2011 Aralık Anneleri

ben fitil kullanıyom canım,enfeksiyon için antibiyotik vurulmuştu birsürü 10 gün sonra tekrar attı akıntı böyle sapsarı iltihap tarzında,tekrar gittim,fiti yazdı,reçetecinde 3. aydan sonra çok gerekliyse kullanın diyo,kullanmasam enfeksiyon tekrar artacak bu da yine kanamaya çevirecek,bebişimi kaybetcem belki de,mecbur kullanıyom,toplam 7 tane,4 ünü kullandm,nerdeyse hiç kalmadı akıntım,kaşıntı da geçti,3 tane kaldı,mecburen kullacam

kaçıncı haftandasın canım,çizelge yapsana

kasık ağrın yoksa rahatsan yürüyebiirsin,rahat rahat cinse ilişkiye de girebiirsin,ama varsa,iişkiden sonra kasık ağrın oluyosa dikkat etmen gerekir,benim kanamam olduğundan beri yasakladım,haftada 1 yada 2 oda,azcık ucundan,3 ay dolsun diyom,zaten o progestan denen iğrenç iaç yüzünden dün nerdeyse öüyodum,uyuşukluk,baş dönmesi,baygınlık gibi bişey ve sabaha kadar konuşmuşum uykumda,içmeyecem o ilacı bidaha,onun için dikkat ediyom fazla yürümemeye,cinsel ilişkiye,ev işi yapmamaya bu aralar

üzme kendini şimdi sende hasas dönemindesin o yüzden etkileniyorsundur.Yaşlanınca bizler kadar olumlu düşünemiyorlar bu olumsuzlukları bir tarafa bırak sen pozatif düşünki bebeğinde etkilenmesin

bol şans getirsin sana bebeğim

ya ben çok düzenli yiyemiyorum.
süt eskiden sevmememe rağmen şimdi hiç canım çekmiyor.
Allahtan yeni yeni mevyeler çıktı akşamları meyve yiyorum.
balık hiç yiyesim gelmiyor.
zaten bu mevsimin balıkları yok

Son düzenleme:

üşeniyorum canım yaa uzun zamandır girnmiyordum KK ya esasen eski KKcılardan eski çeyizcilerdenim ben bazıları tanır. ama şimdi nerden yapılıyordu falan unuttum
bu cumartesi 12 haftalık olucaz kısmetse teyzesiii

bende dr uma sordum kanama falan olmadığı sürece yasak değil dedi. zaten bu cumartesi 3 aylık oluyoruz.
ama ilk 2 ay canım istemiyordu şimdi düzeldim. hiç bir ağrım sıkıntım yok çok şükür.
şu 3 ayı atlatalım harika hamile egzersizleri buldum sizlerle paylaşıcam yaparız her gün...

bence bir hastaneye git ve yatırmalarını iste seromla destekleyip kanamayı durdurabiliyorlar bu konuda kötü tecrubem olduğu için söylüyorum ama kanama ne olursa olsun sürekli ollduğunda ve kırmızı(yani taze kansa) tehlikeli hareket kesinlikle yasak sadece lavobaya gitmene izin veriyorlar farklı doktor farklı görüş insanın iyice aklı karışıyor.Allah yardımcın olsun kanamının %70 nedeni eğer bebekte bir sıkıntı yoksa enfeksiyona bağlı oluyor onada yine serom+antibiyotik tedavisi uyguluyorlar ihmal etme derim.

walla aynen öyle.. eşim beni beklemediğim şekilde şaşırtıyor.. yemek ten temizliğe ilgilden alakaya kadar 10 numara walla.. allah onlardan binkere razı olsun..

ben açıkçası gelip bişi yapmasından çok onun düşünememesine üzüldüm... bende varım evladıyım.. 3.torun yolda.. zor zamanlarım.. yani ne bilim..

hayırlısı walla görecez...

kızlar ilk 3 ay ne yerseniz yiyin bebeğinize çok faydası olmuiomuşş.. lütfen süt içicem onu bunu yicem diye kendinizi zorlamayınm tabili içebiliosanız için yiyebiliosanız yiyin ama zorla değil.. bana dr söyledi.. zorla vücudunuza bişi sokmayın diye.. walla son 3 haftadır en iyi arkadaşım yağsız tost ve beyaz leblebi oldu.. bide çorba içine ekmmek.. onun dışında bişi yiyemiyorum.. meyva 2 akşamda 1 tane elma muz kivi .. midemin çıkarma durumuna bağlı olarak... asıl 3 aydan sonrası önemliymiş..

bu arada kızlar burda düzenli bir paylaşımda bulunacaksan birbirimizi tanımaya çalışalım ben daha yeniyim ya o yüzden bilmiyorumdur belki
adım burcu Özge yarışmaya marmarisden katılıyorum
eşimin işi nedeniyle burdayız.
beni merak edenler düğün fotolarında albümüm evim evim de evim var.
26 yaşındayım
hımm başka ilk gebeliğim

canım çizelge için;
google a daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun ticker ı seç,sonra bb kodu al kopyala,sadece son kısmı http yle başlayan png yle biten kısmı kalsın,kalanını sil,bu kadar canım

Kızlarr ben hıc yemek yıyemıyorum nolcak bu halım benım (( cokfena mıdem bulanıo buzdolabını bıle acamıyorum (((

inşallah bulantın bir an önce geçer
öyledir heralde:) dünyanın en zayıf hamilesi 42 kilomla benim çünküü
bir arkadaşımda sıfır bedendi ama 4 kg bebiş doğurdu sadece göbüşü vardı hamileyken, doğumdan sonra oda gitmişti. zayıf hamilelere bayılıyorum.
sağol bitanem valla çok kötüyüm boğazım feleket ve ateşim var canımda yemek istemiyor bebeğim aç kaldı yediklerimi de kusuyorum

çok geçmiş olsun, hamilelikte hastalıkd aha da zor oluyor. benimde geçen hafta boğazlarım şişti ve acayip ateş, hararet oluyordu. o kadar meyve yedim, ıhlamur vs...fayda etmedi. bol bol yat, dinlen. başka türlü atlatılmıyor.

kızlar dün sırtım kaşınıp durdu, bir baktım ki ne göreyim tüm sırtım sivilce, alerji gibi kıpkırmızı noktalar var. suratımda da çıktı bir sürü hormonlarım manyamış durumda.

sumakdoktordan geldin mi? ne yaptı, ne dedi? bu arada dörtlü test ne zaman yapılıyor bir bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…