallah oglusuna, bugun bende ultrasona gittim 2.700 gr dediler ama sekerim var benim. cok az bisey yukarda dedi kilosu.. benim de moralim bozuldu..
canim sorma burda bayramlarin zevki mevkide yokkkkkkk
Canım hayırlısı neyse o olsun hakında uzulme bellı olmaz belkı son dk golu atar doner sende normal dogum yaparsın
Cok tesekkur ederım canımbebısın cıcısı ıcınde saol teyzesii daha iyisi senin minnakının olsun ınsallah
Bende kesınlıkle katılıyorum canım en duyarlı baba bıle mumkun degıl bızım hıslerımızı anlayamaz kıskanıyorlar zaten merak etme benım kocıs dıokı eve gelır gelmez alırım koynuma yatırırım benım erken gelıo esım bende dedımkı benımde ısıme gelır afedersın gogsu olsa emzırecek o derece heveslı zaten dıo ah bırde o olsa tam super olacak
Canım bence hıc moral bozma benım bebegede ırı bebek dedı dr valla ben seker yuklemesı flnda yaptırmadım ıcım rahat hakkımızda hayırlısı neyse o olsun eskıden seker yuklemesımı varmıs dusunme bunları sımdı herseyı ıncıgıne cıncıgıne kdr kurcalıyorlar sen rahat ol gereksız yere kendınıde bebısı de uzme lutfen
Nerdesin cnm, yurt dışı mı?
canim daha imkani yokmus neyse hayirlisi boyleymissss
iri bebegin bakimi kolay oluyor ama sonrasi cok sorunlu oluyor onlarin 90% istahsizlik problemleri yasniyor zayiflar daha cabuk topluor kendilerini
Canıım bzıde kraftın twıst modelını aldık onunda ozellıklerı hemen hemen aynı sanırım tekerleklerı 360derece donuyor cok pratık kullanımı falan cıft yonlu olmasına dıkkat et sımdıden ıyı gunlerde kullanın
Ayy kızlar Olbeyin haberini duyunca sok oldum resmen cnm yaa Allah yardımcısı olsunn hayırlı vaktı ne zamansa o zaman olsun ınsallah dogumu ama bende korkmaya basladım sımdı cunku bende de hemoroıd var hatta bu konuda konustmustuk kendısıyle :18::18: Off yaaa bende agrı yok ama meme cokInsallah bır aksılık olmaz
Bi bayram evimde olayım dedim onlar kalktı geldi bu halimle dört dönmekten yoruldum yaaa bide kurban çıkardılar işin yoksa bayramda et doğra bu halinle offffffffffffffffffffff zaten leğen kemiğim zorluyo ayakta duramıyorumm biraz düşünce yaaa
benim de oğlumun ismi enes ve afacanslm canlarım..geçmişi pek okuyamadım fırsatın olmadı son sayfaya bakabildim sadece...
destinacım döktürmüşsün sanki gene :)) birazdan bakıcam el emeğine,,eline sağlık...
neredesinfiruzecim..inşallah vaktinde gelsin bebişin,bayram diye ayaklanma aman,,dikkat et kendine..
Maripostacım semih bence çok güzel bi isim yaa,,bi öğrencim var çok da zeki maşallah,,eğer içine sindiyse kimseyi dinleme walla..banada enesler çok yaramaz oluyo dediler ama benm içime en çok sinen isim bu oldu..Enes Taha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?