bu arada iştahım 2 gündür çok arttı.sıkıntıdan yiyorum galiba
İyi akşamlar herkese Anniştende güzel haber beklemedeyiz hayırlısıyla :)
Doktordan geldim az önce nstde kasılmalar çıktı hafif . Muayene etti ebe açıklık vamı diye 1 cmmiş haftaya pztsi gene kontrol tabii o zamana kadar doğurmazsam :) Hepimiz için hayırlısı .
sız bu zamanları ıyı degerlendırın cunku sonrası cok zor oluyor ..sınırler harap oluyor sımdıden kendınızı hazırlayın :)
kısa surdu bızımkıler cok uzun surmedı ,gelen gıden cok oldu ama kısa surdu cunku ben rahat degıldım goren gıdıyordu kotu durumdaydım
mevlutte 25 kısı fılan vardı sanırım gelınlıgı gıydırdık kızıma dualar ılahıler okudu elden ele dolastı agladım dayanamadım :)
bız pıde ayran sarma ve asure verdı bebek sekerlerımız dagıttık aksama da lohusa serbetı dagıttık oyle gectı
cok guzeldı ınsallah gelınklı hallerını de gosterır rabbım..darısı sızın bsınıza herkrse yasatsın allahım
normalmıydı canım senın doğumun..kızz ben doğurdum bebek yuruyo bıle sen halen burdamısın...çok az kaldı kızlar sızede..allahhh bı avazda kurtarsın inşallahhh
cnm ben bu topiğin demirbaşı oldum herkes dogurmadan dogurmayacam sanırımbeklıyoz hala işte buralarda
kızlar evdeyiz artık biz sabah dra gitcez ortaokul arkadaşımda gelcek sancı verirlerse onla hiç anlamıcam inş acıyı:)))) çok sevindim onun gelişinen
kocamla tartıştık biraz yarın doğurursam o benim yanımda kalcakmış anneleri babası falan benim evimde kalcaklarmış ben evdeyken bile insanların evimde gezmesini istemiyorum ben yokken nası evimde olurlar yaaaaaaa dr suni sancı verir doğurursam eğer suıt oda tutarsın cümbür cemaat kalırız o odada dedim bakalım nası olcak gıcık oldum yaaaa annemde 1 saatlik yoldan gelicek ama evinde kalıyım falan demicektir eminim onlar niye kalıcakmış yyaaaaa istemiyorum ben kimseyi evimde diyim size((((
şimdi o suıt odanın farkı da ne kadardır acaba durduk yere paramız gitcek evime gelmesinlerde o oda tutulsun valla doğum paramıda ayarlamıştım o oda tutulursa eğer hiçte paramı çkarmam ortaya kocam ayarlasın o zaman
hem anneleri eve dönse nolcak yaaaa sanki bağdattanmı geliyolar b.düzü-b.paşa arası bi yok yani
amaaannn son güne bak nelerle uğraşıyorum...
üç kişilik bir ailem var artık:)) geçmişi okuyamadım arkadaşlar...vaktim olmuyor nete girmeye...biraz sıkıntılarımız oluyor...
doğumu cuma yaptım ama hala sütüm gelmedi.bi damla bile yok.cok üzülüyorum.varmı yapabileceğim bişey..yardım ediiiiiiiin:)
kızlar LATİFELİF arkadaşımız dogum yapmış ama bebek kanala sıkıştıgından sezeryanla dogurmuşş..51cm 3300gr olarak dunyaya gelmiş..rabbım hayırlı evlat eylesin inş..
kızlar LATİFELİF arkadaşımız dogum yapmış ama bebek kanala sıkıştıgından sezeryanla dogurmuşş..51cm 3300gr olarak dunyaya gelmiş..rabbım hayırlı evlat eylesin inş..
ya kızlar ben artık gitgide motivasyonumu kaybetmeye başladım sanırım..sankı bu seferde benim sancılarım gelmiyecek gibi ve budurum psikolojımı cok bozuyor bu akşam oturdum agladım ben niye herkes gibi doguramıyorum diye biliyorum eninde sonunda dogacak bu bebek içerde kalmayacak ama ben bir kere daha suni sancıyla dogum yapmak istemiyorum..ıkıncı dogumumdan sonra en cok üzüldüğüm şey kendi sancımın gelmemiş olmasıydı bir daha hamılelıkte düşünmediğim için içimde ukte kalmıştı..3.cüye süpriz şekilde hamıle kalınca ilk aklıma gelen belkı bu sefer yaşarım o duyguyu olmuştu..ama malesef yine olmayacak gibi ben planlı bır dogum olsun istemıyorum böyle bıranda sancım gelsin süpriz olsun o şekilde gidip dogum yapmak istiyorum..diğer ıkısınde yaşayamadım bari bu sefer yaşabilsemmm
canımmmm nasıl doğum yapacağımızı bilemiyoruz ki sen canını sıkma boş yere biliyorum çok zor senin yaşadıklarını yaşıyorum gerginlik ve sinir olarak artık beklemekden sıkıldık bunaldık ama senin doğumun bugün yarın olacak inan sen buna sen beklediğin için bu kadar sıkıntı yapıyorsun inşallah bu defa sancıları yaşarsın suni sancıya gerek kalmaz annesi Allah nasıl hayırlı kıldıysa o şekilde olsun doğumun hayatım
ya kızlar ben artık gitgide motivasyonumu kaybetmeye başladım sanırım..sankı bu seferde benim sancılarım gelmiyecek gibi ve budurum psikolojımı cok bozuyor bu akşam oturdum agladım ben niye herkes gibi doguramıyorum diye biliyorum eninde sonunda dogacak bu bebek içerde kalmayacak ama ben bir kere daha suni sancıyla dogum yapmak istemiyorum..ıkıncı dogumumdan sonra en cok üzüldüğüm şey kendi sancımın gelmemiş olmasıydı bir daha hamılelıkte düşünmediğim için içimde ukte kalmıştı..3.cüye süpriz şekilde hamıle kalınca ilk aklıma gelen belkı bu sefer yaşarım o duyguyu olmuştu..ama malesef yine olmayacak gibi ben planlı bır dogum olsun istemıyorum böyle bıranda sancım gelsin süpriz olsun o şekilde gidip dogum yapmak istiyorum..diğer ıkısınde yaşayamadım bari bu sefer yaşabilsemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?