2011 Aralık Anneleri

Aman canm nazar değmesin iyi ol hep lütfen .
kizlar bise sorcm size ya bebisler aralikta doguyo yani benmki 30 aralik gorunuyoor 4-5 ay sonra artik yaz sayilck derecede isiniyo cogu yer bana gelen yazlik ciciler var hediyee sizce onlari yikamalimiyiim yoksa sonraya mi kalsiin:26:

Canm ben şimdilik sadece 0-3 aylıkları yıkadım ütüledim bide bazı 3-6 aylıkları nasılsa kullanmaya daha çok diye büyükleri yıkamadım fazla . Sonrada yapabilirsin bence . Hem sen face e nezaman dönüyorsun bakayım ?

cnm bende seni merak ediyordum naptın gittin mi yeni hastaneye ??? içine dogdugu gibi olsun inş cnm:))

yarın sabah gidiyorum canımcım bakalım neolacak hemşire var senin herşeyinle ilgilenicem diyo bu yönden mutluyum inşallah yüzüm gülerek çıkarım hastaneden sen nasılsın yemişsin serumları sonrada enerji patlamasından dolaşmışsın

kızlar şunu çok merak ediyorum lütfen cvplayın herkesde nişan gelirmi :26:

hepinize maşallahh
Allahım kolaylık versin hepinize.. rahatcana yaparsınız inşallah dogumlarınızı..
bende 2011 aralık annesi olucaktım ama bebişim tutunamadı bana..

Allah izin verirse 2012 temmuz annesi olucam.. zaman cok cabuk akıp gecsin böle sizin gibi son heycanlarımı yaşıyım istiyorum

hadi bakalım hayırlısı inş yarın güzel haberlerle gelirsin sorma ya arada serumu yiyince kendime gelip coşuyorum sonra benzini bitmiş araçlar gibi yolda kalıyorum

kızlar şunu çok merak ediyorum lütfen cvplayın herkesde nişan gelirmi :26:

hehheeh benim diğer ıkı hamıleıgımde hiç öyle birşey görmedim ben bunda görmeyi cok istiyorum ama neymiş neyin nesiymiş görmek istiyommmm

herkese iyi akşamlarrr biz geldikkk..

hoşgeldiniz

öncelikle geçmiş olsun ama ne güzel tekrardan gelmiş bir bebiş maşallah inş sizde sag salım kucagınıza alırsınız bebişinizi..

Benimde yarin ebede randevum var kesin sancilar zirveyi gostericek.bugun biraz ayagi kalktim diye ust uste sanci ve kasilma geldi.hemen yattim bende.yani yatmasam gelicek o derece sanci ve kasilma oluyo.neyse insallah gecer.yatinca duzeliyo allahtan.of allahim acisi bir yandan kasilmalar bir yandan yani 3 saatlik dogurma suresini ben 3 haftaya yayiyorum heralde

gececek cnm bugunlerde gececek inş..yarın güzel haberlerle gelirsin inş

evet hayırlısıyla inşallah güzel haberlerle gelirim canımcım serumu yiyince kendine geliyosun da ozaman fazla yorma kendini bu kız sana uğurlu gelecek bak gör sen :)
demek sende de nişan olmadı herkes de olmuyor ozaman keşke bende olsa da anlasam doğurcağımı neyden korkuyorum biliyomusun sancıları anlamamakdan hani hastaneye yalancı sancılarla gidipde geri gönderilmek istemiyorum 1 kere de gidip çatır çatır doğurmak istiyorum tabi mümkün olursa tırsmassam

canım ebeyi boşver sen dr ye gittin mi düşme olayından sonra gerçi düşmemişsin çok şükür de aklım hep sendeydi ama giremedim bi türlü bebiş iyidir inşallah kendine ve ona iyi bak

canım ebeyi boşver sen dr ye gittin mi düşme olayından sonra gerçi düşmemişsin çok şükür de aklım hep sendeydi ama giremedim bi türlü bebiş iyidir inşallah kendine ve ona iyi bak

ya canim gitmedim doktora cunku korktum.simdi asagidan bakicak kesin o zamanda acilmam hizlanip dogum yapicam diye korkuyorum.cunku ne kadar el muayenesi yapilirsa o kadar dogum hizlaniyo.yarin ebe nts baglicak onda durumu anlaticam alttan bakmadan izah eder heralde.olmazsa durum vahimse sanci falanda cok cikarsa doktora haber vericek.ay cok korkuyorum ya

destina ikimizin bebişde aynı gün döndü galiba.. ama bu çatı ağrısı dedikleri zormuş valla yawwww:18: çok şükür rahatladım..

yarın temizliğe yardımcı ablamız gelecek.. yarım günde halı koltuk perde cam ne varsa silinecek ohh mis gibi olur inşallah...

erkenmi temizlik için bilmiyorum ama ne zaman doğrcağını kestiremiyorki insan

35. haftada bebeişimin kilosu 2610 gr dı.. sanırım tahin-pekmez- hurma- bal işe yaradı.... bnde kafaya çok takmıştım rahatladım sonunda

cnm seninkılere de bayıldım ben herşey cok uyumlu cok güzel maşallah

tesekkur ederiz senin gibi maharetleri bi hatundan bunu duymak iyi geldi canim.

gerci sizin cicilerin yaninda lafi olmaz hepsi el emegi ve cok zevkli. guzel gunlerde kullanalim hepimiz insallah

cnmmm ben arada girip bakiyom ama bebis dogunca kesin donusyapcam fotolar icin

halimemmm üzülme lütfen bebişinin kilosu iyi toparlar kendini sen moralini yükset tut canım

bebeğimin kilosunu takmıyorum ki kızlar, beni yanlış anladınız heralde. 10 günde sadece 16 gr alması sizce de garip değil mi???:26:

hoşbulduk cnm nasılsın bebiş dönmüş gözünaydın

cok sagol cnm

inş pamugum inş öyle gelir:)) sancılar düzenli gelmeye başlarsa sanırım karıştırmazsın bizim gelinden biliyorum sancıları başşlayınca kardeşim dakka tutmuştu 5 dakka da 1 olunca hastaneye gittiler dogru zamanlamaydı..bende öyle yapıcam gelirse inş..

gececek dimi destinam hatta ne gunlerdi diye konusucaz

ilk günlerden bugune neleri atlatmadık dimi..bunlarda gececek bebişlerimizin büyümelerini paylaşıp konuşacagız inş

seninkine de maşallah cnm insan cok seviniyor ya döndüğünü bilince ohh ne güzel misler gibi olsun evin bende hurma yemege başladım

tesekkur ederiz senin gibi maharetleri bi hatundan bunu duymak iyi geldi canim.

gerci sizin cicilerin yaninda lafi olmaz hepsi el emegi ve cok zevkli. guzel gunlerde kullanalim hepimiz insallah

aminnn inş cnm bu arada zevkıne hayran kaldım herşeyi birbiriyle ne güzel uyum saglatmışsın..ay kullandıgım kelımeye bak saglatmak

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum allah rahatlık versin bugun yorulmuşum cok gidip yatmayı deneyeyim artık..öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…