2011 Aralık Anneleri

anladım canım teşekkür ederim ben de ılk kez duyuyorum tuzlama olayını biz de yoktur;kv zaten dediğim dedik birisi değil ben ıstemedıkten sonra bişey yapmaz saolsun;eşimde istemediğim bişeye musade etmez zatenzaten ben kızıma özel sabun almadım sebamedin sampuanını almıstım onu kullanacagım vucudunada...

benım ki en son gıttıgım kont.de haftaya catı muayenesı yapcam demedi ama ben hazırlıklıyım
yarın gıdınce soracagım dr ye yıkama olayını bakalım ne dıyecek.
teşekkürler bilgiler için canım...

rica ederim
doktordan öğrendiklerini paylaşırsın geldiğinde bizimle

canım gecmiş olsun;buarada tuzlamanın mantıgı ne kv ilerde ayakları falan kokmasın dıye dedı ama bana mantıklı gelmedi sadece adet oldugunu dusunuyorum.

burda saldir saldir sokuyolar suya ayy korktum simdi hastaneden cikana kadar hergun yikiyolar kuvette burda tum bebeler boyle yikaniyor ben sorcam pazartesi doktora aklim kaldi simdi

canım gecmiş olsun;buarada tuzlamanın mantıgı ne kv ilerde ayakları falan kokmasın dıye dedı ama bana mantıklı gelmedi sadece adet oldugunu dusunuyorum.

Cnm cok saol :) tuzu da zaten suya doldurmuyorsun yani deniz tuzu gibi bile olmuyor belkide adettr amaa simdi benimde kv yanimda oda aynisini soyluyor tuzlu suya batirip sonra duruluyorsun cildine bi zarar vermiyor yani sukur bise olmadi bizde bence kv yanindaysa kirma yap derim cunku inan ben hic zarar gormedm en azindan mutlu olur onus dinledigin icin bide bizimkiler teri kokmasin diye derler ama abim tuzlandigi halde terleyince hos kokmaz :) ben kolay kolay terlemem yapi meselesi ama zarari olmadigi icinde buyukleri kirmak istemem :)

burda saldir saldir sokuyolar suya ayy korktum simdi hastaneden cikana kadar hergun yikiyolar kuvette burda tum bebeler boyle yikaniyor ben sorcam pazartesi doktora aklim kaldi simdi

bence bi sor derim
biraz da google da araştırırsan verniks tabakası falan diye bilgiye ulaşabilirsin.

şaldır şaldır yıkamasalar daha iyi bence

yanımda kv canım p.tesi günü geldi.Hiç kırmak istemiyorum çünkü gercekten cok ıyı ve seviyorum da.Bakalım yarın dr ye gideceğim ona da sorayım aklımda hiç soru işareti kalmazsa belki suyuna katarım tuz.Kv dediğine göre 1 yemek kasıgı kadar küvetin içine dökecekmişiz.Bakalım ne yapacağım ikl kez duyunca şaşırdım birden

Sen sor cnm icin rahat etsin tabiki her cocukta farkli tepki verebilirr bilmiyorm sanirim seninle ben ayni durumdaydik :) ilk defa evimize geliyodu kvler :) cnm Allah daima sevdirsin inss hem onlari bize bizide onlara :) Rabbim bozmasin aranizi ins

ben tuzu cok arastirdim o verniksi tabaka dediginizi o daha cok yok ediyo cocugun cildi soyuluyo o bi yemek kasigi tuz bile bebegin sariliginin artmasini ve diyabet olmasini hatta allah korusun olumune bile sebebiyet vermesini sagliyabiliyomus tazecik bebisi yikamayin diyonuz tuzlamaya valla kendi annemi bile kirarim gerekirse doktoruma sordum gozleri portledi sen bu cocugu oldurmekmi istiyon yada isteyen kisilerin senin cocuguna garezimi var dedi bi yemek kasigi bile olsa zararli tuz yenmesi bile zararli bi besin dedi sacma saban seyler uygulatmayin bebeklerinize dedi soylene soylene gitti doktor

Cnm hakli olabilrisn belki hassasiyetini anliyorm ama kayinvalidemler annemler hatta annanem hepsi yapmis ben demiyorm kocakari ilaclari saglam illa diye ama elh ne esimin ailesinde bu yuzden bi aksilik nede benim cevremde yok cok sukur bende ogluma yaptm cok sukur ondada olmadi yani her bebek farkli tepki verebilir sadece sen degil anormal bise olacagini bilsem yada tanik olsam sonucta bende anneyim bende yapmazfm annemde olsa kirabilirdim dedigin gibi ama oda anne iste oda eminim bize yapildiginda anormal bise gorse benm cocuguma yapmazdi diye dusunuyorm

kiz annem annenem dayimlari ablamlari 3 gun tuza basip bekletmisler annem icim yaniyodu ama kiramiyodum diyodu dayim morarmis artikin bisi olmamis ama eziyet ettiler bebelere diyo kari karsi simdi asla bi damla tuz attirmam diyo bos is bunlar diyo yuzde 99 bebeye olmaz 1 ine olur aslinda su kv karismasa ununa tuzuna bebelerin bizde uymak zorunda kalmasak ne guzel olar ama iste illa kv yapcekler

Cnm senin dedigin sey resmeen tursu kurmak gibi birsey :)) 3 gun mu ananem bize tuzla beklet 1. Gece demisti ama annem sadece suyuna atti deniz suyu gibi hemen duruladi :) yoksa tuzlu bende bekletmem

Son düzenleme:
kızlar el insaf. bende aynı doktorun hastasıyım harika biri sinem hanım. tüm arkadaşlarıma önerdim. onlarda çok memnun. ben sizin yazdıklarınıza pek inanamıyorum. benim bir arkadaşım sinem hanıma kürtaj istemi ile gitmiş. onu bile doktor hanım kürtaj düşüncesinden vazgeçirmiş. şu an çok mutlu ve halen hamile. sinem hanıma devam ediyor. yine bir arkadaşım ona kendi isteği ile sezeryan oldu. süper memnun. hem sezeryan isteğen birine hangi doktor zorla normal doğum yaptırırki.hemde özel hastanede bu olması mümkün değil. bunu yazarken bayağı saçmalamışsınız. bana yazılanlar taraflı ve karalama amaçlıymış gibi geldi. hem eğer çocuğunuzun kolu zara gördüyse hangi arada bu siteye girip, yazdınız. ne çok vaktiniz var. bence bunlarla uğraşacağınıza bebeğinize bakın.

Cnm senin dedigin sey resmeen tursu kurmak gibi birsey :)) 3 gun mu ananem bize tuzla beklet 1. Gece demisti ama annem sadece suyuna atti deniz suyu gibi hemen duruladi :) yoksa tuzlu bende bekletmem

evt kiz az sirkede koycan birazda llehene salaya havuc bebisin kokusuyla iyi oluyor biraz da seker eklemek gerek ayy ne sacma seyler yaa neysem kiz sen doktora nezaman gitcen acilmana felan bakiyomu doktor dugumu nezaman veriyo beni her gidisimde parmakliyooooooooo biktim aciyo cok pazartesi gene gitcem

Kiz buarada yarin 38+ lara geliyoruz cuma gunlerini cok seviyorm dr un alttan kontrol ettimi hic acilma icin filan beni onumuzdeki carsamba alttan kontrol edicem dedii :18:

canim hicbir doktor istege gore sezeryan yapamaz bence doktorlar hemen kesmeye merakli burda asla yapmiyolar onemli bisi olmadigi surece 4 kilo bile olsa normal yaptiriyolar en sagliklisi diye ben doktora sezeryan istiyom desem hyr der butun doktorlar hyr der burda ozaman burasi iyi bi ulke deil yani anlamiyo insafsiz doktor burdakiler benim bebisime bi doktor zarar verse tvye bile cikar soylerim burayada yazarim benim icim acidi sizinde acimasin dikkat edin diye heryere yayarim sekerim KIZLAR BISI OLURSA BEBISLERE YAZIN BAK BIZDE ONLEM ALALIM SAKIN YAZMAMAZLIK YAPMAYIN cocugumada bakarim milletin cocugunuda dusunurum herkezin bebisi benim bebisim ala ala boyle seyler yazman cok sacma

Kiz buarada yarin 38+ lara geliyoruz cuma gunlerini cok seviyorm dr un alttan kontrol ettimi hic acilma icin filan beni onumuzdeki carsamba alttan kontrol edicem dedii :18:

bende bayiliyom mubarek gunu yaa 38 doluyo etmemi kalp kalbe karsimis bak ayni seyi sormusuz 2 keredir yapiyo beni muayne nstye giriyom surekli pazartesi gene gitcem catiya bakti acilmaya bakti bebis cok irimis 3 kilo 600 gramdi gecen hafta 4 u geccek ama normal dogurttugum var korkma dedi ben zaten epudurel olcam normal dogum pazartesi gene aci gunu ins acilma vardirda bidaha bakmaz yaa sorcam yumusama varmi rahim azinda diye bide

Ayy ciddn kalp kalbe karsiymis ayni anda sormusuz yok bana hic bakmadi daha ilk defa bakcak carsamba gunu 3 randevu verdi bana biri 21 i biiri 28 digeri 4 ocak yanii dogurmazsam die ama ins dogururm ozamana ya :) bende epidural normal olucam burdada haykirsan bagirsaan sezeryan yok cnmm sen hangi ulkedeydinn

belcika cnm bana doktorum 30 aralik yada 23 aralik dedi yani 23 dede dogurabilirsin dedi asilama ile oldum ben ondan durmadan alttan bakiy kari yaa benim doktor haftaya cuma izne cikiyo cok sitresliyim dogurasim kacti valla cok sancilaniyom ben durmadan hergun agir agrilarim oluyo ama duzensiz adet sancisi gibi cok siddetli ama duzenli olsa dogurcam sanki keske duzenli olsada haftaya doguruversem yaaaaaaa"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…