2011 Aralık Anneleri

chnb nasılsın canım?
nöbetten muhaf olmana çok sevindim. müdürünün de sağ duyu sahibi olması ayrıca sevinrici zorlanmazsın en azından.

Sağolasın canım. Ben de çok sevindim. Bulantılar kötü beni canımdan bezdirmişti mutfağın kapısını açamazdım iki hamileliliğimde de öyle oldu. 7. haftadan sonra başlıyor. Şimdi 5+5 iz. Bakalım. Sağlıklı ve vaktinde doğsunda razıyım bulantıya? Herkese Allah hayırlı evlatlar nasip etsin...

hımmm zaten benimde büyük ihtimal sezeryan olur
zaten 4 senedir uğraşıyorum
bide kan pıhtılaşması var
oyüzden sezeryan isterim heralde
tabi rabbim o günleri gösterirse bana

Kızlar bugündoğumu kolaylaştıran jel kullanılıyormuş diye gazetede okudum. Daha erken ama bence normale şartlayın kendinzi. Ben ikisini de yaşadım. Bunu kısmetse normal istiyorum dedim doktora güldü deneriz bakalım dedi...
ONormal doğum çok daha özeldi benim için...

hımmm zaten benimde büyük ihtimal sezeryan olur
zaten 4 senedir uğraşıyorum
bide kan pıhtılaşması var
oyüzden sezeryan isterim heralde
tabi rabbim o günleri gösterirse bana

Kızlar bugündoğumu kolaylaştıran jel kullanılıyormuş diye gazetede okudum. Daha erken ama bence normale şartlayın kendinzi. Ben ikisini de yaşadım. Bunu kısmetse normal istiyorum dedim doktora güldü deneriz bakalım dedi...
ONormal doğum çok daha özeldi benim için...

ben 7+1 im ama geçen haftada vardı bazen düşünüyorum psikolojik mi diye hani kendim yaratmış olmayayım:)
aşırı diyemem ama hep midemde bir tuhaflık var. hafif hafif bulantı. bu cirinone jel yapar mı dersin ondan kullanıyorum ?

Bu arada sezeryan dikişim hiç ağrımadı sezaryenden sonra azcık gaz sıkıntısı çektim. Tamamen duygusal olarak normal doğum daha iyiydi benim için...

eminim özeldir ancak gücü yetene ben bu yaşta dayanamam .zaten minyon biriyim zor yani

Progestan hapı yapar jel yapmaz diye biliyorum ama bak istersen yan etkilerine.Ama bulantın olabilir. Müthişbir koku hassasiyeti olurdu bende. Markete bile giremezdim. Ama daha yok inşallah olmaz. Burada çok yalnızım...

Progestan hapı yapar jel yapmaz diye biliyorum ama bak istersen yan etkilerine.Ama bulantın olabilir. Müthişbir koku hassasiyeti olurdu bende. Markete bile giremezdim. Ama daha yok inşallah olmaz. Burada çok yalnızım...

benim burnum hiç koku almaz o yüzden hiç midem bulanmaz diye düşünürdüm hep .ama oldu.
ay yalnızım deme üzülüyorum.oğlun var bak mis gibi.bende hep yalnızım derdim evde bir eşim bide ben şimdi çok mutluyum şükürler olsun. işallah tez zamanda yaşamak istediğin yerde olursun. :)

Allah'a şükür.Ama burada hiç bir akrabam yok. Geçen sene bebeğimizi kaybettiğimizde bile yapayalnızdık. Uzaktalar. Uçak var ama ha deyince olmuyor. Eşim işi nedeniyle geç geliyor. 20 gün önce kızkardeşim doğum yaptı ona bile gidemedim. Allah kısmet ederse 11 -12. haftada rahimağzına dikiş(serklaj) atılacak o zaman ise hep yatacağım. Komşularım iyi ama tatilde onlarda gider. Ondan yalnızım dedim. Gurbetlik bana çok ağır geliyor...

Bu arada bulantılar 12 gibi azalıyor inşallah şiddetli olmaz. Bana ayva iyi gelirdi. Ne çok ayva yedim...

canım yaaa allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bu süreci , ondan sonra evini öyle bir dolduracak ki minik bedeniyle bir yavrucak , yalnızlık ne , hiç bilmeyeceksin .. sabret sen sadece i o geçmez gibi gelen haftalar öyle bir geçiyor ki , oğluma hamileliğimde yaşadıklarımı bir ben bilirim bir de 2009 temmuz annelerindeki dostlarım gebelik şekeri ( Allah kimseye vermesin ) ve ölü doğum dışında akla gelebilecek hemn her sorunu yaşadım .. gel gör ki geçiyor zaman , bu da geçecek ve güzel günler yaşayacaksın inşallah

benim tüp bebek gebeliği ve preklampsi olduğum için mecburen bebeğimi sezaryenle dünyaya getirmek zorunda kaldım .. yoksa her ne kadar hamile kalmadan ve hamileliğin ilk aylarında gönüllü olarak , normal doğumdan tırstığım için , sez. istediysem de hareketlerini hissettiğim andan beri hep normal doğ.olsun ve bir an önce bebeğimi zorlanmadan kollarıma alayım , bakımını rahatlıkla yapayım istedim .. ama öyle olmadı , şimdi bu bebeğim de ( inşallah zamanı gelince ) sez. ile dünyaya gelecek mecburen ..

tükkanı en sen ben kapatmışım , ben açıyorum
günaydın , güneşli güzel bir gün nihayet

masal800 canım durumun nasıl? umarım kanaman tamamıyla bitmiştir. inanki dün de aklıma geldin dua ettim senin için. allahım o korkuyu kimseye yaşatmasın

kalabalıklasmısız ne guzel

benım goguslerım ıkı katına cıktı resmen

ve tam 4 kılo almısım ıkı ayda

gercı botlarla fılan ölctuler ama progrestandan herhalde yuzugum olmuyor mesela

her ay 2 kılo alsam oooooo

canım bebek haç haftalık? neden progrstan alıyon? bende progestana başladım. bir ay boyunca alacakmışım. kilo yapıyorsa vay halime . zaten 3 kilo şimdiden almışım.:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…