2011 Aralık Anneleri

selam topik bu arada ben yürü yürü bir haloldum hafta sonu yürümek güzelde akşam olunca bacaklarım ayaklarım belim nasıl ağrıdı sormayın... artık evde sıcak duş alıp bacak açma egzersizleri yapıyorum... birazdan yine yapacam... benim dr düzenli sancı çıkmadan sanırım çatı muayenesi yapmayacak... yapsa ayrı yapmasa ayrı dert yani... neyse dün acaayip çatım ağrıdı sanırım açılmam var ama bilmiyorum kesin değil yani muayene olmayınca... dua edin de bu akşam ağrılarım şöyle 100leri vursun... yoksa cuma ya sezeryan ya da suni sancı seç beğen al olacak... offffffffffff..... annem acele ediyorsun dur bakalım deyip sinirimi bozuyor bunun acelesi mi kaldı 40 cuma doluyor... bugün kasılmam sancım var ama ne düzeyde akşam nstde görecez... ya geçen cuma bir ara 80 oldu sancılarım ama dr düzensiz 10 dakkada bir olursa doğum başlar dedi... bugün tavan yapsın artık demi bekle bekle nereye kadar? cumaya kadar işte... neyse tulayuzundan haberi olan var mı? o da 39+4 idi bugün ve hastaneye gidecekti sabah sunilerle doğum için... Allah yardımcısı olsun! hem onun hem de bizim gibi bekleyenlerin...

aminn cnm nerdeyse sizinkilerin 40ı cıkacak biz hala doguramadık maşallah bu arada bebişine..yarı 4o cıkmış ne güzel

aynen cnm ya yürü yürü belim agrıyor sonra cok fena bu koca göbekle yurumekte hiç kolay deil yani offf şu sancı gelmemeside ne kötü bişey ya inş senin benim gibi bekleyen herlkesin sancısı gelirde bizde dogruruz artıkk.. benim doktorda cumaya cagırıyor suni sancıyla başlatmak için ama ben kabul etmeyecem bebekte sıkıntı yoksa daha beklemekten yanayım..bakalım nasip artık..tulayı arıyacamda ya sancı cekıyorsa dıye aramıyorum bıraz daha vakıt gecsın öyle arıyacam inş kolay olur dogumu..

sağolasın canım amin inşallah..
inşallah yarını atlatırız.. ama herhangibir belirti yok, birden olacak bişey değil diye düşünüyorum ama yanılıyormuyum ki??:18:

ben de dua ediyorum, moralini iyi tut sen bu defa sancılanacaksın bak görürsün.. içime doğuyor.. ama moralini bozmanı bir daha ağlamanı istemiyorum.. herşey iyi olacak.. sancın gelecek ve vaktinde gelecek kızın inşallah.. suni sancı bu defa yok.. ve 2 günün var .. seninle ilgili tahminlerim var..
ne güzel işte yürümeye devam.. inşallah hayırlı zamanda gelecek senin de bebişin...
çok heyecanlanıyorum ben, burda paylaştığımız arkadaşların bebekleri kucağında, senin yada diğer annişlerin gelişmeler oluyor filan ben de burdan çok heyecanlanıyorum.. darısı başımıza inşallah..

slm arkadaslar dun doktora gittim acilmam yok bebisin gelme niyeti yok 3 kilo 600 gram 4 u geccek gibi 2 haftada 600 gram almis yandim ben doktora esim sordu 4 olursa dogurabilirmi diye 4 bucuk dogurttugum var bisi olmaz dedi nstde fazla sancim cikmadi ama adet sancisi gibi sanci giriyo surekli girince sanci yukseliyodu takip ettim bide bebisimin kalp atislari arada cok yukseldi siklasti doktor cok bakti baya soylendi kendi kendine ama normal dedi aklim kaldi kipir kipir hala durmuyo cok sancim var yururkene otururkene yatarkene ne yapcam bilmiyorum bi yandan assya vuruyo sanci bi yandan adet sancisi gibi giriyo belim kopuyo geceleri uyuyamiyorum noluyoooooooo yaaaaa

Merhaba tatli annecikler
Oglum dun aksam saat 6 da dunyaya geldi. 3.710 gr. Adi mustafa erdem.Epidural Normal dogum oldu.dogum ani kisa surdu cok sukur problemsiz bi sekilde atlattik. Epidurali siddetle tavsiye ederim. Darisi sizlerin basina dogum hikayemi en yakin zamanda yazacagim.

kızlar bende dün sabah 7 de hastanedeydim sonda ve damar yolu takıldı.saat 8 de ameliyathaneye alındım ve o güzel anlar başladı...8.05 de kızım gülce dünyaya geldi 8.30 da da ben çıktım.çok kolay ayağa kaldım.sütüm tam kaliteli olmasa da bebeğim hemen aldı çok güçlü bir bebek maaşallah.hemen ayağa kalkabildim sabah 8 de de taburcu olup evimize geldik kızımla.dün sabaha kadar emdi ağladı emdi ağladı 2 dakika bile uyumadım hastanede.gaz sancısı vardı, sabaha kadar sıkıntılandı durdu guzum...şimdi daha iyi şükür ne özel güzel bir duygu...anne olmadan dayanılmaz o uykusuzluğa,göğüs ucunda oluşan o kanayan yarıklara....çok şükür çok...bu arada benim adım emel kılıç,kızımın adı gülce kılıç...kızım 3800gr ve 51 cm boyunda çirkin bir kız...Allah hepinize tez zamanda benimki kadar güzel bir doğum nasip etsin,dualarım sizinle...

biopelin umarım msjımı görürsün,sen de bebişine mama veriyordun di mi şimdi emiyor mu ben biberonla veriyorum bu konuda seninle konusmak istiyordum,kızlar pelin e denk gelirseniz msjımdan bahseder misiniz ben fazla giremiyorum malum bebiş var

iki güzel doğum haberi daha.. tebrik ediyorum sizleri. benimde yarın kontrolüm var inş. hayırlısıyla doğurup dönerim. Bu arada göğüslerimden biri şimdiden çatlamış sanki ince ince sızlıyo.. 10 gündür lansinoh sürüyorum halbuki.. İlk doğumumda çok zorlamıştı beni bu yaralar. yine aynı dert beni bekliyo doğumdan çok bundan korkuyorum. :18:

herkese merhaba... yahu bu nasıl işmiş böyle, bir odadan diğer odaya 6 günde ancak geçebildim...
çok şükür 07.12.2011 de saat 08:25 te güzel kızım dünyaya geldi. spinal anestezi ile doğum yaptım. doktorlarla sohbet ederek kızımı beklemek ii geldi bana. ben hep en başından beri sezeryan düşünen bir anne adayı oldum ve her işte bir hayır olduğunu bir kez daha anladım. doğum esnasında, ameliyatıma yardım eden doktor, tüm ağırlığıyla karnımın üst tarafına defalarca bastırdı ama kızım çıkmadı bi türlü. bir dakika sonra çok şükür ki meleğimin sesi duyuldu, ne olduğunu sordum tabii ki. kızım kordona takılmış. bir kez daha şükrettim Rabbime. ama o çıkış anı ve kızımın sesi hala aklımda. aynı anda ağlamaya başladık. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah... tarifi mümkün olmayan bi duygu bu...
sonrasında tabii ki kızımı hemen giydirip çıkardılar ameliyathaneden. bense sabırsızlıkla dikilmeyi bekliyordum :)) ama o anda ne olduysa içimin kaydığını hissettim, sabretmeye çalıştım ama baktım olmuyor ben ii diilim bayılıyorum sanırım dedim. doktor, miden bulanıyor mu diye sorarken, başını çevir diye bağırdı. zaten kustum hemen ve neyse ki kendime geldim... kısa bi süre sonra da zaten herşey bitti ve sabırsızlıkla odama gitmek için heyecanlanıp durdum :)) ve bebeğime kavuştum... :)))

Ama herşey doğuma kadar ne kadar kolaymış onu anladım... kızımı kucağıma verdiler hadi hemen emzir diye ama minik ağızlım emdikçe göğüslerim kurudu sanki süt gelmedikçe sinirlendi kuzum... ve aç kaldı tabii ki... o gün akşam mecburen mama verdik kızıma... biraz sakinleşti derken, ağlarken göğsünden ses geldiğini farkettik ve doktora söyledik. o gece boyunca yenidoğan yoğun bakımda kaldı kızım... ben o kadar yıkıldım ki kızlar anlatamam size. battaniyesine kokusu sinmişti kızımın, onu koklayarak sabaha kadar ağladım. kendi sancılarımı unutup bırakın yürümeyi nerdeyse koşmaya başladım ordan oraya... çok şükür ki, sabah 7 de geri getirdiler yavrumu. sorun yok dediler... hala o ses geliyor ağlarken, sebebini çözebilmiş diilim

bu arada güzel şeylerde oldu tabi... 4. günün akşamından beri çok şükür sütüm geliyor ve bugün kızım emmeye az çok alıştı. gelmeyecek diye çok korktum ve çok ağladım. inşallah bol bol sütüm olur da karnı doyar kızımın...

bilgilerimize de gelince, 38+3 te doğum yaptım, kızımın adı Zeynep Ilgın :)) 3570 gr doğdu ama 2. günün sonunda 3200 e düştü boyumuz 52 cm... spinal sezeryan oldum...

benden sonra doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, darısı bekleyenlere olsun inşallah...

hepinizi çok seviyorum...

canım istersen şimdiden karbonatlı suyla göğüs uclarını temizliyebilirsin.. çatlaklarına iyi gelir..
o kremlere verdiğin paralara yazık.. herkese fayda etmiyorlar işte..
banyo yaparken de sabunla masaj yapabilirsin..

canım benim yaaa.. çok duygulandım okurken..
Maşallah bebeğine..
Allahım ona sağlık sıhhat versin inşallah... inşallah önemli bişey değildir.. gelen o ses.. dualarımız sizinle canımcım.
Bebeğine kavuşmuşsun.. inşallah darısı başımıza, gördüğün gibi biz hala buralardayız
Allah Zeynep Ilgınını anneli babalı büyütmenizi nasip etsin inşallah canım...
öpüyoruz seni ve kızını

cnmmm hayirli olsuuuuuuun inss cok duygulandm darrisi bize inss dua et Rabbim tumm bebisleri annesine babasina bagislasiin ikiinizide opuyorm cooook

inşşş cnmm..bugun moralım yıne düzeldi biraz daha ıyıyım şimdi cumaya kadar gelecek diye tekrar umut ediyorummm ya sizler bana cok güzel moral oluyorsunuz ıyıkı varsınızz

gözün aydın cnm allah hayırlı evlat etsinnn

seninde gözün aydın cnm allah hayırlı evlat eylesin inş

yarın güzel haberler al inş cnm..gögüs uçlarımdan bende cok çekmiştim öncekilerde inş bu sefer olmaz normal nemlendırıcı krem sürüyorum ama bakalım..:26:

halimemmm seni buralarda görmek ne güzelll ...bu dogum hıkayeni dogum listesinin oldugu sayfayada kopyala yapıştır cnm orda da bulunsun ne güzel anlatmışsınn sütü bol olsun zeynep ılgının..

inş önemli birşey deildir cnm hayırlısı olsunnn

Meleğine kavuşan annişlerden biride benim..Perşembe sabah 8:10da doğdu prensesimm.sezeryan ile doğum yaptım genel anestezi..Ameliyathaneden çıkış ve ilk yarım saatlik dönem hariç herşey güzeldi..meleğime kavuşmak iseeee paha biçilemezzz..iyi ki doğdunn NEHiRiMMMMMM.Darısı başınıza güzel anne adayları..

cnm maşallah gözün aydın olsun hayırlı evlat olsunn..bilgilerini daha detaylı yazarsan listeye ekleriz senide ..kac kılo kac cm dogdu kacıncı haftanda..tarih birde:)

inşşş cnmm..bugun moralım yıne düzeldi biraz daha ıyıyım şimdi cumaya kadar gelecek diye tekrar umut ediyorummm ya sizler bana cok güzel moral oluyorsunuz ıyıkı varsınızz
:

işte böyle canım ya... sana karamsarlık yakışmıyor.. umudunu kaybetmek yok.. hep böyle görmek istiyorum seni.. sancın gelecek ve 2 gün sonra gidip öyle doğum yapacaksın..
asıl sen iyiki varsın.. bıkmadan usanmadan hepimizin derdine derman oluyosun... seni seviyoruz kızımla teyzesiii..

Canım gözün aydın.. Bebeğinin sütü bol olsun inşallah..
Hayırlı evlat olsun..
inşallah darısı başımıza..

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ay ben cok mutluyum;eşimle farklı illerde çalışıyorduk ben g.doguda calışıyordum ve subattakı eş durumu atamaları iptal olmuştu am biraz öncekı son dakıka haberlerı ıle hakkımız gerı verıldı ve p.tesi günü tercih yapacagım.Şok olduk eşimle kendımı yazın gelcem dıye dusunuyordum kızımın şansı olsa gerek;küçük meleğim dünyaya gelmeden annesinin uguru oldu.Dua edin eşimin çalıştıgı ilde güzel yerler açılsın ve tayınım cıksın inş.h....
buarada bugun dogum yapan arkadasların bebekleri hayırlı olsun Rabbim kalanlara bızlere hayırlı dogumlar nasıp etsın inş.h

bende cok sevindim cnm senin adına inş istediğin gibi olur herşey..

kızlar TULAYUZUN Arkadaşımız dogum yapmamış bugun doktor cumaya tekrar cağırmış:))

bende cok sevindim cnm senin adına inş istediğin gibi olur herşey..

kızlar TULAYUZUN Arkadaşımız dogum yapmamış bugun doktor cumaya tekrar cağırmış:))

aminnnn inş.hhh canım...
sona kalan bizlerin bebişlerinin gelmeye niyeti yok herhal :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…