korkma bitanem. kanama olmadığı sürece rahat ol. zorladığından olmuştur.
ooo cok erken baslamıssın :)
sen bı de son haftaları gor
kizlarr cok dertliyim yaaa aptalmiyim bben siz karar verin hic gucenmicem millet evine misafir gelmesin die dua eder ben bi insan gelsin die dua ederim 4 yildir burda yasiyorum 10 kere gelmistir misafir evime hic abartmiyorum ya 4 aydir arkadasima gel gel diyorum sonunda bugun gelicem dedi kalktim bu halimle kisir yaptim kocca bi legen ustune mutfagim yeni oldu kavabom takik deil banyoda yikiyorum bulasigimi buna ramen beni aradi ne dese begenirsiniz yamur yagiyor allah askina bende ayni yerdeyim neden burda gunes var birde kapisindan ciktigi gibi metroya iniyor abarmiyorum kapidan cikiyor 15 sn ye yurumuyor bile sonra iniyor 2 dk sonra benim ev ben kotu birimiyim herkez beni cagiriyor ben gidiyorum kosa kosa ama onlar gelmiyor delimiyim ben ya hayatta en sevdigm sey misafirdir hic kusurumda olmaz dort dortluk agirlarim ki gelen cok mutlu gider yada benmi oyle saniyorum agliyorum suan uzuntumden
canım benim ilk gün gelip yazacaktım fırsat olmadı. keşke yanyana olsaydık da bıktırana kadar sana gelseydim:)
ama sen oğlanlarla ilgilenirdin ben işleri yapardım. kıyamam sana...
hiç canını sıkma. ben de köydeyim. tek görüştüğüm köyün hemşiresiydi. o da 3 yılda evime hiç gelemmişti. ben sağlık işleri için ya da 4-5 kez gitmiştim. hep çağırdım hiç gelmedi. neyse bunun kocası askere gitti. kız gelmeye başladı. meğer eşi kimsenin evine göndermiyormuş.
demem o ki belki yanlış anlamışsındır
kizlar dun melegimi gordummmmm kocaman olmus eller ayaklar hic durmuyo el salladi bana heheheyytt bu erendende buyukmus gelisimi yandim gene kizlar cikarirken hahahaahaha hersey cok cok yolundaymis sukurler olsun ùayis sonu cinsiyetine bakicaz
Bebişin cinsiyeti belli oldumu meleğimolsun?
yok canim daha belli deil kismetse gosterirse 28 inde belli olcak yazarim zaten catlarim paylasmassam BU ARADA HERKEZIN KANDILI MUBAREK OLSUN ERENIMDE DUN SUNNET OLDU cok korktum ama cocuk narkozdan gulerek kalkti kostu oynadi halada durmuyo yerinde mslhhhh
ay hayırlı olsun canım,
üst komşun olsaydım pipili pilav getirirdin bak:))
biz de bu yaz düşünüyoruz inşallah
kis pipimiz cope gitti heralde vermediler avrupada yok oyle adetler heralde gobegide doktorun eline dustu aldi nabti bilmem o anin korkusuyla gene soramamistim azindan kan geldigi icin yatmisti ya cok saf anlarima geldi ikincide artik daha tecrubelliyim dikkat ederim alirim birakmam bisiyini
canım ya o kadar tatlısın ki, keşke gerçekten komşu olsaydık...
ya sünnet sürecinden bahsetsene? iyileşti mi, zor oldu mu? ben de aralıktan yani 2 yaştan önce yaptıralım diyorum.
ah keske cnm ya
ya iste 1 saat kaldi icerde sonra cikti 2 saat uyuduktan sonra kendine geldi kostu hastanede oynadi zipladi glukozlu su icti ardindan puding yeni baya istahliydida hic zorlastirmadi sonra eve gitcegimizde sargisi acildi ay o bicim seydi oyle resmen pipinin derisi gitmis dikislenmis sargiyi cikarirken dikisler ayrildi aradaki eti gordum goz yaslarim birikti ben nabtim yavruma dedim sonra pansumani ogretti hemsire pipiyi yukari kaldirip pampersi iyce siki bagla siki ic camasiri siki don giydir dedi dune kadar hersey superdi yani hicbisi hissettirmedi sanki sunnet olan o deildi dun gece son sargisinda pipi basi sargi bezinden tahris olmus heralde kanadi delik delik agladi cok bagladim uyuttum sabahta daha cok kanadi hemen doktoru arattim normalmis acik kalsin az hava alsin demis kafa derinin icinde koruyomus kendini deri incemis simdi deri gidince savunmasiz kalmis kendini yeniliyormus kafa dikisler kaynadi sukur kabuklanmaya az kaldi sari irin tortulari olustu yani kabuga doncek yakinda kafa beni uzdu bugun altini actim ayaklarini ayirip bana baka baka agladi sonra isedi artezen gibi mslh tikanikti az onceden hic bukadar cok birden isedigini gormemistim kesik kesik iserdi cunki bi sure kucagimda oturdu pipiye baka baka agladi ne elliyo nede elletiyo nede kipirdiyo o acikken yere koydum oynasin diye odasindan kremini almaya gittim nerde biraktiysam orda pipiye baka baka agliyo yawrum hemen bagladim pansumanladim kosmaya basladi gulmeye basladi burda 2 haftadan sonra yapiyolar bebeklere sunnet ben ikinciside erkek olursa 2 haftalikken yaptircam ozaman kipirdiyamiyoda erenin 2 gunde kaynadi onun 4 gunde dikisi duser diye dusunuyorum misal buyuk ken yaptirirsan hem kaprisi oluyo hemde pskolojisi bozuluyo eltimin oglu 5 yasindayken oldu pipimi kopardilar yok oldu diye kiyameti kopardi sonra doktora goturduler doktorda pipini cikardik yerine daha temizini koyduk pislenmisti cok agri olurdu demis deistirmesek demis oyle duzeldi hatta erenin pipisini kestircez deince basladi aglamaya simdi 6 Yasinda hayirr deistirtin kestirmeyin diye pisikolojileri bozuluyo yani oyle yada boyle ama en guzeli 2 yasina kadar benimki rahatcana cis yapiyo tutmuyo buyukler tutuyormus aciyor diye yani kucukken cok avantaji var ama dikisli en guzeli baska asla yaptirma
EE hep 4 yaşı bekle 4 yaşı bekle deyip duruyorlar ya ne güzel bak sen yaptırdın kurtuldun valla... bizde ciddi ciddi düşünelim ozaman..
ya soyle bisi diyim pipide tikanma varsa bekleyin derim cunki bizimki bitisikti gecen yil doktor acti ama gene bitisti doktor bitismez demesine ramen bitisti dun kontrolumuz vardi doktor harika kaynamis dikisler hersey guzel dedi bende dedim nasil guzel kafayi gormuyonmu ne halde dedim basladi anlatmaya kafasi bitisikti ete siyirdik dedi cok zorladi dedi cok yiprandi kafa dedi et yapistiramazzin zaten oraya dedi savunmasiz kaldi dikilmezde dedi acik kaldi mecbur dedi ama iylescek cok dogal dedi 3 gun bezlemedim gazli bez yapisiyo die simdi bezmiyom artik krem surup kapiyom yapismiyo pampersine pipi cok rahatiz ya sunnet cok kolay gecti dikis ertesu gune kaynadi inanamadim et taze ya doktor da dedi 2 gune kaaynar die ama iste kafa yapisik oldugu icin o zorladi beni korkuttu yani birtisik deilse hemmen yaptirin bitisikse isiyosa yaptirmayin bide biz cok sik kaka yapiyoduk zorlaniyomus iserken kaka kaciriyomus simdi gunde 1 yada 2 kere kaka yapiozzzzzz
yaaa kafam karıştı şimdi. temmuzda sünnet düşünüyorduk ama oğlumun derisi de yapışık( ama bence yapılsın da kurtulsun yaaa... her defasında derisini yıkamama rağmen koku oluyor
34+5 günlük hamileyim. Bebişlerin kaç kilo arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?