PRENSES'E benzıyor yazdım erkekse gücenmesın dıye
forumdaki herkes kız bebiş istiyor ama erkek hissediyorben de deli gibi kızım olsun istiyorum ama çevremdeki herkes erkek hissediyoruz diyor. hatta eşim bile sadece ben kız hissediyorum, zaten çok çirkinleştim muhtemelen kızım olucak ve doğduğunda popişini ıssırıcam, utanmıyomusun beni çirkinleştirmeye diyicem
inş. canım çok geçmiş olsun. masa başı işim var çok ayakta durmuyorum sporda yapmıyorum yorulacak bir durum olmadı. kanamanın sebebini net olarak söylemedi dr. sadece kan rahim ağzında dedi. benimde kafam karıştı madem hast. yatırılıp kanama önleniyorsa 3 dr. a göründüm hiç biri yatıralım demedi sadece kanaman artarsa yatırırız dedi. benim bebeğimde geriden geliyor dünki ulrasonda 7+5 çıktı nerdeyse 8 günlük fark var.
canımm çok sevindim bebeğinin sağlıklı olduğuna.. demek kız benziyor.. ne güzel sanırım bende kız istiyorum aklımdan öyle geçiyor.....
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..
hareketleri falan çok heyecanlandım....
bende bugün 10 haftalık oldum... pazartesi tekrar gidiyorum kontrole inş hareketlerini görürüm...
evet canıııımmm çok sevinçliyim arabayla gittim hastaneye kasığım ağrıyo diye yakın ama dönerken sevinçten arabaya binmedim yürüyerek geldim kocişi aradım şimdi ağrım hafifledi diyom hehehehehe ben zaten ağrının beni rahatsız etmesinden ziyade bebeğe bişey olmasın diye korkmuştum açıkçası ama çok ii oldu bende 2 dr la devam edicem artık vitaminde verdi bu drum
ay yağpmışım becermişimde neden benimki bu kadar çirkin oldu hahahahahahahaha
derse hiçte moralimi bozamam ben buraki erkek dra devam ederim adam mis gibi moral veriyo valla hem erkek olduğundan yoğunda değil öbür drda 1 saat bekliyos en az giriyon acil hemen çıkmak zorunda hissediyorum kendimi bir sürü bekliyen var diye onlarda böle olunca havalanıyo bence parayla rezil oluyos valla moralimi bozarsa yine hiç işim olmaz bu işe de yakın giderim buraya hıh :82::82::82:
bol şans getirsin sana bebeğim
bende öyle yapıyordum olmuyordu şimdi çözdüm sebebini ben tırnak işaretleriyle birlikte alıyormuşum sen tırnaksız gönderiyorsun oldu sanırım bu defa
eğer erkekse bu lafa daha çok alırnır cnm. Yani annem kız bekliyordu ben süpriz yaptım diye düşünmesi nerde... Annem benim neremi prensese benzetti demesi nerde. ben kafayı yedim galiba.
:
valla en iyisini yapmışsın..benim 2-3 senedir gittiğim bir bayan kadın doğumcum vardı..dün ona gittim..çok çok iyi bi kadın..ki genelde kadın dr.lar daha gıcık olur bu tam tersi..her şeyi sordum rahat rahat ultrasona girdim bebeğimi gördük eşimle..kendi çalıştığım hastanemdeki erkek dr. da iyi ama çok yoğun..iki arada bi derede görüşüyorum..bi de personel olduğum için randevu alma aradan gir diyo..milletin hakkını suistimal ediyomuşum gibi oluyo 2 dk. da çıkıyorum..o yüzden 2 dr. a gitmek iyi..birine unuttuğun bi soruyu diğerine sorabiliyosun..
işine de yakınmış..moralini kim yüksek tutuyosa o dr.a devam et..
BENİM dr az önce şöle dedi 20.haftaya kadar 1 hafta 10 gün fark hiç problem değil dedi o haftadan sonra fark olursa sorun dedi haberin olsun benimde 9 günlük fark vardı 3 hafta önce şimdi 1 güne inmiş yetişir merak etme 9.10.haftada
ay ben en eskısıne donecegım zaten bı arkadaısmda degıstırme dedı bazen ılerı gıder bazen gerıde kalır dedı
sımdı ya erkekse dıyorum yok yok en eskısı en ıyısı
alınmasın erkkekse
teesekkur ederım kıza benzıyor dedı ama bakalım
ınsallah gorursun cnım ..10 haftalıkken gorunuyor cunku
ıkı doktor en ıyısı sanırım benım de doktorum erkek cok sevıyorum onu ..
sende nedense ay olarak gosterıyor ..hafta degıl de dogmus gıbı olanı sectın snaırım
evet canıııımmm çok sevinçliyim arabayla gittim hastaneye kasığım ağrıyo diye yakın ama dönerken sevinçten arabaya binmedim yürüyerek geldim kocişi aradım şimdi ağrım hafifledi diyom hehehehehe ben zaten ağrının beni rahatsız etmesinden ziyade bebeğe bişey olmasın diye korkmuştum açıkçası ama çok ii oldu bende 2 dr la devam edicem artık vitaminde verdi bu drum
ne vitamini,folik asit mi canım,farkı kapattığına sevindim,inş. benimki de kapatır,hep o iğneler,ilaçlar,benle birlikte onu da sersemetti,neyse şimdi rahatladım,30 unda gidecem kontrole tam 13. haftalık oluyo o zaman
elevit verdi kanıtlanmış iyi geldiği ben tek folik asit içiyodum şuan emzirirken bile devam et dedi tabi kısmet olurda görürsek o günleri çok ii bi vitaminmiş sanki burda yazmıştı kızlar daha önceden
iyi halt yedim bir türlü beceremedim sinirlendim valşalhi yaa yapmıyorum takvim makvimmm
çocuğum strese girdi içerde hahaha
bız geldık teyzelerı
kocaman olmusuz tam 7 cm ,
ve bır hafta öden gıdıyoruz su an 12 hafta 5 gunlukmüşüz..
takla atıyor zıplıyor ellerını ayaklarını oynatıyor sonra yoruluyor kalıyor oylece sonra bı de hopluyor
ama nasıl hareketlı anlatamam sureklı hopluyor sankı hıckırık tutmus veya öksuruyormuş gıbı..
bı ara resmen takla attı
yan döndu poposunu gorduk baya bı ..esımle güldük sureklı heryerı o kadar bellı kı kuzumun
doktor ense ölcumu ıcın baya bı ugrastı ve cınsıyetı
tam emın olamamakla beraber KıZhatta kukuşunun fotosunu cektı
kıza benzıyor dedı ama tam emın olamayız dedı
ya ben onu yerım ya yerım ellerını kollarını canım benııııııım
doktora sorcagım bır suru vardı herseyı unuttum
kasıntımı sordum test yapıcak onun ıcınde
ama ne rahım uzunlugunu sorabıldım ne de cınsel ılıskıyı ..bız 8-9-10 marttan ıtıbaren ılıskıye gırmıyoruz da
hepsını unuttum gıttı
bır hafta sonra test sonucları cıkıcak unutmazsam soracagım
gebelik başlığından yapmadın mı ki canım,ver adresini,şifreni,özelden mesaj at,yapayım sana
bence prensese benzetmek kotu degil yaa. kiz guzeli derler hatta cok guzel erkek bebekler icin :) ama annesi en dogrusunu bilir tabii. nasil istiyorsa oole degistirsin tickeri.
canim bu arada ne yapiyorlar ikili testte tam olarak.verlen kan ne kadar, ac tok gitmek farkediyor mu kan icin. bizi bi aydinlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?