Aman canm nazar değmesin iyi ol hep lütfen .ooo maşallah sonlara gelmişsin:) bende gecen hafta hep rahatsızdım en son haftasonu serum yiyince kendime geldim daha hayatımda serum almayan ben bu hamılelıgımde habıre serum yemek zorunda kaldım yoksa ayaga kalkamıyorum..şimdi bu enerjıyle koşuşturuyom 2gündür dısarda alışveriş işlerimi hallettim yarından sonrada evle ilgili işlerimi hallederim inş zaten sonra yine pilim biter yatarım
bayıldım cnm bunlara maşallah cok güzeller iyi günlerde gıydır kıyafetlerini inş sekerlerinide güle güle dagıt ellerine saglık cok hoş olmuşlar
cnm bunlar burda kalsın silme ama diğer topiğede ekle sonuçta burda sayfalar ilerliyor ama diğer topıkte kalıcı olur:)
kizlar bise sorcm size ya bebisler aralikta doguyo yani benmki 30 aralik gorunuyoor 4-5 ay sonra artik yaz sayilck derecede isiniyo cogu yer bana gelen yazlik ciciler var hediyee sizce onlari yikamalimiyiim yoksa sonraya mi kalsiin:26:
cnm bende seni merak ediyordum naptın gittin mi yeni hastaneye ??? içine dogdugu gibi olsun inş cnm:))
yarın sabah gidiyorum canımcım bakalım neolacak hemşire var senin herşeyinle ilgilenicem diyo bu yönden mutluyum inşallah yüzüm gülerek çıkarım hastaneden sen nasılsın yemişsin serumları sonrada enerji patlamasından dolaşmışsın
kızlar şunu çok merak ediyorum lütfen cvplayın herkesde nişan gelirmi :26:
herkese iyi akşamlarrr biz geldikkk..
hepinize maşallahh
Allahım kolaylık versin hepinize.. rahatcana yaparsınız inşallah dogumlarınızı..
bende 2011 aralık annesi olucaktım ama bebişim tutunamadı bana..
Allah izin verirse 2012 temmuz annesi olucam.. zaman cok cabuk akıp gecsin böle sizin gibi son heycanlarımı yaşıyım istiyorum
Benimde yarin ebede randevum var kesin sancilar zirveyi gostericek.bugun biraz ayagi kalktim diye ust uste sanci ve kasilma geldi.hemen yattim bende.yani yatmasam gelicek o derece sanci ve kasilma oluyo.neyse insallah gecer.yatinca duzeliyo allahtan.of allahim acisi bir yandan kasilmalar bir yandan yani 3 saatlik dogurma suresini ben 3 haftaya yayiyorum heralde
hadi bakalım hayırlısı inş yarın güzel haberlerle gelirsinsorma ya arada serumu yiyince kendime gelip coşuyorum sonra benzini bitmiş araçlar gibi yolda kalıyorum
hehheeh benim diğer ıkı hamıleıgımde hiç öyle birşey görmedim benbunda görmeyi cok istiyorum ama neymiş neyin nesiymiş görmek istiyommmm
Benimde yarin ebede randevum var kesin sancilar zirveyi gostericek.bugun biraz ayagi kalktim diye ust uste sanci ve kasilma geldi.hemen yattim bende.yani yatmasam gelicek o derece sanci ve kasilma oluyo.neyse insallah gecer.yatinca duzeliyo allahtan.of allahim acisi bir yandan kasilmalar bir yandan yani 3 saatlik dogurma suresini ben 3 haftaya yayiyorum heralde
canım ebeyi boşver sen dr ye gittin mi düşme olayından sonra gerçi düşmemişsin çok şükür de aklım hep sendeydi ama giremedim bi türlü bebiş iyidir inşallah kendine ve ona iyi bak
gececek cnm bugunlerde gececek inş..yarın güzel haberlerle gelirsin inş
cnm seninkılere de bayıldım ben herşey cok uyumlu cok güzel maşallah
Aman canm nazar değmesin iyi ol hep lütfen .
Canm ben şimdilik sadece 0-3 aylıkları yıkadım ütüledim bide bazı 3-6 aylıkları nasılsa kullanmaya daha çok diye büyükleri yıkamadım fazla . Sonrada yapabilirsin bence . Hem sen face e nezaman dönüyorsun bakayım ?
halimemmm üzülme lütfen bebişinin kilosu iyi toparlar kendini sen moralini yükset tut canım
kizlar lutfen ama lutfen kg takmayin tam tersi pozitif yanini dusunun
kolay dogum olur
bebisiniz cabuk toplanir
hemde onemli olan kg degil sagliklari saglikli olsunlarda kus etli olsunlar
kg bebek olupda sekeri ve benzeri hastaligi olmasi dahami iyi....
hoşbulduk cnm nasılsın bebiş dönmüş gözünaydın
evet hayırlısıyla inşallah güzel haberlerle gelirim canımcımserumu yiyince kendine geliyosun da ozaman fazla yorma kendini bu kız sana uğurlu gelecek bak gör sen :)
demek sende de nişan olmadı herkes de olmuyor ozaman keşke bende olsa da anlasam doğurcağımı neyden korkuyorum biliyomusun sancıları anlamamakdan hani hastaneye yalancı sancılarla gidipde geri gönderilmek istemiyorum 1 kere de gidip çatır çatır doğurmak istiyorum tabi mümkün olursa tırsmassam
gececek dimi destinam hatta ne gunlerdi diye konusucaz
destina ikimizin bebişde aynı gün döndü galiba.. ama bu çatı ağrısı dedikleri zormuş valla yawwww:18: çok şükür rahatladım..
yarın temizliğe yardımcı ablamız gelecek.. yarım günde halı koltuk perde cam ne varsa silinecek ohh mis gibi olur inşallah...
erkenmi temizlik için bilmiyorum ama ne zaman doğrcağını kestiremiyorki insan
35. haftada bebeişimin kilosu 2610 gr dı.. sanırım tahin-pekmez- hurma- bal işe yaradı.... bnde kafaya çok takmıştım rahatladım sonunda
tesekkur ederizsenin gibi maharetleri bi hatundan bunu duymak iyi geldi canim.
gerci sizin cicilerin yaninda lafi olmaz hepsi el emegi ve cok zevkli. guzel gunlerde kullanalim hepimiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?