eve yakın sayılır canım
çatlak derken göğüs ucu mu,benim göğüs ucum küçük zaten,yumuşak hem de,etrafındaki damarlar harita gibi duruyo,yeşil yeşil çok hızlı büyüyüp,sertleştiği için
sağol canım , evet ablası yaa sorma gitcek bamyamısın ucundan birascık :))) darısı sizlerin başına
iyi akşamlar kızlar,cumaya görüşürüz
benim evimde buralarda b.düzü iski durağının orda :)
gunaydııııııııııııın
bugun de benı delı optu 7,20 de ayaktaydım ..
cok uzuldum hayırlısı cnım
bkalım erkekse benım kı bugun %75 bellı olucak
doktor ınsallah soyler ..
Sağ ol Gulyuncumhqniz hamişler nasılız bakalımm.. efee 4 ay en net olanıymış öncede qörüyolar ama net deqil die belirtiyolar
bukadar kucukken mi soyluyorlar cinsiyeti ??? :26::26::26::26:
Ha haa aynenTşkler tanem iyiyimm şimdiden aldın he bende hevesleniorumda cinsiyet belli olsun die bekliorum..Yemek yedim uykum qeldi şimdide ama uyumucaam yoksa qece zombi qibi kalıyorum ortada
Hayırlısıyla inşallah Sumakcımbılmem bana soyledıler ..
tam %100 demıyorlar tabı kı
ama benzetıyorlar..
bebegım su an 12+5 gunluk yanı neredeyse 13 hafta bıtecek 14 haftalık olacak o yuzden de olabılır
Oy maşallah Sumak benden bir ay önce doğum yapacaksın hayırlısıylaHa haa senin çizelgelerin bize bir garezi var saten
Gulyun inşallah gönlünden geçtiği gibi olur . Ben ikiz olmasını çok isterdim ama kısmet tek bebişmiş doktora diyorumki iyice bir baksanız belki kenarda köşede bir kese daha vardırKız ve erkek ikiz olsun isterdim .Şimdi tek nasip olursa erkek istiore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?