2011 Aralık Anneleri

kızlar doğuracağımız gün doğumun yaklaştığını hissedecekmiyiz? nişan, su gelmesi dışında bir belirti oluyor mu acaba? çocuğun hareketlerinde vs... değişiklik gibi... bu aralar doğurmayacakmışım gibi hissediyorum, hatta haftaya arkadaşlarımla buluşucam. ya doğurursan diyorlar, ben de hiç niyetim yok diyorum şuanda hafif belim sızlıyor ama bugün çok yürüdüm; yorulmamdan kaynaklanıyor olabilir.
bu arada hepimiz topun ağzındayızher an doğurabiliriz.

anladm cnm ben operasyon gecirmeden epidural alicam inss ne operasyonu yazilabilcek biseymi merk etttim:26:

totomda bi ben vardi cok minikti biraz buyuduydu doktora gitmistim et beni dedi buyurse gel alam dedi ok dedim sonra buyudu buyudu veee cok buyudu ben unuttum onu sonra bi baktim kocaman olmus gecen sene esime dedim aldiralim oda trye gidince arastirip aldiririz dedi gittik arastirmaya vakit kalmadi buraya geldik doktra gosterdim kari soka girdi gorunce kocana nasi aciyon kendini boyle igrenmiyomu dedi yoo dedim gozu onu gormuyo valla dedim sonra bi evrak verdi o gun bu gun diye hep erteledim sevk kagidini esim reklam kagidi sanip atmis oyle kaldi sonra gebe kaldim zaten doktoruma soyledim dogumda alirlar dedi not dustu kocaman valla orta boy incir kadar otururkene hissediyom artikin massallahi var iyi beslenmis

Ay anacimm bugun sabah az daha esimi uyandirip cocuk geliyo galiba diyecektim.neyseki agrilarim biraz zaman sonra gecti.simdide kasilmalarim oluyo nts deyken cikan kasilmalarin aynisi.ama bu sefer daha sik oluyo.Valla hergun evde bir panik havasi ha bugun doguruyorum ha yarin diye.Ama esimde bende carsamba gunune kadar durmasi icin dua ediyoruz.o zaman tam 37 haftalik oluyo.Ve o gun doktor randevum var.Yine alttan acilma varmi diye bakicaklar.Benim icime nedense 1 yada 2 aralik gibi doguyo.Cunku zaten dogmaya hazir olan kizim distan mudahele ile fazla kalmaz gibime geliyo.Bakalim sukur 8 gunu geride biraktik.Biraz daha siktikmi disimizi iyi bir kiloyla dogucak insallah.

Sizler nasilsiniz bu arada.Bakiyorum herkes dogurmaya hevesli bende tam tersi dursun diye cabaliyorum.Alemsiniz valla

sonunda başardım canım..teşekkürler

ah keske hissetsek kiz hissedilmiyo ki bende suyum gelene ne gelirse o gelene kadar caliscam doktor calis agir kaldirma tek dedi ondan caliscam hic korkma gez toz guzel vakit gecir sonra oturcan evinde koca kis

gecmis olsun cnmm ins kolayca dogumunu yapip o et benindende kurtulursn

valla ben sabah sanciyla uyandim buyuk wc istegiyle gittim kivrandim wcde agrili agrili hataya girdim inleyerek esime cok agrim varrr dedim efendim dedi cok sancim var dedim ha tamam dedi horlamaya devam etti sonra birden kalkti

cnm saate dikkat et sancı aralıklarına bak, ne olur ne olmaz.

ben kendimde bir problem oldugunu hissetmistim doktora gitmeden once.yani sancilarimin oldugunu ve acikligimin oldugunu.ama ne zaman doguracagimi kestiremiyorum.bence yakin bir zamanda gelicek kizim.zaten ortalama 3 hafta kaldi genelde kizlar sikin disinizi

sika sika azimda dis kalmicak kiz kaynanam dogumdada sik disinibagirma gunah dedi sikcak dis kalmicak o ana allahim bagirmayin ha gunahmis

sanki bana hiç hissetmicekmişim gibi geliyor.herşey birden olucak gibi.keşke açılma olup olmadığını anlayabileceğimizde bişey yapsalardı :)evde kontrol ederdik:)

Geçmiş olsun Meleğim olsun .
Annişciğim istediğin zamanda hayırlısıyla doğar inşallah tatlım .
Sevi45 ticker güzel oldu .

valla ben sabah sanciyla uyandim buyuk wc istegiyle gittim kivrandim wcde agrili agrili hataya girdim inleyerek esime cok agrim varrr dedim efendim dedi cok sancim var dedim ha tamam dedi horlamaya devam etti sonra birden kalkti

hehehehe allah seni benim herife desem cocuk geliyo diye ikinci olmasina ragmen firlar yataktan

sanki bana hiç hissetmicekmişim gibi geliyor.herşey birden olucak gibi.keşke açılma olup olmadığını anlayabileceğimizde bişey yapsalardı :)evde kontrol ederdik:)

kiz bak ne dicem ben ablamin ilk bebesinde yanindaydim doktora gittik ablamin10 dk bir sancisi geliyordu ama doktor ne alttan ne ustten muayne etti karsidan bakti daha vaktin var dedi eve yolladi ablam wc girdi turuncumu desem pembemi desem tuhaf bisi geldi ardindan dusa girdi cikti yataga yatti bak kiz alttan bisi gorcenmi dedi bana baktim nasi desem buyuk boy ceviz kadan acikti seysi karsidan bakmala gorunuyodu acik oldugu ama tabi ben ozaman bekardim dedim ablam evli ya oyle kocamandir delik diye dedim acik ama sen evlisin dedim guldu sonra giyindi iceri yurudu zorlana tam koltuga uzandi paldir kuldur suyu geldi orkit koymustu altina palet gibi oldu hemen acile attik 8 cm acilmasi varmis doktor hemen dogurcak dedi dogurdu biraz acik yazdim kusura bakmayin ayipci deilim ayipci seyde yazdiysam ozur dilerim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…