2011 Aralık Anneleri

Allah iyiliğini versin, güldürdün beni cnm sabredicez artk, ben de aynı durumdayım, günde en az 5 iç çamaşırı değiştiriyorum.

Allah iyiliğini versin, güldürdün beni cnm sabredicez artk, ben de aynı durumdayım, günde en az 5 iç çamaşırı değiştiriyorum.

ay yerden bisi egilip alamiyorum kalan kaliyo yerlerde esim gelince ona diyom al yolda bisi dusuyo elimden oturcam resmen yere oyle fena oluyom yaaaaaaaaaaaa soyle kendimi karyolaya atmak istiyom yuzukoyun yatmak istiyom esimlen cilvelesmek istiyom sert sert

Benimde oyle cnm esime diyorum50 tane olsa i.camasiri bana 1 hafta dayanmaz dieee

en iyisi sontami taktirsak nedir ben hasta bezi alma dusundum benimkide hijyenik olmaz mikrop kaparsin diyo eltimde diyo al lazimlik yap diyo ben donumu indirme useniyom lazimliga nasi oturayim en iyisi sonta valla

erken kiz 37 yi doldurunca dicem dogurt bu cuma deil haaftaya cuma felan dicem dogurturmu ki dogurtmaz bence dalgami geciyon yuru evine dicek bak gor
Bencede dogurtmaz canm yaa :) alemsin vallaa ins kendi sancinlaa gelir bebisin ben suni sanci hic cekmedim ama destinaya sor bak suni sanci zor olurr ins kendi sancinla olurr evet ufak bebek daha kolay dogar amaa kilolu oluncada zor dogm olcak die bise yok sonuc olarak herkesin catisi farkli ufacik bebeklerde yine kesik yiyen varr ins sagliklicaa aliriz meleklerimizi kucagimiza

Kocişe gıcık oldum alıyor eline kumandayı dizi açıyor . Bişey söylüyorum on kere tekrar ettiriyor .

amin canim ins epudurel istiycem ben zaten bi operasyon daha gecircem dogum esnasinda o yuzden agir gecebilir diye epudurel olayim dedim son kararimi verdim nasilsa beles kullanayim firsayi valla

Kocişe gıcık oldum alıyor eline kumandayı dizi açıyor . Bişey söylüyorum on kere tekrar ettiriyor .

sorma bendede var aynindan benimki dizi aciyor ama azinida aciyor horul horul uyuyor oturdugu yerden ben basliyorum konusmaya gozler kayiyor susuyom bekliyom 5 dk sonra ee diyor gelde kaffayi yeme yane heycanla bi dizi aciyoz diz diz adam uyuyor yaaaaaaaaaaaaaaa dizinin yarisinda uyaniyorr geri aliyor gene izliyor bende izlemek zorunda kaliyorum

Aynısının oyun oynayan versiyonu da bende var...

:2:

ticker nasıl yapılıyor..bende istiyorum araştırdım ama bulamadım..

cnm lilypie.com sitesine gir Maternity & Pregnancy tikla sonra Days and weeks buna tikla full size ticker i sec sonra istedigin resim sec next de yine bebis seciceen sonra yine next de
Expected Due Date
Due-date calculator beklenen dogum tarihini gir

Last Menstrual Period
Used for C-Section or where
term may not be 40 wks.: sat i gir

Optional text to display above the ticker: yazn yere istedigin seyi yaz bebisin adi gibi

son olarak next de ve orda

For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves yaziyor ordan Image URL tikla biraz asagida cikan

Code snippet: Image URL
The ticker URL:

http://lbdf.lilypie.com/Dl1Qm8.png bunun gibi bise cikar onu kopyala profiline girip kisisel tercih bolumunde cizelge var oraya yapistrr ayy cok karisik olmadi inss anlatabildim:26:

amin canim ins epudurel istiycem ben zaten bi operasyon daha gecircem dogum esnasinda o yuzden agir gecebilir diye epudurel olayim dedim son kararimi verdim nasilsa beles kullanayim firsayi valla

anladm cnm ben operasyon gecirmeden epidural alicam inss ne operasyonu yazilabilcek biseymi merk etttim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…