hastaligin superi olmaz tabii ama sonradan ortaya cikmasi ve bebegin gelisimini etkilememesi acisindan super olmus canim. sen simdi tansiyonuna dikkat et zaten 1 hafta kalmis en onemlisi bu. hayirlisi olsun bebegin ve senin icin
kizlar of ya sinirlerim cok bozuk dun aksam kaynanamlarlan gorstuk nette bana diyo normal doguma girerkene bagirma diyo gunah diyo disini sik diyo sakin diyo bide bebek dogunca aglamaazsa aglattir yoksa o cocuk ozurlu olur diyo aglmasi sart diyo oluverir yada diyo bide diyo nezaman 9 u doldurcan diyo dedim haftaya ozaman sen hazirlikli ol bugun yarin dogurursun diyo diyom hyr 9 udoldurunca 10 15 gun geccek sonra beklicez diyom hyr diyo onlar yalan diyo 9 u doldurdugun gun doguruyon diyo bi haftan var diyo kafayi yicem erken dogurcam yoksa bile dogurtcaklar bana ya cok piskolojim bozuldu anneme yonlendirme yapiyo laf kakiyo ta kameradan bana ya iyki yanlarinda deilim olsam tumden 7 ci ayda dogururdum heralde bide diyo cocuk dogunca ellerine kalin corap giydircekmisim bi kiz oyle yapmis kalin kalin elleri usuyomus benim gibi bi insana bebek bakmasini ogretiolar bende dedim bebek usudugunde ellerinden anlasilmaz elleri hep soguk olur dedim eldivene karsiyim dedim annele bebek arasinda bag kuruyo o eller dokuncak bana dedim napcam ben ya aramiyorum ama esim ozluyo neti aciyolar sohbet etmek zorunda kaliyorum haftaya nstye gircem simdiden basladim kasilmaya cok dertliyim kizlar ya
kizlar of ya sinirlerim cok bozuk dun aksam kaynanamlarlan gorstuk nette bana diyo normal doguma girerkene bagirma diyo gunah diyo disini sik diyo sakin diyo bide bebek dogunca aglamaazsa aglattir yoksa o cocuk ozurlu olur diyo aglmasi sart diyo oluverir yada diyo bide diyo nezaman 9 u doldurcan diyo dedim haftaya ozaman sen hazirlikli ol bugun yarin dogurursun diyo diyom hyr 9 udoldurunca 10 15 gun geccek sonra beklicez diyom hyr diyo onlar yalan diyo 9 u doldurdugun gun doguruyon diyo bi haftan var diyo kafayi yicem erken dogurcam yoksa bile dogurtcaklar bana ya cok piskolojim bozuldu anneme yonlendirme yapiyo laf kakiyo ta kameradan bana ya iyki yanlarinda deilim olsam tumden 7 ci ayda dogururdum heralde bide diyo cocuk dogunca ellerine kalin corap giydircekmisim bi kiz oyle yapmis kalin kalin elleri usuyomus benim gibi bi insana bebek bakmasini ogretiolar bende dedim bebek usudugunde ellerinden anlasilmaz elleri hep soguk olur dedim eldivene karsiyim dedim annele bebek arasinda bag kuruyo o eller dokuncak bana dedim napcam ben ya aramiyorum ama esim ozluyo neti aciyolar sohbet etmek zorunda kaliyorum haftaya nstye gircem simdiden basladim kasilmaya cok dertliyim kizlar ya
Amin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun arkadaşım .
boşver canım sen sıkma canını ne derse heee de geç ben öyle yapıyom valla...benim ki de ağrım sızım olunca senin daha var üşütüyon şuralara pas pas ser her yerin açık diyo bende ayağımdan çorap patik terlik eksik etmem düşün ama ona batıyo işte...daha karnım da inmemiş.hazırlıklar içinde erkenmiş en iyisi sallamayacan he deyip geçicen artık öle yapıyom ben yoksaaa çok sinirim bozulcak Allahtan haftaya annem gelcekte az çıkar yukarı annemle limoniler benim için iyi olcek
Selam kızlar.
yazılarınızı elimden geldiğince okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum pek. biz de bugün 36+1 olduk. 10 Aralık doğum tarihimiz. sezeryan olacak hayırlısıyla :) dün doktora gittik 2500gr olmuş miniğim :)
geçen pazar günü de minik Ada'mızın yatak odasını yerleştirdik eşyalarını vs prenses odası gibi oldu maşallah :)
benim en büyük sıkıntım gece uykuları. tuvalete kalkınca gece bir daha uyuyamıyorum en az 2 saat. sanırım heyecandan. hele yanımda babamızın mışıl mışıl uyduğunu görünce iyice sinirlerim bozuluyor salona kaçıyorum :)
10 Aralıkta doğum yapacaklar hangi hastanede doğum yapacaksınız bakalım?
ben beylikdüzü Medicana International'da yapıcam Allah'ın izniyle
Cnm yaşlı olsa tamam dicem de annem daha 45 yaşında ve çok genç ve diri duruyo...bilmiyorum neden böle yapıo...ben canı tatlı biri diilimdir, ah vah falan etmem, belki de ondan bu kadar rahattır.
Canım masallah prensesıneefazla heyecan yapma babanızda ne yapsın sabah ıse gıdecek mecbur uyumak zorunda yazıık annesi size para getirecek oda Benim dogumda buyuk ıhtımal 10aralıkta olacak sımdılık planlarım bu dogrultuda dr da o arada yaparız dedı bakalım ben Ankarada oturuyorum dogum Allah kısmet ederse medıcanada olacak
Canım haklısın aslında emınım herseyın ustesınden gelır annende ama belkı sen ona o rahatlıgı verdıgın ıcın nasılsa bu kız herseyın ustesınden gelır her ısını kendı gorur dıye rahat davranıyor olabılır
Canım valla ya gereksız yere kendını sıkıntıya sokuyorsun belliki cahil cahil konuşuyor kaynanan sende onun söylediklerine kafa salla geç bildiğini oku ne derse desin doğru haklısın de sonuç olarak yine kendi bildiklerini uygula böyle kendinide bebişide strese sokuyorsun boşverrr takma kafana bu kadar söylesin dursun :99::99::99:
bende gece sancilandim dedim gecen usutmusundur sen garanti diyo karnim agriyo dedim usuttun kesin diyo kari benimkide haftaya geliyo yanima o bilir iyisini anacim benim ya iyki yanimda deiller olsalar cinnet gecirirdim ben garanti trde olsam altli ustluydum bende cok zor cok allah sabir versin sana takmiyorum ama gece bilinc alti yaptigimi anladim kabusla uyandim ayaklarimin ikiside kasildi suanda yurumekte zorluk cekiyorum sabah zorla calistim bide yuruyen merdivenler bozuktu kocca merdibvenleri ciktim eve donerkenede indim of of
Aman be canım ne sıktın sen canını,oda kendince doğru bildiklerini seninle paylaşıyor işte büyük ya söylemedne duramıyo,iyilik yaptığını düşünüyo sana.Sen zaten ne yapman gerektiğini bildiğin için hiç takma kafana söylediklerini.Benimki de ramazanda oruç tutmadım die beni nerdeyse dinden çıkarıyodu:))) sanki onun için ibadet ediyorum,o senin düşüncen dedim kapattım mevzuyu.Takılacak olsan öle çok mevzu var ki.Allah'a çok şükür hepimiz bilinçli anneleriz,kitaplar,pcler önümüzde.
Sen boşver bak kasıldım fln diosun,deymez bebeğini strese sokmaya,dert etme kendine..
oyle yapiyorum aslinda oyle yaptigimi zannediyordum ama bilinc alti yapiyormusum gene azda takiyormusum onu anladim annem gelsin ozaman rahatlicam ben
ya çok şükür ben yine mesafeli davranıyom birazcık aşıraya kaçsam daha çok inip çıkıcak ama çok şükür eşimde mesafeyi koydu da rahatım yoksa hep uzak olmayı istemişimdirsen sallama boşver onlar herşeyin iyisini bilir anam benim annem de çocuk doğurmuş ama sancım falan olunca hiç üşüttün ettin demez sanırım benim ki azcık kıskançlık yapıyo hazırlıklara bile erken diyip durdu sanki maddi olarak yardım ettiler bi çırpıda alırız dediler.ala ala bi 5 li takım aldı daha aman uzak dursun da bişi istemiyom gerçi...haftaya geldiklerinde de kasma kendini boşver bebişine ve sana yazık
ya çok şükür ben yine mesafeli davranıyom birazcık aşıraya kaçsam daha çok inip çıkıcak ama çok şükür eşimde mesafeyi koydu da rahatım yoksa hep uzak olmayı istemişimdirsen sallama boşver onlar herşeyin iyisini bilir anam benim annem de çocuk doğurmuş ama sancım falan olunca hiç üşüttün ettin demez sanırım benim ki azcık kıskançlık yapıyo hazırlıklara bile erken diyip durdu sanki maddi olarak yardım ettiler bi çırpıda alırız dediler.ala ala bi 5 li takım aldı daha aman uzak dursun da bişi istemiyom gerçi...haftaya geldiklerinde de kasma kendini boşver bebişine ve sana yazık
Evet canım annen gelsınde emınım rahatlarsın ınsanın annesının yerını asla kımse tutamaz ıyıkı varlar Allah basımızdan eksık etmesın onları
Canım yaa ancak lafta konusur dururlar gorsen benımkıde bırtek 3lu takım aldı o kadar lafa geldımı ben ona neler alırım dedı annem dunyanın esyasını aldı alacak tabı anneannesı dıo lafa bakbende esımle mesaj gonderıorum gardolapla sıfonyerın parasını onlar verecekler hıc kusura bakmasınlar durumlarıda var sukur kayınbabamın bır saat parası bızım gardolap
Evet canım annen gelsınde emınım rahatlarsın ınsanın annesının yerını asla kımse tutamaz ıyıkı varlar Allah basımızdan eksık etmesın onları
Canım yaa ancak lafta konusur dururlar gorsen benımkıde bırtek 3lu takım aldı o kadar lafa geldımı ben ona neler alırım dedı annem dunyanın esyasını aldı alacak tabı anneannesı dıo lafa bakbende esımle mesaj gonderıorum gardolapla sıfonyerın parasını onlar verecekler hıc kusura bakmasınlar durumlarıda var sukur kayınbabamın bır saat parası bızım gardolap
öyle canım lafta onların ki benim ailemde beşiği,uyku setini,hastane çıkışını aldılar...bizde zaten ilk bebek çeyizini kız tarafı yapar.kayınvalidem de sadece onunla yetindi...babam daha eksiği varsa gelince alırız kızım diyo hatta kredi kartı bilgileri bende babamın internetten ne eksiği varsa al diyor...kayınvalidem eksiği var mı diye bile sormuyo.insan dil ucuyla dahi olsa sorar ne eksiği kaldı diye o kadar dedim battaniye bulamadım diye ağzını aramak için diyemedi ki oda bziden olsun ben alırım diye hep benim çevrem getirdi hediye olarak sağolsunlar
benimkilerde 7 ci aydan sonra kiyafet al dediler yap dediler bebek olur molur uzulursun diye acikca soylediler iyce tutunsunmus dencek laf var laf var deme ama bune ya yatak aldik onlar besiktemi byutmus bebek genc odasi alcakmisiz bosuna masrafmis inadima gittim bebek odasi takimi aldim ya sanki onlardan cikiyo para bide sanki onlar yapti koydu icime bebegi he bide hep onlarin dedigi dogru bana diyolardi bebek kiz olcak kesinmis garantimis kizmis ruyalarinda gormusler oyle boyle diyolar dedim ben erkek olcak olduda bozuldular resmen erkek olduna bide benim dedigim olduguna bide kilo alcan diyolardi ayi gibi olcan diyolardi dagilcakmisim kalcam malcam dagilcakmis hic her ay soruyolar kilomu bana ayri esime ayri esimde hic almadi tek gobegi var dyi 13 kilo aldim toplamda kkuduruyolar ben demistim dedirtmicem die aht ettim icimden ayyyyyyyy yazinca rahatladim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay ben okurken sinir oldum..sen nasıl olmayasın...
onlara neymiş kaç kilo aldığın..
zaten sırf kuru kalabalık bu eşlerin aileleri..evlilik hazırlığı yaparken de başka işlerde de..gereksiz güruh...
benimkilerde 7 ci aydan sonra kiyafet al dediler yap dediler bebek olur molur uzulursun diye acikca soylediler iyce tutunsunmus dencek laf var laf var deme ama bune ya yatak aldik onlar besiktemi byutmus bebek genc odasi alcakmisiz bosuna masrafmis inadima gittim bebek odasi takimi aldim ya sanki onlardan cikiyo para bide sanki onlar yapti koydu icime bebegi he bide hep onlarin dedigi dogru bana diyolardi bebek kiz olcak kesinmis garantimis kizmis ruyalarinda gormusler oyle boyle diyolar dedim ben erkek olcak olduda bozuldular resmen erkek olduna bide benim dedigim olduguna bide kilo alcan diyolardi ayi gibi olcan diyolardi dagilcakmisim kalcam malcam dagilcakmis hic her ay soruyolar kilomu bana ayri esime ayri esimde hic almadi tek gobegi var dyi 13 kilo aldim toplamda kkuduruyolar ben demistim dedirtmicem die aht ettim icimden ayyyyyyyy yazinca rahatladim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?