2011 Aralık Anneleri

Ewet katılıyorumm eşimde dr yanına qeldi aa dedi çok belirqin böle minyatür bebek yatmış herşeyi çok belli oluyor çok farklı bi his yha qözümn önünden qitmiyor qörüntüsü

bız geldık teyzelerı

kocaman olmusuz tam 7 cm ,

ve bır hafta öden gıdıyoruz su an 12 hafta 5 gunlukmüşüz..

takla atıyor zıplıyor ellerını ayaklarını oynatıyor sonra yoruluyor kalıyor oylece sonra bı de hopluyor
ama nasıl hareketlı anlatamam sureklı hopluyor sankı hıckırık tutmus veya öksuruyormuş gıbı..

bı ara resmen takla attı

yan döndu poposunu gorduk baya bı ..esımle güldük sureklı heryerı o kadar bellı kı kuzumun

doktor ense ölcumu ıcın baya bı ugrastı ve cınsıyetı

tam emın olamamakla beraber KıZ hatta kukuşunun fotosunu cektı

kıza benzıyor dedı ama tam emın olamayız dedı

ya ben onu yerım ya yerım ellerını kollarını canım benııııııım

doktora sorcagım bır suru vardı herseyı unuttum

kasıntımı sordum test yapıcak onun ıcınde

ama ne rahım uzunlugunu sorabıldım ne de cınsel ılıskıyı ..bız 8-9-10 marttan ıtıbaren ılıskıye gırmıyoruz da

hepsını unuttum gıttı

bır hafta sonra test sonucları cıkıcak unutmazsam soracagım

Son düzenleme:

ayyy ne güzel gözün aydın canım darısı bizim de başımıza inşallah 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman bizimde cinsiyetimiz belli olacak inşallah

canım hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnn
insan dr dan çıkınca mutluluktan uçuyor valalhi herşeyi unutuyor bende bu son 2 seferdir gidişimde soracaklarımı yazdım gittim.
mesela 1 bardakdan fazla süt içemiyorum calsiyum takviyesine gerek var mı falan diye sordum yüzebilirmiyim diye sordum
bir sürü şey yazmıştım aklıma geldikçe hgepsini sordum
sende bir dahakine öyle yapabilrisin..

tesekkur ederım
zaten ıkı doktorum var dıgerıne sorarım artık :)
veya bır hafta sonra sorarım :)

ben de kahvaltıda kocaman bir bardak süt, 5 zeytin, peynir, ceviz, fındık yiyorum.
hergün 1 kivi, 1 elma kesin yiyorum. onun dışında evde hangi meyve varsa affetmeyip onları da götürüyorum
pakette, katkı maddeli gıdaları asla ama asla tüketmiyorum.
günde 1 litre ayran içiyorumkendimi tutmasam 2 lt de içerim. sürekli ayran içmek istiyorum
yemeklerde de genelde sebze tercih ediyoruz. onun dışında haftada 3 gün mercimek, nohut fasulye tazı baklagiller tüketiyorum(doktorum önermişti)
haftada 2 gün balık yiyoruz. bir de doktorum yemeklerde taze sıkılmış portakal suyu tüketmemi söylemişti.C vitamini demir emilimini arttırıyormuş.
tatlıya asla hayır demem,hamur işini ise azalttım.
amma da şey yiyip içiyormuşum bulantım hiç olmadı o nedenle yeme içme konusunda rahatım.
bir de 2 güne bir de kuru üzüm, hurma ve kuru kayısı yiyorum. geçen hafta hoşafını yapıp içtim. aklıma geldikçe de su içiyorum. doktorum her saat başı 1 bardak su içmemi söyledi.

oh maşallah canım olsun sorarsuın bebişin iyi ya o çok önemli... benimde 4 haziranda kontolüm var 3 ayım bitio olcak inşş bende senin gibi güzel şeyler yazabilirim.. ve inşş bende (sağlıkla tabiki) bir kız bebiş haberi verebilirim... nazar değmesin cnm.. cinselliğe gelince bizde toplasan 2 kere olduk birlşkte benim canım istemio... ama yavaş yavaş geçio sanırım..

ve tahımını dogum tarıhı 22 kasım

cızelgemı degıstıreyım mı sızce bır hafta oncesıne alayım dımı

evet ıyı olsunda o ..
ınsallah cnım dua ettım bol bol herkese nasıp et dıye
bız kız olsun ıstıyorduk zaten ınsallah kız olarak kalır :)
benımde canım ıstemedı hıc bakalım 3 ayda bıttı..

gözün aydın canım,maşallah,ben enfeksiyon menfeksiyon vs ile derken fazla inceleyemedim bebişimi,kalbi atıyo mu diye merak etmiştim,arada eskiden fazla fark yoktu,3-4 gün kadardı,bu olaylardan sonra 9-10 güne çıkmıştı fark,ayın sonunda tekrar gidecem kotrole,inş. ben de öğrenirim cinsiyetini:79::79:

sumak yazdıklarını okurken çok heyecanlandım, sanki kendim kontrole gitmiş gibi darısı bizim başımıza, ne güzel bir duygudur kim bilir ben de bebişimi görmek için sabırsızlanıyorumdaha 3 haftamız var, nasıl geçer ki:18:

çizelgeyi hiç yapamadım ki şekercim gidiyim yapıştırıyım site karışık geldi bana

türkçeye çevirecen,tam boyu seçcen,bekenen doğum tarihini,alta da son adet tarihini,onun altındaki kutuya da bebişin için yazdığın notu yazacan,yabancı karakterde yazcan,ı,ğ,ş,ç yerine i,g,s,c yazcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…