Ayyy ne yapsam bilmiyorum, bi deneyim yapamazsam mecbur utana sıkıla giderim...kesin bnm de tansiyonum düşer :18: peki gayet güzel temizleniyo mu?
efeeeeeeeeeeee nasılsın şekerim???
Caniim cok iyi hissetmiyorm kendimi sen nasilsiin cnm buarada annem suan adanada bayram icin gitti benide alin yaninizaa
efee;
cnm benim yaa... o kadar haklısın ki... kayınvalide ne kadar ii olursa olsun tutmuyor annenin yerinii.. bak üzüldüm şimdi :'((((
Benim hamielik hormonlari tavan yapti cok sukur sagligimiz yerindee mutluyum evimdeyim amaaaa cookdegisik bise yaa annee kiz ciddn cok morelim bozk suan bilee agliyormmm offff suan yanimda birine cok ihtiyacm var cnm annem kaynanan gelemicekse ben gelirim seni oylee gormeye dayanamam dioo kaynanam gelecem dio ins gelsibde istiyorm gelmesini ama anneme yarin gel desem gelir kaynanamin fizik tedavisi var suan o yuzden ay sonunda diyoo benimde birine ihtiyacm var uykum geliioo efe yemek istiyoo yavrum benm onuda ihmal ediyorm die vicdan azabi cekiyormm kucukck bebegimi kendi derdim yuzunden eve tiktim resmen ben cikamiyorm uzanmk istiyorm o yavrumda kapinin onundee hep esim geldigide aksam bi markete gidek diom cocuk insan gorsun dieee
slm kızlar..bugunarıfe,bebişimle ben bı guzel arıfe suyuyla cıbı cıbı yapalım dıyoruz :)))) ÇEHREGUL canım nasılsınnn nerlerdesın yoksun..??
cnm ikisi birden gelsin dicem ama maddiyat sarsar di mi o zaman da???(
herkese merhabaaaa...yazmaya bile gücüm yok,az bucuk bayram temiliği yaptık eşimle...çokkk yoruldum çoook..yarın giremem belki şimdiden herkesin Bayramı mübarek olaaa
bebeğinee :))) sonunda öğrendin cnm ya. insan rahatlıyor ama di mi???
valla cnm benim, isimler gerçekten karaktere yansıyor sanırım. ama arkadaşlara katılıyorum ben de. semih diye bi arkadaşım var, yakışıklı denilebilir ve çoookkk efendiii :)
eymen eymen eymennn :))))))))
benim kızımın adı da zeynep olucak inşallahhhhh
fatımacım yaaaaaaaaaaaaaaaa... göğüs büyüklüğüyle sütün alakası var mı???((((( benim göğüslerim zaten minicikti, hala minicikkk :18::18::18:
herkese günaydın kızlarrr........
ya kızlar isim demişken bizde kızıma isim bulduk 4.aydan beri hep o isimle sesleniyoruz içimize sindi ama herkes bişi diyo.moralim bozuluyo.kimi çok şahane derken kimi o ne diyo.sizde bişiler deyin.düşündüğümüz isim ASYA...fikirlerinizi bekliyorum(birde küçükde olsa ihtimalleri olan isimlerde şunlar : NİL , İPEK , DEFNE , ÖYKÜ )
isim konusunda fikirlerinizi bekliyorum. erdem ismi zaten hazır da, şu isimlerin hangisi güzel sizce
tahsin erdem, vefa erdem, mustafa erdem..
Kİzlarr nasilsin simdiden herkese iyi bayramlarr diliyorum yaznaya bile halim yok dun aksamdan beri sol kasigimda bir sanci varr vee sanki icerdeki damarlari cekiyorlar gibii dwgisik bi agrii bebek hareket ettikcede dahada artiyor elim hep ordaa uykumda billee ciddi problem cekiyoruum cook fenaa ve suaan uyukak istiyoruum ama efe bey uyanik :) napcam bilemediim ama annemi istiyoruuum been yaa dun gece agladim zaten cok ozledim diyeebsimi kayincalidem gelck yazik kadina onunda hakki gorumcem kimde rahat edersen o gelsin cnm diyo sagolsun ama ben kaynanamida severim :) nasil anne sen gel deyim kadincagiz bu kadar heveslenmiskeeeen beeen annemiii ozledm ya:2:
herkes kayboluyo yavaş yavaş..bayram telaşı var galıba :))))
yok valla cnm ılk defa bu bayram hiç telaşım yok cunku canım cok yanıyor hiç keyfim yok onun için bayram heyecanını bile yaşıyamıyorum..annem aradı az önce abimler falan kahvaltıda olacaklarmış sizde gelin diye dedim anne ıkı sefer cıkabılecek durumum yok önce kayınvalıdeme gideriz ordan size geliriz ancak okadar başkada kimseye gidemem
bendede hiç telaş falan yok canımı düşünüyorum valla......bende çok bayram gezmesı yapabılcemı zannetmıyorum ,doğru duzgun oturamıyorum yatmam gerekıyo sırt ağrım felaket..allahhh bızlerı sağ salım kurtarsınn çok zormuşş çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?