2011 Aralık Anneleri

bebeğimin kilosunu takmıyorum ki kızlar, beni yanlış anladınız heralde. 10 günde sadece 16 gr alması sizce de garip değil mi???:26:

ayni durum bizde de var. hem de gerileme yonunde.. makine farki vs dedi doktor biri doppler diye...

ama bi oncekiyle kiyaslarsam da 3 haftada 180 gr almis sadece... niy boyle oldu anlamadim. asil son haftalarda kilo almiicaklarmiydi bu bebisler

bebeğimin kilosunu takmıyorum ki kızlar, beni yanlış anladınız heralde. 10 günde sadece 16 gr alması sizce de garip değil mi???:26:

doktor normal bi durum olmasa sana soylerdi bence sonucta telaslandirmamak icin bile olsa soylemesi gerekrr bebeginin durumunu onemli bise olsa benceee nasilsa surekli gidiosunz cnm ultrasona sukur oyle bi sans var ins bidahaki hafta normal dengesinde gider bu hafta alamadigi kg alir annesi senide sasirtir

sen de bizden çok slm söyle cnm...

çok tatlılar canım. güle güle giysin inşallah bebişin:)

ayni durum bizde de var. hem de gerileme yonunde.. makine farki vs dedi doktor biri doppler diye...

ama bi oncekiyle kiyaslarsam da 3 haftada 180 gr almis sadece... niy boyle oldu anlamadim. asil son haftalarda kilo almiicaklarmiydi bu bebisler

beni anlayabiliyorsunuz di mi? insan bi garip oluyor. neden diye sormadan duramıyorum. dualarım hepimizin yavrularıyla... Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah...

inşallah öyledir cnm... düşünmemeye çalışıyorum, haftaya yine gidicem. bakalım nasıl olacak kuzum???

slm kızlar..az bi geçmişi okudumda bugünkü genel konumuz bebişlerin kilosu sanırım...Halimem benm bebişte hep az kiloluydu mesela,,normal diyordu dr ama netten bakınca hep sınırdaydı banada az geliyordu doğal olarak,34-36haftalar arası yani iki haftada yaklaşık900gr almış,,,drum bile çok şaşırmıştı,ne yedin de bu kadar kilo aldı diye,normalden farklı yediğim tek şey tahin-pekmezdi...onun etkisimiydi yoksa anca o haftalarda mı aldı bilmem ama illaki bi problem var diye düşünme bence...anormal bi durum olsa dr bunu mutlaka söylerdi sana..kafana takarsan bebeğinde etkilenir bundan,üzme kendinide bebişinide
olbey ve lune ne güzel şeyler paylaşmışsınz öyle,maşallah efecim ben yıkamadım büyük olan kıyafetlerini,dolapta dursada tozlanacak içim rahat etmeyecekti çünkü,,şimdilk öylece astım duruyolar,,giydirme döneminde yıkarız nasılsa:))

atladığım varsa kusura bakmayın lütfen,aceleden öylesine okuyup alıntısız yazdım...

kızlar şunu çok merak ediyorum lütfen cvplayın herkesde nişan gelirmi :26:

valla hiçbir fikrim yok cnm :26:

Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın inşallah....

kızlar ben artık yatayım belim çok ağrıyo hepinize hayırlı geceler

iyi gecelerrrr

Canım yaa sen bu aralar esıne cok uzulduysen ondan bebısde uzulmus olabılır doktorun dogum tarıhını ılerıye atmasınıda cok fazla kafana takma bence altında olumsuz bır durum arama sonucta bebıs senın karnında ne kadar durursa o kadar ıyı ıkınız ıcınde bu arada ultrason aletlerı hıcbır zaman tam olcum vermezmıs kı 200-300gr mutlaka oynarmıs bunuda dusun uzulme daha fazla bebısınıde uzme annesii benım drumdakı ultrason aletı kıloyu olcmuyor mesela ama bana drum her zaman onemlı olan kılosu degıl haftasıyla uyumlu olması der senınde drun olumsuz bırsey soylemedıgıne gore gereksız yere kendını uzuyorsun

Canım sukur bırtek bebısın gardolabı sılınıp esyalar yerlesecek ama evın temızlıgı oldugu gıbı duruyor Halılarımı yarın gelıp alacaklar yıkamaya verıyorum evın temızlıgıde buyuk ıhtımal cuma-cmt yapılacak ben duvar flnda sıldırıcem ancak hallolur 2gunde tahmınımce temızlık gozumde buyuyor ama aslında ben bır ıs yapmayacagımda ıste yınede ıcım rahat degıl

Canımmm bayıldım ben bebısın cıcılerıneee superler helekı haklarım yazılı body mukemmel olmus banane yafff bende ıstıyorum ondaaaannnn

Tatlımmm ıyıyız bızler sen nasılsın nedense bende en basından 10aralık dedım oylede gıttı bu gıdısle hakkaten 10aralıkta dogururum muhtemel tarıhım 17si 10u cmtye gelıyor kocısle plan yaptık cmt olacak

tahin pekmez canavarıyım ben de:) neyse artık hayırlısı... inşallah bi dahakinde annesini güldürür kuzucuğum:)

haklısın cnm, üzmemek lazım kendimizi. söz toparlanıcam bi an evvel. bu arada bu tarihi vermesine sevindim bile. bu kadar taşıdım kuzumu bi hafta daha taşırım ne olacak ki??? ama inşallah dayanır....

Dayanır annesiii dayanırr merak etme sen yeterki mutlu ol huzurunu bozma kendinide gereksiz yere üzme hem 10aralık olursa buyuk ıhtımalle aynı gunde dogum yapmıs oluruz Benımde kafamda planladıgım tarıh 10aralık cunku sıparıs usulu dogacak ya bebısım

:)))))) 10.12.2011

ikimiz de sezeryan olucaz zaten. eğer dayanırlarsa çok büyük ihtimal aynı gün doğacaklar o zaman dediğin gibi. sık kedini doğurma bebişi o güne kadar e mi???

:)))))) 10.12.2011

ikimiz de sezeryan olucaz zaten. eğer dayanırlarsa çok büyük ihtimal aynı gün doğacaklar o zaman dediğin gibi. sık kedini doğurma bebişi o güne kadar e mi???

Evet canım 10 aralık buyuk gun bende sende sıkacagız artık dısımızı yapacak bırsey yok Pamuklarımız bıraz daha sabretsınler lutfennnn Neyse tatlım sende cıkıyormussun tutmayım senı bende kacayım belım cok agrıdı yıne kocaman optum herkesı senı ve cıcı kızınıda ıyı gecelerrr

kızlar herkese şimdiden günaydınnn

ne güzel doğuran doğurana maşalah maşallah
benim 35 günüm var aiiyyy

hayırlısıyla gelsin de hiç ses etmicem

bu şeker belimi büküyo ama napalım başa gelen çekiliyor

çok uzun bir ihtiyaç listesi yaptım
doğumdna sonra yicme inşallah

ben başa döndüm kızlar habire uyuyorum
allah sonumu hayır etsin güneşi görmeden geçirebilirim yakında günleri habire uyu aiiyyyyyy

Günaydınn herkeseeee

Canım hadi Allah işini rast getirsin,inşallah doktorda hastanede içine siner bu sefer.

günaydın annişler ve bebişleri herkese güzel birgün diliyoruz meleğimle...
canım cok güzeller güzel günlerde kullanın inş.h!

kizlar bise sorcm size ya bebisler aralikta doguyo yani benmki 30 aralik gorunuyoor 4-5 ay sonra artik yaz sayilck derecede isiniyo cogu yer bana gelen yazlik ciciler var hediyee sizce onlari yikamalimiyiim yoksa sonraya mi kalsiin:26:
canım bende de var ama ben yıkamadım;zamanı gelınce yıkarım dedım şimdilik öyle bıraktım...

Amin inş.h saglıkcakla alırız kuzularımızı;canım Rabbim bu bebişini saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın.

günaydın leydiiiz end centılmını
van tu tiri forroooo
bakalım bugün kimler doğurcak?????
bnm de pek bi temizliğim yok. bi ev dip köşe silinip 3 parça halı serilecek o kadar. mutfak dolaplarımı posta posta yaptım. bayadır yavaş yavaş yapıyorum etrafı da ama böyle olunca sanki bi yeri yapana kadar temizlediğim yerler de kirlenio:S
acaba diyorum en mantıklısı bütüüüün işleri 2 günde bitirip bir anda her yerin temiz olması mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…