2011 Aralık Anneleri

canımm Allah oğlunun damatlığınıda göstersin inşallahh..
bu ara yorulacaksın,dikkat et kendine...

çatlak derken göğüs ucu mu,benim göğüs ucum küçük zaten,yumuşak hem de,etrafındaki damarlar harita gibi duruyo,yeşil yeşil çok hızlı büyüyüp,sertleştiği için

Yok canim cilt catlaklari simdiden baslamak lazimmis

sağol canım , evet ablası yaa sorma gitcek bamyamısın ucundan birascık :))) darısı sizlerin başına

amin cnm bizde o günleri görebilsek keşke. Allah yavrunun mürüvvetini de göstersin cnm.

iyi akşamlar kızlar,cumaya görüşürüz

Görüşürüz cnm. İyibak kendine.

benim evimde buralarda b.düzü iski durağının orda :)

Tülaycım açıktan adres verme istersen.sonra bütün topik toplanır sana yemeğe geliriz.

bukadar kucukken mi soyluyorlar cinsiyeti ??? :26::26::26::26:

Hey annecik adayları nasılsınız ?
Bugün bişey yaptım iki tane tulum aldım doğmamış bebeme Cenabi Rabbim hayırlısıyla giydirmeyide nasipe der inşallah :)))

hqniz hamişler nasılız bakalımm.. efee 4 ay en net olanıymış öncede qörüyolar ama net deqil die belirtiyolar
Sağ ol Gulyuncum yattım gene tüm gün:95: sonra kalktım biraz gezmeye gittim iyiyim hamdolsun yaramazlık yok Ya sen nasılsın bakiim ?

Son düzenleme:
Tşkler tanem iyiyimm şimdiden aldın he bende hevesleniorumda cinsiyet belli olsun die bekliorum..Yemek yedim uykum qeldi şimdide ama uyumucaam yoksa qece zombi qibi kalıyorum ortada

bukadar kucukken mi soyluyorlar cinsiyeti ??? :26::26::26::26:

bılmem bana soyledıler ..

tam %100 demıyorlar tabı kı

ama benzetıyorlar..

bebegım su an 12+5 gunluk yanı neredeyse 13 hafta bıtecek 14 haftalık olacak o yuzden de olabılır

Tşkler tanem iyiyimm şimdiden aldın he bende hevesleniorumda cinsiyet belli olsun die bekliorum..Yemek yedim uykum qeldi şimdide ama uyumucaam yoksa qece zombi qibi kalıyorum ortada
Ha haa aynen Uyuma aç gözünü Cinsiyetini beklerken çatlayacağım sanırım
bılmem bana soyledıler ..

tam %100 demıyorlar tabı kı

ama benzetıyorlar..

bebegım su an 12+5 gunluk yanı neredeyse 13 hafta bıtecek 14 haftalık olacak o yuzden de olabılır
Hayırlısıyla inşallah Sumakcım senin çizelge bir hafta geride o zaman kız

Son düzenleme:
evet tanem cızelgem gerıde bebegım ataga gecmıs

degıstırmıstım Aslında ama sonradan kalsın dedım

ama kasım 22 de dogum tarıhı

inş. rabbim qönlümüze qöre versin kız istioom kızzz haftaya sorucaam çaktırmadaan şeey acabaa cinsiyeti qözüküyormu die

Oy maşallah Sumak benden bir ay önce doğum yapacaksın hayırlısıyla Ha haa senin çizelgelerin bize bir garezi var saten
Gulyun inşallah gönlünden geçtiği gibi olur . Ben ikiz olmasını çok isterdim ama kısmet tek bebişmiş doktora diyorumki iyice bir baksanız belki kenarda köşede bir kese daha vardır Kız ve erkek ikiz olsun isterdim .Şimdi tek nasip olursa erkek istiore

evet cogu ıle neredeyse bır ay var zaten topıgın ablası olacak benım kuzum

kızlar 12.haftada cinsiyet belli oluyomuş.doktorum dedi.cinsiyetler oluşmaya başlar topikte hadi hayırlısı.benim içime erkek doğuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…