2011 Aralık Anneleri

herkese günanydın
ben yarın doğuma gidiyorummm çok heyecanlıyım yaaaa
bu arada çelik maşallah oğluna
geçmişi okumadım henüz doğuran var mı bir bakayım

herkese günanydın

ayy canım ne güzel heyecanlar bunlar, yarın bebeğine kavuşacaksın, darısı bizlerin başına, bilipte gitmenin böylede bir avantajı var, tarihin belli, inşallah doğumunda çok kolay geçer canım, bizleri habersiz bırakma

herkese günanydın

Ayyy gunaydınnn cnmm valla okuyunca doguma gıdıyorum yazını ben bıle heyecanlandım tuylerım dıken dıken olduuuu Hadi hayırlı dogumlar olsun ınsallahhh mınık kuzunu bızım yerımızede op koklaaa

herkese günanydın

Ayy canım ne mutlu,sağlıkla sıhatle al inşallah yavrunu kucağına.Çok heyecanlısındır herhalde,benim 10 gün var şimdiden bastı heyecan.
Allahım yardımcın olsun..

destinacım
deryadan haber var mı? numarası sende vardı galiba, doğurdumu merak ettim valla

cnm gecenlerde konuştuk daha dogurmamış beklıyordu:)) telini istersen mesaj atabılırım..

cnm senin annenler nerde?? doguma gelmıyecekler mi?? aglamak ıyıdır ya ben aglamak ıstesemde ortam yok aglamaya ev kalabalıkkende aglamak ıstemıyorum :)))

cnm benim maşallah ne güzel..bende ıkıncı dogumumda hemen kalkmıştım ayaga hiç yatmadım desem yeridir annemde kızıyordu lohusasın sen yat diye :)) bu arada telin kapalı sanırım dün ıkı kez aradım ulaşamadım cnm sana..

içini ferah tut cnm inş ciddi bişey cıkmaz duayı eksik etme..

cok güzel olmuşlar ellerine saglık cnm

cok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin bebişe..annesine babasına da sabır versin cok zor bidurum rabbim yaşatmasın kimseye inş..

cnm maşallah haberler iyi boşver hazırlıksız omayı takma kafana onlar için önemli deil:)) inş biran önce izine ayrılırsında dinlenirsin biraz..

cnm oglusun şimdi pek anlıyamaz ama gün gectikçe biraz farklılaşabılır..benim oglum dogdugunda kızım ilk bir hafta pek tepkı vermedi sonra bana anne tamam şimdi bu bebek geldi sevdikde ama ne zaman gidecek burdan dedi megerse hep gidecek gözüyle bakıyormuş:26: gitmeyecegını bundan sonra hep bizimle yaşayacağını ögrenince bunalıma girmişti ve hala da ogündür bu gündür kabullenemedi kardeşini

merhaba hanımlar.. bende 2011 Aralık annesi olacağım hayırlısıyla .. (allah kısmet ederse)

hayırlısı olsun sag salım kavuş inş bebeğine

herkese günanydın

yaaaa.. haftaya bugun ben de boyle yaziyo olucam muhtemelen. biraz korku biraz panik var ama daha cok da heyecan...

herhalde sen de ayni seyleri hissediyorsundur. allah kolaylik versin canim.. agrisi az mutlulugu cok pek guzel bi dogum olsun insallah..

Ayy canım ne mutlu,sağlıkla sıhatle al inşallah yavrunu kucağına.Çok heyecanlısındır herhalde,benim 10 gün var şimdiden bastı heyecan.

kızlar sizin günleriniz belli heyecan yapıyorsunuz benim belli deil ya sankı hıç dogurmayacakmışım gibi geliyor ve daha hala ben cantamı hazırlamadımmm sanırım forumda tek hazırlamayan ben kalmışımdır..niye bu kadar rahatsam :26::26:

herkese günanydın

hadi hayırlısı cnm bugun doguran olmazsa yarın 15. annemiz sen olacaksın

herkese günanydın
Hayırlısıyla güzel haberler vermek nasip olsun tatlı anniş :))
Duruşko çok güzel şeker.
Emvacilbihar çok çok geçmiş olsun Cenabı Allah yardım etsin çok üzüldüm .
Selam hanımlar araları okuyamadım umarım herkes iyidir .

slm kızlar,
çelikcim Allah analı babalı büyütsün inşallah..darısı başımıza..
emvacilbihar..eltinin bebeğine çok üzüldüm..inşallah en kısa zamanda iyileşir..işte normal doğumdan korkma sebeplerimden biride bu..en temizi sezeryan..hop çıkar bebeği bitti gitti...sezeryanın zorluğu anneye..bebeğe değilki..normalin zorluğu da bebeğe..anneye değil..herşeyin hayırlısı diyorum artık..

herkese günanydın

Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin insallah Bebeğin ve sen saglıkla evinize dönersiniz insallah AYYY ne güzel haberler böylee hergün yeni bir hayat haberi alıyoruzzz
Sezeryanmıydı senin bide nerde yapacaktın dogumu

merhaba arkadaşlar doğum yapmış arkadaşlar tebrikler bebişleriniz hayırlı olsun size de geçmiş olsun yapacaklara Rabbim kolaylık ve sağlık versin bende 30 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum bir kızım var 4 yaşında bu da nasib olursa erkek olacak (Allah ım sen büyüksün bebişim sağlıklı olsun ) idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum 2.kez 100grlıkşeker yüklemem normal çıkmıştı ama şimdi idrarda şeker çıktı ne olacak bilemiyorum geçen ayki kontrolümde bebeğimin omur ilik sıvısının belirgin olduğunu söyledi doktorum 10 gün sonra tekrar kontröl var arkadaşlar bana da dua edin ne olur bebişim sağlıklı olsun

Bende senin düşünüyorum sezeryan konusunda o yüzden ilk cocugumu sezeryanla dogurmustum eee haliyle buda sezeryan olacak ama bazen keşke normal mi dogursaydım ilkini diye düşünmüyo değilim adı üstünde normal ama aksilikler olabiliyor bazen....

Dualarım seninle ve tüm anne adaylarıyla sen gönlünü ferah tut her fırsatta bu problemi dillendirme herkesle konusma çünkü sağlıkla ilgili problemlerde cevremizdeki herkes doktor kesiliyor basımıza ve her kafadan ayrı ses cıkıyor
Bebeğini sağlıkla bi sekilde dünyaya getirirsin insallah

herkese günanydın

Amin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun arkadaşım .

valla kimseyi korkutmak,etkilemek istemiyorum kendi kişisel görüşümü söylüyorum..zaten hepimiz hassasız..her kötü örnekte doğum şekli konusunda fikir değiştiriyorum o sebeple..normal doğum tabiib ki adı üstünde normal olan...ama bunları duyunca kendime güvenemiyorum açıkcası..

Ne güzel annen senin için kendini yıpratıyomuş, bnm ki kılını kıpırdatmıyo, evime davet edince misafir gibi oturuyo....yazık annene, inşallah gönlünü almışsındır cnm...

Az önce doktordan geldim oğlum doğum kanalına inmiş ama açılma vs ok dedi doktor.İdrar yolu enfeksiyonum çıktı ilaç kullanıcam bir de kilom doktorumu ehşete düşürdü bugün iyibari ile tam 30 kilo almışım şekere baktı çok şükür şekerim normal bebekğim 3100 gr olmuş doktorum artık yalnız kalam yanında birileri olsun dedi ama ben mecburen izne ayrılana kadar yalnız kalmak zorundayım

eve çıkar çıkmaz en kısasürede ayrıntıları yazacam size
Ayyy gunaydınnn cnmm valla okuyunca doguma gıdıyorum yazını ben bıle heyecanlandım tuylerım dıken dıken olduuuu Hadi hayırlı dogumlar olsun ınsallahhh mınık kuzunu bızım yerımızede op koklaaa
bir de bana sor nasıl heyecanlıyım
darısı senin de başına artık
evet canım çok heyecan çok korku... dün bir an önce zaman gelsin diyordum şimdi biraz daha beklemek istiyroum acayip bişey yani
en son sen doğuracaksın ya canım :))) bu arada ben 12 den sonrasını bilmiyorum maşallah 11. olacam derken 15 e düşmüşüm :)))

sezeryan. anadolu hast. (antalya) inşallah sorunsuz atlatırım
darısı bekleyen tüm annelerin başına artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…