2011 Aralık Anneleri

bu arada iştahım 2 gündür çok arttı.sıkıntıdan yiyorum galiba

o sıkıntıdan yemeyi bana sor cnm yıyorum habıre ama mıdemde rahatsız oldugu için durmuyor bırde cıkarıyorum cok yoruldum artıkk(

tanem sende benden önce doguracan cnm bu gidişle hayırlısı olsun inş..

aminn cnm inş gelin ettiğin günlerinide görürsün..

kızlar evdeyiz artık biz sabah dra gitcez ortaokul arkadaşımda gelcek sancı verirlerse onla hiç anlamıcam inş acıyı:)))) çok sevindim onun gelişinen

kocamla tartıştık biraz yarın doğurursam o benim yanımda kalcakmış anneleri babası falan benim evimde kalcaklarmış ben evdeyken bile insanların evimde gezmesini istemiyorum ben yokken nası evimde olurlar yaaaaaaa dr suni sancı verir doğurursam eğer suıt oda tutarsın cümbür cemaat kalırız o odada dedim bakalım nası olcak gıcık oldum yaaaa annemde 1 saatlik yoldan gelicek ama evinde kalıyım falan demicektir eminim onlar niye kalıcakmış yyaaaaa istemiyorum ben kimseyi evimde diyim size((((

şimdi o suıt odanın farkı da ne kadardır acaba durduk yere paramız gitcek evime gelmesinlerde o oda tutulsun valla doğum paramıda ayarlamıştım o oda tutulursa eğer hiçte paramı çkarmam ortaya kocam ayarlasın o zaman

hem anneleri eve dönse nolcak yaaaa sanki bağdattanmı geliyolar b.düzü-b.paşa arası bi yok yani

amaaannn son güne bak nelerle uğraşıyorum...

cnm ya son akşam bunları stres etme diyecemde seni de bılıyom az cok senın cok zor evınde bırılerının kalması ama yanı istanbul içinde de ne gerek var cnm sen hastanedeyken gelip senın evinde kalıyorlar bende bı anlam veremedim yani cok uzak deilki hastaneden cıkınca gelirler ne aceleleri var sanki..
neyse napcan takmamaya calış boşver herşey olacagına varır..hayırlısıyla bır yatış yap bakalım inş kolaycacık dogurursun hemen..haberlerini bekliyoz..akşam üstüne dogru ararım ben seni dogurdun mu diye

Canim malt icecegi tavsiye ederim yada pekmez kaymak ve su tuket

kızlar ağrılarım var ama doğum sancısı değil çok fena sinir yapıyo ya hem mideme hem belime hem kasıklarıma vuruyo dakika falanda tutmadım eminim bu yalancı sancılardır ama sinirlerimi bozdu

kızlar LATİFELİF arkadaşımız dogum yapmış ama bebek kanala sıkıştıgından sezeryanla dogurmuşş..51cm 3300gr olarak dunyaya gelmiş.. rabbım hayırlı evlat eylesin inş..

kızlar LATİFELİF arkadaşımız dogum yapmış ama bebek kanala sıkıştıgından sezeryanla dogurmuşş..51cm 3300gr olarak dunyaya gelmiş.. rabbım hayırlı evlat eylesin inş..

hayırlısı olsun sonuçda doğum yapmış ya Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhh

ya kızlar ben artık gitgide motivasyonumu kaybetmeye başladım sanırım.. sankı bu seferde benim sancılarım gelmiyecek gibi ve budurum psikolojımı cok bozuyor bu akşam oturdum agladım ben niye herkes gibi doguramıyorum diyebiliyorum eninde sonunda dogacak bu bebek içerde kalmayacak ama ben bir kere daha suni sancıyla dogum yapmak istemiyorum..ıkıncı dogumumdan sonra en cok üzüldüğüm şey kendi sancımın gelmemiş olmasıydı bir daha hamılelıkte düşünmediğim için içimde ukte kalmıştı..3.cüye süpriz şekilde hamıle kalınca ilk aklıma gelen belkı bu sefer yaşarım o duyguyu olmuştu..ama malesef yine olmayacak gibi ben planlı bır dogum olsun istemıyorum böyle bıranda sancım gelsin süpriz olsun o şekilde gidip dogum yapmak istiyorum..diğer ıkısınde yaşayamadım bari bu sefer yaşabilsemmm

canımmmm nasıl doğum yapacağımızı bilemiyoruz ki sen canını sıkma boş yere biliyorum çok zor senin yaşadıklarını yaşıyorum gerginlik ve sinir olarak artık beklemekden sıkıldık bunaldık ama senin doğumun bugün yarın olacak inan sen buna sen beklediğin için bu kadar sıkıntı yapıyorsun inşallah bu defa sancıları yaşarsın suni sancıya gerek kalmaz annesi Allah nasıl hayırlı kıldıysa o şekilde olsun doğumun hayatım

bugune kadar hep moralımı yuksek tuttum ama işte ne olduysa bugun umutsuzluga kapıldım bıranda( yarına daha güzel duygularla başlarım inş..etraftanda gelen tepkıler hep sen daha doguramadın mı oluyor sanırım onunda etkısı oluyor..off nebılım ben işte..sabırsızlık mı desem bılemıyorum kı..inş yarın gune daha ıyı başlarım

yatmadan bu gecenın son dogum haberinide vereyim öyle yatayım bari

ANNİS arkadaşımızda dogum yapmış..face de ki yazısını paylaşıyorum..

''Canlarım ben saat 20:34 te dünyalar güzeli cennet kokulu kızım ESLEM' i kucağıma aldım.Epiduralsiz normal dogum yaptım tabiri caizse çatır çatır doğurdum.Ama tövbe bir daha dayanamam epidural şart Neyse darısı doğurmayan diğer arkadaşlarımın başına.Ikinci kez anne olmama rağmen resmen mutluluktan uçuyor kızıma bakmaya doyamıyorum.Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.Bu arada kızım 3.185 gr doğdu sagligida iyi çok sükür.Hepinizi öpüyorum..''

Cnm bu sefer sanki bende kendimi oyle hissediyorm yani suni sanciyla olacak gibi halbuki oglum 39+0 da kendi sancimla oldu ama nedensee bundaa 41 haftayi gorecem gibi hissediyorm ins kendi sancilarin gelir seninde bi kac guneee yaa ins yasarsin ama herseyin hayirlisi nasil kolay bi dogm yapcaksan rabbm oyle nasip etsin hepimize

Son düzenleme:

aslında çevrenin "hala doğurmadın mı" baskısı da çok rahtsız edici. son 2 gündür falan ben de bu ruh hali içindeyim.
üstelik ilk bebebğim, doğum sancısı hakkında bi fikrim yok ama normal normal doğuma gitmeyi ben de çok istiyorum.
geciktikçe de sabrım tükeniyor, sinirlerim bozuluyor :S

inşallah gönlümüzdeki doğumlar nasip olur bu kadar beklemenin karşılığında.
moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…