doktorum kizdi ama dur de ddidi kendinedidi gidisaat iyi diil didi 16 kilo sinir didi bebis 2bucuktu pazartesi gitcez 3 ollmustur 1 aydir olculmiy bakam ben nekadan oldum uf 3 u gecikse suni sanci ne varsa yap dogurt beni dicem wcye abone oldum yuruyemiyorum oturup kalkamiyorum cok fenayimm altima isiyom resmen sidik icindeyim ya sonta taktircam pazartesi dogurtmazsa beni
Cnm erken degilmi pazartesi dogum icin :26:
Allah iyiliğini versin, güldürdün benicnm sabredicez artk, ben de aynı durumdayım, günde en az 5 iç çamaşırı değiştiriyorum.
Allah iyiliğini versin, güldürdün benicnm sabredicez artk, ben de aynı durumdayım, günde en az 5 iç çamaşırı değiştiriyorum.
Benimde oyle cnm esime diyorum50 tane olsa i.camasiri bana 1 hafta dayanmaz dieee
ticker nasıl yapılıyor..bende istiyorum araştırdım ama bulamadım..
Bencede dogurtmaz canm yaa :) alemsin vallaa ins kendi sancinlaa gelir bebisin ben suni sanci hic cekmedim ama destinaya sor bak suni sanci zor olurr ins kendi sancinla olurr evet ufak bebek daha kolay dogar amaa kilolu oluncada zor dogm olcak die bise yok sonuc olarak herkesin catisi farkli ufacik bebeklerde yine kesik yiyen varr ins sagliklicaa aliriz meleklerimizi kucagimizaerken kiz 37 yi doldurunca dicem dogurt bu cuma deil haaftaya cuma felan dicem dogurturmu ki dogurtmaz bence dalgami geciyon yuru evine dicek bak gor
cnm lilypie yaz google. ilk çıkan siteye gir. orda ztn adım adım ilerliyosun, ingilizce ama yine de anlarsın...dene, yapamazsan ben yaparım sana.
Bencede dogurtmaz canm yaa :) alemsin vallaa ins kendi sancinlaa gelir bebisin ben suni sanci hic cekmedim ama destinaya sor bak suni sanci zor olurr ins kendi sancinla olurr evet ufak bebek daha kolay dogar amaa kilolu oluncada zor dogm olcak die bise yok sonuc olarak herkesin catisi farkli ufacik bebeklerde yine kesik yiyen varr ins sagliklicaa aliriz meleklerimizi kucagimiza
Kocişe gıcık oldum alıyor eline kumandayı dizi açıyor .Bişey söylüyorum on kere tekrar ettiriyor .
Kocişe gıcık oldum alıyor eline kumandayı dizi açıyor .Bişey söylüyorum on kere tekrar ettiriyor .
Aynısının oyun oynayan versiyonu da bende var...
sorma bendede var aynindan benimki dizi aciyor ama azinida aciyor horul horul uyuyor oturdugu yerden ben basliyorum konusmaya gozler kayiyor susuyom bekliyom 5 dk sonra ee diyor gelde kaffayi yeme yane heycanla bi dizi aciyoz diz diz adam uyuyor yaaaaaaaaaaaaaaa dizinin yarisinda uyaniyorr geri aliyor gene izliyor bende izlemek zorunda kaliyorum
amin canim ins epudurel istiycem ben zaten bi operasyon daha gecircem dogum esnasinda o yuzden agir gecebilir diye epudurel olayim dedim son kararimi verdim nasilsa beles kullanayim firsayi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?