2011 Aralık Anneleri

bende iki aydır folic plus içiyordum... şimdi muhtemelen 4+6 haftalığım.. doktorum pazartesi günü gel dedi.. ama folic plusu içmeye devam edip etmeyeceğimi sormamışım.. ne yapayım kızlar sizce?

Devam et canım. Ben hamilelikte de kullanmıştım önceden...Hayırlı olsun...

ben folic plus kullanıyordum.
dr onu bırak elevit e başla dedi.
bir de progestan verdi.
düşüğü önlermiş. daha iyi tutunsun diye.
bu ikisini kullanıyorum.

Bu arada arkadaşlar aklıma gelmişken paylaşayım dedim. Ben enfeksiyondan korktuğum için doktordan idrar tahlili istedim. Yapmadı. Çıksa bile ilaç veremem dedi. Bunun için bol bol 3litre kadar su içmek lazım. Ben hiç sevmem su içmeyi. Bugün her tenefüs lavoboya koştum. Hatta son ders neredeyse dersten çıkacaktım utanmasam. Sizler içebiliyor musunuz?

slm kızlar nasıl gidio hamilelik?
bende iyiyim şükür midem ekşiyo biraz okadar
bulantım yada kusmam falan yok şükürler olsun
çarşamba doktora gidicem bebişin durumunu kontrole bakalım hayırlısı rabbim bu sefer
kucağıma almamı nasip eder inşallahhhhhhhhh

selamlar , uzun zamandır giremedim , bazı sağlık sorunları yaşadım , yapılan tahlil ve MR sonrası , şükür , sonuçlar iyi ..
ohhh ne güzel kalabalıklaşmışız , en son 20li sayfalarda bile değildik bıraktığımda ..
yeni hamişlerin gözü aydın Allah hepimize bu süreci beraber , sağlıcakla ve zamanında bitirmeyi nasip etsin ..
tosbaam izin verirse biraz geçmişe bakıcam
tablo güncellemesini bu akşam yapamazsam perşembe dersim yok , o gün yaparım

slm kızlar hastaneden geldim bebişimin gelişimi çok güzel tahlillerdede sorun yok kalp atışları çok iyidedi dr 1.35 cm olmuş fasulyem 11. haftada ense kalınlığı ölçümü için gideceğim

ama midem çok bulanıoooooo

Canım geçmiş olsun. Bir de canım senin ayrıca küçük çocuğun var. Burada bir arkadaş listeye el atmıştı. Senin için yorucu olacaksa devret bence. Bir de sen veya diğer arkadaş yaşadığı ili eklerse birbirimize belli konularda hastane, ücretler, doktorlar vb. daha çok yardımcı olabiliriz. Mahsuru yoksa tabii. Ellerinize sağlık...

Maşallah canım... Uyku hali başladı mı? Benim 5+2. Dün gece 9.'da uyumuşum...

ben 1.5 litre içebiliyorum da ikiyi bulamıyorum. oda çayla vs iki ediyordur.
senin doktor abartış kendisi içsin üç litre dile kolay ya! iki diye duymuştum ben

mrb arkadaşlar yoğun sırt ağrılarından dolayı bugün doktora gittim. bebeğin kesesini gördük. çok küçücüktü. kan tahlili yaptım beta_hcg 1000.00 çıktı. bu yedi haftalık çocuklarda olması gereken değer. benim bebekte beş haftalık oldu. yaaaaaaaaa doktor ameliyata girdiği için sonuçları yarın gösterecem . kafama takıldı değer yüksek acaba ikizlerim mi olacak? yarına kadar ölcem meraktan.

ben 1.5 litre içebiliyorum da ikiyi bulamıyorum. oda çayla vs iki ediyordur.
senin doktor abartış kendisi içsin üç litre dile kolay ya! iki diye duymuştum ben

Canımcım ben de 3 içemiyorum. 2 oluyordur. 3 litreyi de bizim yazıştığımız başka bir topik var oradan arkadaşlar diyor. Doktor bir şey demedi bu konuda. 3 gerçekten zor. Bir de evde olsak neyse...

1000 mi 100.000 mi anlamadım canım.
sat kaç?
ben 5+3 ken kan verdim 1 507 idi. düşük dedi labaratuvardaki doktor. bende bi daha ölçtürmedim.

Canımcım ben de 3 içemiyorum. 2 oluyordur. 3 litreyi de bizim yazıştığımız başka bir topik var oradan arkadaşlar diyor. Doktor bir şey demedi bu konuda. 3 gerçekten zor. Bir de evde olsak neyse...
evde de olsam içemiyorum ben zaten beş aylık hamile gibi karnım şiş. çok sıkışıyorum ben ya

1000 mi 100.000 mi anlamadım canım.
sat kaç?
ben 5+3 ken kan verdim 1 507 idi. düşük dedi labaratuvardaki doktor. bende bi daha ölçtürmedim.

100000 canım. çok yüksek demi?sat 15 mart.. ikiz olabilirmi? gerçi doktor ultrasyonda baktı. bir tane vardı. belki diğerini farketmemiştir diye düşünüyorum. yada öyle görmek istiyorum

100000 canım. çok yüksek demi?sat 15 mart.. ikiz olabilirmi? gerçi doktor ultrasyonda baktı. bir tane vardı. belki diğerini farketmemiştir diye düşünüyorum. yada öyle görmek istiyorum

evet çok yüksek cidden . hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.
ancak eğer kağıtta 1000.00 yazıyorsa o 1000 demek 100.000 yazıyorsa o yüzbin. yanlış anlamanı istemem benim de 1000.00 yazıyordu doktorum onu 10.000 gibi okudu yok dedim ben:) olabiliyor yani

Evet çok yüksek. Benim satım 12 mart. 15 martta 658 çıkmıştı. Hayırlısı ne ise o olsun. Normal gebelik mi? Ailede ikiz var mı?

Evet çok yüksek. Benim satım 12 mart. 15 martta 658 çıkmıştı. Hayırlısı ne ise o olsun. Normal gebelik mi? Ailede ikiz var mı?

kağıttakini yazıyom. noktasına kadar 100.000 evet ailede ikiz var. ama doktor sadece birini gördü. meraktan ölüyommmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…