2011 Aralık Anneleri

bence yüksek değil canım, benimde son adete göre dört haftalık ilk yaptırdığımız testte 730 çıkmıştı,doktor banada yüksek dedi ama tek bebiş çıktı.. bence fazlada heyecanlanma:) değerin yüksekliğinden ziyade, üst üste test yapıp artış oranını dikkate alıyolar ikiz de

Merhaba,

Ellerine sağlık, 63 kilo da hamile kaldım.27 yaşındayım sat şubat 28, 7+0 gün, tahmini doğum 5.12.2011 bilgilerimi de yazarsan sevinirim... kese göründü, hala 63 kiloyum

sağol canım .. kimse yanaşmayınca ben el atmıştım , yoksa daha iyi olur herzaman burada bulunup gelişmeleri takip edeck birinin yapması bence mahsuru yok il kısmı da eklenebilir :13:

benide ekleyin yaş 29 kilo 63sat 15 beklenen doğum tarihi 20 aralık kese göründü

Son düzenleme:
Kızlar hayrılı olsun melekleriniz ben mayıs annelerindenim artık biz son günlerimizdeyiz darısı sizlere olsun inşallah Sağlıkla ,iyi günlerde geçirin hamileliklerinizi
Zaman çabuk geçiyor tadını çıkarın

selam kızlarr nasılsınız.ben bugün okulda fenalaştım.öğlen başlıyo midem ekşimeye bide tansiyonum düşüyo galiba ölüyorum sandım arkadaşlar doktora götürdü her öğlen böyle olursam yandım.son derslerte giremiyorum.

Ah canım çok geçmiş olsun. Tansiyonun düşmüştür. Ben de geçen sene İstiklal Marşında bayılmıştım hamileyken. Doktor ne dedi. Yanında bir şeyler bulundur atıştırmalık. Aç da kalma canım. Ben de yaşamıştım. Aman dikkat... İdarene desen nöbet filan koymasalar ne iyi olur...

canımm çook sağoll.yarında nöbetciyim.müdür nöbete çok önem veriyo.nasıl yapacam ki.nöbet için rapor oluyo mu acaba sormak lazımm.progestanda yapar mı acaba böyle?

canımm çook sağoll.yarında nöbetciyim.müdür nöbete çok önem veriyo.nasıl yapacam ki.nöbet için rapor oluyo mu acaba sormak lazımm.progestanda yapar mı acaba böyle?

Nöbet için rapor olur mu bilmiyorum. Bulantı, uyku biliyorum ama tansiyon düşüklüğü bilmiyorum... Hamile olduğunu biliyor mu idare? En azından sandalyede oturarak bekle kolidorda. Sizinkiler de küçük çocuk daha zordur.

Ayy bende bugün nöbetçiydim,çok zor oldu,ben sandalye koydum koridora oturdum. Müdür geldi "Hocam neden oturdunuz" dedi.Kamera var okulda adam ordan izleyip duruyor milleti...Ben de rahatsızım dedim, şimdi söylemek istemedim, haftaya kadar idare eder artık....

yasmin,celik ayni durum benim basimdada var benim oglumda uyutmuyor mevsimler mi carpti yoksa 2 yas sendromumu hala anlamadim sipamiiiiiiii

cnm başladı başladı da ben akşam yine12 de yattım oğluşum uyutmuyooooooo 2.5 yaşında sıpam

Şükür benimki büyüdü. Babası ilgileniyor. Anaokulunda bütün gün. Allah küçük çocuklulara kolaylık versin. İsteyerek mi arayı kısa tuttunuz kızlar?

Yaş ilerleyince ara kısa tutuluyo maalesef.Bende PKO başlangıcı görülünce hormonların yerine oturması için doğurmam gerekti.Yoksa yazın başlıcaktık çalışmalara:)

Yaş ilerleyince ara kısa tutuluyo maalesef.Bende PKO başlangıcı görülünce hormonların yerine oturması için doğurmam gerekti.Yoksa yazın başlıcaktık çalışmalara:)

Aslında başta zor olur ama biraz büyüyünce iyi olur. Biz sürekli çocuklu aile arıyoruz gidelim bize gelsinler diye. Çocuk çocukla iyi oynuyor nihayetinde. Biz de oynuyoruz ama yaşıtı gibi olmuyor. Biraz büyüyünce oynarlar beraber...

hepinize günaydın arkadaşlar... güzel bir gün olsun.. bebişleriniz sağlıkla büyüsün göbüşlerinizde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…