aynı sorun bizde de var. hala isimde net bir karar vermiş değiliz. ilk isim belli. eşimin isteği üzerine babasının adını koyacağız. ikinci isimide bana bıraktı kocişim. ilk isim mehmet, bende cantuğ,göktuğ ve eymen arasında gidip geliyorum. sizce hangisi daha güzel ??
tabiki eymen
neredesinfiruze; cnm dikkat et kendine... sürekli yat e mi???
destina; kuzum sana nazar mı değiyor yaa??? bi oku üfle kendini
herkese iyi akşamlar
kızlar ya canım sıkılıyo biz mehmet semih düşünüyorduk. semihi duyan herkes bu ne kadar kötü bir isim koymayın diyor. tanıdıkları semihler hep mal oluyormuş güya. off ne koycam ben yaa mehmet kesin de.
slm canlarım..geçmişi pek okuyamadım fırsatın olmadı son sayfaya bakabildim sadece...
destinacım döktürmüşsün sanki gene :)) birazdan bakıcam el emeğine,,eline sağlık...
neredesinfiruzecim..inşallah vaktinde gelsin bebişin,bayram diye ayaklanma aman,,dikkat et kendine..
Maripostacım semih bence çok güzel bi isim yaa,,bi öğrencim var çok da zeki maşallah,,eğer içine sindiyse kimseyi dinleme walla..banada enesler çok yaramaz oluyo dediler ama benm içime en çok sinen isim bu oldu..Enes Taha
Kızlar bugun doktora gıttık nıhayet kılomuzu ogrendık pasamızın2520 grmmıs oglusum suyu kılosu gayet guzel bacakları kafası ırı gorunuyor ırı olacak gıbı dedı pamuk sekerım bas asagıda oldugu ıcın yuzunu goremedık poposunu bırde ayacıklarını ızledık bol bol hersey yolunda gayet guzel dedı bır problem yok yanı boyuda hesaplayınca yaklasık 48cm cıkıyor anormal hıcbır durum yok cok sukur hepde boyle devam eder ınsallah koca ayaklı oglum zamanında gelsın ınsallah
ewet bu durumun olabileceğini duymuştum ama yinede insan bekliyor eşinden..ben hevesle odasını hazırlıyrm,kıyafetlerini öpüp kokluyrm,tekme atınca vs tebessüm ederk oğlumla konuşyrm..eşim bönbön bakıyo :)) ne kadar odunsun diyrm bazen ne yapayım senin hissettiklerini anlayamıyrm elimden sadece doğacağı günü beklemek geliyor diyo..odun işte odun,odunbazen gelip göbeğimin yanına konuşuyo mesela o zamanda bana yapmacık geliyo çok,,sanki sırf beni mutlu etmek için zorluyomş gbi..hatta ilk tekmeleri hissetmeye başladım elini karnıma tutyrm hee ewet falan gbi tepkiler veriyo bnm odun,,yaklaşık iki ay sonra fakandı sanırım bikez daha böyle elini karnıma koydu tekme anında,,gözleri pörtledi anaa hisseettim walla dedi..meğer benmki iki aydır bişicik hissetmiyomuş
Kızlar bayramda bi yerlere gidiyo musunuz, bayram tatilinde topic çok ıssız olacak heralde...
aynı sorun bizde de var. hala isimde net bir karar vermiş değiliz. ilk isim belli. eşimin isteği üzerine babasının adını koyacağız. ikinci isimide bana bıraktı kocişim. ilk isim mehmet, bende cantuğ,göktuğ ve eymen arasında gidip geliyorum. sizce hangisi daha güzel ??
mehmet eymen daha hoş olur bence cnm:) yalnız benim oglum olsaydı mehmet akif koyacaktık ismini ama zeynep hilal 'imiz olacak inş:)
bencede sen erteleme canım hemen ismini belirleyin yoksa doğduktan sonra değiştirilme imkanı oluyor mesela görümcemin kızının adı elifdi şimdi oldu filiz şaşkına döndük yani ,evin büyükleri etkilemiş olmalıbirde annemlere yine sorucam artık bebeğin adını koyacam yaa.. aralığı beklemez gelirse paşam isim sıkıntısı yaşamak istemiyorum. bu arada zeynep ve elif kızlarda favori isilerim arasında. çok beğendim ismini prensesinin canım..
birde annemlere yine sorucam artık bebeğin adını koyacam yaa.. aralığı beklemez gelirse paşam isim sıkıntısı yaşamak istemiyorum. bu arada zeynep ve elif kızlarda favori isilerim arasında. çok beğendim ismini prensesinin canım..
bencede sen erteleme canım hemen ismini belirleyin yoksa doğduktan sonra değiştirilme imkanı oluyor mesela görümcemin kızının adı elifdi şimdi oldu filiz şaşkına döndük yani ,evin büyükleri etkilemiş olmalıonlarda doğuma kadar isim bulalmadık falan demişlerdi ,biz cinsiyetini ögrendikten 2-3 hafta sonra belirledik ,ilk oğlumun isminide o şekilde yaptık çok bekledikçe kafa karışıyor
bencede sen erteleme canım hemen ismini belirleyin yoksa doğduktan sonra değiştirilme imkanı oluyor mesela görümcemin kızının adı elifdi şimdi oldu filiz şaşkına döndük yani ,evin büyükleri etkilemiş olmalıonlarda doğuma kadar isim bulalmadık falan demişlerdi ,biz cinsiyetini ögrendikten 2-3 hafta sonra belirledik ,ilk oğlumun isminide o şekilde yaptık çok bekledikçe kafa karışıyor
sagol teyzesi zeynep ismini oglum istedi o koydu hilalide kızım ve eşim istedi bende hepsine onay verdim:)
senden vize çıkmış isimlere :) ohh ne güzel.. benim gibi belirsiz olmak çok kötü yaa..
ben hepsinde cinsiyetlerini ögrenir öğrenmez isimlerinide koydum fazla beklemeden genelde 4aylıkken isimleri konmuş oluyor sonrada hep isimleriyle seviyorum onları:)
aynen canım bende ismiyle seviyorum ,benim kızmın ismi de rümeysa olacak teyzesicanım sana birşey dah sorucam senin 3. bebiş sanırım ,benim 2. bebiş benim gögüslerim ilk gebeliğimde epey büyümüştü 110 olmuştu şimdi sönmüştü 90 idi ,şimdi toparladı ve 95 oldu yani eskisi gibi kocaman olmadı önceden koltuğumun altından beri irileşmişti şimdi yok ama ,benim sütüm ollur mu ki ya şimdi kafam karıştı ,senin diger çocuklarda nasıldı
aynen canım bende ismiyle seviyorum ,benim kızmın ismi de rümeysa olacak teyzesicanım sana birşey dah sorucam senin 3. bebiş sanırım ,benim 2. bebiş benim gögüslerim ilk gebeliğimde epey büyümüştü 110 olmuştu şimdi sönmüştü 90 idi ,şimdi toparladı ve 95 oldu yani eskisi gibi kocaman olmadı önceden koltuğumun altından beri irileşmişti şimdi yok ama ,benim sütüm ollur mu ki ya şimdi kafam karıştı ,senin diger çocuklarda nasıldı
ya ben 3 cocugumda da isim konusunda hiç zorlanmadım nedense:) birde ben klasık isimleri severim yani illa değişik olsun diye düşünmediğimden sanırım cabuk karar verebılıyorum..kızımın adı seniha oglumun adı süleyman kayınpederimin adı...aslında ben mehmet akif koyacaktım babam kayınpederimin adını koymamı istedi bende hiç itiraz etmeden tamam dedim bu 3.de kız olunca mehmet akif kaldı:)) bu kızımında ismini oglum ve kızım belirlemiş oldu :)
yaa bende çevremde sordularmı şakır şakır şu isim güzel bu isim güzel derdim. kendi kuzuma gelince beğenemiyorum herşeyi.. birde kararsız bir yapım var. sen relax takılmışsın en güzeli valla canım..
kızlar, iyi geceler diliyorum sizlere.. belim ağrıdı ve aşırı uykum geldi. uykuyu yakalamışken hemen uyuyayım.. oğluşumla öptük teyzelerimizi..
evet canım bende ilk bebeğimde sütüm çoktu inan fışkırıyordu maşallahı vardı ,ve düzgün durduk yerer akardı gögüs pedi dayanmazdı ,şimdi görüntüye bakıyorum ondan ufak ve allahım inşallah sütüm olur diorum sanki olmucak gibicnm sütün olur merak etme ama belki miktarı değişebilir..benim kızımda da cok buyumuştu gögüslerim ve cok fazla sütüm vardı kendiliğinden akardı hep ama oglumda nedense bir türlü okadar cok sütüm olmadı kızımı zorla emzirdim sevmezdi emmeyi ama süt coktu oglumda ise sütüm cok deildi ama oda emmeyi cok severdi 2bucuk yaşına kadar emzirdim:)
yani birazda bebeğin kısmeti sanırım rızkı ne kadarsa okadar oluyor..oglumda ne yaptımsa hiç öyle kızımda ki kadar sütüm olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?