masal800 canım durumun nasıl? umarım kanaman tamamıyla bitmiştir. inanki dün de aklıma geldin dua ettim senin için. allahım o korkuyu kimseye yaşatmasın
maşallahh canımm boşver ye.keyfine bakk.doğumdan sonra verirsin kiloları zatenn.kalabalıklasmısız ne guzel
benım goguslerım ıkı katına cıktı resmen
ve tam 4 kılo almısım ıkı ayda
gercı botlarla fılan ölctuler ama progrestandan herhalde yuzugum olmuyor mesela
her ay 2 kılo alsam oooooo
canımm sağoll.rapor aldım dinleniyorum.kanama yok şükür.inşallah olmazz.midem çok kötü sadece.sen nasılsıınn.
iyi olmana çok sevindim canım. o duyguyu iyi bilirim. benimde çok sırt ağrılarım var canım. dr. progestan kullanmamı istedi. çok korkuyorum. inş. bebeğime bir şey olmaz. allah korusun böyle bir durumda mahvolurum. allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ha unutmadan canım bol bol hac hurması ye. rahimi güçlendiriyo
kızlar günaydın şimdi dr geliyorum bugün tam 7 haftalık oldum've pitirciğimin kalp atışlarını duydum allahım ne müthiş bir duygu. Yanlız 6 haftalık görünüyor önümüzdeki hafta tekrar gideceğim dr o zaman sat tarihim belli olacakmış. Şu an havalardayım of bu mutlulukla kim çalışacak
sağol canım.sen de canını sıkma bel ağrısı oluyor hamilelikte bebek tutunmaya çalışıyor.inşallhhh kucağımıza alalım bebişlerimizi senin kaç haftalık
5 hafta 3 günlük canım. sende artık bilgilerini ver güzelim. listeye eklesinler senide? seninki kaç haftalık?
bu ikinci gebeliğinmi? daha önce kaç haftalıkken düşük yapmıştın? benim daha önce 7 haftalıkken kanama başladı. 8 haftaya bir gün kala düşük olmuştu. bu isimden bile nefret ediyorumcanım 6 hafta 5 günlük bilgilerimi sonra vercem.şu düşük riskimden dolayı veremiyom üzülüyom sonra.çünkü geçen senede düşük yaptım.bunda da çok korkuyorum.kalp atışını duymadan hamileyim bile diyemiyom.
aynenn canımm.bende 8 haftalıktı kalp atışı hiç olmadı.bide kürtaj oldum.psikolojimi düşün.hala kendimi toparlayamadımm.bunda da risk olunca iyice maf oldum.bide kayınvalide baskısı sende neden böyle oluyo.hiç kimsede duymadım gibi bana özürlü gibi davranışı çok baskı altındayım.bu ikinci gebeliğinmi? daha önce kaç haftalıkken düşük yapmıştın? benim daha önce 7 haftalıkken kanama başladı. 8 haftaya bir gün kala düşük olmuştu. bu isimden bile nefret ediyorum
aynenn canımm.bende 8 haftalıktı kalp atışı hiç olmadı.bide kürtaj oldum.psikolojimi düşün.hala kendimi toparlayamadımm.bunda da risk olunca iyice maf oldum.bide kayınvalide baskısı sende neden böyle oluyo.hiç kimsede duymadım gibi bana özürlü gibi davranışı çok baskı altındayım.[/QUOTE ...................................................................................................................................... allah kaynanana akıl versin ne diyeyim. ben kaynanamlarla konuşmuyorum. hepsi aynı. 4 ay önce düşüğüm oldu. bebeğimin kalp atışlarıda bir haftaydı başlamıştı. bende kürtaj oldum canım. parça kalmıştı. ve inanırmısın ne kadarda konuşmasak ne kaynanam nede görümcelerim bir tel. açıp geçmiş olsun demediler. onları hiç kafana takma. faydadan çok zararları oluyo. allahımıza dua edelim. herkes yaptığıyla kalacak
ah canım yaa işallah bu sefer taamamına erdirrir rabbim.aynenn canımm.bende 8 haftalıktı kalp atışı hiç olmadı.bide kürtaj oldum.psikolojimi düşün.hala kendimi toparlayamadımm.bunda da risk olunca iyice maf oldum.bide kayınvalide baskısı sende neden böyle oluyo.hiç kimsede duymadım gibi bana özürlü gibi davranışı çok baskı altındayım.
kızlar günaydın şimdi dr geliyorum bugün tam 7 haftalık oldum've pitirciğimin kalp atışlarını duydum allahım ne müthiş bir duygu. Yanlız 6 haftalık görünüyor önümüzdeki hafta tekrar gideceğim dr o zaman sat tarihim belli olacakmış. Şu an havalardayım of bu mutlulukla kim çalışacak
sıkma kendini. tüp bebek denemişsiniz olmamış. sonradan kendiliğinden gelmiş bebişin. her işte vardır bir hayır. güzel düşünelim güzel olsum. bebeklerimiz allaha emanetah canım yaa işallah bu sefer taamamına erdirrir rabbim.
2009 da sat 7 marttı hamile kalmıştım ama kalp atışı olmadı.7 .haftada .8 .haftada 30 nisan da kürtaj oldum. şimdi sat 3 mart tarihler o kadar yakın ki ve öyle korkuyorum ki anlatamam .bebeğime bişi olacak diye. kalp atışını korkumdan dinlemeye gitmedim. bugün 7+2 yim. 8+2 de gideceğiz.
bu iki sene içerisinde 2 tüp denedim olmadı. rabbim son anda tekrar doğal nasip etti. yaşım da 40 öyle endişeliyim ki anlatamam .allahım bize güç versin. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin işallah...
aminn canım aminnnsıkma kendini. tüp bebek denemişsiniz olmamış. sonradan kendiliğinden gelmiş bebişin. her işte vardır bir hayır. güzel düşünelim güzel olsum. bebeklerimiz allaha emanet
pıtırcıktan teyzesineyer teyzesi o pıtırcığı
kuzum benim... hep ama hep mutlu ol..
(darısı bizim başımıza.. inşallah bizde sorunsuzca duyarız kalp atışlarını)
tunaydin arkadaslar hepinize..
kimi arkadaslarimiz ilk pitipitilari duymaya baslamis. kimi de benim gibi gun sayiyor, endiseli, merakli, heyecanli..
bazilarinin onceden kotu tecrubeleri var ve cok hakli olarak yine kaybetmekten endiseliler. en onemlisi olumlu dusunmek diyorum hep kendi kendime. cogunuz biliyorsunuzdur zaten ilk 3 ayda kaybedilen bebeklde genetik problemler olabilecegi belirtiliyor siklikla.
rabbim bunlarla bizi sinamasin insallah, aralik ayi annelerinin sayisinda bir eksilme olmasin. bu sira biraz daha gevseyelim hep beraber daha olumlu dusunup dua edelim bol bol bebeklerimizin sagligi icin. 7 ve 8.haftalar bu surecin en riskli donemecleri gibi gorunuyor. insallah gonul ferahligi icinde hepimiz saglikla atlatalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?