günaydın herkese,minnakımla yine işe geldik biz
teşekkür ederim hepinize, daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun kızlar
Luneciğim bayıldım ben hepsine:)) Bebek şekeride şahane tatlım . Brmaxta o bisikletlerin benzerlerini görüyordum meğer ne kadar tatlı duruyormuş :)
Allahım (CC.) güle güle kullanmayı nasip etsin .
ooo maşallah sonlara gelmişsin:) bende gecen hafta hep rahatsızdım en son haftasonu serum yiyince kendime geldim daha hayatımda serum almayan ben bu hamılelıgımde habıre serum yemek zorunda kaldım yoksa ayaga kalkamıyorum..şimdi bu enerjıyle koşuşturuyom 2gündür dısarda alışveriş işlerimi hallettim yarından sonrada evle ilgili işlerimi hallederim inş zaten sonra yine pilim biter yatarım
bayıldım cnm bunlara maşallah cok güzeller iyi günlerde gıydır kıyafetlerini inş sekerlerinide güle güle dagıt ellerine saglık cok hoş olmuşlar
cnm bunlar burda kalsın silme ama diğer topiğede ekle sonuçta burda sayfalar ilerliyor ama diğer topıkte kalıcı olur:)
LUNE bebişin kıyafetler,şekerler harika görünüyolar.Allah hayırlısıyla,sıhatlice giydirmek nasip etsin canım.
canim cok cici hepsi.. gule gule kullansin kiyafetlerini de saglikla..
bugun ayni resim ekleme sorununu ben de yasadim. oglusun odasinin resimlerini eklerken ciciler topigine en son hastane cantassi gorunuyor bi turlu kaldiramadim onu(
slm kızlar..az bi geçmişi okudumda bugünkü genel konumuz bebişlerin kilosu sanırım...Halimem benm bebişte hep az kiloluydu mesela,,normal diyordu dr ama netten bakınca hep sınırdaydı banada az geliyordu doğal olarak,34-36haftalar arası yani iki haftada yaklaşık900gr almış,,,drum bile çok şaşırmıştı,ne yedin de bu kadar kilo aldı diye,normalden farklı yediğim tek şey tahin-pekmezdi...onun etkisimiydi yoksa anca o haftalarda mı aldı bilmem ama illaki bi problem var diye düşünme bence...anormal bi durum olsa dr bunu mutlaka söylerdi sana..kafana takarsan bebeğinde etkilenir bundan,üzme kendinide bebişinide
olbey ve lune ne güzel şeyler paylaşmışsınz öyle,maşallahefecim ben yıkamadım büyük olan kıyafetlerini,dolapta dursada tozlanacak içim rahat etmeyecekti çünkü,,şimdilk öylece astım duruyolar,,giydirme döneminde yıkarız nasılsa:))
atladığım varsa kusura bakmayın lütfen,aceleden öylesine okuyup alıntısız yazdım...
Canım yaa sen bu aralar esıne cok uzulduysen ondan bebısde uzulmus olabılır doktorun dogum tarıhını ılerıye atmasınıda cok fazla kafana takma bence altında olumsuz bır durum arama sonucta bebıs senın karnında ne kadar durursa o kadar ıyı ıkınız ıcınde bu arada ultrason aletlerı hıcbır zaman tam olcum vermezmıs kı 200-300gr mutlaka oynarmıs bunuda dusun uzulme daha fazla bebısınıde uzme annesiibenım drumdakı ultrason aletı kıloyu olcmuyor mesela ama bana drum her zaman onemlı olan kılosu degıl haftasıyla uyumlu olması der senınde drun olumsuz bırsey soylemedıgıne gore gereksız yere kendını uzuyorsun
Canım sukur bırtek bebısın gardolabı sılınıp esyalar yerlesecek ama evın temızlıgı oldugu gıbı duruyorHalılarımı yarın gelıp alacaklar yıkamaya verıyorum evın temızlıgıde buyuk ıhtımal cuma-cmt yapılacak ben duvar flnda sıldırıcem ancak hallolur 2gunde tahmınımce temızlık gozumde buyuyor ama aslında ben bır ıs yapmayacagımda ıste yınede ıcım rahat degıl
Canımmm bayıldım ben bebısın cıcılerıneeesuperler helekı haklarım yazılı body mukemmel olmus banane yafff bende ıstıyorum ondaaaannnn
Tatlımmm ıyıyız bızler sen nasılsın nedense bende en basından 10aralık dedım oylede gıttı bu gıdısle hakkaten 10aralıkta dogururummuhtemel tarıhım 17si 10u cmtye gelıyor kocısle plan yaptık cmt olacak
teşekkür ederim hepinize, daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun kızlar