merhaba anneler :) ben siteye oldukça acemiyim.Arkadaşımın tavsiyesi ile kayıt oldum.Acaba aralık 2011 anneleri olarak kaç kişiyiz?Soru,sorunlar ve deneyimlerin paylaşılması nasıl oluyor acaba?
canım yazmadan geçemeyeceğim eğer pişik varsa DESİTİN diye bir krem var onu öneriyorum. MOR renk olan .ben kızımda hafif bir kızarıklık olunca hemen onu sürüyorum geçiyor. kesinlikle tedavi edici.tavsiye ederim.20 aralıkta aldım oğlumu kucağıma normal doğum beklerken sıkıntıya girdi ve sezeryan ile dünyaya geldi bizi çok korkuttu.ilk hafta pişik oldu ama inanılmaz bir pişik, kullanmadığımız bez ve pişik kremi kalmadı (doktor önerileriyle mantar kremi bile) sürekli suyla yıkadım ıslak mendili tamamen bıraktım sonra salatalık suyunu sürdük geçeğimi vardı bilmiyorum Allaha şükür geçti.bu arada göz çapaklanması oldu damlalar kullandık geçmeyince mecbur göz doktoruna gittik gözyaşı kanalı tıkalıymış masaj yapmamı önerdi bir gözününki açıldı,bu sefer kolik çıktıAllah korusun habire birşeyler çıkıyor ,habire doktora gidiyoruz ,tüm bebeklerimize sağlık diliyorum.Bu arada emziriyorum ama sanki az emiyor bazen reddediyor istemiyor umarım bırakmaz...
kendi adima iyiyim cnmm saol siz nnasilsnzz kiizinla ben trde deilm burda pek ilac vermiolaaar cok sukr gazli bibebek deil rana ama duydgm bebisin ve kendinin ayagini sicak tut yemeklerdn sonra azck kimyon ye suyla inss ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Cnmm cook tsk ederim,yeni gorebildim yaziyi:))) tsk biz de iyiyiz valla.o aralar biraz var gibiydi ama iyi bebis simdi.cnm kimyonu brn vermek istemiyorum.kendim gun icinde cok tuketiyorum,sutumden gecsin bari,elma yagi ayaklarina suruyorum aglarsa sayet,rezene ve diger bitki caylarini tuketiyorum.buarada sutunuz icin humana still tee icin arkadaslarr
Kizlar buarada kilo veren varmi aranizda?? Ben diet vs ztn yapmiyorumda ama gitmedi henuz kilo5 kilo gitti birtek:))) o da bebisin kilosu vs.ben sanirim sisim suan,yuzugumde gelmiyor:)
kendi adima iyiyim cnmm saol siz nnasilsnzz kiizinla ben trde deilm burda pek ilac vermiolaaar cok sukr gazli bibebek deil rana ama duydgm bebisin ve kendinin ayagini sicak tut yemeklerdn sonra azck kimyon ye suyla inss ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Cnmm cook tsk ederim,yeni gorebildim yaziyi:))) tsk biz de iyiyiz valla.o aralar biraz var gibiydi ama iyi bebis simdi.cnm kimyonu brn vermek istemiyorum.kendim gun icinde cok tuketiyorum,sutumden gecsin bari,elma yagi ayaklarina suruyorum aglarsa sayet,rezene ve diger bitki caylarini tuketiyorum.buarada sutunuz icin humana still tee icin arkadaslarr
Kizlar buarada kilo veren varmi aranizda?? Ben diet vs ztn yapmiyorumda ama gitmedi henuz kilo5 kilo gitti birtek:))) o da bebisin kilosu vs.ben sanirim sisim suan,yuzugumde gelmiyor:)
ben dogumda sonra 16 kilo verdim 4 kilom kaldi tek onuda veremiyom ama 1 haftada verdim ben dogurdum 5 gun sonra tartildim 16 kilo gitmis sok oldum gobek felan dumduz olduydu ama su 4 killo kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ustumdee
ben dogumda sonra 16 kilo verdim 4 kilom kaldi tek onuda veremiyom ama 1 haftada verdim ben dogurdum 5 gun sonra tartildim 16 kilo gitmis sok oldum gobek felan dumduz olduydu ama su 4 killo kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ustumdee
Ben cook da emziriyorum,anca gidecek sanirim.bnm karnimda sis dgl dogumdn ciktim direk duzdu tabi eskisi kdr olamasada,sezeryan olmama ragmn.herkes iyi verdin almadin da kilo diolar ama boyumdan sanirim aldaniyorlar.ahhh gelde bana sor.smdi 40 bedenim.corap giydim mi iz oluyor,ssliktn olsa gerek.cook enteresan ben gebeykn bile coraplar iz yapmiyordu:) spora baslicm yakinda.buarada sen iyi misin? Goguslernde sorun olusmustu hatirliyorum
Ben cook da emziriyorum,anca gidecek sanirim.bnm karnimda sis dgl dogumdn ciktim direk duzdu tabi eskisi kdr olamasada,sezeryan olmama ragmn.herkes iyi verdin almadin da kilo diolar ama boyumdan sanirim aldaniyorlar.ahhh gelde bana sor.smdi 40 bedenim.corap giydim mi iz oluyor,ssliktn olsa gerek.cook enteresan ben gebeykn bile coraplar iz yapmiyordu:) spora baslicm yakinda.buarada sen iyi misin? Goguslernde sorun olusmustu hatirliyorum
EVT hala devam ediyor eskisi kadar felaket olmuyor izin vermiyorum aciyinca dinlendiriyrum oyle boyle geciyo zaman aksam sut kalmiyo goguslerde zaten yanmalar basliyo gene 6 aya kadar sabretcem sonra birakcam akisina ilk 6 ay onemli ya cok o yuzden gecen sali doktora gosterdim hala bu sekildemi diye sasirdi kadin uclari hala kara dud gibi mor
canım yazmadan geçemeyeceğim eğer pişik varsa DESİTİN diye bir krem var onu öneriyorum. MOR renk olan .ben kızımda hafif bir kızarıklık olunca hemen onu sürüyorum geçiyor. kesinlikle tedavi edici.tavsiye ederim.
kizlar merhabalar bebisimin ilk asisi oldu 2 bitcek 19 gun sonra 6 kilo 510 gram olmus bende sutum yetmiyo diye aglaniyordum ama boyu var cok belli olmuyor kilosu cok hareketli gece uykulari cok super hep oturmak istiyor yada ayakta durmak istiyor gun boyu simdi salyamiz basladi resmen tukuruyor ya heryer su oluyor ben siliyom inat yapar gibi hemen bida tupuruyor sonrada kikirkikir guluyor sabahta gulerek uyaniyor cok guzel gunler gecirmeye basladik git gide huy degistiriyor hic pisik sorunum olmadi sukur gazda bi tek goz rengi cikmadi ortaya hep bulanik ne olcak merakla bekliyoruz artik 40 i icinde belli olur diyolardi ama hala bulanik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?