Cnm bu sefer sanki bende kendimi oyle hissediyorm yani suni sanciyla olacak gibi halbuki oglum 39+0 da kendi sancimla oldu ama nedensee bundaa 41 haftayi gorecem gibi hissediyorm ins kendi sancilarin gelir seninde bi kac guneee yaa ins yasarsin ama herseyin hayirlisi nasil kolay bi dogm yapcaksan rabbm oyle nasip etsin hepimize
aslında çevrenin "hala doğurmadın mı" baskısı da çok rahtsız edici. son 2 gündür falan ben de bu ruh hali içindeyim.
üstelik ilk bebebğim, doğum sancısı hakkında bi fikrim yok ama normal normal doğuma gitmeyi ben de çok istiyorum.
geciktikçe de sabrım tükeniyor, sinirlerim bozuluyor :S
inşallah gönlümüzdeki doğumlar nasip olur bu kadar beklemenin karşılığında.
moralini yüksek tut
inşallahhh arkadaşlar inşallahhh dua etmekten başka birşey gelmiyor zaten artık elimizden..rabbim gönlümüzden geceni nasip etsinnnn..ben 3 hamileliğimde de aynı psikolojıyı yaşayınca artık iyice gerildim
Ben hala hamileyim Perşembe kontrolümüz var bakalım ne dicek Doktorumuz :)
Herkes doğurdu bi ben kaldım sanırım :)
hiç olur mu öyle şey
seplem var en büyük, sonra ben varım, sonra destina
hiç olur mu öyle şey
Ateş basıyo her gün artık çok sıcaklıyorum nedense ..
Bende maalesef doğuramadım henüz. 39 hafta da doldu.. Gelmiycek bu kız, çok nazlııı.. Ben geçen hafta çatı muayenesi olmuştum. Yarın yine çağırdı dr. Acaba yine öyle muayene edermi ki yaaa((( Çok dua ettim muayeneden önce gelsin diye ama olmadıı (
burda da sohbet kesildi
iyice az kaldık sanırım artık.
Ben hala hamileyim Perşembe kontrolümüz var bakalım ne dicek Doktorumuz :)
Herkes doğurdu bi ben kaldım sanırım :)
Ateş basıyo her gün artık çok sıcaklıyorum nedense ..
Bende maalesef doğuramadım henüz. 39 hafta da doldu.. Gelmiycek bu kız, çok nazlııı.. Ben geçen hafta çatı muayenesi olmuştum. Yarın yine çağırdı dr. Acaba yine öyle muayene edermi ki yaaa((( Çok dua ettim muayeneden önce gelsin diye ama olmadıı (
burayı takip eden ve daha doğum yapmayan bi de ben varım, 38+1 'iz
cnm doguran gidiyor doguran gıdıyor kımsecıkler kalmadı pek artık buralarda
yok cnm ben sizler dogurmadan dogurmayacam merak etme sen
o sıcaklama ateş basması bende de var evde kalorıfer yaktırmıyorum agustos sıcagı gıbı gelıyor banamillet üşürken ben kısa kollular la bile terliyorum
seninle günlerimiz aynı cnmbuyuk ıhtımal yıne muayne eder acıklık varmı falan dıye..son hafta kontrollerinde onu takıp ediyorlar cunku..
hiç olur mu öyle şey
sen de gidersen yalnız kalacağız burada canım ya.. ama kendi sancınla doğum yapman için dua ediyorum... sen sona geldin artık, hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah..2 günün var bence.. yürüyormusun??
ben yürüyemiyorum pek..
zaten yarın doğurmamam lazım.. bu sabah büyük amcamızı kaybettik, herkes onun defni için şehir dışında olacak yarın.. sancılanırsam beni yetiştirecek kimse yok.. bir de üzüldüm.. üzüntü de iyi gelmez.. kafamı dağıtmaya çalışıyorum..
yarın hiç kıpırdamayım bari
bu arada bende de var o ateş basmaları.. merkezi ısıtma olduğundan yakıyorlar.. ben de camı açıp oturuyorum
hadi kızlar hepiniz doğurun da hayırlısıyla tekrar birleşelim burda..bebişlerimizin büyümesi,bakımıyla ilgili paylaşımlar yapalım..özledim eski günleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?