2011 Aralık Anneleri

Bayramimizi kutlayan arkadaslara cok tesekkurler....hepimizin bayrami gonlumuzce gecsin umarim...hayirli bayamlar hepinize

efecim üzme kedini. ama benimde gözlerim doldu ( Allah en kısa zamanda kavuştursun annene inşallah

bu arada bayramınız mübarek olsun :))

GüzeL arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun.Allah daha nice bayramlara ulaştırsın inşallah.
Nette okuduğum bir yazıyı paylaşmak istiyorum sizinle.Bana çok doğru geldi...

Kimdir senin İsmail’in? Kendin bileceksin. Sevdiklerin olabilir, işin, rütben, mevkiin vs. olabilir. Eğer Allah’a yakın olmak istiyorsan, kendi İsmail’ini bulacak, onun yerine kurban keseceksin.

| Yoksa yalnızca adet olsun diye koyun kurban etmek kasaplıktır.’ |

herkese iyi bayramlar
foruma yeni katıldım, sizlere sormak istediğim bişey var ;en son kontrolümde 32 haftalıkken bebeğimin başı yukarıdaydı şu an 34 haftalık oldu bebeğim ama başı hala yukarıda bundan sonra dönmez mi?

efecim üzme kedini. ama benimde gözlerim doldu ( Allah en kısa zamanda kavuştursun annene inşallah

bu arada bayramınız mübarek olsun :))

saol cnm benm dusundugun icin bugun iyiyim cok sukurrr hamilelik hormonlari arada tawan yapio sizinde bayraminiz mubarek olsun cnmm

Son düzenleme:
kzlar az once bise okudum bebislerin tirnaklari cikmiss (tabiki bunu bilyorz) kendini cizebilirr yazioduu ilk defa duyduum :26:

bide kizlar demin bi ablayla konustum cok yoruldugumu filn konustkda dediki peygamber efendimiz (sav) kizi yardim isteyince sanirim efendimizde ona 33 subhanallah 33 elhamdulillah 33 de allahu ekber cekmesini soylemiss bana buna inan zorlandigin zamn cek bunu dedii gorunmeyen eller yardim ederr isin kolaylasir dedii ben kesinlikle cok inanirim yer gok dua ustunee sizinle paylasmak istediim

son zamana kadr donebilir die biliyoruum cnmm ama bencee daha vaktin var doner ins hayrlsi hakkinda hosgeldin buarada bebisin cinsiyeti ne

herkesin bayramı mübarek olsunnn..

kızlar deryamla telde konuştum antepteymiş 3saatlik bir yol sonrası ulaşmış hemen bebişinin kıyafetlerini yıkayıp hazırlamış ve şuan iyiymiş gününü bekliyormuş:)

lüveyla(leyla) oglusunla geçiriyor bu bayramını iyilermiş..

fatoceren(fatma) 26 günü kalmış 30 kasımda sezeryanla bebişine kavuşacak inş..

halimem mesajın için tekrar cok sagol:)

bu bayram bebişlerimiz sessiz sakin takılıyor budan sonrakilerde inş kuzucuklarımızla gezicez:)

cnm tecrubeyle sabit ben cok uygulardım bunu saç kurutma makınası çalıştımı bebek sakinliyor..elektrik süpürgesi de aynı işlevi görüyor:)
birde benim önceki evim cok ısınmazdı diğer (cocuklarımda kışın doğdu) ve altlarını değiştirirken yada gıydırıp soyarken saç kurutma makinesi eşiliğinde yapardık üşümesin diye:)

kızlar bu mesajı 21:30 civarı yazmaya başlamıştım ama aniden misafirlerim gelince yarım kaldı :)) kimse gelmez diye geceliklerimi giyinip uzanmıştım ki süpriz oldu:))

cnm nadirde olsa son ana kadar dönebilen bebekler var inş döner benimkide dönmedi hala ama dönecek diye umut ediyorum aksini düşünmek istemiyorum sende iyi düşün iyi olsun umutsuzluga kapılma..

selam kizlar
bebek yatar pozisyondaysa donmesi 38 haftaya kadar oabilirmis ama oturur pozisyondaysa donemiyor
benimkide donmediii 37haftamdayim
allah hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun
fatmacim ayni olay banada oldu oglusumla tam uykuya daliyordumki misafir geldi esim kaldirdi benide

Çok sağolun kızlar moral oldu bana doğum öncesi böyle sinir harbi yaşamak beni çok yordu daha anlatamadığım bi çok şey var bugünde anladım ki peygamber sabrı var bende sadece susuyorum ........

Kurban bayramımız mübarek olsun seneye bebişlerimizle tekrarını nasipetsin rabbim inş..

Ya kıyamam ( sancım var de yat kalkma zorla kaldıramaz ya. sinir oldum kaynanana

cnm benim yaa çookk haklısın. eşine söyle istersen tatlı dille. hem çiğ ete de dokunmam yasak de. bırak kendileri yapsın e mi?

arkadaslar benim bebek cok hareketli,ölcem gitcem ya!!! uyku zaten yok da karnım bituhaf oldu.dakka bası oynuyooo!tümsekler cıkarıyo yumurta gibi sert böyle.of arkadaslar yandım bennnnn (( suanda bile canım çıktı bunları yazarken haldır haldır bi o tarafa bi o tarafa!valla bittim bennnn.bu normal mi?yoksa artık gelesi mi var??? ya bu arada şu saçı boyatcam o olcak!!!!!

cnm benimkide şuan dik pozisyonda duruyor ama doktorum dönme şansı var dedi anneminde son cocugunda öyle olmuş doguma 1 saat kala döndü diyor o yüzden hala umutluyum sende yine de tamamen umutsuz olma inş döner diye dua et cnm:)

cnm normal bu hareketler bu haftalarda benimkide aynı büyüdükleri için daha sert oluyor hareketleri hem canım yanıyor hemde hoşuma gidiyor onu böyle hissetmek:))

ben bu sebepten dün gece yarısı dr gittim ,ve aşırı hareketli olması haftasında suyunun bol olmasındanmış korkma dedi, alışık olmadığım bir hareketlilikteydi ,nst girdirmeye gerek yok dedi daha 32. hafta dedi ,kendi doktorum değildi ,acilde bir doktordu ,çok ilgisizdi ,bak bebeğn kalbi atıyo dedi vs vs. eger hareketler azalır hissetmezsen gel dedi .ama zaten bu haftada normalmiş ,sende o yüzden tedirgin olma canım

iyi bayramlar kızlar

bende düzensiz sancılar başladı bayağı yoruyo rengim falan değişti tetikte bekliyorum inş en kısa zamanda bebişime kavuşurum

herkese iyi bayramlar sağlıklı huzurlu ve bebişimizle birlikte nice bayramlara
seneye bu zamanlar yaramaz bebişimizin peşinden koşturuyor olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…