chnb nasılsın canım?
nöbetten muhaf olmana çok sevindim. müdürünün de sağ duyu sahibi olması ayrıca sevinrici zorlanmazsın en azından.
hımmm zaten benimde büyük ihtimal sezeryan olur
zaten 4 senedir uğraşıyorum
bide kan pıhtılaşması var
oyüzden sezeryan isterim heralde
tabi rabbim o günleri gösterirse bana
hımmm zaten benimde büyük ihtimal sezeryan olur
zaten 4 senedir uğraşıyorum
bide kan pıhtılaşması var
oyüzden sezeryan isterim heralde
tabi rabbim o günleri gösterirse bana
Sağolasın canım. Ben de çok sevindim. Bulantılar kötü beni canımdan bezdirmişti mutfağın kapısını açamazdım iki hamileliliğimde de öyle oldu. 7. haftadan sonra başlıyor. Şimdi 5+5 iz. Bakalım. Sağlıklı ve vaktinde doğsunda razıyım bulantıya? Herkese Allah hayırlı evlatlar nasip etsin...
eminim özeldir ancak gücü yetene ben bu yaşta dayanamam .zaten minyon biriyim zor yaniKızlar bugündoğumu kolaylaştıran jel kullanılıyormuş diye gazetede okudum. Daha erken ama bence normale şartlayın kendinzi. Ben ikisini de yaşadım. Bunu kısmetse normal istiyorum dedim doktora güldü deneriz bakalım dedi...
ONormal doğum çok daha özeldi benim için...
ben 7+1 im ama geçen haftada vardı bazen düşünüyorum psikolojik mi diye hani kendim yaratmış olmayayım:)
aşırı diyemem ama hep midemde bir tuhaflık var. hafif hafif bulantı. bu cirinone jel yapar mı dersin ondan kullanıyorum ?
ben 7+1 im ama geçen haftada vardı bazen düşünüyorum psikolojik mi diye hani kendim yaratmış olmayayım:)
aşırı diyemem ama hep midemde bir tuhaflık var. hafif hafif bulantı. bu cirinone jel yapar mı dersin ondan kullanıyorum ?
benim burnum hiç koku almaz o yüzden hiç midem bulanmaz diye düşünürdüm hep .ama oldu.Progestan hapı yapar jel yapmaz diye biliyorum ama bak istersen yan etkilerine.Ama bulantın olabilir. Müthişbir koku hassasiyeti olurdu bende. Markete bile giremezdim. Ama daha yok inşallah olmaz. Burada çok yalnızım...
benim burnum hiç koku almaz o yüzden hiç midem bulanmaz diye düşünürdüm hep .ama oldu.
ay yalnızım deme üzülüyorum.oğlun var bak mis gibi.bende hep yalnızım derdim evde bir eşim bide ben şimdi çok mutluyum şükürler olsun. işallah tez zamanda yaşamak istediğin yerde olursun. :)
benim burnum hiç koku almaz o yüzden hiç midem bulanmaz diye düşünürdüm hep .ama oldu.
ay yalnızım deme üzülüyorum.oğlun var bak mis gibi.bende hep yalnızım derdim evde bir eşim bide ben şimdi çok mutluyum şükürler olsun. işallah tez zamanda yaşamak istediğin yerde olursun. :)
Allah'a şükür.Ama burada hiç bir akrabam yok. Geçen sene bebeğimizi kaybettiğimizde bile yapayalnızdık. Uzaktalar. Uçak var ama ha deyince olmuyor. Eşim işi nedeniyle geç geliyor. 20 gün önce kızkardeşim doğum yaptı ona bile gidemedim. Allah kısmet ederse 11 -12. haftada rahimağzına dikiş(serklaj) atılacak o zaman ise hep yatacağım. Komşularım iyi ama tatilde onlarda gider. Ondan yalnızım dedim. Gurbetlik bana çok ağır geliyor...
Kızlar bugündoğumu kolaylaştıran jel kullanılıyormuş diye gazetede okudum. Daha erken ama bence normale şartlayın kendinzi. Ben ikisini de yaşadım. Bunu kısmetse normal istiyorum dedim doktora güldü deneriz bakalım dedi...
ONormal doğum çok daha özeldi benim için...
kalabalıklasmısız ne guzel
benım goguslerım ıkı katına cıktı resmen
ve tam 4 kılo almısım ıkı ayda
gercı botlarla fılan ölctuler ama progrestandan herhalde yuzugum olmuyor mesela
her ay 2 kılo alsam oooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?