bebeğimin kilosunu takmıyorum ki kızlar, beni yanlış anladınız heralde. 10 günde sadece 16 gr alması sizce de garip değil mi???:26:
bebeğimin kilosunu takmıyorum ki kızlar, beni yanlış anladınız heralde. 10 günde sadece 16 gr alması sizce de garip değil mi???:26:
kızlar az öncede yazmıştım bugun lüveyla(leyla)yla konuştum yani ilk dogum yapan annemizle:)) oglu 28günlük olmuş ama henüz 3kıloyu bulmamış daha kılosu toparlanıyor yavaş yavaş dedi kendisi iyileşmiş maşallah..ilk zamanlar cok küçüktü zor tuttum ,yıkadım diyor o konuda zorlanmış cok..annesinin yanında kaldıgı için orda da net olmadıgı için girip yaşadıklarımı paylaşamıyorum sizlerle dedi herkesi cok merak ediyor selam söyledi doguranları tebrik etti..kendisi bodrumda yaşıyormuş ama bebek cok küçük oldugu için şimdilik uçaga binmesine doktor izin vermemiş beklıyorlar..
kızlar minnakımın mevlüttünde dağıtılacak şeker kutularını ve,hastanede evde dağıtacağım bebek şekerlerini yaptım bakalım beğenecek misiniz??[bebek şekerimize birde isim çıktısını alıp yapıştıracağız
halime aynı sorunu ben de yaşıyorum. insanın elinde oluyor maalesef.çünkü bu zamana kadar o kadar alışıyosun ki bebeğin önde gitmesine bir anda 2 hafta boyunca yeteri kadar kilo alamadığını öğrenmek mahvedio. düşük kilolu olması gerçekten sorun değil kendi adıma,sonuçta 2700 gr.ama işte neden geriye gitti bi sorun mu var düşüncesi çıkmıyo aklımdan. hele de 30. haftada erken doğum riskiyle hastanede yatınca...
ayni durum bizde de var. hem de gerileme yonunde.. makine farki vs dedi doktor biri doppler diye...
ama bi oncekiyle kiyaslarsam da 3 haftada 180 gr almis sadece... niy boyle oldu anlamadim. asil son haftalarda kilo almiicaklarmiydi bu bebisler
doktor normal bi durum olmasa sana soylerdi bence sonucta telaslandirmamak icin bile olsa soylemesi gerekrr bebeginin durumunu onemli bise olsa benceee nasilsa surekli gidiosunz cnm ultrasona sukur oyle bi sans var ins bidahaki hafta normal dengesinde gider bu hafta alamadigi kg alir annesi senide sasirtir
kızlar şunu çok merak ediyorum lütfen cvplayın herkesde nişan gelirmi :26:
hepinize maşallahh
Allahım kolaylık versin hepinize.. rahatcana yaparsınız inşallah dogumlarınızı..
bende 2011 aralık annesi olucaktım ama bebişim tutunamadı bana..
Allah izin verirse 2012 temmuz annesi olucam.. zaman cok cabuk akıp gecsin böle sizin gibi son heycanlarımı yaşıyım istiyorum
kızlar ben artık yatayım belim çok ağrıyo hepinize hayırlı geceler
kızlar geldim ben ve canım inanılmaz sıkkınne oldu nasıl oldu hiç anlamadım. bebişim en başından beri hep önde giderdi. 10 günde sadece 16 gr almış ultrason aletinin standart sapmalarından bahsetti doktor ama ben hep aynı alette ölçüm yaptırdım. ne kadar hatalı ölçse de bi artış olması gerekiyordu bu durumu görünce de ( bana belli etmese de), doğum tarihini 10 aralığa çekti. yani 38+6 olacak. neden büyümedi ki kızım? inanın hiç anlamadım
ooo maşallah mardincim geriye bişey kalmamış cogu gitmiş azı kalmış gelir inş perşembeye mobılyalarınız illa verilen tarihte getirmiyorlar bende cok cektım o ustalardan
cnm ben emzirme südyenını tavsiye ederim diğer südyenlerde tamamını cıkarmak zorunda kalıyorsun gögsünün ama emzirme südyenınde öyle olmuyor sadece emeceği kadarı dışarda oluyorbana cok pratık gelıyor ben hepsinde kullandım bunda hatta emzirme atleti aldım o dahada hoşuma gitti
kızlar minnakımın mevlüttünde dağıtılacak şeker kutularını ve,hastanede evde dağıtacağım bebek şekerlerini yaptım bakalım beğenecek misiniz??[bebek şekerimize birde isim çıktısını alıp yapıştıracağız
slm kızlar nasılsınız bebişler teker teker geliyo bende sanki 10 aralık da doğuracakmışım gibi herkese 10 aralık diyorum içime doğuyor olsun neolur
sizler nasılsınız anne olanları kutluyorum Allah analı babalı büyütmelerini nasip etsin inşallah
slm kızlar..az bi geçmişi okudumda bugünkü genel konumuz bebişlerin kilosu sanırım...Halimem benm bebişte hep az kiloluydu mesela,,normal diyordu dr ama netten bakınca hep sınırdaydı banada az geliyordu doğal olarak,34-36haftalar arası yani iki haftada yaklaşık900gr almış,,,drum bile çok şaşırmıştı,ne yedin de bu kadar kilo aldı diye,normalden farklı yediğim tek şey tahin-pekmezdi...onun etkisimiydi yoksa anca o haftalarda mı aldı bilmem ama illaki bi problem var diye düşünme bence...anormal bi durum olsa dr bunu mutlaka söylerdi sana..kafana takarsan bebeğinde etkilenir bundan,üzme kendinide bebişinide
olbey ve lune ne güzel şeyler paylaşmışsınz öyle,maşallahefecim ben yıkamadım büyük olan kıyafetlerini,dolapta dursada tozlanacak içim rahat etmeyecekti çünkü,,şimdilk öylece astım duruyolar,,giydirme döneminde yıkarız nasılsa:))
atladığım varsa kusura bakmayın lütfen,aceleden öylesine okuyup alıntısız yazdım...
Canım yaa sen bu aralar esıne cok uzulduysen ondan bebısde uzulmus olabılır doktorun dogum tarıhını ılerıye atmasınıda cok fazla kafana takma bence altında olumsuz bır durum arama sonucta bebıs senın karnında ne kadar durursa o kadar ıyı ıkınız ıcınde bu arada ultrason aletlerı hıcbır zaman tam olcum vermezmıs kı 200-300gr mutlaka oynarmıs bunuda dusun uzulme daha fazla bebısınıde uzme annesiibenım drumdakı ultrason aletı kıloyu olcmuyor mesela ama bana drum her zaman onemlı olan kılosu degıl haftasıyla uyumlu olması der senınde drun olumsuz bırsey soylemedıgıne gore gereksız yere kendını uzuyorsun
tahin pekmez canavarıyım ben de:) neyse artık hayırlısı... inşallah bi dahakinde annesini güldürür kuzucuğum:)
haklısın cnm, üzmemek lazım kendimizi. söz toparlanıcam bi an evvel. bu arada bu tarihi vermesine sevindim bile. bu kadar taşıdım kuzumu bi hafta daha taşırım ne olacak ki??? ama inşallah dayanır....
Dayanır annesiii dayanırr merak etme sen yeterki mutlu ol huzurunu bozma kendinide gereksiz yere üzme hem 10aralık olursa buyuk ıhtımalle aynı gunde dogum yapmıs oluruzBenımde kafamda planladıgım tarıh 10aralık cunku sıparıs usulu dogacak ya bebısım
:)))))) 10.12.2011
ikimiz de sezeryan olucaz zaten. eğer dayanırlarsa çok büyük ihtimal aynı gün doğacaklar o zaman dediğin gibi. sık kedini doğurma bebişi o güne kadar e mi???
olbey ve lune ne güzel şeyler paylaşmışsınz öyle,maşallah
yarın sabah gidiyorum canımcım bakalım neolacak hemşire var senin herşeyinle ilgilenicem diyo bu yönden mutluyum inşallah yüzüm gülerek çıkarım hastaneden sen nasılsın yemişsin serumları sonrada enerji patlamasından dolaşmışsın
canım cok güzeller güzel günlerde kullanın inş.h!kızlar minnakımın mevlüttünde dağıtılacak şeker kutularını ve,hastanede evde dağıtacağım bebek şekerlerini yaptım bakalım beğenecek misiniz??[bebek şekerimize birde isim çıktısını alıp yapıştıracağız
canım bende de var ama ben yıkamadım;zamanı gelınce yıkarım dedım şimdilik öyle bıraktım...kizlar bise sorcm size ya bebisler aralikta doguyo yani benmki 30 aralik gorunuyoor 4-5 ay sonra artik yaz sayilck derecede isiniyo cogu yer bana gelen yazlik ciciler var hediyee sizce onlari yikamalimiyiim yoksa sonraya mi kalsiin:26:
Amin inş.h saglıkcakla alırız kuzularımızı;canım Rabbim bu bebişini saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın.hepinize maşallahh
Allahım kolaylık versin hepinize.. rahatcana yaparsınız inşallah dogumlarınızı..
bende 2011 aralık annesi olucaktım ama bebişim tutunamadı bana..
Allah izin verirse 2012 temmuz annesi olucam.. zaman cok cabuk akıp gecsin böle sizin gibi son heycanlarımı yaşıyım istiyorum
Günaydınn herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?