allah yardımcın olsun cnm yaaa ben şimdiden stres yapıyorum doğmaya niyeti yok gibi geliyo sanki..herkes doğurdu bee aramızda en büyük sensin sende doğurdun mu sıra bize gelir sanırım
selam tatlı anneler... 39+1 de, 12.12.2011 tarihinde sipinal sezeryanla mehmet emirimi kucağıma aldım... 3.900 gr ve 52 cm..
paşaammm çoook tatlı yaa maşallah.. Allahım, herkeze bu muhteşem duyguyu yaşatsın.
maşallah canım hakkaten gelmeye niyetleri yok ya hayırlısı... senin ultrasonda nasıl önde çıkıyor mu günü belki hani geridedir ultrason değeri oda dolsun istiyordun oğluşun..
bu arada arkadaşlar bu nişan nasıl bir şey? bilen varsa cevaplarsa sevinirim... az önce wcde peçeteyle slerken baya bir pelte halinde sümüksü birşey geldi hiç böyle birşey gelmemişti önceden... sancım yok kasılmam var azıcık sanırım... rengi koyu sarı ile açık yeşil arası birşeydi kanlı değildi...bir umut oldu içimde gecede inşaallah sancım gelir sancı gelmeden dr'u aramıcam da...inşallah nişandır..
mrb arkadaşlar ya çok sıkıldım artık. bebeğim 39+1 günlük. artık doğurmak istiyorum. dua edin benim için. aaaaaa daha doğurmadınmı diyenlerden bıktım. kızıma kavuşmak istiyorum. bide kız çocuğu erken doğar derler. koca bi yalan valla. erkek anneleri çoktan doğurduda biz kız anneleri halen bekliyoruz. hayırlısı . bebeğim çok hareketli. bazen çok rahatsızlık veriyo. lavaboya bile çıkamıyorum. artık kucağıma almak istiyorummmmmmmmm:44::44::44::44::44::44::44::44:
selam tatlı anneler... 39+1 de, 12.12.2011 tarihinde sipinal sezeryanla mehmet emirimi kucağıma aldım... 3.900 gr ve 52 cm..
paşaammm çoook tatlı yaa maşallah.. Allahım, herkeze bu muhteşem duyguyu yaşatsın.
uyuyamıyorummmmmmmm ......
galiba vücudum uykusuzluğa alışıyor.10 dk uyusam saatlerdir uyuyormuş gibi hissediyorum ve her gözümü açtığımda doğumla ilgili birşey aklıma geliyor.biraz önce ya sancılarım gelmezde suni almak zorunda kalırsam ne yaparım diyerek uyandım.tabiki düşünmekten uyku muyku kalmadı.stresten ne yapacağımı şaşırdım.doktor pazartesi soluna yatmaya özen göster dedi.sağ tarafıma yatamıyorum ya kızıma birşey olursa diye.ne kadar rahat bir insandım ne hale geldim ya
mrb arkadaşlar ya çok sıkıldım artık. bebeğim 39+1 günlük. artık doğurmak istiyorum. dua edin benim için. aaaaaa daha doğurmadınmı diyenlerden bıktım. kızıma kavuşmak istiyorum. bide kız çocuğu erken doğar derler. koca bi yalan valla. erkek anneleri çoktan doğurduda biz kız anneleri halen bekliyoruz. hayırlısı . bebeğim çok hareketli. bazen çok rahatsızlık veriyo. lavaboya bile çıkamıyorum. artık kucağıma almak istiyorummmmmmmmm:44::44::44::44::44::44::44::44:
sağol canım. bi doğursam ayagımı sürüklicem hepiniz peşimden gelin diye :))
ayy cnm ya üzüldüm bak şimdişimdiden bunları takma kafana olumsuzu getirme aklına herşey güzel olacak diye düşün daha vaktın var önünde hepimizin günü var aslında ama biz sabırsızlık yapıyoruz dogal sürecine bırakamıyoruz..dün akşam okudum bır makalede bebeğin en azından 39.haftasını doldurması lazımmış ne kadar anne karnında kalırsa dogdugunda uyum saglama süreci okadar kolay olurmuş..düşündümde ben mesela öncekileri hep 42haftamda dogurdum ama maşallah ne sarılık ne süt ne de başka problemlerle karşılaştım..bebeklerimizin erken dogmamış olması aslında bızım için cok güzel birşey..ama bizler sabırsızlanıyoruz işte..
bak sana tavsiyem bu lınkteki yazılara bir göz at istersen cok güzel rahatlatıcı yazılar var belkı faydası olabılır
Doğum | Blogcu Anne
don't panic
daha bunun 40+0 ı var
kim demiş oğlan anaları çoktan doğurdu diye
ayrıca bu çevre baskısından ben de illallah dedim valla
haydi seplem, bi gayret
arkandayım, bekliyorum
aslında çok doğru söylüyorsun, normal zamanı bunlar. 42. haftaya kadar zamanı var normal doğumların ama çevre baskısı da ne berbat bişeymiş, böylece öğrenmiş oldum
belki de bebeğin zamanını beklemesi dediğin gibi güzel şeylere işaret. çok güçlü ve sağlıklı doğacaklar inşallah.
çevrebaskısından kurtulmanın yöntemlerinde etrafınızdakılere yakınlarınıza bıle dogum tarıhını 2hafta gec söyleyin dıyordu bır sıtede:))haklılar aslında baştan keşke aralık sonu falan deseymişim
ama kulaklarımı tıkadım artık kım ne derse desin acele etmek yok kızımın dogal bır süreçte kendi gelmesini bekliyecem..daha günü var kızımın
süpermiş
ama işte baştan bi heyecanla söylerken hiç aklımıza 9 ay sonrası gelmedi
neyse artık ben akıllandım, 2. bebekte bu yöntemi uygıulayacağım
daha günleri var tabii, gebeliklerin %5i 40. haftasında doğumla son bulurmuş.
kalanı 2 hafta önce, 2 hafta sonrasına dağılmış durumdaymış.
derin nefesler alıp bunu tekrralıyorum, artık kulaklarımı ben de kapattım
slm kızlar nasılsınız?artık sona kalanlar isyan etmeye başlamış niye hala doğmuyor diye;bende öyleydim 1-2 güne kadar.Ama şimdi ay bekleyebilirim diyorum nedense vakti var falan anlamadım niye böle oldum sanırsam korkuyorum.Dün eşim uayndırdı gece inliyormuşum hadi gidelim hast.diye yok dedim yalancı sancılar bunlar kafayı yiyorum
Bakalım yarın dr ye gitcez ne diyecek...
yarın benimde kontrolum var bakalım bende merak ediyom durumlar nasıl..1cm acıklık vardı gecen hafta kanalada yerleşmişti..inş herşey yolundadır..normalde yarın yatış yapacagımı düşünüyor yakınlarım haftaya cumaya belkı yatış yaparız demişti doktor ama ben beklmekten yana kullanıcam tercihimi..acelem yok beklerim..bu kadar ay bekledik bu son günlerimi geciremiyecek
şimdiye kadar benım catı muayenem olmadı yarın yapar mı bilmiyorum artık...inşallah gönlüne göre olur canım yarın güzel güzel bebiş haberi alırız sendenewet ya son günler hiç geçmiyo valla...
yarın 39 oluyorsun cnm belkı alttan muayne edebılır yarına hazırlıklı olsende güzel haberlerle gelırsın inş cnm
kızlar bişey soracağım size;hiç bebeğin ilk banyo suyuna tuz katıldığını duymuş muydunuz?Kv bebeği ilk banyosunu yaptırırken tuz katalım suyuna diyor tabıı eger ben ıstersembizde öle adet yok dün kv ile benım annemı aradık yok dedı ben yapmadım öle bişi.Aranızda tuzlayan var mı ya da duyan???
Birde bebeği hastaneden gelınce hemen yıkayacak mısınız yada göbeğinin düşmesini mi bekleyeceksiniz??
bugun sabah beri kacıncı telefonumu alıyorum arayan aaa sen daha dogurmadın mı dıye lafa başlıyor..ya sabır deyip gayet sakın olmaya çalışarak yok daha günüm var benim beklıyorum dıyorum..az öncede kız kardeşim aramış hadı artık yarın alırsın kucagına dıyor yok dedim benım gunum var ve bekleyecegım acelem yok onlara kalsa yarın hastaneye yatıp sunı sancıyla dogum yapacam..ama bu sefer kabul etmeyecem dogal sürecini devam ettirecem mumkunse sonuna kadar..ben kızıma güveniyorum o nezaman hazırsa ozaman gelmek isteyecektir
şimdiye kadar benım catı muayenem olmadı yarın yapar mı bilmiyorum artık...inşallah gönlüne göre olur canım yarın güzel güzel bebiş haberi alırız sendenewet ya son günler hiç geçmiyo valla...
kızlar bişey soracağım size;hiç bebeğin ilk banyo suyuna tuz katıldığını duymuş muydunuz?Kv bebeği ilk banyosunu yaptırırken tuz katalım suyuna diyor tabıı eger ben ıstersembizde öle adet yok dün kv ile benım annemı aradık yok dedı ben yapmadım öle bişi.Aranızda tuzlayan var mı ya da duyan???
Birde bebeği hastaneden gelınce hemen yıkayacak mısınız yada göbeğinin düşmesini mi bekleyeceksiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?