2011 Aralık Anneleri

merhaba arkadaşlar geçmişi okumadım doğum yapan varmı bilmiyorum.varsa eğer Allah analı babalı büyütsün inş:) ben bir haftadır hastanedeydim preeklampsi teşhisiyle yattım.doktor bugün tburcu etti ama artık normal doğum yapma sansım kalmadı maalesef sezaryen olucam bir hafta sonra muhtemelen..

Benim sezeryanım cok güzel gecmişti pazartesi sabah dogum yapıp salı günü saat 2 de evdeydim persembe günü kuaföre girmiştim sacımı kestirmeye dikişlerimde falanda bi sorun yoktu yani aslında bir cok sezeryana göre sanslıydım bende zaten ruhumda yok öyle yatak dösek yatmak hemen ayaklanmıstım banyomu bile tek basıma yapmıstım zaten herkeste farklı reaksıyon gösterir herkesin direnci farklıdır kimi normalden korkar benim gibi kimi sezeryandan hangisi olursa olsun hayırlısı olsun yeter

geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin...ikinizde sağlıklı olunda sezeryan normal fark etmez Rabbim kolaylığını verir inşallahhhh

Arkadaşlar bebeğimin çantasını hazırlıyorum da, hastane küçük bi bibron getirin demişti. Küçük plastik biberon aldım da, plastik kabını 15-20 dk kaynatıcam, ucunu da kaynamış suya sokup 1-2 dk sonra çıkarcam....doğru mu?

Ne güzel annen senin için kendini yıpratıyomuş, bnm ki kılını kıpırdatmıyo, evime davet edince misafir gibi oturuyo....yazık annene, inşallah gönlünü almışsındır cnm...

Aldım canım gonlunu almaz olurmuyum ıcım cız ettı valla benımde sonradan sarıldım optum sebeklık yaptım en nıhayetınde aldım gonlunu ben hıc ozur dıleyemem de yaptıgım sebeklıklerle sapur supur opmelerle kandırdım annecikimi Canım yaa yapısı oyle demekkı senın annenınde belkı artık bıkmıstır zamanında yaptıgı ıslerden fln ne bılıım uzulme sende hıc oyle kabullenmek zorundasın

Canım cok gecmıs olsun yaa preeklampsı nedır ben bılmıyorum da senınde canın sıkılmıs anlasılan hıc onemlı degıl sezeryan yada normal dogum olacagı onemlı olan bebısının saglıgı gerısı bos hıc canını sıktıgına degmez

ben gidip çantamı tekrar kontrol edeyim evi son bir toplayayım
bu arada silikon göğüs ucu koydunuz mu çantaya (benim göğüs uçlarım fazla değil acaba bebiş emebilir mi silikon göğüs ucu mu koysam )

geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin...ikinizde sağlıklı olunda sezeryan normal fark etmez Rabbim kolaylığını verir inşallahhhh

Aminnn canım inş hepimize kolaylık versin Allah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlıkla bebeklerimize kavuşalımda önemli olan o zaten..

Canım benım bıldıgım bıberonuda ucunuda once yıkayacaksın deterjanla sonrada durulayıp kaynar suyun ıcıne atacaksın 5-10dk bekleteceksın yeterlı ben kaynatmayacaksın kaynar suya atılacak dıye bılıyorum kendımde oyle yaptım zaten

bu arada silikon göğüs ucu koydunuz mu çantaya (benim göğüs uçlarım fazla değil acaba bebiş emebilir mi silikon göğüs ucu mu koysam )

hadi Allah yardımcın olsun canım
sağlıkla al bebişini kucağına inşallah

canim cok gecmis olsun. hamileligin basinda bende de vardi ayni durum. sonra kendiliginden duzeldi 25. haftada.. daha once anlasilmamis olmasi enteresan yalniz. bebegin gelisiminden mi idrar testinden mifarkettiler nasil oldu seninki?

canım Rabbim kolaylık versin doğumun da kolayca atlatırsınız inşallahhh Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin

Selam kızlar.
yazılarınızı elimden geldiğince okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum pek. biz de bugün 36+1 olduk. 10 Aralık doğum tarihimiz. sezeryan olacak hayırlısıyla :) dün doktora gittik 2500gr olmuş miniğim :)
geçen pazar günü de minik Ada'mızın yatak odasını yerleştirdik eşyalarını vs prenses odası gibi oldu maşallah :)
benim en büyük sıkıntım gece uykuları. tuvalete kalkınca gece bir daha uyuyamıyorum en az 2 saat. sanırım heyecandan. hele yanımda babamızın mışıl mışıl uyduğunu görünce iyice sinirlerim bozuluyor salona kaçıyorum :)
10 Aralıkta doğum yapacaklar hangi hastanede doğum yapacaksınız bakalım?
ben beylikdüzü Medicana International'da yapıcam Allah'ın izniyle

teşekkür ederim Rabbim herkese kolay ve sağlıklı doğum nasib etsin bebişlerimizde sağlıklı akıllı ve de hayırlı olsun...

canim cok gecmis olsun. hamileligin basinda bende de vardi ayni durum. sonra kendiliginden duzeldi 25. haftada.. daha once anlasilmamis olmasi enteresan yalniz. bebegin gelisiminden mi idrar testinden mifarkettiler nasil oldu seninki?

saol canım benim başlarda bi sorun yoktu 3 haftadır sanırım ,ayaklarımda daha doğrusu bütün vücudumda ödem oluştu ayaklarım balon gibiydi. tansiyonda yüksek çıkmaya başladı.idrar testinde albüm çıktı o yüzden yatırdı doktor.çok şükür bebeğin gelişimi gayet iyi günlerimi doldurmaya bakıyoruz ama muhtemelen 39. haftada alır bebeği henüz gün belirlemedik cuma günü kontrole çağırdı herhalde o gün belli olur

hastaligin superi olmaz tabii ama sonradan ortaya cikmasi ve bebegin gelisimini etkilememesi acisindan super olmus canim. sen simdi tansiyonuna dikkat et zaten 1 hafta kalmis en onemlisi bu. hayirlisi olsun bebegin ve senin icin

Cnm yaşlı olsa tamam dicem de annem daha 45 yaşında ve çok genç ve diri duruyo...bilmiyorum neden böle yapıo...ben canı tatlı biri diilimdir, ah vah falan etmem, belki de ondan bu kadar rahattır.

Fatmacım belki bu aceleci davranır belli mi olur,sen çantanı hazırla koy kapı kenarına :) tedbir bizden takdir Allah'tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…