anladm cnm ben operasyon gecirmeden epidural alicam inssne operasyonu yazilabilcek biseymi merk etttim:26:
cnm lilypie.com sitesine gir Maternity & Pregnancy tikla sonra Days and weeks buna tikla full size ticker i sec sonra istedigin resim sec next de yine bebis seciceensonra yine next de
Expected Due Date
Due-date calculator beklenen dogum tarihini gir
Last Menstrual Period
Used for C-Section or where
term may not be 40 wks.: sat i gir
Optional text to display above the ticker: yazn yere istedigin seyi yaz bebisin adi gibi
son olarak next de ve orda
For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves yaziyor ordan Image URL tikla biraz asagida cikan
Code snippet: Image URL
The ticker URL:
http://lbdf.lilypie.com/Dl1Qm8.png bunun gibi bise cikar onu kopyala profiline girip kisisel tercih bolumunde cizelge var oraya yapistrr ayy cok karisik olmadi inss anlatabildim:26:
kızlar doğuracağımız gün doğumun yaklaştığını hissedecekmiyiz? nişan, su gelmesi dışında bir belirti oluyor mu acaba? çocuğun hareketlerinde vs... değişiklik gibi... bu aralar doğurmayacakmışım gibi hissediyorum, hatta haftaya arkadaşlarımla buluşucam. ya doğurursan diyorlar, ben de hiç niyetim yok diyorumşuanda hafif belim sızlıyor ama bugün çok yürüdüm; yorulmamdan kaynaklanıyor olabilir.
bu arada hepimiz topun ağzındayızher an doğurabiliriz.
tamam canım saol bi deniyim bakalım
totomda bi ben vardi cok minikti biraz buyuduydu doktora gitmistim et beni dedi buyurse gel alam dedi ok dedim sonra buyudu buyudu veee cok buyudu ben unuttum onu sonra bi baktim kocaman olmus gecen sene esime dedim aldiralim oda trye gidince arastirip aldiririz dedi gittik arastirmaya vakit kalmadi buraya geldik doktra gosterdim kari soka girdi gorunce kocana nasi aciyon kendini boyle igrenmiyomu dedi yoo dedim gozu onu gormuyo valla dedim sonra bi evrak verdi o gun bu gun diye hep erteledim sevk kagidini esim reklam kagidi sanip atmis oyle kaldi sonra gebe kaldim zaten doktoruma soyledim dogumda alirlar dedi not dustu kocaman valla orta boy incir kadar otururkene hissediyom artikin massallahi var iyi beslenmis
Ay anacimm bugun sabah az daha esimi uyandirip cocuk geliyo galiba diyecektim.neyseki agrilarim biraz zaman sonra gecti.simdide kasilmalarim oluyo nts deyken cikan kasilmalarin aynisi.ama bu sefer daha sik oluyo.Valla hergun evde bir panik havasi ha bugun doguruyorum ha yarin diye.Ama esimde bende carsamba gunune kadar durmasi icin dua ediyoruz.o zaman tam 37 haftalik oluyo.Ve o gun doktor randevum var.Yine alttan acilma varmi diye bakicaklar.Benim icime nedense 1 yada 2 aralik gibi doguyo.Cunku zaten dogmaya hazir olan kizim distan mudahele ile fazla kalmaz gibime geliyo.Bakalim sukur 8 gunu geride biraktik.Biraz daha siktikmi disimizi iyi bir kiloyla dogucak insallah.
Sizler nasilsiniz bu arada.Bakiyorum herkes dogurmaya hevesli bende tam tersi dursun diye cabaliyorum.Alemsiniz valla
Ay anacimm bugun sabah az daha esimi uyandirip cocuk geliyo galiba diyecektim.neyseki agrilarim biraz zaman sonra gecti.simdide kasilmalarim oluyo nts deyken cikan kasilmalarin aynisi.ama bu sefer daha sik oluyo.Valla hergun evde bir panik havasi ha bugun doguruyorum ha yarin diye.Ama esimde bende carsamba gunune kadar durmasi icin dua ediyoruz.o zaman tam 37 haftalik oluyo.Ve o gun doktor randevum var.Yine alttan acilma varmi diye bakicaklar.Benim icime nedense 1 yada 2 aralik gibi doguyo.Cunku zaten dogmaya hazir olan kizim distan mudahele ile fazla kalmaz gibime geliyo.Bakalim sukur 8 gunu geride biraktik.Biraz daha siktikmi disimizi iyi bir kiloyla dogucak insallah.
Sizler nasilsiniz bu arada.Bakiyorum herkes dogurmaya hevesli bende tam tersi dursun diye cabaliyorum.Alemsiniz valla
gecmis olsun cnmm ins kolayca dogumunu yapip o et benindende kurtulursn
kızlar doğuracağımız gün doğumun yaklaştığını hissedecekmiyiz? nişan, su gelmesi dışında bir belirti oluyor mu acaba? çocuğun hareketlerinde vs... değişiklik gibi... bu aralar doğurmayacakmışım gibi hissediyorum, hatta haftaya arkadaşlarımla buluşucam. ya doğurursan diyorlar, ben de hiç niyetim yok diyorumşuanda hafif belim sızlıyor ama bugün çok yürüdüm; yorulmamdan kaynaklanıyor olabilir.
bu arada hepimiz topun ağzındayızher an doğurabiliriz.
Geçmiş olsun Meleğim olsun .
Annişciğim istediğin zamanda hayırlısıyla doğar inşallah tatlım .
Sevi45 ticker güzel oldu .
valla ben sabah sanciyla uyandim buyuk wc istegiyle gittim kivrandim wcde agrili agrili hataya girdim inleyerek esime cok agrim varrr dedim efendim dedi cok sancim var dedim ha tamam dedi horlamaya devam etti sonra birden kalkti
sanki bana hiç hissetmicekmişim gibi geliyor.herşey birden olucak gibi.keşke açılma olup olmadığını anlayabileceğimizde bişey yapsalardı :)evde kontrol ederdik:)
cnm saate dikkat et sancı aralıklarına bak, ne olur ne olmaz.
Bebeğimi hıçkırık tuttuuuu, öyle bi sarsılıyo ki, dışardan belli oluyo...cnm bnm, yerim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?