2011 Aralık Anneleri

DMETTUBA arkadaşımızın kızı SARE de dogmuşş hoşgelmişşş hayırlı evlat olsun inş..

haklısın cnm annelık hıc kolay deil ama bir okadarda güzel bır duygu..rabbım herkese nasip etsin inşş
amin cnm inş bende burdan duyurabılırım kızıma kavuştum diye

Merhaba sevgili aralık anneleri bizde kızımla 38+1 olduk.Ben neden hala doğuramadım diye üzülürken 39. ve 40.haftasında olanlar da varmış,beklemekten başka çaremiz yok sanırım.Ben normal doğum istiyorum allah nasip ederse 28 aralık son doğum tarihi ama pazartesi günü doktorumuz daha var dedibeklemedeyiz.Allah benim gibi bu yolda olan herkesi kurtarsın hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.

merhaba pain haftalarımız aynı, bende 38+1 im. Geçen hafta ve bugünki kontrolde çatı muayenesi oldum. Kasıklarım acaip ağrıyor. Rahimde yumuşama var güzel gidiyor dedi doktorum. Bir haftadır bebeğim kilo almamış buna sevindim çünkü iri bir bebek zaten ve ben normal istiyorum. Sana çatı muayenesi yapıldı mı ?

Merhaba gocuksuzzeskimoo bana hala doktorum çatı muayenesi yapmadı daha doğumla ilgili hiçbi belirti olmadığı için sanırım haftaya yapıcak.benim kızım bu gidişle iri olucak sanırım.

amin cnm hepimize inş..bizde beklemedeyiz..

doğum yapan herkese hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

40+2 canım (
sabah doktora gittim. nst de sancı cıkmadı her zamanki gibi cumartesi tekrar gidicem. en son salı alırız gelmezse dedi doktor ( benim oğluş çok üşengeç çıktı. doğmak zor geliyor beyfendiye (

allah yardımcın olsun cnm yaaa ben şimdiden stres yapıyorum doğmaya niyeti yok gibi geliyo sanki..herkes doğurdu bee aramızda en büyük sensin sende doğurdun mu sıra bize gelir sanırım

zuzuzumm pamukta dogurdu ben hala buralarda takılıyomm

yaaaa öyleymışşşş çok şaşırdımmm yaaa,gözu aydın olsun sende bu zamanlarda doğurrsun artık canım zamanın geldı çoktan aamaa sancın falan da yoksa bekletme bence zararlı olabılırigerçi sentecrubelısın aamaaa bence rıske atmaaa

selam tatlı anneler... 39+1 de, 12.12.2011 tarihinde sipinal sezeryanla mehmet emirimi kucağıma aldım... 3.900 gr ve 52 cm..
paşaammm çoook tatlı yaa maşallah.. Allahım, herkeze bu muhteşem duyguyu yaşatsın.

valla canım bende ınanamıyorum doğum yaptıgıma..şımdı anne oldum :))) darısı başına en kısa zamanda

aminn cnm aminn

selam tatlı anneler... 39+1 de, 12.12.2011 tarihinde sipinal sezeryanla mehmet emirimi kucağıma aldım... 3.900 gr ve 52 cm..
paşaammm çoook tatlı yaa maşallah.. Allahım, herkeze bu muhteşem duyguyu yaşatsın.

maşallah cnm seninde gözün aydın allah hayırlı evlat eylesin inş..darısı bize inşş..

maşallah canım hakkaten gelmeye niyetleri yok ya hayırlısı... senin ultrasonda nasıl önde çıkıyor mu günü belki hani geridedir ultrason değeri oda dolsun istiyordun oğluşun..

bu arada arkadaşlar bu nişan nasıl bir şey? bilen varsa cevaplarsa sevinirim... az önce wcde peçeteyle slerken baya bir pelte halinde sümüksü birşey geldi hiç böyle birşey gelmemişti önceden... sancım yok kasılmam var azıcık sanırım... rengi koyu sarı ile açık yeşil arası birşeydi kanlı değildi...bir umut oldu içimde gecede inşaallah sancım gelir sancı gelmeden dr'u aramıcam da...inşallah nişandır..

maşşaaallah Allah nazardan korusun boyudakilosu da gayet güzeldarısı bize inşaallah

maşlh cnm allah analı babalı büyütsün gözün aydın

ilk hamileliğim olduğu için tecrübem yok bu konuda ama burada çelik arkadaşımız var belki biliyosundur onunda nişanı beyaz sümüksü gelmişti ve 3güne doğum yapmıştı .hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin tez zmanda doğururuz inşlh

maşlh cnm allah analı babalı büyütsün gözün aydın

ilk hamileliğim olduğu için tecrübem yok bu konuda ama burada çelik arkadaşımız var belki biliyosundur onunda nişanı beyaz sümüksü gelmişti ve 3güne doğum yapmıştı .hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin tez zmanda doğururuz inşlh

daha önceden hiç tecrubem yok cnm ama bahsettiğin şey nişan olabilir..bakarsın bu gece sancılarında gelebilir hadi hayırlısı olsun inş..

cnm ayni sey bendende geliyor 2 haftadir yogun bi sekilde doktorum sivi ornegi aldi tahlile yolladi ama normal bisi cikti yani nisan deil meraketme rahim temizleniyomus sanirim ayni yesil sari gibi bendeki sunuyo bide igrenc bisi bendeki bide sancilan akiyo bazen

daha önceden hiç tecrubem yok cnm ama bahsettiğin şey nişan olabilir..bakarsın bu gece sancılarında gelebilir hadi hayırlısı olsun inş..

hayırlısı diyelim o zaman benim akıntım vardı su gibi aama arada beyaz birşey geliyordu.. bu onlardan farklıydı yani bildiğin sümük gibi pelte ve baya çoktu... nasip inşaallah 3 güne benim de sancılarım sıklaşır ve doğum normal olur yoksa pazartesi sezeryan diyor dr... ümit oldu içimde şimdi... kasılmalarım var ama canımı acıtmıyor... zaten herşey olabilir diye bekliyorum dru aramıyorum. neyse bekle bekle sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…