selamlar , haftasonundan beri yazıcam bir türlü dersten , işten - güçten fırsatım olmadı ..
ikili test kan sonucum cumaya çıkacakmış , sinir oldumgüya kadıköy şifaya gittik dr.um oraya geliyor diye .. yahu Avcılar hospitalda bile 3 gün sonra çıkar sonucunuz dediler telefonda
usg incelemesi güzel geçti , şükür bebişim ensesi kalınlardan olmayacakmışcinsiyetini 3 hafta sora söyleyeceğini söyledi dr.um , bakalım
şimdilerde sünnet telaşımız var , sanırım ptesi oğluşum erkek olacakdün sünnet kıyafeti ve ayakkabılarını aldık , giydirdik pek sevimli oldu kuşum yaa cuma sınav yapıcam , h.sonu kağıt okumakla geçer , ptesi de sünnet olacak paşam , onun iyileşmesdi nazı felan derken ben 1 hafat 10 gün uğrayamayabilirim
kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum. akşama kayınvalideme yemeğe gidiyoruzbebişerinize ve kendinize çok çok iyi bakın
ay kıyamam sünnet oluyor demekhayırlı olsun, Allah nazarlardan saklasın
anneme aksıyom falan deyince gelcem bu akşam dedi bebeği de bilmiyo ya spordan falan dedim ama gelcek yinede bişeyler de yapmışşşş Allaaahhhh ziyafet var kıslaaaarrrr
sağol canım , evet ablası yaa sorma gitcek bamyamısın ucundan birascık :))) darısı sizlerin başına
sağol canım , evet ablası yaa sorma gitcek bamyamısın ucundan birascık :))) darısı sizlerin başına
elevit verdi kanıtlanmış iyi geldiği ben tek folik asit içiyodum şuan emzirirken bile devam et dedi tabi kısmet olurda görürsek o günleri çok ii bi vitaminmiş sanki burda yazmıştı kızlar daha önceden
iyi akşamlar kızlar,cumaya görüşürüz
kızLar qöbüşünüz çıktımı ben ayva qöbekliyim anlayamıyorum çıkmış qibi qeliyor 11 haftalık benmkisi
canim allah diger muruvvetlerini de gostersin saglikla. ne heyecanlisidir simdi. erkek evlat sahibi olmanin da boyle guzellikleri var iste :)
bakan doktordan doktora fark olduğu kesin benim normalde 6+2 iken doktorum 7+2 demiştim hemden boyu 10mm dedi 2 gun sonra 6+4 oldugum soylendi bebek 5 mm falandı moralım bozuldu neden geriye gidiyor diye korktum ama 2 gun once 8+0 çıktı tam gününde yani doktordan doktora değişiyor
ay kıyamam ben ona erkek mı oluyormus kıyammam
selamlar , haftasonundan beri yazıcam bir türlü dersten , işten - güçten fırsatım olmadı ..
ikili test kan sonucum cumaya çıkacakmış , sinir oldumgüya kadıköy şifaya gittik dr.um oraya geliyor diye .. yahu Avcılar hospitalda bile 3 gün sonra çıkar sonucunuz dediler telefonda
usg incelemesi güzel geçti , şükür bebişim ensesi kalınlardan olmayacakmışcinsiyetini 3 hafta sora söyleyeceğini söyledi dr.um , bakalım
şimdilerde sünnet telaşımız var , sanırım ptesi oğluşum erkek olacakdün sünnet kıyafeti ve ayakkabılarını aldık , giydirdik pek sevimli oldu kuşum yaa cuma sınav yapıcam , h.sonu kağıt okumakla geçer , ptesi de sünnet olacak paşam , onun iyileşmesdi nazı felan derken ben 1 hafat 10 gün uğrayamayabilirim
sumak , gözün aydın, alıntılardan gördüğüm kadarıyla senin ikili kontrolün de güzel geçmiş .. tok karınla yada usg öncesi tatlı-çikolata vb yediğinde çok hareketli oluyor bebişler ve ölçüm zor oluyor .. bu inceleme önemli diye özelikle aç gittim , kolay oldu bizim ölçümler .. cinsiyetini de söylemiş senin dr. , kolay kolay birisi için bir şey hissetmem ama benim içime de senin bebişin kız olacağı doğuyor
bız geldık teyzelerı
kocaman olmusuz tam 7 cm ,
ve bır hafta öden gıdıyoruz su an 12 hafta 5 gunlukmüşüz..
takla atıyor zıplıyor ellerını ayaklarını oynatıyor sonra yoruluyor kalıyor oylece sonra bı de hopluyor
ama nasıl hareketlı anlatamam sureklı hopluyor sankı hıckırık tutmus veya öksuruyormuş gıbı..
bı ara resmen takla attı
yan döndu poposunu gorduk baya bı ..esımle güldük sureklı heryerı o kadar bellı kı kuzumun
doktor ense ölcumu ıcın baya bı ugrastı ve cınsıyetı
tam emın olamamakla beraber KıZhatta kukuşunun fotosunu cektı
kıza benzıyor dedı ama tam emın olamayız dedı
ya ben onu yerım ya yerım ellerını kollarını canım benııııııım
doktora sorcagım bır suru vardı herseyı unuttum
kasıntımı sordum test yapıcak onun ıcınde
ama ne rahım uzunlugunu sorabıldım ne de cınsel ılıskıyı ..bız 8-9-10 marttan ıtıbaren ılıskıye gırmıyoruz da
hepsını unuttum gıttı
bır hafta sonra test sonucları cıkıcak unutmazsam soracagım
AAAA BAKIR PİRİNÇCİLERDE BENİM İŞİM sendemi ordasın orkide cad.no:1 :)
hayırlısı olsun cnm cok sevındım. topiğin ilk prensesı olcak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?