slm arkdşlar benmde sat 26 şubattı kese görndü daha kalp atışnı görmedk dün doktora gittm 29 nisanda tekrar gel dedii.bende lisede rehber öğretmenmm şükür bizde nöbet yokk.ama bence bir an önceye idareye söyleyin ve bildğm kadarıyla doktorunzdan hamilelikte nöbet tutmamak için rapor alabilyorsunuz isterseniz bir araştırın herkese mutlu bir hamilelik dönemi diliyorummm:)))Ayy bende bugün nöbetçiydim,çok zor oldu,ben sandalye koydum koridora oturdum. Müdür geldi "Hocam neden oturdunuz" dedi.Kamera var okulda adam ordan izleyip duruyor milleti...Ben de rahatsızım dedim, şimdi söylemek istemedim, haftaya kadar idare eder artık....
canımm çook sağoll.yarında nöbetciyim.müdür nöbete çok önem veriyo.nasıl yapacam ki.nöbet için rapor oluyo mu acaba sormak lazımm.progestanda yapar mı acaba böyle?
canım yeni yasaya göre gebe kadın nöbet tutamaz. yasal değil. dr. gebe olduğuna dair imzalı mühürlü kağıdı müdüre ver nöbet tutma. zorla sana nöbet tutturursa suç işlemiş olur. ben dr. raporumu aldım. müdüre verdim. çok kızdı bana. neden daha önce vermemişim diye. bu sorumluluğu alamam dedi. beni nöbetten çıkardı. benim nöbet yerimde kanepemde vardı. yatıyodum. istediğim zaman uzanıyodum buna rağmen müdür beni hemen nöbetten çıkardı.
blue+ missvikvik
kızlarrr nasılsınzı bakalımmm
selam kızlar benide listeye eklermisiniz.. 30 yaşındayım 65 kg sat 4 mart beklenen doğum tarihim 9 aralık kese göründü kalp atışı yok şuan 6+3 günlük
selam kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim sanırım 7 haftalık son adet tarihim 2 mart sizin kaç hcg leriniz kaç çıktı 1.365,00 çıktı benim sizce düşük mü?sizin kaç çıkmıştı
arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim.inanılmaz bulantı kusma var.mutfağa girmek bile istemiyorum.hiçbirşey yiyemiyorum benim ilk gebeliğim.dr bana sadece folik plus verdi.başka vitamin hapı vermedi.siz başka bir ilaç kullanıyormusunz?
Hayırlı olsun canım.Benimde 2 mart, ayın sekizinde 1020 çıkmıştı..
Serselo pardon canım ayın onunda yaptırmışım kan testini.1020 Çıkmıştı.Geç döllenmeden dolayıda bu rakam çıkmış olabilir.İçini ferah tut..
benim düşük mü sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?