2011 Aralık Anneleri

PRENSES'E benzıyor yazdım erkekse gücenmesın dıye

eğer erkekse bu lafa daha çok alırnır cnm. Yani annem kız bekliyordu ben süpriz yaptım diye düşünmesi nerde... Annem benim neremi prensese benzetti demesi nerde. ben kafayı yedim galiba.

kıyamazsın ki, kıyamazsın ki.

BENİM dr az önce şöle dedi 20.haftaya kadar 1 hafta 10 gün fark hiç problem değil dedi o haftadan sonra fark olursa sorun dedi haberin olsun benimde 9 günlük fark vardı 3 hafta önce şimdi 1 güne inmiş yetişir merak etme 9.10.haftada

teesekkur ederım kıza benzıyor dedı ama bakalım

ınsallah gorursun cnım ..10 haftalıkken gorunuyor cunku

ıkı doktor en ıyısı sanırım benım de doktorum erkek cok sevıyorum onu ..

ay yağpmışım becermişimde neden benimki bu kadar çirkin oldu hahahahahahahaha

sende nedense ay olarak gosterıyor ..hafta degıl de dogmus gıbı olanı sectın snaırım

valla en iyisini yapmışsın..benim 2-3 senedir gittiğim bir bayan kadın doğumcum vardı..dün ona gittim..çok çok iyi bi kadın..ki genelde kadın dr.lar daha gıcık olur bu tam tersi..her şeyi sordum rahat rahat ultrasona girdim bebeğimi gördük eşimle..kendi çalıştığım hastanemdeki erkek dr. da iyi ama çok yoğun..iki arada bi derede görüşüyorum..bi de personel olduğum için randevu alma aradan gir diyo..milletin hakkını suistimal ediyomuşum gibi oluyo 2 dk. da çıkıyorum..o yüzden 2 dr. a gitmek iyi..birine unuttuğun bi soruyu diğerine sorabiliyosun..
işine de yakınmış..moralini kim yüksek tutuyosa o dr.a devam et..

eğer erkekse bu lafa daha çok alırnır cnm. Yani annem kız bekliyordu ben süpriz yaptım diye düşünmesi nerde... Annem benim neremi prensese benzetti demesi nerde. ben kafayı yedim galiba.

:

ay ben en eskısıne donecegım zaten bı arkadaısmda degıstırme dedı bazen ılerı gıder bazen gerıde kalır dedı

sımdı ya erkekse dıyorum yok yok en eskısı en ıyısı

alınmasın erkkekse

anneme aksıyom falan deyince gelcem bu akşam dedi bebeği de bilmiyo ya spordan falan dedim ama gelcek yinede bişeyler de yapmışşşş Allaaahhhh ziyafet var kıslaaaarrrr

inş. canım kanamamda var inş. bebişime zarar vermez...

bence prensese benzetmek kotu degil yaa. kiz guzeli derler hatta cok guzel erkek bebekler icin :) ama annesi en dogrusunu bilir tabii. nasil istiyorsa oole degistirsin tickeri.

canim bu arada ne yapiyorlar ikili testte tam olarak.verlen kan ne kadar, ac tok gitmek farkediyor mu kan icin. bizi bi aydinlatsana

iyi halt yedim bir türlü beceremedim sinirlendim valşalhi yaa yapmıyorum takvim makvimmm
çocuğum strese girdi içerde hahaha

ne vitamini,folik asit mi canım,farkı kapattığına sevindim,inş. benimki de kapatır,hep o iğneler,ilaçlar,benle birlikte onu da sersemetti,neyse şimdi rahatladım,30 unda gidecem kontrole tam 13. haftalık oluyo o zaman

elevit verdi kanıtlanmış iyi geldiği ben tek folik asit içiyodum şuan emzirirken bile devam et dedi tabi kısmet olurda görürsek o günleri çok ii bi vitaminmiş sanki burda yazmıştı kızlar daha önceden

elevit verdi kanıtlanmış iyi geldiği ben tek folik asit içiyodum şuan emzirirken bile devam et dedi tabi kısmet olurda görürsek o günleri çok ii bi vitaminmiş sanki burda yazmıştı kızlar daha önceden

bu arada emzirirken elevite devam et dedi folik asit değil he yanlış anlamayın

ne güzel cnm ya cok sevindim senin adına inş test sonucunda cok güzel cıkar darısı bize bakalım

selamlar , haftasonundan beri yazıcam bir türlü dersten , işten - güçten fırsatım olmadı ..
ikili test kan sonucum cumaya çıkacakmış , sinir oldum güya kadıköy şifaya gittik dr.um oraya geliyor diye .. yahu Avcılar hospitalda bile 3 gün sonra çıkar sonucunuz dediler telefonda
usg incelemesi güzel geçti , şükür bebişim ensesi kalınlardan olmayacakmış cinsiyetini 3 hafta sora söyleyeceğini söyledi dr.um , bakalım
şimdilerde sünnet telaşımız var , sanırım ptesi oğluşum erkek olacak dün sünnet kıyafeti ve ayakkabılarını aldık , giydirdik pek sevimli oldu kuşum yaa cuma sınav yapıcam , h.sonu kağıt okumakla geçer , ptesi de sünnet olacak paşam , onun iyileşmesdi nazı felan derken ben 1 hafat 10 gün uğrayamayabilirim

kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum. akşama kayınvalideme yemeğe gidiyoruz bebişerinize ve kendinize çok çok iyi bakın

yok kesınlessın barıde o zaman guzel bırsey yapayım :)

valla bırsey yapmadı ensesını olctu burnuna baktı boyuna kılosuna baktı gunune baktı

ben tok gıttım tokken alındı kan bır tup alındı bakmama benın kan tutar ama tek tup verdıler bana.

ıdrar testı verdı doktor bı de kasıntım ıcın karacıger enzım testı verdı ama bunu acken vermek gerkeıyormus. ben toktum veremedım bı dahakıne artık..

bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…