çizelge nerde yazıo:S
günaydın kıslar ilk önce şunu söyleyim hafta sonu ikili taramaya girdim 1 hafta sonra sonuçları alıcam inş.Rabbim cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Size şunu söylemek istedim 1 aydır bebişlerini görmeyenler büyük bir süprizle karşılacaklar gözlerinize inanamıyacaksınız eşimle ben nerdeyse ağlayacaktık bebeği gördüğümüzde çok güzel bir duygu son ultrasonda sadece nokta kadardı gelişme şaşırtıcı hepiniziz en yakın zamanda yaşarsınız inş.cinsiyetini ben sormadım dr da sölemedi onu görünce unutuyorsunuz zaten herşeyi
bız geldık teyzelerı
kocaman olmusuz tam 7 cm ,
ve bır hafta öden gıdıyoruz su an 12 hafta 5 gunlukmüşüz..
takla atıyor zıplıyor ellerını ayaklarını oynatıyor sonra yoruluyor kalıyor oylece sonra bı de hopluyor
ama nasıl hareketlı anlatamam sureklı hopluyor sankı hıckırık tutmus veya öksuruyormuş gıbı..
bı ara resmen takla attı
yan döndu poposunu gorduk baya bı ..esımle güldük sureklı heryerı o kadar bellı kı kuzumun
doktor ense ölcumu ıcın baya bı ugrastı ve cınsıyetı
tam emın olamamakla beraber KıZhatta kukuşunun fotosunu cektı
kıza benzıyor dedı ama tam emın olamayız dedı
ya ben onu yerım ya yerım ellerını kollarını canım benııııııım
doktora sorcagım bır suru vardı herseyı unuttum
kasıntımı sordum test yapıcak onun ıcınde
ama ne rahım uzunlugunu sorabıldım ne de cınsel ılıskıyı ..bız 8-9-10 marttan ıtıbaren ılıskıye gırmıyoruz da
hepsını unuttum gıttı
bır hafta sonra test sonucları cıkıcak unutmazsam soracagım
ayyy ne güzel gözün aydın canım darısı bizim de başımıza inşallah 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman bizimde cinsiyetimiz belli olacak inşallah
öff beceremedim çizelgeyi bu site karışık yaa ben bu altta görüneni evvelden yapmıştıma ma başka siteytdi pöfff
bız geldık teyzelerı
takla atıyor zıplıyor ellerını ayaklarını oynatıyor sonra yoruluyor kalıyor oylece sonra bı de hopluyor
ama nasıl hareketlı anlatamam sureklı hopluyor sankı hıckırık tutmus veya öksuruyormuş gıbı..
bı ara resmen takla attı
yan döndu poposunu gorduk baya bı ..esımle güldük sureklı heryerı o kadar bellı kı kuzumun
ama ne rahım uzunlugunu sorabıldım ne de cınsel ılıskıyı ..bız 8-9-10 marttan ıtıbaren ılıskıye gırmıyoruz da
hepsını unuttum gıttı
canım hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnn
insan dr dan çıkınca mutluluktan uçuyor valalhi herşeyi unutuyor bende bu son 2 seferdir gidişimde soracaklarımı yazdım gittim.
mesela 1 bardakdan fazla süt içemiyorum calsiyum takviyesine gerek var mı falan diye sordum yüzebilirmiyim diye sordum
bir sürü şey yazmıştım aklıma geldikçe hgepsini sordum
sende bir dahakine öyle yapabilrisin..
Kızlar anlatsanıza biraz nasıl besleniyoruz nelere dikkat ediyoruz
ben normalde süte çok düşkündüm mesela eşimle bazı sabah kahvaltılarında süt içerdik normalde de.
ama şimdi müthiş bir tiksinme geldi günde 1 bardak zor içiyorum
her gün 2 ceviz 5 6 badem ve fındık yiyorum.
geçen hafta bağırsağımda müthiş bir kabızlık olömuştu yeşil erik çözdü bu sıkıntıyı sağolsun.
haftada 1 gün balık yiyorum.
günde 2 porsiyon meyve yiyorum.
bol su içmeye gayret ediyorum. bunun yanı sıra et balık ve baklagilleri bir düzene koydum o şekilde tüketiyorum. boğaz kaynamalarım oluyordu yemeklerden karabiberi çıkarttım oda geçti çok şükür.
şimdilik başka hiç bir sıkıntım yok. sizin gibi benimde çok sık içim kıyılıyor o zamanlarda da çubuk kraket falan kemiriyorum. kolaa falan asla içmiyorum. günde bir maden suyu ama sade olanlardan içiyorum. böyle işte. başkada bir şey yok. ıvır zıvırı severdim şimdi canım istemiyor. tatlı hastasıyımdır normalde yemeden duramam gözüm görmek istemiyor tatlı. çok garip oldum. birde söylemesi ayıp ilk 2 ay cinsel isteksizliğim vardı şimdi oda geçti hayatıma aynen devam ediyorum... he birde her akşam yarıms aat yürüyüş yapıyoruz eşimle. bu haftadan itibarende düzenli yüzmeye başlıycam işte böyle kızlar...
bız geldık teyzelerı
bı ara resmen takla attı
hepsını unuttum gıttı
profilim yazan sayfaya gir,orda çizelge diyo,yanında kalem işareti var,o adresi ora yapıştr
derya iyiki varsın cnm yaçizelge meleği
oh maşallah canım olsun sorarsuın bebişin iyi ya o çok önemli... benimde 4 haziranda kontolüm var 3 ayım bitio olcak inşş bende senin gibi güzel şeyler yazabilirim.. ve inşş bende (sağlıkla tabiki) bir kız bebiş haberi verebilirim... nazar değmesin cnm.. cinselliğe gelince bizde toplasan 2 kere olduk birlşkte benim canım istemio... ama yavaş yavaş geçio sanırım..
bız geldık teyzelerı
bı ara resmen takla attı
hepsını unuttum gıttı
profiimden gir orada yazıyo oraya yapıştır,ekrana gelir
çizelgeyi hiç yapamadım ki şekercim gidiyim yapıştırıyım site karışık geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?