2011 Aralık Anneleri

herkese merhabaaaa...yazmaya bile gücüm yok,az bucuk bayram temiliği yaptık eşimle...çokkk yoruldum çoook..yarın giremem belki şimdiden herkesin Bayramı mübarek olaaa
Aynen canm ya dünle bugün temizlik yaptım az bişey çok yoruldum . Seninde bayramın mübarek olsuntatlım :))
Bidahaki bayram kucağımızda bebişlerle gezeriz inşallah tatlı annecik :))
Cnm maddiyt dedigin gibi hani bize bilet aldirmasalar bile bosa masraf 2 kisinin gelmesi ya bide Annem ben gelmem dio kadin ilk defa gelio oglunun evine dioo yoksa esimde dio :) ikisi geldib die bide annemin yaninda ananem var

Kıyamam canm benim ya

başka türlü rahatlanmıyo gerçi ama baş ağrısı oluyo işte.bide meleğinde hisseder annesi üzülmee biraz hava al pencereden fln iyi gelir.

ins daha iyiyim uyumamk icin zor tutuyorm kendimii walla bu saatte uyursm uyandigimda daha bi uyusuk kalkarim saat 17.25 burda saol cnm dusundgun icin buarada

herkese mutlu bayramlar kızlaarrr:)) Rabbim bi dahakini yavrularımızla geçirmemizle nasip etsin inşallahhh...

herkese iyi bayramlar....valla bizde bayram havasına gıremedik yola cıkmadık ılk kez böle olduRabbim bi dahaki bayrama kuzucuklarımızla sağlıklı bi şekilde girmeyi nasip etsin inş.h

maşallah oğluşum bu günlerde çok hareketli. iyice büyümüş olmalı ki, en ufak hareketi dışardan görünüyor. karnım şekil değiştirip duruyor.

güzel anneler hepinize iyi bayramlar
cadı kızım dün gece beni hiç uyutmadı,çok hareketli. bazen canımı çok acıtıyor, resmen ayyyy diye bağarıyorum. önceden hiç böyle yapmazdı. acaba dönecek mi biraz önce gene uzandım, bizimki başladı tepinmeye. ben yatınca o kıpırdanıyor. sanırım uykusuz geceler bizi bekliyor, anne karnındaki uyku düzeni çıkıncada devam ediyor diyorlar.

bu arada dün öğrendiğim bir şeyi paylaşöak istiyorum. yeni doğan bebiş ağlama krizine girerse saç kurutma makinasını çalıştıracakmışız. anne karnındaki sese en yakın ton buymuş, bebek sakinleşiyormuş. şimdiden haberiniz olsun, ne kaldı şurada

bende elektirikli süpürge diye biliyorum hatta benım kuzen(24 yasında)telıe kardesı evı supururken kaydetmıs uyurken onu dınleyıp uyuyor o derece

canım ya ben de annemi çok özledim. seni çok iyi anlıyorum. ama kayınvaliden gidince gelirim demiş annen, üzülme.
gunaydın ,bayramınız kutlu olsun ..

halımem mesajına bayıldım bu arada
halime ben de bayıldım mesajına. canım benim ya. ama ben sana telimi vermemiştim dimi:26::26lsun ben seni kaydettim.
herkese iyi bayramlar
burda gidecek kimsemiz yok bayram havasına giremedik offfff
bizim de gidecek kimsemiz yok. kös kös oturuyoruz. bugun içime çok dokundu annemlerin veya kayınvalidemlerin yanında olamayışımıza
herkese mutlu bayramlar kızlaarrr:)) Rabbim bi dahakini yavrularımızla geçirmemizle nasip etsin inşallahhh...

amin canım insallah. sana da iyi bayramlar. insallah eşine ve bebişe kavuşursun.

herkese iyi bayramlaaaaaaaaaaarrr kizlar inss bunddan sonrakki bayramlarda bebislerleee olmak dilegiylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…