kızlar sizin günleriniz belli heyecan yapıyorsunuz benim belli deil ya sankı hıç dogurmayacakmışım gibi geliyorve daha hala ben cantamı hazırlamadımmm sanırım forumda tek hazırlamayan ben kalmışımdır..niye bu kadar rahatsam :26::26:
Destinacım ne bekliyorsun kuzum hadi artık hazırla istersen çantayı benimkiler cantada durmaktan ütüleri bozuldu nerdeyse korkumdan erken hazırladım bende sanki biraz artık bugün itibariyle 36-4 oldum cevremdeki herkes erken dogurunca heyecandan hazırlayayım kimse beceremez diye düşünmüştüm gerçi hala biberon ve emzik almadım ama bugün yarın onuda alırım artık
cnm ya ben hep 42haftamda dogum yaptım ya sanırım ondan dolayı böyle rahatım :))) ne bilim bir türlü elim gitmiyor cantayı hazırlamaya..aslında hersey yıkandı sadece içine yerleşecek ama bir türlü koyamadım işte.. yada sankı hazır olursa doguma gıdermışım gıbı mı gelıyor artık bilemedim ki
valla kimseyi korkutmak,etkilemek istemiyorum kendi kişisel görüşümü söylüyorum..zaten hepimiz hassasız..her kötü örnekte doğum şekli konusunda fikir değiştiriyorum o sebeple..normal doğum tabiib ki adı üstünde normal olan...ama bunları duyunca kendime güvenemiyorum açıkcası..
merhaba arkadaşlar geçmişi okumadım doğum yapan varmı bilmiyorum.varsa eğer Allah analı babalı büyütsün inş:) ben bir haftadır hastanedeydim preeklampsi teşhisiyle yattım.doktor bugün tburcu etti ama artık normal doğum yapma sansım kalmadı maalesefsezaryen olucam bir hafta sonra muhtemelen..
Ne güzel annen senin için kendini yıpratıyomuş, bnm ki kılını kıpırdatmıyo, evime davet edince misafir gibi oturuyo....yazık annene, inşallah gönlünü almışsındır cnm...
merhaba arkadaşlar geçmişi okumadım doğum yapan varmı bilmiyorum.varsa eğer Allah analı babalı büyütsün inş:) ben bir haftadır hastanedeydim preeklampsi teşhisiyle yattım.doktor bugün tburcu etti ama artık normal doğum yapma sansım kalmadı maalesefsezaryen olucam bir hafta sonra muhtemelen..
cnm ya ben hep 42haftamda dogum yaptım ya sanırım ondan dolayı böyle rahatım :))) ne bilim bir türlü elim gitmiyor cantayı hazırlamaya..aslında hersey yıkandı sadece içine yerleşecek ama bir türlü koyamadım işte.. yada sankı hazır olursa doguma gıdermışım gıbı mı gelıyor artık bilemedim ki
42.haftamıı ayyyy o yüzden rahatsın şimdi anladımm ben kızıma 38.haftada gitmiştim hastaneye sezeryandı gerçi ama buda öyle olacak gibi geliyor eee 38 e de bişey kalmadı cuma 37 oluyoruz bizde son haftayı da sayma al sana dogum geldi bile ama bende evde hiç bişey yapmadım heryer heryerde temizlik falan yavas yavas yaparım artık bigün bi oadyı diğer gün bi odayı zaten evim küçük yapamazsamda canım sagolsun yapan bulunur elbet
geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin...ikinizde sağlıklı olunda sezeryan normal fark etmez Rabbim kolaylığını verir inşallahhhh
Arkadaşlar bebeğimin çantasını hazırlıyorum da, hastane küçük bi bibron getirin demişti. Küçük plastik biberon aldım da, plastik kabını 15-20 dk kaynatıcam, ucunu da kaynamış suya sokup 1-2 dk sonra çıkarcam....doğru mu?
ben gidip çantamı tekrar kontrol edeyim evi son bir toplayayım
bu arada silikon göğüs ucu koydunuz mu çantaya (benim göğüs uçlarım fazla değil acaba bebiş emebilir mi silikon göğüs ucu mu koysam )
ben gidip çantamı tekrar kontrol edeyim evi son bir toplayayım
bu arada silikon göğüs ucu koydunuz mu çantaya (benim göğüs uçlarım fazla değil acaba bebiş emebilir mi silikon göğüs ucu mu koysam )
fatmacım bende senin gibiyim, eşyaları yıkadım ütüledim ama çantaya koyamadım daha, hepsi dolapta bekliyor, elim gitmiyor bir türlü, sanki o gün doğuracağım gibi hazır değilimmmmm :18::18::18:
Dualarım seninle ve tüm anne adaylarıyla sen gönlünü ferah tut her fırsatta bu problemi dillendirme herkesle konusma çünkü sağlıkla ilgili problemlerde cevremizdeki herkes doktor kesiliyor basımıza ve her kafadan ayrı ses cıkıyor
Bebeğini sağlıkla bi sekilde dünyaya getirirsin insallah
canim cok gecmis olsun. hamileligin basinda bende de vardi ayni durum. sonra kendiliginden duzeldi 25. haftada.. daha once anlasilmamis olmasi enteresan yalniz. bebegin gelisiminden mi idrar testinden mifarkettiler nasil oldu seninki?
saol canım benim başlarda bi sorun yoktu 3 haftadır sanırım ,ayaklarımda daha doğrusu bütün vücudumda ödem oluştu ayaklarım balon gibiydi. tansiyonda yüksek çıkmaya başladı.idrar testinde albüm çıktı o yüzden yatırdı doktor.çok şükür bebeğin gelişimi gayet iyi günlerimi doldurmaya bakıyoruz ama muhtemelen 39. haftada alır bebeği henüz gün belirlemedik cuma günü kontrole çağırdı herhalde o gün belli olur
Aldım canım gonlunu almaz olurmuyum ıcım cız ettı valla benımde sonradan sarıldım optum sebeklık yaptım en nıhayetınde aldım gonlunu ben hıc ozur dıleyemem deyaptıgım sebeklıklerle sapur supur opmelerle kandırdım annecikimi Canım yaa yapısı oyle demekkı senın annenınde belkı artık bıkmıstır zamanında yaptıgı ıslerden fln ne bılıım uzulme sende hıc oyle kabullenmek zorundasın
Canım cok gecmıs olsun yaa preeklampsı nedır ben bılmıyorum da senınde canın sıkılmıs anlasılan hıc onemlı degıl sezeryan yada normal dogum olacagı onemlı olan bebısının saglıgı gerısı bos hıc canını sıktıgına degmez
kızlar sizin günleriniz belli heyecan yapıyorsunuz benim belli deil ya sankı hıç dogurmayacakmışım gibi geliyorve daha hala ben cantamı hazırlamadımmm sanırım forumda tek hazırlamayan ben kalmışımdır..niye bu kadar rahatsam :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?