2011 Aralık Anneleri

Caniim cok iyi hissetmiyorm kendimi sen nasilsiin cnm buarada annem suan adanada bayram icin gitti benide alin yaninizaa

keşke sen de burada olabilseydin gurbette olmak çok zor yaa... ben de aynı durumdayım. annemler yanımda olsa eşim olmuyor, eşim olsa annemler olmuyor... biz de eşimle 32 gündür ayrıyız. ben de çok özledim yaa (

efee;
cnm benim yaa... o kadar haklısın ki... kayınvalide ne kadar ii olursa olsun tutmuyor annenin yerinii.. bak üzüldüm şimdi :'((((

Benim hamielik hormonlari tavan yapti cok sukur sagligimiz yerindee mutluyum evimdeyim amaaaa cookdegisik bise yaa annee kiz ciddn cok morelim bozk suan bilee agliyormmm offff suan yanimda birine cok ihtiyacm var cnm annem kaynanan gelemicekse ben gelirim seni oylee gormeye dayanamam dioo kaynanam gelecem dio ins gelsibde istiyorm gelmesini ama anneme yarin gel desem gelir kaynanamin fizik tedavisi var suan o yuzden ay sonunda diyoo benimde birine ihtiyacm var uykum geliioo efe yemek istiyoo yavrum benm onuda ihmal ediyorm die vicdan azabi cekiyormm kucukck bebegimi kendi derdim yuzunden eve tiktim resmen ben cikamiyorm uzanmk istiyorm o yavrumda kapinin onundee hep esim geldigide aksam bi markete gidek diom cocuk insan gorsun dieee

slm kızlar..bugunarıfe,bebişimle ben bı guzel arıfe suyuyla cıbı cıbı yapalım dıyoruz :)))) ÇEHREGUL canım nasılsınnn nerlerdesın yoksun..??

cnm ikisi birden gelsin dicem ama maddiyat sarsar di mi o zaman da??? (

herkese merhabaaaa...yazmaya bile gücüm yok,az bucuk bayram temiliği yaptık eşimle...çokkk yoruldum çoook..yarın giremem belki şimdiden herkesin Bayramı mübarek olaaa

cnm ikisi birden gelsin dicem ama maddiyat sarsar di mi o zaman da??? (

Cnm maddiyt dedigin gibi hani bize bilet aldirmasalar bile bosa masraf 2 kisinin gelmesi ya bide Annem ben gelmem dio kadin ilk defa gelio oglunun evine dioo yoksa esimde dio :) ikisi geldib die bide annemin yaninda ananem var

herkese merhabaaaa...yazmaya bile gücüm yok,az bucuk bayram temiliği yaptık eşimle...çokkk yoruldum çoook..yarın giremem belki şimdiden herkesin Bayramı mübarek olaaa

ıycene fenalaşıyoruz vallaa..bende bugun kendımı ıyı hıssetmıyorum bel ağrımm başladı sankı.,birde bebeğimin hareketlerı ıycene acıtmaya başladı,tuvalete taşınmaktan bıktım.ellerımmahvolduuuuuu ((

efecim yazdıklarını okuyunca çok duygulandım,gurbet çok zor Allah yardımcın olsun.Ama k.validem de ii biri diosun,onada şükretmek lazım.
üzme kendini lütfen..

kızlar iyi akşamalrr..bende simdiden kutlayayım bayramınızı belki yarın giremiyebilirim..

herkese güzel mutlu huzurlu saglıklı bir bayram dilerimm..KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNNN..

cnm sanmıyorum büyüklükle alakalı olsun benim her hamileliğimde buyudu göğüslerim ama işte ilk kızımda sütüm cok boldu ama oglumda okadar cok olmadı belkıde ıkı cocuklu olunca dınlenmeye fazla vaktim olmadıgından da olabiir..gögüslerini takma cnm sütün bol olur inş merak etme

arkadaşımın kızının adıda asya biz cok seviyoruz onu:) birde alyazmalımdaki asya var:)) bence cok hoş bir isim..

isim konusunda fikirlerinizi bekliyorum. erdem ismi zaten hazır da, şu isimlerin hangisi güzel sizce
tahsin erdem, vefa erdem, mustafa erdem..

mustafa erdem:)

ayyy cnm ya kıyamam gurbette olmak zorr( bu arada cnm benımde ıkı gundur sag kasıgımda sancı var ne otutturuyor ne yatıttırıyor hep bir acıma var elim hep orda benimde..yalnız bana doktor sag böbrekte genişleme var bırde bebek baskı yapıyor ondan kaynaklanıyor dedi..ama agrısı cok kötü bişey bugun her hareketimde hep inledim resmen..bol bol su i demişti doktorum gidip gelip su içiyorum inş gecer hemen ..

herkes kayboluyo yavaş yavaş..bayram telaşı var galıba :))))

yok valla cnm ılk defa bu bayram hiç telaşım yok cunku canım cok yanıyor hiç keyfim yok onun için bayram heyecanını bile yaşıyamıyorum..annem aradı az önce abimler falan kahvaltıda olacaklarmış sizde gelin diye dedim anne ıkı sefer cıkabılecek durumum yok önce kayınvalıdeme gideriz ordan size geliriz ancak okadar başkada kimseye gidemem

bendede hiç telaş falan yok canımı düşünüyorum valla......bende çok bayram gezmesı yapabılcemı zannetmıyorum ,doğru duzgun oturamıyorum yatmam gerekıyo sırt ağrım felaket..allahhh bızlerı sağ salım kurtarsınn çok zormuşş çokk

aminn cnm inş.. hamileliğin en zor dönemi bu son ayı zaten

Cok saolun kizlar gercekten siz olmasaniz kime dokerdim icimi buralarda bilmiyorm simdi annemle konustm skypede goruntuluu cnm benm oda beni boyle gorunce cok uzuldu aglamamak icin zor tuttum kendimi amaa dayanamdm aglamk istemiyorm cunku sinir hastasi annem uzulunce hemen fenalasiyor kaynanan gelsin gitsin ben gelirim yanina uzulme diyor cnm benim ya Onuda uzdum yarin acariz kamerayi dedi yine babaannemlerin yanina gidince sanirim ben yarin aksama kadar aglayacm onlarida gorunce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…