Herkese ıyı haftalar...
Nerde bızim Aralık anneleri acaba!!!!
yaramazlarla ugrasiyolar heralde bizde yeni dustuk agladik simdi oyuna daldik burunlarimizda akiyor offff
Grip aşısı yaptırsaydınız mutlaka cok etkili oluyor. Çok kar var çokda soğuk burası, -25 gördük 1-2 gün önce ama dışarı çıkmayı ve kızakla kaymayı ihmal etmiyoozcok seviyoz cooook.
kızlar su çiçeği aşısı yaptıracak mısınız?
kızlar su çiçeği aşısı yaptıracak mısınız?
sukur grip olmuyoruz hic hasta olmuyoruz desem daha dogru yani sik deiil topasan 1 yilda 3 kere fialn hergun disardayiz burdada kar var 3 gun evde kaldik ondan sonra burunlar akmaya basladi ama aksama dogru yok oluyor akmada deil tikaniyo su sikiyom aciliyo 1 kere okadar biz istesekte yaparlarmi bilmiyorum burda asilar trye uymuyor
Bizim aşı takvimizdede şuçiçegi aşısı yok, sanırım burdada yapmıyorlar.
Grip aşısını 1 yaş kontrolünde doktorumuz kendi yaptı canım. Bizimde aşı takvimiz var ona göre aşı yapıyorlar onun dışında istediği göre aşı yapmıyorlar. Ama Türkiye'de herkes kendi alıp yaptırıyor aşıyı.
Kızlar bebişleriniz odasını ayırdınız mı? Bizimki bizimle aynı odada ama ayrı kendi yatağında uyuyor. Kendi odasına koymaya kıyamıyorumAyırmadıysanız, ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz? :44:
Bizim aşı takvimizdede şuçiçegi aşısı yok, sanırım burdada yapmıyorlar.
Grip aşısını 1 yaş kontrolünde doktorumuz kendi yaptı canım. Bizimde aşı takvimiz var ona göre aşı yapıyorlar onun dışında istediği göre aşı yapmıyorlar. Ama Türkiye'de herkes kendi alıp yaptırıyor aşıyı.
Kızlar bebişleriniz odasını ayırdınız mı? Bizimki bizimle aynı odada ama ayrı kendi yatağında uyuyor. Kendi odasına koymaya kıyamıyorumAyırmadıysanız, ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz? :44:
canim bizim 1 yas asisi iki tane koldan yaptilar ama grip filan demediler 15 aylikken bitane daha var asi kartina bakmmam gerek bende daha ayiramadim ayirmayida dusunmuyorum askere gidene kadar yatsin bizle sorun yok hahahahaha ya o benim bitanem nefesini duymadan uyuyamamkii gecen uyumadi aramiza aldik sabah uyandim besige baktim cocuk yok bi korku sardi aglamakli bi sekilde esimi kaldirdim eren yok diye yorgani kaldirdik icinde uyuyo odum koptu bidaha yasak dedimm sabah sabah ise titriiyerek gittim kizlar ben oglusa sabah ac karna bi cay kasigi bal veriyorum orjinal bal mazasindan aldim sordum ona gore aldim kavaltisinada 2 ceviz ekledim 3 gundur durmadan yemek istiyoooooo sastim yaa bu gun dunyayi yedi sabah bir yummurta bi kibrit kutusu peynir yarim domates bi fincan sut bi dilim ekmek 2 ceviz yedi 9 bucuga dogru 2 ye dogruda kereviz li karisik babamizin yaptigi corba yaninda 200luk meyve 5 bcuga dogruda kocca bi kase prasa yemegi yaptim havuclu pirincli yanindada koca bi kase yogur yedi yuttu kaseler 250 300 luk civari aliyor ya resmen yiyor bitince bazen agliyor simdi saat 8 E geliyor mam a mama die etrafimda geziniyorrrrr 8 bucukta yatiyoruz bide duzenli artik 4 gundur oncedende duzen yoktu 12 1 lerde yatiyordu acaba cok uyuyor mslh uykusunu iyi aliyor ondanmi yemek istiyor yatarkende 270 lik bambix sut iciyor gecede kalkarsa 180 200 arasi sut iciyor bazen sabaha karsi bida kalkiyor cok mutluyum tartiya cikiyor iki gunndur kendi ellerini birakip yaziyi bana gosteriyor delircem cocugun aklina 12 kilo 300 gram cikiyor 2 gundur attiim diyor anne gel diyor ve ve diyor yani ver hehedede diyor askim diyor bi gorseniz baba demiyorrrrrrr aama sanki gec konuscak gibi aloo diyor elini kulana koyup kkonusuyor kendince ama uff bide konussa tam olcakkkkkkkkkkkkkkk
Aman maşallah deyim nazar değmesin,yemesi çok güzel. Peki akşam 8.30 da nasıl uyutuyorsun,zor olmuyor mu? Günde toplam kaç saat uyuyor?
Ben bu sonbaharda odasını ayırmayı düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
Ayy ya neguzel kendi kendine uyuyan bebekler. Keşke benim kızımda yanına yatsam uyusa, valla üç dört tokata razıyımbenimki bazen emerken, bazende ayakda sallanarak uyuyor...
merhaba hanımlar..bebişler büyüyor..hergün yeni birşeyle bizleri şaşırtmaya devam ediyorlar..sormak istediğim birkaç şey var..bu arada kasım annelerine oranla sayfamız çok pasif..aralık anneleri bu kadar mı yoğun..biraz canlanalım hanımlar..
bebişlerinizin zihinsel gelişimi nasıl?yani 5 duyu organını rahatlıkla gösterebiliyormu sorduğunuzda?sizi şaşırtan yapabildikleri şeyleri yazarsanız sevinirim..
bu arada 2.yi düşünen var mı aranızda?
merhaba hanımlar..bebişler büyüyor..hergün yeni birşeyle bizleri şaşırtmaya devam ediyorlar..sormak istediğim birkaç şey var..bu arada kasım annelerine oranla sayfamız çok pasif..aralık anneleri bu kadar mı yoğun..biraz canlanalım hanımlar..
bebişlerinizin zihinsel gelişimi nasıl?yani 5 duyu organını rahatlıkla gösterebiliyormu sorduğunuzda?sizi şaşırtan yapabildikleri şeyleri yazarsanız sevinirim..
626;28591482]benim oğlum bugün itibarı ile 13 buçuk aylık oldu. laftan sözden bayağı anladığını fark ettim türkçeyi çözmüş...hangi oyuncak adı ne biliyor. mesela git bana mutfakta oyuncağın ördeğin vardı getir diyorum getiriyor. oyun halısından hayvanları gösteriyor. ağız burun el kulak vs biliyor ama canı isterse gösteriyor işine geldiğini yapıyor yani... ama bu aralar fazla sinirli olmaya başladı bence nedeni de artık herşeyin farkında olması mesela eline çatal alıyor ver deyince veriyor geri vermeyince başlıyor bağırmaya. oğlum 9 aylıkken yürüdüğü için şimdi dur durağı yok koltuk tepelerinde, sandalye tepesinde indirince de bağırıyor. bu aralar sesimiz çok çıkıyor yani... artık fazla da düşmüyor daha temkinli.
2.yi düşünüyorum aslında ama zaten ilki benim tedavi ile olduğu için akışına bıraktım 4- 5 ay olmazsa dr'a giderim artık yaş geçmeden fazla rahata ermeden 1 tane daha olsa iyi olur gibime geliyor...bu arada yaşım 28.
2 yaşına kadar beraber yatacağız, 2-4 yaş arasıda ayrı yatakta ama aynı odada yatacağız. adem güneş ve Sabiha paktunayı takip ediyorum.erken ayırmayı asla tavsiye etmiyorlar.çocuğun özgüven gelişimi için çok önemliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?