2011 Aralık Anneleri

kızlar merhaba ...

çok üzgünüm.. annemle kavga ettim... özetlim.. ben istanbuldan ankaraya gelin geldim ve zor bir dönemde evlendim.. kayınvalidem sırf evlenelim diye evini bize verdi ve 6 ay sonra geldi.. 1. yıldada ayrı evegeçtik zaten.. ama annem hep beni suçladı.. ankaraya geldim diye.. eşimin iş şartları ve ekonomik şartlar öyle gerektirdir şimdi çok şükür gayet iyiyiz ama çok zorr dönemler geçirdik..

sorun şu.. kendi evi var ama ablamlarla kalıo.. 2 tane torun var.. ikiside okula gidio ve 4 de geliolar.. annem sosyaşl biri değildir.. sbahtan akşama kadar digitürk izler dizi izler.. ankaraya zorla gelio.. hamile kalmadan öncede annemden beklenmeyecek bir şekilde çocuk olunca istanbuldada bakarım arada haftasonları siz gelirsiniz dedi böle bir mantık varmı.. kendisi bizi babamla otoparka bile yollamazmış..
bende dedim insan gelir 2 çorba yapar zor geçior dedim midem kusmaktan harab dedim.. halsizim dedim.. ne yapcakmış gelip ben çalışıomuşum bütün gün.. ya bekarkende çalışıodum ben.. (anne-baba ayrı).. istanbulda olsam ayrıymış.. ablamlar kartalda oturuo ben kalsaydım istanbulda beylükdüzünde oturcaktım ne değişcekti biri bana sölesin. suratına kapadım sen 2 torununla otur diye.. benimde ilgi şefkat istemem suçmu??

ahh canımm annen birz bencilce yaklaşmış sırf kendisi evladını yanında istiyor diye aklınca seni cezalandırıyor
ama nasıl kıyar yavrusuna. sende şimdi bir can taşıyorsun. bence hiç ama hiç takma kafana bunları şimdi üzülme zamanı değil bebeğin için mutlu olma zamanı

o şimdi çevrem burda,kocam burda,başka bi memlekette kalıp ta napcam diyo,boşver,doğum yapmaya yakın gelir kalır,üzme kendini

ay valla aynı durumdayım yaa, çok komikiz haa Biyerlerde bayılıp kalsak tuniği bi kaldıracaklar pantolonun düğmeleri açık oy oy oy

tam bir rezillik olur herhalde bende hep düğmem açık geziyordum likralı kot pantolon aldım hiç sıkmıyor rahatlık varmış havalarda ısınamadıki şöyle giyelim şıkır şıkır elbiseleri

haklsıın canımm yaaa toplamayı düşünmedim hiçç ama doğru söylüyrosun.....
Ay valla aynı durumdayım yaa, çok komikiz haa biyerlerde bayılıp kalsak tuniği bi kaldıracaklar pantolonun düğmeleri açık oy oy oy
rezalet yaaaa

canımmmm üzülmek sıkılmak yokkkkkkkk....
annen düzeninin bozulmasını istemiyordur.. seninde onunda....o yüzden sen sakin ol zaten torun olunca bak nasıl gelecek uçarakkkkkkkk.....

belki şimdi geçici dönem diye gelmiyordur doğuma yakın mutlaka gelir ne bu stress ya üzmeyin bebeklerinizi artık oluruna bırakın bazı şeyleri ben hiç kimseyi istemiyorum annemde kayınvalidemde yakınımda ama eşim var sağolsun yapamadığımı o yapıyor

Ay valla aynı durumdayım yaa, çok komikiz haa biyerlerde bayılıp kalsak tuniği bi kaldıracaklar pantolonun düğmeleri açık oy oy oy

Benimde aynı düğmeler açık.hayır bide yürüdükçe aşağı doğru inmek istiyorm pantolon.

Bir kere cnm haklı olan sensin. Zaten bizim hayatımızı yönetmeye çalışan annemde olsa tahammül edemem. Ben mesela annemden hiç yardım istemedim. Dün 10 da gelip yemek yapıp yedim. Ama anneme tenezzül etmiyorum. Çünkü karşılığında onun istediği şartları kabul etmemi onun istediği şekilde yaşamamı talep ediyor. Ve bence 1 çorbaya değişilicek bişey değil hayat. Annende benim ki gibi bencil kusura bakma ama öyle. Tabii bizim çok hasas olduğumuz bir dönem olması da cabası. Ama ne biliyim bunun bir çaresi var mı bilemedim.Yapabilecek fazla bişey yok. Rabbim yardımcın olsun cnm benim.Sen kendini üzme bebişinde üzülür. Yarın bebişini kucağına alır ve tüm sevginizi birbirinize verirsiniz.

Son düzenleme:

Canım sen hiç üzülme bence bu konuya, o biraz sen uzağa evlenip gittiğin için fırsatını bulmuşken sitemini dile getirmiş işte, ama ana yüreği sonuçta dayanabilir mi, tabiki gelip bakacaktır bebeğine, hiç takma kafana bence
Benim annem de öyle, ablam erzincana evlendi, uzakta diye sitem eder dururdu ona, yanımda olsan bakardım çocuklarına, şimdi orda ne halin varsa gör derdi, ama şimdi ikizlere hamile, aramızda 3 ay var ablamla, onun doğumuna gidecek eylülde, 3 ay ikizlere bakacak, sonra mecbur benim yanıma gelecek ama biliyorum aklı yine onlarda kalacak, anne yüreği dayanır mı hiç

Teyzoşlar bizim uykucuklarımız geldi, güzellik uykumuza yatıyoruz minnakımla
Ay yarın okul yok, cuma da yok, tam 4 gün tatil süpper oldu yaaaaaaaa

benim 3. hamileliğim olduğu için ben anneme söyleyemedim bile onlar yazlıga gittiği günün ertesi ögrendim hamileliğimi ve ıkı aydır söyleyemedim söylesem kızacak bana hiç istemiyordu 3.cocugum olsun istanbulda apartmanlarımız yanyana ve hep bana 3.ye olursa tasınrım buralardan diyordu..bakalım su 3ayım bir dolsunda bişekilde söyleyecem ama buaralar hiç keyfımı kacıracak laflar duymak istemiyorum acıkçası
normalde bende ıkı cocuktan sonra kapatmıştım bu defteri ama nasip kısmet işte süpriz yaptı bebişim

ya hiç anlamıyorum böyle hayata müdahaleleri.
anne olarak fikrini söyler amaa karar sizindir. babası bakabileceğine siz taşıyabileceğinize güveniyorsanız başkasına laf söylemek düşmezki yaaa... hayret valalhi
kızlar biz böyle anneler olmayalım emi

haklısın cnm ya benim amcamın kızıda 3.ye hamile bir ay sonra dogum yapacak kısmetse ve annemin yüzünden psikolojım bozuldu diyor hamileligım boyuncaonun anneside nerden cıktı ne gerek vardı gibisinden bir sürü laf etmiş hep
bencede bu kadar müdahele etmemeliler ama işte huy..karekter sanırım..büyüdüğümüzün farkında olamıyorlar hala:96::96::96::96:

valalhi haklısın büyütemiyorlar gözlerinde herhalde :97:

meraba arkadaşlar biz geldik savaşçı bebişimle hala kanla savaşıyoruz. Dün başka bir dr. gittim arkadaşım çok methetmişti. alttan baktı bebeğin buunduğu yerde kan yok rahim ağzında var dedi simir testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu. Bir tane fitil verdi neo penatron isminde krospektüsünde rahim ağzı iltihabı için yazıyor. İltahap var demedi ama şüpelenmiş demekki yazdığına göre. Dün akşam korkarak uyguladım inş. bebişime bişi olmaz. Bu fitil hakkında bilgisi olan var mı? Diğer dr. bebeğin suyu az demişti ama bu dr. normal diyo kime inanacağınıda şaşırıyor insan. Ama kim iyi konuşursa ona inanası geliyor demii

Kızlar anlatsanıza biraz nasıl besleniyoruz nelere dikkat ediyoruz

ben normalde süte çok düşkündüm mesela eşimle bazı sabah kahvaltılarında süt içerdik normalde de.
ama şimdi müthiş bir tiksinme geldi günde 1 bardak zor içiyorum

her gün 2 ceviz 5 6 badem ve fındık yiyorum.
geçen hafta bağırsağımda müthiş bir kabızlık olömuştu yeşil erik çözdü bu sıkıntıyı sağolsun.
haftada 1 gün balık yiyorum.
günde 2 porsiyon meyve yiyorum.
bol su içmeye gayret ediyorum. bunun yanı sıra et balık ve baklagilleri bir düzene koydum o şekilde tüketiyorum. boğaz kaynamalarım oluyordu yemeklerden karabiberi çıkarttım oda geçti çok şükür.
şimdilik başka hiç bir sıkıntım yok. sizin gibi benimde çok sık içim kıyılıyor o zamanlarda da çubuk kraket falan kemiriyorum. kolaa falan asla içmiyorum. günde bir maden suyu ama sade olanlardan içiyorum. böyle işte. başkada bir şey yok. ıvır zıvırı severdim şimdi canım istemiyor. tatlı hastasıyımdır normalde yemeden duramam gözüm görmek istemiyor tatlı. çok garip oldum. birde söylemesi ayıp ilk 2 ay cinsel isteksizliğim vardı şimdi oda geçti hayatıma aynen devam ediyorum... he birde her akşam yarıms aat yürüyüş yapıyoruz eşimle. bu haftadan itibarende düzenli yüzmeye başlıycam işte böyle kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…