http://lbdf.lilypie.com/Puq8p2.png
canım sadece bu kısmı yapıştıracaksın[/QUO
canımmm sana da teşekkür ederim...valla ben insanı delirtirim resmen!!! beceriksizlik had safhada!!!mahçup ettiniz beni hepinize ayrı ayrı kucak dolusu sevgiler herşeyyyy gönlünüzceeeee olsun inşallahhhhhhhhhh
Hah!!! Bu daha iyi oldurica ederim cnm...
az önce de böyle yapmıştım Allah Allah!!!
eşim dio ki: seni siteden atacaklar!! sinir katsayısını 1500 e çıkardın!!!! tekrar teşekkürlerrrr canımmmmm cok sağollllllllll..
kızlar ben sizin yazdıklarınızın takipçisiyim..
bugün itibariyle 38 haftalığım,dün jel kıvamında bir akıntım geldi..renksizdi ama..intten biraz baktım nişan olabilirmiş.bugün de bel ağrım var ama doktorumla görüşmek için sancı bekliyorum.sancı da nasıl bir şey onu da bilmiyorum gerçi:18:.doktora çarşamba gitmiştim bir hafta sonra gel demişti.Beklemedeyim.
Çehregül seninle aynı günmüyüz kız ?
canım nişan olabilir.renksiz olurmuş zaten bazen kanlı olurmuş.arkadaşların dediği gibi açılmanın başladığını gösteriyormuş.doğum 2 saat sonrada olabilir 2 hafta sonrada olabilir diye okumuştum biryerde.bence panik yapma ne güzel bebiş haber veriyor anneeee ben geliyorum diye
evet ben de okumuştum öyle bir yerde.ben de ondan sakin olmaya çalışıyorum.teşekkür ederim cnm içimi rahatlattın.Randevumu erkene alabilirim doktorumla..sancı adet sancısı gibi oluyor diyorlar ya..işin kötüsü ben adet sancısı çekmem ki..
yok cnm nerdeeee, tickerim yanlıştı düzelttim.
Canm değişik ve yoğun ağrın olursa hani böyle karın ağrısı gibi o benzer.evet ben de okumuştum öyle bir yerde.ben de ondan sakin olmaya çalışıyorum.teşekkür ederim cnm içimi rahatlattın.Randevumu erkene alabilirim doktorumla..sancı adet sancısı gibi oluyor diyorlar ya..işin kötüsü ben adet sancısı çekmem ki..
misvikvik,seplem ve çehregül hepinize ayrı ayrı kocamannnn teşekkürler...bisürü zahmet verdim cok sağolun...
canım soğukkanlılığına hayran kaldım. maşallah sana.ben çoktan doktorda almıştım soluğu. belki 2 saat belki 2 hafta sonra ama ben yerinde olsam her ihtimale karşı giderdim.
bakın hepimize yararlı olabiecek bir yazı buldum:
nişan Gelmesi Nedir? doğum Ne Kadar Sonra Başlar?
Gebelik sürsince rahim ağzında oluşan salgılar burada birikmeye başlar ve bu rahim ağzının içindeki kanalı tıkar. Sümüğümsü bir yapı olan bu birikmiş salgılar mukus tıkaç olarak adlandırılır. Bu tıkaç bebeği dış etkenlerden korur, enfeksiyon etkenlerine karşı bariyer görevi görür. Hamileliğin sonlarına doğru doğum zamanı yaklaştıkça rahim ağzında bir takım değişimler başlar ve bu mukus tıkaç düşer, buna nişan gelmesi denir. Kişi bunu çamaşırında bulabilir ya da tuvalete gittiğinde fark edebilir. Çoğu zaman nişan ile birlikte koyu kahverengiden açık kırmızıya ve pembeye kadar değişen renkte bir miktar akıntı da görülür. Bazı kadınlarda 36. hafta civarında gelebileceği gibi son ana kadar görülmeyebilir. Hatta bazı kadınlarda olay çok yavaş ve uzun sürede gerçekleştiğinden anne adayın olayın farkında bile olmayabilir. Mukus tıkaç hamilelik sırasında sıkça görülen akıntıların içinde fark edilmeyebilir. Akıntı açık kırmızı renge dönerse ve miktarı artarsa zaman kaybetmeden doktora başvurmanız gereklidir, bu nişan gelmesi değil kanama olabilir. 36 haftadan küçük gebeliklerde böyle kanlı sümüğümsü bir yapı geldiğinde mutlaka doktorunuza haber vermelisiniz. Eğer hamileliğiniz 36 haftadan büyük ise endişe etmenize gerek yoktur.
nişan gelmesi doğumun ilk belirtilerinden biri olmakla birlikte nişan gelmesinden ne kadar sonra doğumun başlayacağını söylemek mümkün değildir. Bazen saatler sonra, bazen günler hatta haftalar sonra doğum başlar.
Benim de nişanım gelsin doğumum başlasın yeter artık sıkıldım doğurmak oğluma kavuşmak istiyorum..bu koca göbüşü we sanki benm değilmiş gibi hantal olan bi vücudu istemiyorummmmmm 68 kilo oldum yaa ..yürüyen balina gibiyim
Benim de nişanım gelsin doğumum başlasın yeter artık sıkıldım doğurmak oğluma kavuşmak istiyorum..bu koca göbüşü we sanki benm değilmiş gibi hantal olan bi vücudu istemiyorummmmmm 68 kilo oldum yaa ..yürüyen balina gibiyim
. İyi almissin cnm cok degilkii ben oglusumda 20 kg aldim 2943 dogdu bundada suana kadar. 9kg aldim bakalim kacla biteceek saglikli olsunlarr ins vericeez bu kilolari ama bende kendimi fil yavrusu filan deil fil gibi hissetmio degilim :)))ben nabayim ben su aygiri gibi oldum en son 77 kilodum toplam 13 kilo aldim daha 36 ya yeni girdiiiiiiiim
. İyi almissin cnm cok degilkii ben oglusumda 20 kg aldim 2943 dogdu bundada suana kadar. 9kg aldim bakalim kacla biteceek saglikli olsunlarr ins vericeez bu kilolari ama bende kendimi fil yavrusu filan deil fil gibi hissetmio degilim :)))
doktorum kizdi ama dur de ddidi kendinedidi gidisaat iyi diil didi 16 kilo sinir didi bebis 2bucuktu pazartesi gitcez 3 ollmustur 1 aydir olculmiy bakam ben nekadan oldum uf 3 u gecikse suni sanci ne varsa yap dogurt beni dicem wcye abone oldum yuruyemiyorum oturup kalkamiyorum cok fenayimm altima isiyom resmen sidik icindeyim ya sonta taktircam pazartesi dogurtmazsa beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?