Cok saolun kizlar gercekten siz olmasaniz kime dokerdim icimi buralarda bilmiyorm simdi annemle konustm skypede goruntuluu cnm benm oda beni boyle gorunce cok uzuldu aglamamak icin zor tuttum kendimi amaa dayanamdm aglamk istemiyorm cunku sinir hastasi annem uzulunce hemen fenalasiyor kaynanan gelsin gitsin ben gelirim yanina uzulme diyor cnm benim ya Onuda uzdum yarin acariz kamerayi dedi yine babaannemlerin yanina gidince sanirim ben yarin aksama kadar aglayacm onlarida gorunce
efecim üzme kedini. ama benimde gözlerim doldu( Allah en kısa zamanda kavuştursun annene inşallah
bu arada bayramınız mübarek olsun :))
herkese iyi bayramlar
foruma yeni katıldım, sizlere sormak istediğim bişey var ;en son kontrolümde 32 haftalıkken bebeğimin başı yukarıdaydı şu an 34 haftalık oldu bebeğim ama başı hala yukarıda bundan sonra dönmez mi?
güzel anneler hepinize iyi bayramlar
cadı kızım dün gece beni hiç uyutmadı,çok hareketli. bazen canımı çok acıtıyor, resmen ayyyy diye bağarıyorum. önceden hiç böyle yapmazdı. acaba dönecek mibiraz önce gene uzandım, bizimki başladı tepinmeye. ben yatınca o kıpırdanıyor. sanırım uykusuz geceler bizi bekliyor, anne karnındaki uyku düzeni çıkıncada devam ediyor diyorlar.
bu arada dün öğrendiğim bir şeyi paylaşöak istiyorum. yeni doğan bebiş ağlama krizine girerse saç kurutma makinasını çalıştıracakmışız. anne karnındaki sese en yakın ton buymuş, bebek sakinleşiyormuş. şimdiden haberiniz olsun, ne kaldı şurada
herkese iyi bayramlar
foruma yeni katıldım, sizlere sormak istediğim bişey var ;en son kontrolümde 32 haftalıkken bebeğimin başı yukarıdaydı şu an 34 haftalık oldu bebeğim ama başı hala yukarıda bundan sonra dönmez mi?
teşekkür ederim canım çift yönlü olmasını istiyordum bende özellikle bu modelde öle sanırım sayenizde karar verdim.. destinacım sende sağol canım :)
canım ben sana daha öncede söledim oram ağrıyor buram ağrıyor diye gözlerine sok yoruldum de uzan başka türlü sen sölemessen onlar anlamazlar anlasalarda işlerine gelmez büyük bir ihtimalle... kendini boşa strese sokma eşin geldimi geldiyse ona söyle şikayetlerini çıtlat azcık....
cnm valla bizimkiler de altta oturuyo çağırıyom yemeklere falan ama bugün rahatsızdım çağırdım yemekten sonra haberleri aç izleyelim dedi kaynatam valla in aşağıda izle belim ağırıyo yatıcam dedim normal bi dille artık ister iyi niyetli kız bu halde yine bizi bırakmadı der yada istediğini düşünsün ben elimden geleni fazlacaaaaa yapıorum gerisini vicdanlarına bırakıyorum sende yat dinlen eşine mızlama bile eşine de ailesinede iyki geldiniz bende dinlenirim biraz ne yapıcam diye düşünüyodum çok düşüncelisiniz falan de yık üstüne bizimkiler çok yaşlı o yüzden yapamıyorum ama bence sen yap
Ya kıyamam( sancım var de yat kalkma zorla kaldıramaz ya. sinir oldum kaynanana
cnm benim yaa çookk haklısın. eşine söyle istersen tatlı dille. hem çiğ ete de dokunmam yasak de. bırak kendileri yapsın e mi?
canım yaa öyle haklısın ve öyle iyi anlıyorumki seni.önceden kocaman insanlar kendileri düşünmedikçe ben ne diyebilirimki diyordum ama artık kendim ve bebeğim için yüzsüzleşmeye karar verdim :)başka yolu yok ya çok ılımlı bir gelin olup yorulcaksın üzülceksin yada sana uyumsuz huysuz dicekler ama sen ve bebeğin huzurlu olcak.dinlenmene bak boşver nasıl olsa jet gibi dönsende ay şu halinle bile dönüp durdun Allah razı olsun diyen olmuyor.çok konuştum sanırım :))
selam kizlar
bebek yatar pozisyondaysa donmesi 38 haftaya kadar oabilirmis ama oturur pozisyondaysa donemiyor
benimkide donmediii 37haftamdayim
allah hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun
fatmacim ayni olay banada oldu oglusumla tam uykuya daliyordumki misafir geldi esim kaldirdi benide
arkadaslar benim bebek cok hareketli,ölcem gitcem ya!!!uyku zaten yok da karnım bituhaf oldu.dakka bası oynuyooo!tümsekler cıkarıyo yumurta gibi sert böyle.of arkadaslar yandım bennnnn (( suanda bile canım çıktı bunları yazarken haldır haldır bi o tarafa bi o tarafa!valla bittim bennnn.bu normal mi?yoksa artık gelesi mi var??? ya bu arada şu saçı boyatcam o olcak!!!!!
ben bu sebepten dün gece yarısı dr gittim ,ve aşırı hareketli olması haftasında suyunun bol olmasındanmış korkma dedi, alışık olmadığım bir hareketlilikteydi ,nst girdirmeye gerek yok dedi daha 32. hafta dedi ,kendi doktorum değildi ,acilde bir doktordu ,çok ilgisizdi ,bak bebeğn kalbi atıyo dedi vs vs. eger hareketler azalır hissetmezsen gel dedi .ama zaten bu haftada normalmiş ,sende o yüzden tedirgin olma canımarkadaslar benim bebek cok hareketli,ölcem gitcem ya!!!uyku zaten yok da karnım bituhaf oldu.dakka bası oynuyooo!tümsekler cıkarıyo yumurta gibi sert böyle.of arkadaslar yandım bennnnn (( suanda bile canım çıktı bunları yazarken haldır haldır bi o tarafa bi o tarafa!valla bittim bennnn.bu normal mi?yoksa artık gelesi mi var??? ya bu arada şu saçı boyatcam o olcak!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?