Kızlar akıntınız var mı bu aralar... Varsa da nasıl? Benimki çok duru... akıntı gibi değil su gibi, çok kilodum su akmış gibi ıslanıyor... bu genelde doğum yaklaşınca olmaz mı? bu arada 6+4 üm...
kızlar ben de ingilzice öğretmeniyim anadolu lisesinde.Ben edebiyat öğretmeniyim canım. Sen her gün okuldasındır. Bizim branşların biraz daha rahat. Bu sene çok şükür boş günüm bile var. Kaçıncı sınıfları okutuyorsun? Ben Hatay'dayım. Sen hangi ildesin?
sat 9mart. muhtememl doğum inşallah 14 aralık. kese göründü.benide eklermisniz sat 27 şubat beklenen doğum tarihi 4 arakllık kilom 60 kese göründü
kızlar ben de ingilzice öğretmeniyim anadolu lisesinde.
meslektaşız demekki.
aralık ayı pek iyi bi zamanlama değil galiba ama ne yapalım Allah böyle kısmet etti.
şu an raporluyum. doktor verdi. lekelenmem var. Allah hepimizin yardımıcısı olsun.
günaydın arkadaşalar;Kızlar akıntınız var mı bu aralar... Varsa da nasıl? Benimki çok duru... akıntı gibi değil su gibi, çok kilodum su akmış gibi ıslanıyor... bu genelde doğum yaklaşınca olmaz mı? bu arada 6+4 üm...
maşallah sana.Merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz... inşallah sağlıkllı bir şekilde büyür gelişir bebişiniz...Ben de normalde sigara içen bir insandım... Hamile olduğumu öğrendiğim gün hayatımdan çıkardım... İlk 1-2 gün hayat anlamsızlaşmaya başladı, Ama sonra ne için bıraktığımın ciddi anlamda farkında olunca, herşey çok değişti... Bitti artık sigara benim için, eşim içiyor umrumda bile değil... ilk günler düşündüm... günde 1 tane içsem dedim, o içerken 1-2 nefes alıp köreltsem nefsimi dedim... ama nekadar saçmalık olduğnu anladım, bu durum kendini daha çıkmaza sokmaktan başka hiçbirşey değil... Sigara gerçeken çok büyük psikolojik bir durum, sigara içenlerin çok büyük bir kısmı hayatında herşey normal devam ederken asla sıgarayı bırakamazlar, ama sigaradan daha büyük psikolojik bir durum olduğunda hamilelik gibi kanser hastası olmak gibi anında keserler sigarayı, sizde böyle düşünün...Çünkü sigarayı bıraktığın halde aklından çıkmaması insanı yeyip bitiriyor...
bana göre zamanlama harika.kızlar ben de ingilzice öğretmeniyim anadolu lisesinde.
meslektaşız demekki.
aralık ayı pek iyi bi zamanlama değil galiba ama ne yapalım Allah böyle kısmet etti.
şu an raporluyum. doktor verdi. lekelenmem var. Allah hepimizin yardımıcısı olsun.
kızlar ben de ingilzice öğretmeniyim anadolu lisesinde.
meslektaşız demekki.
maşallah hep öğretmen burası. ben de lisede öğretmenimbende lisede öğretmenm meslektaş çok demekki.arkdşlar aralık ayı neden iyi bir zamanlama değil ...
maşallah sana.
ben hamile olduğumu bilmeden bir hafta önnce bırakmıştım sigarayı. hamile olmam öyle büyük bir mucizeydiki benim için öğrendiğim gün oturdum üç tane içtim. sonraki günlerde de bir iki nefes işte. ayy çok üzülüyorum. bugün işallah bir karar da ben alırım.
maşallah ne kadar öğretmen varmış:)herkese merhaba.. ben de aralık annesi olucam inşallah. tahmini doğum tarihi 18 aralık. ayrıca ben de birçoğunuz gibi öğretmenim :) herkese şimdiden hayırlı olsun inşallah...
canım işallah bebeğin sağlıkla gelir. işallah sorun yoktur. sat ne zaman?maşallah hep öğretmen burası. ben de lisede öğretmenimbıranşım matematik..
ben de sigara içiyodum. hamileliğimi öğrendiğim gün bıraktım. hamile olduğumdan şüphelendiğim halde içtim 3-4 gün, içtiğim günde 1 ya da 2 tane en fazla.
şimdi durum şüpheli kanamam oldu belirtiler kayboldu bekliyoruz ne olduğu belli olsn diye..
şimdiden kendimi suçlamaya başladım sigaradan olduysa diye.
o yüzden sakın eline alma sigarayı bundan sonra. için rahat olsun..
şu anda bebekler yoktan varolma aşamasında.herşey sıfırdan oluşuyo o yüzden çok zararlı
sen de sayısalcısın işte:)ben öğretmen değilim, işletme mezunuyum..
ben öğretmen değilim, işletme mezunuyum..
selam kizlar ya benimde cok kasik agrilarim var ilk bebisimde boyle degildi ama hayirlisiiii
topigi ogretmenler basmisssss
memurlar esek daha iyiiiiiiiiiiiiiii
ya kızlar bebek için nasıl besleniyorsunuz? herşeyi yemek mi gerekiyo?
maşallah ne kadar öğretmen varmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?