2011 Aralık Anneleri

günaydın herkese,minnakımla yine işe geldik biz

Luneciğim bayıldım ben hepsine :)) Bebek şekeride şahane tatlım . Brmaxta o bisikletlerin benzerlerini görüyordum meğer ne kadar tatlı duruyormuş :)
Allahım (CC.) güle güle kullanmayı nasip etsin .

LUNE bebişin kıyafetler,şekerler harika görünüyolar.Allah hayırlısıyla,sıhatlice giydirmek nasip etsin canım.

canim cok cici hepsi.. gule gule kullansin kiyafetlerini de saglikla..

bugun ayni resim ekleme sorununu ben de yasadim. oglusun odasinin resimlerini eklerken ciciler topigine en son hastane cantassi gorunuyor bi turlu kaldiramadim onu (

teşekkür ederim hepinize, daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun kızlar

herkese hayırı sabahlar biraz gözattım geçmişe ve selam verip çıkacağım felaket işim var hepimiz iyiyizdir inşllh bu aralar fazla uğrayamıyacağımgibi hastanede oğlumun telefonu yanıma alırım oradan yazmaya çalışırım size benim uykuyla pek aram olmadığından eminim sıkılıcam :) o zaman bolca yazarım takip ederim

nanacım günün belli olunca heyecan bastı dimi şimdi bu hafta sen onu da yapayım bunu da yapayım diye epey telaşlı geçirirsin allah yardımcın olsun cnm dualarmız seninle habersiz bırakma bizi

onun bir bölümünde hızlı doğum yaptırıyorlar 2-3 haftada mı günde mi ne hazır olup çıkıyor bebek hayallerimin doğumu askerlik kısalıyor diye bi sürü söylenti çıkıyor her sene biri de el atsa şu hamilelik kısalsa di mi yaa

Günaydın cicişleeeeeeeeeeeeerrrr dün kontroldeydik, tahmin ettiğim gibi çatı muayenesini yaptı, okadar komikti ki, parmaklarını soktu falan, karnıma bastırdı biraz üstten, ama hiç acımadı :26: ben hala canımı acıtacak bişey yapacak diye beklerken tamam dedi çıkardı aaaa bukadarcık mıydı dedim işte bukadar dedi, hiç acımadı kiiii dedim nasıl gülüyo ama seni fena korkutmuşlar anlaşıldı dedi çatır çatır doğuracan hiç kurtuluşun yok dedi 10 gün sonra tekrar kontrol, ve doğum tarihi de 12 Aralık görünüyo, tabi oğlum erken gelmeye karar vermezse ya da belki de daha fazla bekletecek belli mi olur izne de ayrıldım ooooooooooooooohhhhh

nanacım günün belli olunca heyecan bastı dimi şimdi bu hafta sen onu da yapayım bunu da yapayım diye epey telaşlı geçirirsin allah yardımcın olsun cnm dualarmız seninle habersiz bırakma bizi

sorma canım ne heyecan hemde birde annemlerde geliyor perşembe ben gelmiyecekler diye doğuma 2 gün kala yardımcıya evi toplattırırım tamamdır diye planlamıştım ama o da hasta olunca kaldımı tüm işler ve nasılsa alırım dedklerim. pazartesi bebkimin doğumu 2 gün sonra oğlumun doğumu 3 güzellik bir arada yaşıyacağım seviniyorum. sizdende kopamıyorum :) kahvaltımı yaptım sizlerle hersabaki gb bitirdim şimdi pc açık bırakıp arada yazarım hemen önce makineye çamaşır atmakla başlıyorum hepinizi çok öptük iyi bir gün geçirmemiz dileğimle

Gunaydin dunya guzeli analari ve bebeleri

Ben bugun cok dinc kalktim.sanirim gece derin uyudum uykumu iyi aldim ondan.birde kalktim yurumeye calistim sukur kemigim agrisi aglatacak derecede degildi.gezebiliyorum yani tuvalete falan surunmeden gidebiliyorum.bakalim bugun saat 3 te ebeye gidicem.o ne diyecek.bu aradaaaaaaaaaaa bu aksammm annemle babamm geliyorrrrr sonunda kavusuyoruz.sonunda ana kucagina siginicam tekrardannn.oley oleyy oleyy

Son düzenleme:

bebişinede sanada maşallah canım, çatı muayenesi 38. haftada yapılmıyor mu? benine aralık başı gibi çağırdı tekrar umarım o zaman yapmaz:26:

GÜNAYDIN CANLARIM bu ara geçmişi takip edemeden yazıyorum. çok yoğunum okulda adey formları falan var onları dolduruyorum boş derslerimde. size vakit ayıramıyorum. ayrıca ayrılmadan önce son resmi işlemlerimi tamamlamam gerekiyor. bir de kurs veriyorum çocuklara öğle paydosumda gönüllü olarak. o nedenle iyice yoğunlaştım. bazı öğrencilerim matematikte zorlanıyor. son 3 haftamız okulda ve her gün eve gidip 1 gün daha bitti diyorum. artık bebeğime kavuşmak istiyorum evde onunla vakit geçirmek istiyorum. bugün halılaerı yıkamaya vereceğiz. eşim hafta sonu temizlikçi gelmesine ikna oldu çok şükür. mide bulantılarım çok fazla son zamanlarda. ne yemek yapabiliyorum ne de temizlik sürekli öğğğğ diyorum herşeye. son ay neden mide bulanır ki?
ewet dizide olivia 1 günde hamileliği son aşamaya gelip doğuruyordu. şok olmuştum izlerken. biz de hastasıyız fringe dizisinin. dimi yaaa bi de hamişlik kısalsa:) o zaman da tavşan gibi her sene 3-5 tane doğurup nüfusu patlatırdık :)

iyi olmana çok sevimdim canım, hadi gözünaydın annenlerede kavuşacaksın bugün ne güzel

ben özel mesaj hala atamıyormuşum burdan sorayım, ocak annelerinin facebook adresi nedir, ben bi arama yaptım çıkmadı

kızlar bebek şekerleri için biberon şeklinde olanlardan aldım ama satıldığı yerdeki şekerleri beğenmediğimden kendim alıcam liva ya da madodan badem şekerlerini

doğuma 1 ay var şimdiden alsam bayat mı olur sizce biraz daha mı beklesem

ayyy harika bunlar
ne kadar zevklisin hepsi birbirinden güzel, güle güle kullansın bebişin
bisiklet şeklinde olan ne kadar canım, bir de içinde şeker mi var??

teşekkürler canım, daha güzelleri sizin bebişlerinizin olur inş. ben kendim yaptım bunları, hepsini tek tek alıp kendimiz yaptım, bisiklet şeklinde olanları hastaneye gelenlere ve eve ziyarate gelenlere vereceğim, hastanede çikolatada olacağından bunların içine lavanta koydum birde şekeri yemek için tülünü açıp bozarlar diye tereddüt ettiğimden lavanta koydum, külah gibi olanların içine şeker yada badem koyacağım onlarde mevlütte dağıtılacak,
canım bisikletli olanın herşeyini ayrı aldık (tül, bisiklet, uğur böceği, tüy vs. ) toplamda 70 tane yaptım 90-95 TL gibi bir maliyeti oldu, şimdi ozalitçiden isminin çıktısını alacağız biraz kalın bir kağıt istiyorum onuda uğur böceğinin mandalına asmayı düşünüyorum umarım güzel olur

:)))))) 10.12.2011

ikimiz de sezeryan olucaz zaten. eğer dayanırlarsa çok büyük ihtimal aynı gün doğacaklar o zaman dediğin gibi. sık kedini doğurma bebişi o güne kadar e mi???

kızlar bende epidural sezeryan olacağım ve bende 10 aralıkta inşallah kavuşacağım GÜLCE kızıma...o gün forumu şenlendireceğiz desenize...

bence şimdi alma canım 15 gün kala falan alırsın, ablamın bebeğinede biberonlardan yapmıştık, şekerleri koymak çok zaman almıyor, biraz daha bekle derim.

olbey

odana bayıldım canım ve tüm ciciler harika
güle güle kullansın bebiş inşallahhh

özellikle halıya bayıldım
nerden aldın canım yaa ben bulamıyorum güzel bir halı((

maşallah oglusuna cnm ya bencede hiç bir sıkıntı yok o muaynede

hadi gözün aydın cnm işlerinde de kolaylıklar dilerimmm

maşallah maşallah cnm inş daha da iyi olursunnn hadi hayırlı haberle gel inş cnm..gözünde aydın olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…