Aynen canm ya dünle bugün temizlik yaptım az bişey çok yoruldum . Seninde bayramın mübarek olsuntatlım :))herkese merhabaaaa...yazmaya bile gücüm yok,az bucuk bayram temiliği yaptık eşimle...çokkk yoruldum çoook..yarın giremem belki şimdiden herkesin Bayramı mübarek olaaa
ıycene fenalaşıyoruz vallaa..bende bugun kendımı ıyı hıssetmıyorum bel ağrımm başladı sankı.,birde bebeğimin hareketlerı ıycene acıtmaya başladı,tuvalete taşınmaktan bıktım.ellerımmahvolduuuuuu((
Bidahaki bayram kucağımızda bebişlerle gezeriz inşallah tatlı annecik :))yok valla cnm ılk defa bu bayram hiç telaşım yok cunku canım cok yanıyor hiç keyfim yok onun için bayram heyecanını bile yaşıyamıyorum..annem aradı az önce abimler falan kahvaltıda olacaklarmış sizde gelin diye dedim anne ıkı sefer cıkabılecek durumum yok önce kayınvalıdeme gideriz ordan size geliriz ancak okadar başkada kimseye gidemem
Cnm maddiyt dedigin gibi hani bize bilet aldirmasalar bile bosa masraf 2 kisinin gelmesi ya bide Annem ben gelmem dio kadin ilk defa gelio oglunun evine dioo yoksa esimde dio :) ikisi geldib die bide annemin yaninda ananem var
Kıyamam canm benim yaCok saolun kizlar gercekten siz olmasaniz kime dokerdim icimi buralarda bilmiyorm simdi annemle konustm skypede goruntuluu cnm benm oda beni boyle gorunce cok uzuldu aglamamak icin zor tuttum kendimi amaa dayanamdm aglamk istemiyorm cunku sinir hastasi annem uzulunce hemen fenalasiyor kaynanan gelsin gitsin ben gelirim yanina uzulme diyor cnm benim ya Onuda uzdum yarin acariz kamerayi dedi yine babaannemlerin yanina gidince sanirim ben yarin aksama kadar aglayacm onlarida gorunce
Daha yeni susabildim ama basim catliyo resmen agridan sanirim aglamaktanay üzülme nolur ya sen anlatırken benimde gözlerim doldu
Daha yeni susabildim ama basim catliyo resmen agridan sanirim aglamaktan
başka türlü rahatlanmıyo gerçi ama baş ağrısı oluyo işte.bide meleğinde hisseder annesi üzülmeebiraz hava al pencereden fln iyi gelir.
güzel anneler hepinize iyi bayramlar
cadı kızım dün gece beni hiç uyutmadı,çok hareketli. bazen canımı çok acıtıyor, resmen ayyyy diye bağarıyorum. önceden hiç böyle yapmazdı. acaba dönecek mibiraz önce gene uzandım, bizimki başladı tepinmeye. ben yatınca o kıpırdanıyor. sanırım uykusuz geceler bizi bekliyor, anne karnındaki uyku düzeni çıkıncada devam ediyor diyorlar.
bu arada dün öğrendiğim bir şeyi paylaşöak istiyorum. yeni doğan bebiş ağlama krizine girerse saç kurutma makinasını çalıştıracakmışız. anne karnındaki sese en yakın ton buymuş, bebek sakinleşiyormuş. şimdiden haberiniz olsun, ne kaldı şurada
canım ya ben de annemi çok özledim. seni çok iyi anlıyorum. ama kayınvaliden gidince gelirim demiş annen, üzülme.Kİzlarr nasilsin simdiden herkese iyi bayramlarr diliyorum yaznaya bile halim yok dun aksamdan beri sol kasigimda bir sanci varr vee sanki icerdeki damarlari cekiyorlar gibii dwgisik bi agrii bebek hareket ettikcede dahada artiyor elim hep ordaa uykumda billee ciddi problem cekiyoruum cook fenaa ve suaan uyukak istiyoruum ama efe bey uyanik :) napcam bilemediim ama annemi istiyoruuum been yaa dun gece agladim zaten cok ozledim diyeebsimi kayincalidem gelck yazik kadina onunda hakki gorumcem kimde rahat edersen o gelsin cnm diyo sagolsun ama ben kaynanamida severim :) nasil anne sen gel deyim kadincagiz bu kadar heveslenmiskeeeen beeen annemiii ozledm ya:2:
halime ben de bayıldım mesajına. canım benim ya. ama ben sana telimi vermemiştim dimi:26::26gunaydın ,bayramınız kutlu olsun ..
halımem mesajına bayıldım bu arada
bizim de gidecek kimsemiz yok. kös kös oturuyoruz. bugun içime çok dokundu annemlerin veya kayınvalidemlerin yanında olamayışımızaherkese iyi bayramlar
burda gidecek kimsemiz yok bayram havasına giremedik offfff
herkese mutlu bayramlar kızlaarrr:)) Rabbim bi dahakini yavrularımızla geçirmemizle nasip etsin inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?