sağol fatmacım.allah hepimizin yardımcısı olsun inşllh.hakkıyla annelik görevimizi tam tekmil yapabilmmz için rabbim yardım etsin boşa denilmemiş cennetin annelerin ayağı altında olduğu gerçekten çok zor bir okadarda güzel
bu kadar kendinizi üzmeyin canım rabbim en hayırlı zamanda en kolay şekilde dünyaya getirmeyi kısmet etsin inşlh. benim oğlum 42. haftada doğmuştu şimdi kızım 38+5 te doğdu. ilk ikinci farketmiyor aslında zamanı geldiklerinde doğuyorlar rabbim yardımcınız olsun.
maşallah demettubada kavuştu yavrusuna sağlıcakla çok şükür darısı sizin başınıza hep güzel haberler veriyorsun fatmacım sende hep güzel haberler al inşllh
Merhaba sevgili aralık anneleri bizde kızımla 38+1 olduk.Ben neden hala doğuramadım diye üzülürken 39. ve 40.haftasında olanlar da varmış,beklemekten başka çaremiz yok sanırım.Ben normal doğum istiyorum allah nasip ederse 28 aralık son doğum tarihi ama pazartesi günü doktorumuz daha var dedibeklemedeyiz.Allah benim gibi bu yolda olan herkesi kurtarsın hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.
merhaba pain haftalarımız aynı, bende 38+1 im. Geçen hafta ve bugünki kontrolde çatı muayenesi oldum. Kasıklarım acaip ağrıyor. Rahimde yumuşama var güzel gidiyor dedi doktorum. Bir haftadır bebeğim kilo almamış buna sevindim çünkü iri bir bebek zaten ve ben normal istiyorum. Sana çatı muayenesi yapıldı mı ?
Merhaba sevgili aralık anneleri bizde kızımla 38+1 olduk.Ben neden hala doğuramadım diye üzülürken 39. ve 40.haftasında olanlar da varmış,beklemekten başka çaremiz yok sanırım.Ben normal doğum istiyorum allah nasip ederse 28 aralık son doğum tarihi ama pazartesi günü doktorumuz daha var dedibeklemedeyiz.Allah benim gibi bu yolda olan herkesi kurtarsın hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.
maşaallah topiğin telefon trafiği senden soruluyor canım ne güzelbizi habersiz bırakmıyorsun..peki kaçıncı günde 38. haftalarda falandır sanırım sezeryan diyince aklıma bu haftalar geliyor....
seplem ne yaptı sıra ondaydı sanırm 40 mı olmuştu bugün?
doğum yapan herkese hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
40+2 canım(
sabah doktora gittim. nst de sancı cıkmadı her zamanki gibicumartesi tekrar gidicem. en son salı alırız gelmezse dedi doktor ( benim oğluş çok üşengeç çıktı. doğmak zor geliyor beyfendiye (
Maiallah, kız inanamıyorum ,senin doğurduğuna...daha dün bizimle gün sayıyordun...
valla canım bende ınanamıyorum doğum yaptıgıma..şımdı anne oldum :))) darısı başına en kısa zamanda
zuzuzumm pamukta dogurduben hala buralarda takılıyomm
valla canım bende ınanamıyorum doğum yaptıgıma..şımdı anne oldum :))) darısı başına en kısa zamanda
selam tatlı anneler... 39+1 de, 12.12.2011 tarihinde sipinal sezeryanla mehmet emirimi kucağıma aldım... 3.900 gr ve 52 cm..
paşaammm çoook tatlı yaa maşallah.. Allahım, herkeze bu muhteşem duyguyu yaşatsın.
maşallah cnm seninde gözün aydın allah hayırlı evlat eylesin inş..darısı bize inşş..
doğum yapan herkese hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
40+2 canım(
sabah doktora gittim. nst de sancı cıkmadı her zamanki gibicumartesi tekrar gidicem. en son salı alırız gelmezse dedi doktor ( benim oğluş çok üşengeç çıktı. doğmak zor geliyor beyfendiye (
selam tatlı anneler... 39+1 de, 12.12.2011 tarihinde sipinal sezeryanla mehmet emirimi kucağıma aldım... 3.900 gr ve 52 cm..
paşaammm çoook tatlı yaa maşallah.. Allahım, herkeze bu muhteşem duyguyu yaşatsın.
maşallah canım hakkaten gelmeye niyetleri yok ya hayırlısı... senin ultrasonda nasıl önde çıkıyor mu günü belki hani geridedir ultrason değeri oda dolsun istiyordun oğluşun..
bu arada arkadaşlar bu nişan nasıl bir şey? bilen varsa cevaplarsa sevinirim... az önce wcde peçeteyle slerken baya bir pelte halinde sümüksü birşey geldi hiç böyle birşey gelmemişti önceden... sancım yok kasılmam var azıcık sanırım... rengi koyu sarı ile açık yeşil arası birşeydi kanlı değildi...bir umut oldu içimde gecede inşaallah sancım gelir sancı gelmeden dr'u aramıcam da...inşallah nişandır..
maşallah canım hakkaten gelmeye niyetleri yok ya hayırlısı... senin ultrasonda nasıl önde çıkıyor mu günü belki hani geridedir ultrason değeri oda dolsun istiyordun oğluşun..
bu arada arkadaşlar bu nişan nasıl bir şey? bilen varsa cevaplarsa sevinirim... az önce wcde peçeteyle slerken baya bir pelte halinde sümüksü birşey geldi hiç böyle birşey gelmemişti önceden... sancım yok kasılmam var azıcık sanırım... rengi koyu sarı ile açık yeşil arası birşeydi kanlı değildi...bir umut oldu içimde gecede inşaallah sancım gelir sancı gelmeden dr'u aramıcam da...inşallah nişandır..
maşlh cnm allah analı babalı büyütsün gözün aydın
ilk hamileliğim olduğu için tecrübem yok bu konuda ama burada çelik arkadaşımız var belki biliyosundur onunda nişanı beyaz sümüksü gelmişti ve 3güne doğum yapmıştı .hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin tez zmanda doğururuz inşlh
daha önceden hiç tecrubem yok cnm ama bahsettiğin şey nişan olabilir..bakarsın bu gece sancılarında gelebilirhadi hayırlısı olsun inş..
cnm ayni sey bendende geliyor 2 haftadir yogun bi sekilde doktorum sivi ornegi aldi tahlile yolladi ama normal bisi cikti yani nisan deil meraketme rahim temizleniyomus sanirim ayni yesil sari gibi bendeki sunuyo bide igrenc bisi bendeki bide sancilan akiyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?