2011 Aralık Anneleri

kizlar cok fenayim yaa erkenden adet oldummm normalde 29 gunde bir oluyordum 5 6 AYdir duzenliydi ondan once duzensizdi tabi ama emzirme sonlandirdim ona filan baglardim cok guzel duzene girdi derken 25 ci gunde cok feci hastalandim resmen rahmimin acildigini hissediyom icten doguruyom sanki oglumu dogurukeneki agri oldu sirtlarim kopuyo sanki cok fenayim ya korunmuyoz bide bebek istiyoz artik bari gecikse erkenden geldi ya bune ya insafffonceden tedavu gorukende boyledi bi gun umut yapamadan gelirdi gununde hemen ama gununden once hic olmamistim

bende iyiym işte bende oğlumla uğraşıyorum iştee benimki fazla yaramaz değil ama yaa aralık anneleri pek aktiff değillll

bende iyiym işte bende oğlumla uğraşıyorum iştee benimki fazla yaramaz değil ama yaa aralık anneleri pek aktiff değillll

bende sukredeyim disarda oldugumuz icin pek bi si yasamadik gibi ama disarda agliyor bagiriyor ben bebekligine veriyorum ne bilim yaramazlikmi yoksa normal bisimi cozemedim ikinci bebede cozerim artik hehehaha ben cok aktifim oglum oyun oynarken giriyom yaziyom bakiyom hep ama cvb veren yok yada bisi paylasan

herkese merhaba.ben bişey sormak istiyorum kızım 13 aylık ve hiç dişi yok çok endişeliym yardımcı olurmusunuz

herkese merhaba.ben bişey sormak istiyorum kızım 13 aylık ve hiç dişi yok çok endişeliym yardımcı olurmusunuz

hehe bi arkadas yazmisti doktoru demis dissiz insan gordunmu sen diye meraketme cikar ama hepsi beraber cikar patir patir hic kabarmadami yok bizdede yarim yamalak 8 yane ver daha 14 aylik

Bizimki 5 ve 9 aylar arasında 8 tane çıktı başkada yok. Her bebeğin gelişimi farklıdır canım. Kiminin dişi geç çıkar, kimi geç yürür kimi geç konuşur. Zaten garip bi durum olsaydı doktorun uyarırdı. Merak etme bi bakmıştın hepsi patlamış çıkmış, seni ısırmaya çalışıyor. Benim kızım okalar cadıki kafamı bile ısırmaya çalıyor ya heryerin diş izi valla:)

doktor dişi çıkmadığı için kalsiyum verdi kabızlık yaptığını söylüyolar kullansammı diye kararsız kaldım

doktor dişi çıkmadığı için kalsiyum verdi kabızlık yaptığını söylüyolar kullansammı diye kararsız kaldım

Bebiş emiyorsa kabızlık olmayabilir. Anne sütü kabızlık engeller diye biliyorum. Aslında kalsiyum hakkında bilgim yok ama D vitamini kullanıyormusun? D vitamini kemiklerin ve dişlerin gelişmesi vs. Durumlarda önemli bir yer kaplıyor.

emmiyor D vitaminide kullanıyoruz

ya tabi tabi batil inanc onlar yok oyle bisey nekadar gec cikarsa cocuga okadar izdirap veriyo damaklar sertlesiyo dise bakmazsan dokulur bakarsan asla dokulmez 2Z<

babasıda bende 8 aylıkken çıkarmışız.yemek yerken çok zorlanıyo yutamıyo güzel çiğneyemediği için hiç yemek yemek istemiyo

Son düzenleme:
ya tabi tabi batil inanc onlar yok oyle bisey nekadar gec cikarsa cocuga okadar izdirap veriyo damaklar sertlesiyo dise bakmazsan dokulur bakarsan asla dokulmez 2Z<

Biliyorum canım öylede, anneye biraz moral olsun diye yazdım. Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Bizim bile 8 dişimiz olduğu halde keşke yanlarda çıksa cocuk rahat yemek yese diyorum.

Biliyorum canım öylede, anneye biraz moral olsun diye yazdım. Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Bizim bile 8 dişimiz olduğu halde keşke yanlarda çıksa cocuk rahat yemek yese diyorum.

evt on disleriyle ciynemeye calisirken azindan dusuyor yavrumun yemekler ama az kaldi azilarda cikcak 16 17 Aylikkene ben az eziyorum ciyneyemedigi zaman kolaylik olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…