2011 Aralık Anneleri

slm arkdşlar benmde sat 26 şubattı kese görndü daha kalp atışnı görmedk dün doktora gittm 29 nisanda tekrar gel dedii.bende lisede rehber öğretmenmm şükür bizde nöbet yokk.ama bence bir an önceye idareye söyleyin ve bildğm kadarıyla doktorunzdan hamilelikte nöbet tutmamak için rapor alabilyorsunuz isterseniz bir araştırın herkese mutlu bir hamilelik dönemi diliyorummm:)))

merhaba kızlar.. ben de aralık 2010 annesiyim.güzel güzel hamilelik geçirmeniz dileği ile ... inşallah hayırlısı ile yavrucuklarınızı kucaklarınıza alırsınız..benim sat 27 şubat idi : 4 aralık verilen tarih olmasına rağmen 30 kasımda : 4 gün erken geldi miniğim. Allah bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah... en önemlisi ne olursa olsun ; moralinizi hep yüksek tutmanızdır...

canımm çook sağoll.yarında nöbetciyim.müdür nöbete çok önem veriyo.nasıl yapacam ki.nöbet için rapor oluyo mu acaba sormak lazımm.progestanda yapar mı acaba böyle?

canım yeni yasaya göre gebe kadın nöbet tutamaz. yasal değil. dr. gebe olduğuna dair imzalı mühürlü kağıdı müdüre ver nöbet tutma. zorla sana nöbet tutturursa suç işlemiş olur. ben dr. raporumu aldım. müdüre verdim. çok kızdı bana. neden daha önce vermemişim diye. bu sorumluluğu alamam dedi. beni nöbetten çıkardı. benim nöbet yerimde kanepemde vardı. yatıyodum. istediğim zaman uzanıyodum buna rağmen müdür beni hemen nöbetten çıkardı.

Canım ne güzel oldu yazdığın. Bilmiyordum ben. Haberimiz olduğu iyi oldu bugün doktora gideceğim ve hemen bunu söyleyeceğim. Çok çok sağol canım... Allah razı olsun.

Cici anneler nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıl benimki uslu yavrum benim inş. doğuncada eziyeti olmaz. mide bulantısı yok Allah'a şükür inş. olmaz şuan 7 hafta 2 günlüğüz Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. 26 sında kontrol var bebişi görmeye doyamıyorum benim mis kokulu yavrum. şu günler biran önce geçse keşke

arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim.inanılmaz bulantı kusma var.mutfağa girmek bile istemiyorum.hiçbirşey yiyemiyorum benim ilk gebeliğim.dr bana sadece folik plus verdi.başka vitamin hapı vermedi.siz başka bir ilaç kullanıyormusunz?

selam kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim sanırım 7 haftalık son adet tarihim 2 mart sizin kaç hcg leriniz kaç çıktı 1.365,00 çıktı benim sizce düşük mü?sizin kaç çıkmıştı

Hayırlı olsun canım.Benimde 2 mart, ayın onunda 1020 çıkmıştı..

Son düzenleme:

Bende ilk gebeliğimde bulantı yaşadım.Üçüncü ay sonunda bitti, geçecek.Yalnız kusma yoktu.Bu arada elevit kullanıyorum ben..

Serselo pardon canım ayın onunda yaptırmışım kan testini.1020 Çıkmıştı.Geç döllenmeden dolayıda bu rakam çıkmış olabilir.İçini ferah tut..

Serselo pardon canım ayın onunda yaptırmışım kan testini.1020 Çıkmıştı.Geç döllenmeden dolayıda bu rakam çıkmış olabilir.İçini ferah tut..

ben pko hastsıyım 34 günde bir regl oluyordum sence geç döllenmeden mi sonuç bu çok panikledim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…