2011 Aralık Anneleri

inşallahhh arkadaşlar inşallahhh dua etmekten başka birşey gelmiyor zaten artık elimizden..rabbim gönlümüzden geceni nasip etsinnnn..ben 3 hamileliğimde de aynı psikolojıyı yaşayınca artık iyice gerildim

Ben hala hamileyim Perşembe kontrolümüz var bakalım ne dicek Doktorumuz :)

Herkes doğurdu bi ben kaldım sanırım :)

hiç olur mu öyle şey

seplem var en büyük, sonra ben varım, sonra destina

Bende maalesef doğuramadım henüz. 39 hafta da doldu.. Gelmiycek bu kız, çok nazlııı.. Ben geçen hafta çatı muayenesi olmuştum. Yarın yine çağırdı dr. Acaba yine öyle muayene edermi ki yaaa ((( Çok dua ettim muayeneden önce gelsin diye ama olmadıı (

Ateş basıyo her gün artık çok sıcaklıyorum nedense ..

allah kolaylık versin hepimize zor valla

benim 40 bitiyor
bu cumartesi bizim de vajinal muayenemiz olacak, çatı muayenesi ile aynı şey mi bilmiyorum.
ama sancıyı başlatabilir dedi doktorum.
inşallah başlatır

burda da sohbet kesildi
iyice az kaldık sanırım artık.

cnm doguran gidiyor doguran gıdıyor kımsecıkler kalmadı pek artık buralarda

Ben hala hamileyim Perşembe kontrolümüz var bakalım ne dicek Doktorumuz :)

Herkes doğurdu bi ben kaldım sanırım :)

yok cnm ben sizler dogurmadan dogurmayacam merak etme sen

Ateş basıyo her gün artık çok sıcaklıyorum nedense ..

o sıcaklama ateş basması bende de var evde kalorıfer yaktırmıyorum agustos sıcagı gıbı gelıyor bana millet üşürken ben kısa kollular la bile terliyorum

seninle günlerimiz aynı cnm buyuk ıhtımal yıne muayne eder acıklık varmı falan dıye..son hafta kontrollerinde onu takıp ediyorlar cunku..

sen de gidersen yalnız kalacağız burada canım ya.. ama kendi sancınla doğum yapman için dua ediyorum... sen sona geldin artık, hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah..2 günün var bence.. yürüyormusun??
ben yürüyemiyorum pek..
zaten yarın doğurmamam lazım.. bu sabah büyük amcamızı kaybettik, herkes onun defni için şehir dışında olacak yarın.. sancılanırsam beni yetiştirecek kimse yok.. bir de üzüldüm.. üzüntü de iyi gelmez.. kafamı dağıtmaya çalışıyorum..
yarın hiç kıpırdamayım bari
bu arada bende de var o ateş basmaları.. merkezi ısıtma olduğundan yakıyorlar.. ben de camı açıp oturuyorum

hadi kızlar hepiniz doğurun da hayırlısıyla tekrar birleşelim burda..bebişlerimizin büyümesi,bakımıyla ilgili paylaşımlar yapalım..özledim eski günleri..

bende varımmmmmmm. fıstığım 39 haftalığını bitirdi. 40 haftamıza giriyoruz. daha bi kez olsun sancım olmadı. ne olacak bilmiyom. sabırsızlıkla prensesimi bekliyom. sağlıkla gelsinde annesini mutlu etsinnnnnnnnnn

innşşş cnm..bu hafta olsun artık diye dua ediyorumm beklemek geriyor yürüyüş yapıyorum hergun 1saat kadar oglumu okula bırakınca..bir kaç hafta önce okula kadar bıle yuruyemezken şimdi bir gör 1saat yürümediğim yer kalmıyor

başınız sagolsun cnm mekanı cennet olsun amcanın..inş yarına bişey olmaz da atlatırsın hayırlı zamanda gelsin bebiş

hadi kızlar hepiniz doğurun da hayırlısıyla tekrar birleşelim burda..bebişlerimizin büyümesi,bakımıyla ilgili paylaşımlar yapalım..özledim eski günleri..

bizlerde sizleri özledikk cnm siz yine fırsat buldukça ugrayın buralara cokta yalnız bırakmayın bizleriii

Doğum yapmamış arkadaşlar, sizde inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklıyacaksınız.valla zaman çok çabuk geçiyo...
ben hamileyken zaman daha yavaş geçiyodu.doğum yaptım şimdi dönüp bakıyorumda 22 gün olmuş ne ara bukadar zaman geçti hiç anlamadım.sanki dün gibi... inşallah uslu bebişler olurlar ... doğum yapacaklara ALLAH kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…