ay canim benimki 2 saatte versen 120 iciyor ben 3 saatte 150 veriyorum ama gene 120 ye indim gelisimi iyi se iyidir benim 4 satte ikisinden toplam 100 felan cikiyor bazen 110 ama hepsini iciyor benimki 5 gun sonra 2 yi doldurcaz biz valla 6 ay satece anne sutu sonrasi ek gidalarla iste ama 6 ay gerekli ben 6 ci aya kadar cabalicam sonrasi allah kerim keserim belki sagmak zor oluyo azaliyo sut bide sinir oluyom o yuzden ama ilk 4 veya 6 ay diyolar
bebeğim 2 ay 2 günlük , 3 buçun 4 saatte 120ml veriyorum, bazen bitiremıyor 100 ml falann içiyor.. bazen de çok ağlarsa 3 saatte veriyorum.. gece kendi uyanmazsa 5saate kdr bırakıyorum midesi daha rahat oluyor..
artık 150 ml vermem gerekiyor.. ama saat aralığı uzuyor.. yani mantiken saat başı 30ml içmesi lazım
anne sütü vwerenler bu cc leri nerden biliyorsunuz sağıyormusunuz sütü
anne sütü vwerenler bu cc leri nerden biliyorsunuz sağıyormusunuz sütü
ben sadece anne sutu verıyorum ve hıc sagmadım aslında merakta edıyorum ne kadar dıye..aylık kılo alımı ıyı ..ac kalsa aglar herhalde dımı
merak etme canım kilo alımı da normalse doyuyordur..
aç kalsa zırt pırt uyanır meme arar.. ağlar.. kilo alımı az olur.
benim artık çok azaldı sütüm ne yaptıysam olmuyor.. rezenesiydi still-tee. dereotu.. şerbetler.. falan filan.. yok olmayınca olmuyor..
2 göğüsümden 40-50den fazla çıkmıyor artık.. ilk zamanlarda 80ml sadece tek göğüsümden çıkıyordu..
hayırlısı diyorum artık.. ve kendimi üzmemeye çalışıyorum ki az olan süt te kaçmasın diye.. 2 damla 2 damladır.. yavruma şifa..
emzirebildiğim kadar emziricem pes etmiyorum asla.. ama işte mamasız da olmuyor
canim bende sendenim benim gogus uclarimdaki yaralarda gecmiyodu sagiyorum simdi cok iyidi sutlerim ama 3 gundur azaliyo git gide iki gogsumdende 50 cikiyo birinden 10 birinden 40 bazen 80 e cikiyo uc gundur boyle sut biriktiremiyorum dolapta bidaki ogunune bide 4 Saatte bir bukadar cikiyor en son bi cay aldiydim oda bi ise yaramadi ama hastanedeki beslenmeme gore yemege karar verdim sabah peynir ekmek recel oglen agir etli balikli yemek aksamda gene peynir ekmek hastanede 5 gun boyle beslendim agiz sutum fiskiriyordu sabah ustum sirilsiklam uyaniyordum sagdim bi kere birinden 120 direrinden 90 cikmisti
arkadaşımm ltfn beni bilgilendirirmisin nasıl sütünü arttırdınn . GECE GÜNDÜZZZ BUNUN İÇİN CVP ARIYORUMMM. KİLO HİÇ MÜHİM DEĞİL SÜTÜM ÇOOOKKK AZZZZ BEBEĞİMİ GÜNDE SADECE 3 ÖĞÜN DOYURABİLİYORUM MAALESEF YANITLARSAN ÇOOKK MUTLU OLURUMM. NELER YİYORSUNDA ARTIYOOO
arkadaşımm ltfn beni bilgilendirirmisin nasıl sütünü arttırdınn . GECE GÜNDÜZZZ BUNUN İÇİN CVP ARIYORUMMM. KİLO HİÇ MÜHİM DEĞİL SÜTÜM ÇOOOKKK AZZZZ BEBEĞİMİ GÜNDE SADECE 3 ÖĞÜN DOYURABİLİYORUM MAALESEF YANITLARSAN ÇOOKK MUTLU OLURUMM. NELER YİYORSUNDA ARTIYOOO
kımseyokmuuuu huhuhuuuuu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?