2011 Aralık Anneleri

ay kıyamam sünnet oluyor demek hayırlı olsun, Allah nazarlardan saklasın

sağol canım , evet ablası yaa sorma gitcek bamyamısın ucundan birascık :))) darısı sizlerin başına

canim allah diger muruvvetlerini de gostersin saglikla. ne heyecanlisidir simdi. erkek evlat sahibi olmanin da boyle guzellikleri var iste :)

bakan doktordan doktora fark olduğu kesin benim normalde 6+2 iken doktorum 7+2 demiştim hemden boyu 10mm dedi 2 gun sonra 6+4 oldugum soylendi bebek 5 mm falandı moralım bozuldu neden geriye gidiyor diye korktum ama 2 gun once 8+0 çıktı tam gününde yani doktordan doktora değişiyor

sumak , gözün aydın, alıntılardan gördüğüm kadarıyla senin ikili kontrolün de güzel geçmiş .. tok karınla yada usg öncesi tatlı-çikolata vb yediğinde çok hareketli oluyor bebişler ve ölçüm zor oluyor .. bu inceleme önemli diye özelikle aç gittim , kolay oldu bizim ölçümler .. cinsiyetini de söylemiş senin dr. , kolay kolay birisi için bir şey hissetmem ama benim içime de senin bebişin kız olacağı doğuyor

elevit verdi kanıtlanmış iyi geldiği ben tek folik asit içiyodum şuan emzirirken bile devam et dedi tabi kısmet olurda görürsek o günleri çok ii bi vitaminmiş sanki burda yazmıştı kızlar daha önceden

banada verdi cnm .folikasit i kes dedi.. midem bulanıyor diye... hoş halen bulanıyor.. bu arada bu vitamin tamamen bizle ilgiliymiş.. yani bebekle alakası yok... bizdeki vitaminler çocuğa geçtiği için bizde eksilio dolayısı ile bu vitamin anneyi destekliyormuş drm öle söyledi walla..:)) bende dün akşam başladım..

kızLar qöbüşünüz çıktımı ben ayva qöbekliyim anlayamıyorum çıkmış qibi qeliyor 11 haftalık benmkisi

ben 7 hafta kadar günde 6 tane progestan kullanınca ister istemez çıktı biraz göbüş .. sabah sanki daha az şişkin ve normal hissediyorum kendimi ama akşam nooluyorsa karnım 6-7 aylık gibi sipsivri şişiyor .. sezaryenden kalma biraz göbeğim vardı ve dikiş üstünde katlanan deritabakasının dolarak kocaman bir göbekle dolaşmam akşamları işten bile değil benim için

canim allah diger muruvvetlerini de gostersin saglikla. ne heyecanlisidir simdi. erkek evlat sahibi olmanin da boyle guzellikleri var iste :)

teşekkürler canım , darısı sizlerin başına inşallah

canım haklısın bakan dr.dan dr.a fark var , göz bu neticede algılaması farklı hepsinin . ve bir de bir dr.umun söylediği bir şey var ki " bazen öçümleri geniş alırız boyunu-kilosunu fazladan hesaplar usg cihazı bu nedenle , çünkü hastamızın morale ihtiyacı vardır , o yüzden böyle yaparız .. diğer zamanlarda ise olabildiğince gerçek sonuçlar verecek ölçümler yaparız" demişti ..

ay kıyamam ben ona erkek mı oluyormus kıyammam

evet canım , inşallah kolay atlatırız ilk günleri :18:

Hayırlı olsun ne güzel sağlıkla inşallah atlatırsınız.

yok bana kımse ac tok demedı bende tok gıttım
ama corba fılan ıcmıstım ..
zaten 11 de ıdı o zamana kadar hayatta ac kalamazdım .
ay hadı hayorlısı bızde kız ıstıyorduk bakalım kesınlesene kadar ınanamıyacagım

hayırlısı olsun cnm cok sevındım. topiğin ilk prensesı olcak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…