bende iyiym işte bende oğlumla uğraşıyorum iştee benimki fazla yaramaz değil ama yaa aralık anneleri pek aktiff değillll
Herkese ii gecelerr nasılsınız hanımlar bende geldim aranızaa
herkese merhaba.ben bişey sormak istiyorum kızım 13 aylık ve hiç dişi yok çok endişeliym yardımcı olurmusunuz
herkese merhaba.ben bişey sormak istiyorum kızım 13 aylık ve hiç dişi yok çok endişeliym yardımcı olurmusunuz
doktor dişi çıkmadığı için kalsiyum verdi kabızlık yaptığını söylüyolar kullansammı diye kararsız kaldım
selam arkadaşlar nasılsınız ben oğlumu uyuttum bir bakınayım dedim
Bebiş emiyorsa kabızlık olmayabilir. Anne sütü kabızlık engeller diye biliyorum. Aslında kalsiyum hakkında bilgim yok ama D vitamini kullanıyormusun? D vitamini kemiklerin ve dişlerin gelişmesi vs. Durumlarda önemli bir yer kaplıyor.
emmiyor D vitaminide kullanıyoruz
Birde geç diş çıkmasına irsi derler. Babanın yada senin dişlerinde geç çıkmış olabilirmi annesi?
Yemek yemede sorun yaşıyormusunu? ( Tabi iyi yönlerimde var,geç çıkan diş geç dökülüyor diyorlar)
Birde geç diş çıkmasına irsi derler. Babanın yada senin dişlerinde geç çıkmış olabilirmi annesi?
Yemek yemede sorun yaşıyormusunu? ( Tabi iyi yönlerimde var,geç çıkan diş geç dökülüyor diyorlar)
ya tabi tabi batil inanc onlar yok oyle bisey nekadar gec cikarsa cocuga okadar izdirap veriyo damaklar sertlesiyo dise bakmazsan dokulur bakarsan asla dokulmez 2Z<
Biliyorum canım öylede, anneye biraz moral olsun diye yazdım. Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Bizim bile 8 dişimiz olduğu halde keşke yanlarda çıksa cocuk rahat yemek yese diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?